Cyberghost, review 2022

cyberghost

Sinds 2011 is CyberGhost VPN één van de grootste spelers op de gehele markt van versleutelde internetverbindingen. En van ons kunt u het aannemen, de keuze is reuze. Deze CyberGhost beoordeling zal onder andere kijken naar de nieuwe versie van deze zeer geliefde en groot gebruikte software van privacybescherming.

De voor- en nadelen van deze VPN dienst en de Cyberghost VPN app zullen grondig tegen elkaar worden afgewogen om u te voorzien van een duidelijk en helder beeld van CyberGhost VPN. Zo kunt u met een gerust hart kiezen, of juist niet, of u gebruik wilt maken van de service die deze organisatie te bieden heeft. We houden u niet langer in spanning, lees de CyberGhost VPN review hieronder verder.

Geniet ervan!

CyberGhostVPN
Wanneer je opzoek bent naar een veilig, betaalbare en eenvoudige qua opzet VPN is dit een goede keuze

BIJGEWERKT: 18 september 2022

Cyber Ghost review

Een groot voordeel van Ghost is dat je het kunt kopen in winkels in Duitsland met contant geld. Dat biedt dus nog meer privacybescherming. Het is ook een goed voorbeeld van hoe hoog dit bedrijf het vrije internet in het vaandel houdt.

 Ten eerste is het uitermate belangrijk voor u om te weten dan CyberGhost VPN in Roemenië gevestigd is. Dit heeft positieve gevolgen voor uw online beleving. Dit betekent namelijk dat er geen lastige wetgevingen zijn waar het bedrijf rekening mee dient te houden. Dit resulteert weer in het feit dat met CyberGhost VPN uw privacy altijd goed bewaakt zal zijn, en hoef u zich absoluut geen zorgen te maken over eventuele sporen die u achterlaat op het internet.

Beste betaalbare VPN

Cyber Ghost VPN is momenteel één van de goedkoopste versleuteling opties die momenteel verkrijgbaar is op de gehele markt. De service die CyberGhostVPN biedt staat daarom direct tegenover de prijs die gehanteerd wordt. Dit resulteert in een goede prijs-kwaliteitsverhouding. U hoeft uzelf geen zorgen meer te maken over de kwetsbaarheid van uw ‘’IP address’’. U treft de uitermate belangrijke features aan die nodig zijn voor de service zodat jij goed beschermd wordt door een extra paar ogen die je in de gaten houden. Uiteindelijk, draait het uiteraard daar allemaal om.

Een groot voordeel van Ghost is dat het ook beschikbaar is in een grote variatie aan winkels in Duitsland, waar betalen met contant geld mogelijk is. Dit biedt u dus nog meer veiligheid en daarmee zekerheid. Zo kan de aankoop niet getraceerd worden. Het is regelrecht de beste server die u momenteel kunt krijgen met een groot aanbod aan opties die u intense veiligheid bieden, constant. Het is ook een goed voorbeeld van hoe hoog dit bedrijf het vrije internet in het vaandel houdt.

De opties en de kosten

cyberghost prijs

Speciale korting “klik hier”

Er zijn verschillende Cyber Ghost mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Er zijn abonnementen van 45 dagen. Ook zijn er opties van een half jaar en op jaarbasis. U zit dus niet direct voor een relatief lange periode aan de Cyber Ghost vast als toch blijkt dat het niet helemaal bij je past, of als je niet zeker bent over het beleid dat gevoerd wordt.

Let er wel op dat de prijs die u per maand zou betalen drastisch verlaagd wordt wanneer u besluit een abonnement van één of zelfs twee jaar af te sluiten. Mocht u er dus zeker van zijn, zou dit een hele reële optie zijn om te overwegen voor uw eigen financiële voordelen. Ook is het belangrijk voor deze CyberGhost beoordeling dat de organisatie bekend staat moeilijk te doen met het teruggeven van geld. Wilt u CyberGhost downloaden, let hier dan dus goed op.

CyberGhostVPN in Duitsland

Wanneer we tot de beslissing kwam om deze CyberGhost review te schrijven, moesten we uiteraard CyberGhost downloaden om het uit te proberen. Al redelijk snel kwamen wij erachter dat er diverse restricties aan een gratis account vast zitten, en dat een gratis account eigenlijk meer een introductie is voor de gehele versie.

Wij kwamen erachter dat u met het gratis account alleen toegang verstrekt krijgt op de Duitse servers, en dus geen andere mogelijkheden hebt. Als u daarbuiten graag verbinding zou willen maken, moet u toch echt gaan betalen waar u oorspronkelijk wellicht geen rekening mee gehouden had. Wilt u CyberGhost downloaden, zou dit nog relevant zijn. Maar het is van belang om te benoemen dat het gratis account van deze organisatie niet langer bestaat. Let op: het gratis account bestaat ondertussen niet meer sinds Juli, 2018

CyberGhost biedt

Het is ongelooflijk makkelijk om deze aanbieder te gebruiken. Het is simpelweg de ‘’best VPN’’ wanneer het op gebruiksvriendelijkheid neerkomt. Ook ziet u in de tabel dat de organisatie een fors no logging beleid hanteert. Dit houdt in dat weinig tot geen van uw privé gegevens verzameld worden. De gegevens die wellicht verzameld worden zijn puur voor statistische- en optimalisatie doeleinden bedoeld. De organisatie heeft meer dan 5944 VPN servers, zoals u kunt zien in de bovenstaande tabel.

Belangrijkste features van deze versleutelde verbinding aanbieder

EigenschapWaarde
Zero-logs? De data is veilig
Werkt met torrents? Hier is streamen beschermd en anoniem
Netflix US
Multi-login7 gelijktijdige connecties
Aantal landen90+
Supported OSWindows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire TV, Android TV, Linux
Geld terug garantie45 dagen
ProtocolsOpenVPN, L2TP-IPsec and PPTP
Data verkeerOnbeperkt
EncryptieSterk: Military AES 256 bits
IP AdressenOnbekend
Servers7.100+

Het is ongelooflijk makkelijk om deze aanbieder te gebruiken.

cyberghost koppel

Linksonder in beeld heeft u de mogelijk het land uit te kiezen waar u met de internet connecties die u gebruikt wilt surfen (hangt af van het type abonnement dat je hebt gekozen). Handig!

cyberghost servers

Rechts heeft u de mogelijkheid om uw om uw geprefereerde en specifieke server te kiezen.

Speciale korting “klik hier”

Met Cyber vanuit buiten Nederland op je eigen Netflix

Een zeer handige optie: U kunt gemakkelijk met deze aanbieder van de service vanuit het buitenland op de Nederlandse Netflix komen. Uiteraard als het de ene kant op werkt, functioneert het ook in de tegengestelde richting.

U kunt dus ook vanuit Nederland gemakkelijke met uw Wi Fi surfen op de Amerikaanse servers en daardoor toegang krijgen tot de Amerikaanse Netflix. Geniet dus met een paar klikken op de knop van al uw favoriete shows en series. Gaat u CyberGhost downloaden, is dit dus nog een mooie toevoeging.

Bandbreedte niet overal gelijk

Het grootste probleem waar wij tegenaan liepen tijdens het schrijven van deze CyberGhost review heeft alles te maken met de bandbreedte van de tool.

De aanbieder beweert dat ze onbeperkte bandbreedte bieden aan de gebruikers van de service, maar soms was er een totaal gebrek aan mogelijke verbindingen wat dus negatieve gevolgen heeft voor uw ervaringen met de service. Ook was er een duidelijk ongelijke distributie te merken in de bandbreedte van verschillende landen, zoals Nederland en Duitsland. Het lijkt erop dat Cyber voornamelijk inzet in Duitsland, wat niet optimaal is voor Nederland.

cyberghost verbinding

Privacy of geen privacy bij VPN s?

Cyber zet hoog in op de bescherming van uw privacy met specificaties als het beleid dat uw gegevens niet opgeslagen worden, oftewel het strikte no-logging beleid. Maar voor deze CyberGhost VPN review doken wij wat dieper in het onderzoek, en hebben wij in detail onderzocht hoe de service u achtervolgd.

Zo hebben wij ontdekt dat Cyber wel traceert hoeveel bandbreedte iedere gebruiker in beslag neemt. Dit heeft als gevolg dat hun claim direct wordt ontkracht door de acties. Het gaan tegen hun bewering in van totale privacy en maximale bescherming. Dit surft, wat ons betreft, toch net wat minder lekker.

De service is wel voorzien van slimme specificaties die uw privacybescherming aanzienlijk bevorderen zoals bescherming tegen een DNS leak wat erg voordelig is voor uw online veiligheid, en is de tool voorzien van een Kill switch zodat u op geen enkel moment onvoorzien bent van de optimale beveiliging die deze service claimt te bieden.

Cyber is ook voorzien van een ad blokkeer specificatie, die u naar wens in- of uit kunt schakelen. Zo wordt u, mocht u relevante of juist irrelevante advertenties nou niet willen zien, ongestoord surfen op het internet en uw focus volledig houden bij hetgeen waar u mee bezig bent. 

Speciale korting “klik hier”

Conclusie

Dan zijn wij nu aangekomen bij het uur van de waarheid. De conclusie van deze CyberGhost VPN review. Cyber Ghost VPN is een uitermate goede keuze voor mensen die een no-nonsense optie willen om de mogelijkheid te verkrijgen om versleuteld te surfen. De privacy die u toegediend krijgt is optimaal. U kunt het, mocht u dit belangrijk willen en in staat zijn dit te doen, contant aanschaffen voor nog meer beschermen én de kosten voor de service zijn laag.

Hier staat de kwaliteit van de service daarentegen wel direct tegenover. Zoals eerder vermeldt in deze CyberGhost VPN review resulteert dit in een goede prijs-kwaliteitsverhouding waar dus niets op aan te merken is.

De connectie

Wel moet u rekening houden met het feit dat de bandbreedte in de praktijk niet geheel onbeperkt is, en dat uw acties op het internet gerelateerd aan deze bandbreedte wel opgeslagen worden door de Windows client en dergelijken. Secure connect, tot op zekere hoogte dus. Er zijn wel vele server locations.

Zoals eerder vernoemd is deze CyberGhost review is het grote probleem waar wij tegenaan liepen wel een barrière voor een mogelijke aankoop. De bandbreedte is namelijk niet overal even groot, zoals duidelijk te zien in het verschil tussen Nederland en ons buurland, Duitsland.

Deze CyberGhost review is geschreven om u zo objectief mogelijk te informeren over de gedachtes die wij hebben over de service. Ik hoop dat deze CyberGhost review geholpen heeft, dat u er wat van op hebt kunnen steken en dat u de aankoop nu kunt baseren op deze uitgebreide en gedetailleerde review. Mocht u vragen hebben stel ze gerust, en wij zullen ons best doen deze te beantwoorden.

CyberGhostVPN
Wanneer je opzoek bent naar een veilig, betaalbare en eenvoudige qua opzet VPN is dit een goede keuze
9.1 Totale score
CyberGhost review

CyberGhost is ideaal voor de niet veel eisende gebruiker, eenvoudig in gebruik en ideaal voor degene die opzoek zijn naar een goede versleutelde provider

Gebruikersgemak
8.8
Stabiliteit netwerk
9
Prijs
9
Aantal beschikbare server landen
9
Flexibiliteit gebruik
9
Voordelen
 • TOP prijs aanbieding via onze coupon
 • Goede snelheid
 • Geen logs (volgen deze VPN: strict no logging)
 • Eenvoudig in opzet
 • Kill switch
 • 60 countries
 • Ad-blocker
 • DNS leak protection
Nadeel
 • Weinig flexibele opzet wanneer je iets meer uit de VPN wilt halen

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

Graag horen we uw mening

   Laat uw reactie achter

   PrivacyEnBescherming.be