CyberGhost VPN | Anoniem internetten is zo makkelijk

CyberGhost VPN | Anoniem internetten is zo makkelijk

Sinds 2011 is CyberGhost VPN een grote speler op de markt van versleutelde internetverbindingen. Deze CyberGhost review zal kijken naar de nieuwe versie van deze geliefde software en de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen.

cyberghost vpn

CyberGhost review

Allereerst is het belangrijk te weten dat CyberGhostVPN in Roemenië gevestigd is. Dat betekent dat er geen lastige wetgevingen zijn waar het bedrijf rekening mee dient te houden. Daardoor kun je er met CyberGhostVPN van op aan zijn dat je privacy goed bewaakt zal worden.

Cyberghost VPN

Het is één van de goedkoopste versleutelingsopties die je momenteel kunt krijgen. De service die CyberGhostVPN biedt is daarom ook niet heel extravagant. Echter, de belangrijkste features tref je aan en het is gewoon een goed middel om jezelf te beschermen tegen extra ogen die je in de gaten houden. Daar draait het uiteindelijk toch om!

Een groot voordeel van CyberGhost is dat je het kunt kopen in winkels in Duitsland met contant geld. Dat biedt dus nog meer privacybescherming. Het is ook een goed voorbeeld van hoe hoog CyberGhost het vrije internet in het vaandel houdt.

De opties en de kosten van CyberGhost VPN

Cyberghost VPN

Cyberghost VPN

Er zijn verschillende CyberGhost VPN opties. Er zijn abonnmeneten van 30 dagen, een half jaar en op jaarbasis. Je zit dus niet gelijk voor lange tijd aan CyberGhost VPN vast als toch blijkt dat het niet helemaal bij je past. Let wel op dat de prijs per maand drastisch omlaag gaat wanneer je besluit een abonnement van één of zelfs twee jaar af te sluiten. Ook belangrijk om te vermelden in deze CyberGhost VPN review is dat CyberGhost VPN er om bekend staat moeilijk te doen met geld teruggeven.

CyberGhost VPN in Duitsland

Toen we CyberGhost VPN uitprobeerden om deze CyberGhost review te kunnen schrijven, kwamen we erachter dat je met het gratis account van CyberGhost alleen maar op Duitse servers terecht kan. Als je daarbuiten ook verbinding wilt maken, zul je toch echt moeten betalen.

Let op: het gratis account bestaat ondertussen niet meer.

Samenvatting CyberGhost VPN

Belangrijkste features van CyberGhost VPN

ONDERWERP SPECIFICATIE
Logs geen logs opgeslagen
Torrents Toegestaan
Netflix US, CA, AU, NL, BE, DE, AT, CH, FR, DM, UK
Overige zenders Hulu US, YLE Finland, Sky UK
Multi login 7 gelijktijdige login
Landen 60+
Apparaten Windows, Mac, iOS, Android, Linux
Geld-terug-garantie? 45 Dagen
Protocols OpenVPN, PPTP, L2TP/IPSEC, TCP/UDP
Dataverkeer Ongelimiteerd
Encryptie Military 256 bit
IP-Adres Onbekend
Servers 3000+

Cyberghost VPN

Het is ongelooflijk makkelijk om CyberGhost te gebruiken.

 

Linksonder kun je het land kiezen waar je wilt surfen (hangt af van het type abonnement dat je hebt gekozen).

 

 

Rechts is er de optie om de specifieke server te kiezen.

Cyberghost VPN

Met CyberGhost vanuit buiten Nederland op je eigen Netflix

Heel handig: met CyberGhost kun je vanuit het buitenland ook op de Nederlandse Netflix. Omgedraaid werkt het ook: je kunt vanuit Nederland ook surfen op Amerikaanse servers en daardoor toegang krijgen tot Netflix Amerika.

Bandbreedte niet overal gelijk

Het grootste probleem waar wij tegenaan liepen tijdens het schrijven deze CyberGhost VPN review heeft te maken met de bandbreedte. CyberGhostVPN beweert dat ze onbeperkte bandbreedte bieden, maar soms was er een totaal gebrek aan verbinding. Het is ook duidelijk dat de Duitse servers veel meer bandbreedte bieden dan die in Nederland. Het lijkt erop dat Cyber voornamelijk inzet in Duitsland.

Privacy of geen privacy?

Cyber zet hoog in op de bescherming van privacy als het aankomt op klanten werven, maar voor deze CyberGhost VPN review hebben we wat extra onderzoek gedaan en kwamen erachter dat er wel wordt bijgehouden hoeveel bandbreedte iedere gebruiker gebruikt. Dat gaat dus direct in tegen hun bewering onze privacy volledig te beschermen. Dat surft toch net wat minder lekker.

Conclusie

Dan nu de conclusie van deze CyberGhostVPN review. CyberGhost VPN is een uitstekende keuze voor mensen die een no-nonsense optie willen om versleuteld te surfen. Je kunt het contant aanschaffen en de kosten zijn laag. Wel moet je rekening houden met dat de bandbreedte in de praktijk niet onbeperkt is, en dat je privacy niet volledig wordt beschermd.

Ik hoop dat deze CyberGhost review geholpen heeft in het maken van je keuze. Stel me gerust vragen als je die nog heb.

Cyberghost VPN

Comments are closed.