Netflix streamen vanuit in het buitenland 2024

In dit artikel gaan we de mogelijkheden bespreken om toch Netflix kijken in het buitenland te kunnen kijken. Met name de Belgische Netflix staat hier centraal, maar het gaat eigenlijk om Netflix in het buitenland over het algemeen, dus hoe je juist Netflix Belgie kunt ontvangen in het buitenland.  Amerikaanse Netflix in Belgie kijken kan ook, dat zullen we tevens kort bespreken.

bezoek ExpressVPN
Netflix kijken in het buitenland?

Neem vandaag nog een abonnement op ExpressVPN en kijk lang gratis Netflix in het buitenland met 's werelds beste VPN!

Bijgewerkt: 19 July, 2024

Netflix Belgie in buitenland kijken

Als u Netflix in het buitenland kijken wilt, is het u vast al wel eens opgevallen dat u dan geen toegang heeft tot de Belgische Netflix die u gewend bent. Dit heeft namelijk te maken met wat noemt: geografische content blokkades.

netflix belgie

Gelukkig is er een manier om deze te omzeilen en toch gewoon Netflix Belgie te kunnen kijken. Zoals u al verwacht is Netflix in Belgie kijken geen enkel probleem. U kunt gewoon uw favoriete films en series streamen. Echter is Netflix kijken in het buitenland wel mogelijk, maar dan krijgt u altijd de beschikbare content van dat land, om toch Netflix België of Netflix Amerika te kunnen kijken.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Hoe installeer je de beste VPN voor Netflix kijken

Een VPN is een zogenaamd Virtual Private Network. Dit is een soort software die ervoor zorgt dat u uw toegewezen IP-adres kunt veranderen. Als u bijvoorbeeld in Spanje bent en u maakt verbinding met een Belgische server, denkt Netflix dat u zich in België bevindt. Op deze manier kunt u dus wel uw gewenste Netflix in buitenland streamen.

Hoewel een VPN heel technisch klinkt, werkt het vrij simpel. Het enige wat u hoeft te doen is de volgende stappen  volgen:

  1. Download en installeer een ExpressVPN of app naar keuze.
  2. Log in op de VPN met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Verbindt met een server in Belgie.
  4. Wacht tot de VPN-verbinding tot stand is gekomen.
  5. Surf naar Netflix.com of open de app.
  6. Begin met het kijken van uw favoriete films en series!

Netflix in buitenland kijken met de beste VPN’s

Hoewel Netflix in Belgie kijken dus geen enkel probleem vormt, is er om Netflix in het buitenland te kijken dus altijd een VPN nodig. Gelukkig hebben wij de beste VPN’s  om Netflix kijken in buitenland mogelijk te maken stuk voor stuk getest. Wij hebben gekeken naar de voor- en nadelen van iedere VPN-aanbieder.

Vervolgens hebben wij uitgebreide VPN reviews en tutorials geschreven over de verschillende VPN-providers. In deze VPN reviews kunt u belangrijke informatie lezen over de desbetreffende VPN-services. Denk bijvoorbeeld aan de servermogelijkheden, speciale beveiligingsfuncties en natuurlijk de kosten.

Als u zelf een goede of minder goede ervaring heeft met een VPN-aanbieder, voelt u zich dan zo vrij om in de comment section onder de VPN review van de VPN-provider een eigen reactie achter te laten. Ook als u een eventuele vraag heeft, kunt u deze daar stellen.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Netflix in Belgie en Netflix buitenland – Gebruik geen gratis VPN!

Het maakt feitelijk niet uit waar u Netflix Belgie probeert te kijken, zelfs in eigen land, gebruik nooit een gratis VPN! Dit soort softwares zijn namelijk ontzettend gevaarlijk. Niets is gratis en al helemaal niet op het internet. Vaak zitten gratis VPN softwares vol met spam en bestoken zij u met ongewenste reclame.

Maar dit is nog niet alles! Gratis VPN’s verdienen vaak geld door uw dataverkeer, surfgedrag en persoonsgegevens door te verkopen aan datahandelaren en cybercriminelen. Het zou u maar gebeuren dat uw creditcard-gegevens terecht komen op een of ander Russisch hackerforum. Het gebeurd helaas dagelijks bij duizenden mensen.

netflix belgie

Een andere truc kan zijn dat gratis VPN’s u een bandbreedte-limiet voorschotelen. U kunt dan een tijdje gebruik maken van de VPN zonder problemen. Echter na een aantal dagen begint u ineens zeer traag internet te ondervinden en bieden zij de oplossing op dit probleem: een betaald VPN-abonnement via hun schimmige website.

Doe dit vooral niet. Bijna al dit soort gratis software bevatten malware, ransomware en andere rotzooi die u niet op uw computer, laptop of ander toestel wilt hebben. Ons advies is gewoon te gaan voor een premium, betaalde VPN. Een VPN-abonnement kost tegenwoordig slechts enkele euro’s per maand en uw digitale privacy is hiermee optimaal beschermd.

30 Dagen gratis Netflix in het buitenland kijken met premium VPN

Gelukkig kunt u Belgische Netflix kijken in het buitenland met de betaalde, premium VPN’s die wij u op deze website tonen. Van al deze premium VPN’s is naar onze mening ExpressVPN het beste om Netflix België en in het buitenland veilig te streamen. Het mooiste is nog dat u gratis kunt uitproberen.

ExpressVPN is geen gratis VPN. Sterker nog, het is een van ‘s werelds beste, betaalde VPN-aanbieders. Wel bieden zij een niet goed, geld terug garantie aan. Hierdoor kunt u dus uittesten en zien wat het voor u kan betekenen.

Om uit te proberen doet u het volgende:

1. U sluit een VPN-abonnement af op de ExpressVPN website en betaald deze gewoon.
2. U zegt dit abonnement binnen 30 dagen op, tellende vanaf de dag dat u betaald heeft voor het VPN-abonnement.
3. ExpressVPN stort uw betaalde lidmaatschapsgeld terug op uw bankrekening of gekozen betaalmethode.

Het mooie is dat ExpressVPN absoluut geen vragen stelt over waarom u uw VPN-abonnement zou hebben stopgezet. Echter, als u de functies van de VPN echter wel ziet zitten, raden wij aan gewoon het abonnement door te laten lopen. Besparen op digitale privacy is namelijk iets wat wij ten zeerste afraden.

Andere voordelen van het gebruik van een VPN

U kunt een VPN uiteraard ook voor hele andere zaken gebruiken dan enkel Netflix kijken in het buitenland of Netflix in Belgie. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de geografische content blokkades van andere streamingdiensten omzeilen. Denk bijvoorbeeld aan Hulu, Disney+ en Amazon Prime.

Een VPN gebruiken voor andere Amerikaanse streamingdiensten? Lees dit artikel voor meer informatie.

netflix belgie

Ook vecht u door gebruik te maken van een VPN tegen digitale censuur. Er zijn nog aardig wat landen waar er een strenge internetcensuur heerst. Met een VPN kunt u blogs, reacties en dergelijke posten, zonder dat een overheid of andere organisatie u in de weg zit. Uw mening telt en vrijheid van meningsuiting is namelijk een grondrecht.

Daarnaast beschermt u met een VPN uw digitale identiteit. Zowel uw locatie als daadwerkelijke persoonsgegevens komen hierdoor niet spreekwoordelijk op straat te liggen.

Een VPN versleutelt namelijk al uw gegevens. Zo kunnen bedrijven, overheden en andere instellingen bijvoorbeeld niet meer zien welke websites u bezoekt, wat u intypt bij Google of in invulvelden. Ook op openbare gratis Wi-Fi hotspots bent u zo goed mogelijk beschermd. Voor meer algemene informatie over privacy en bescherming kunt u terecht op onze startpagina.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Netflix in het buitenland kijken – Conclusie

Het is dus mogelijk Netflix kijken in het buitenland te bewerkstelligen, zoals u heeft kunnen lezen in dit artikel. Echter heeft u om dit te doen altijd een VPN nodig. Als u geen VPN gebruikt, heeft u alleen toegang tot de Netflix-contentbibliotheek van het land waar u zich bevindt.

Een VPN kunt u ook voor andere zaken gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het omzeilen van geografische content blokkades van andere streamingdiensten, torrents downloaden en ongecensureerd blogposts plaatsen. Ook is door een VPN te gebruiken uw digitale identiteit goed beveiligd.

Gebruik maken van een gratis VPN is niet verstandig. Ga altijd voor een betaalde, premium VPN. Op deze manier weet u zeker dat u geen slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. Probeer vandaag nog de premium, betaalde ExpressVPN uit.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be