IPVanishVPN, review 2022

black friday aanbiedingen

ipvanish

Werkt u vaak op onbeveiligde netwerken of wilt u graag zonder zorgen op het internet kunnen surfen? Dan kan u best gebruik maken van een VPN dienst. Aangezien er zoveel verschillende VPN diensten ter beschikking zijn, hebben wij de diensten van IPVanish voor u getest! Lees in deze blog onze review en kom erachter wat wij van de dienst vonden.

Laatst geupdate op: 25 november 2022

Wat is IPVanish VPN?

IP Vanish VPN is een Amerikaanse VPN provider die applicaties voor verschillende soorten besturingssystemen heeft. De organisatie werd in 2012 opgericht door: Mudhook Media Inc. en is in 2019 overgenomen door J2 Global.

ipvanish

De Amerikaanse IPVanish VPN heeft als missie om jouw gegevens en privacy tegen derde partijen te beschermen wanneer u het internet gebruikt. Wanneer u gebruikt maakt van de diensten van deze organisaite krijgt u toegang tot bijvoorbeeld:

  • Geavanceerde encryptie van uw gegevens
  • VPN servers in meer dan 75 regio’s
  • Geen log bestanden van uw internet gebruik
  • 24/7 klantenondersteuning

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten waarvan u kan genieten wanneer u de VPN zou gebruiken.

Tekortkomingen van IPVanish evaring

Hoewel er veel verschillende voordelen aan de diensten van deze VPN dienst zijn, zijn er ook een aantal tekortkomingen die het gebruik van de diensten nadelig voor u kunnen maken.

Door de jaren heen heeft de organisatie een sterke reputatie opgebouwd toch zijn er een aantal tekortkomingen die de IPVanish ervaring naar beneden halen. De organisatie adverteert dat er totaal geen log bestanden bij worden gehouden wanneer u gebruik zou maken van hun diensten, maar in 2016 bleek het tegendeel waar te zijn. De organisatie heeft in 2016 namelijk de gegevens van een van zijn gebruikers overhandigt aan de Amerikaanse autoriteiten. Dit laat zien dat er toch log-bestanden ergens bijgehouden kunnen worden.

Dit maakt de ervaring een stuk minder aangenaam, aangezien er toch een risico is van privacyschending. Wanneer u een VPN gebruikt wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat al uw gegevens veilig worden versleuteld zodat niemand uw internet gebruik kan volgen.

Alternatieven van IPVanish VPN

Zoals we eerder al vermeldt hebben zijn er veel verschillende VPN diensten waar u gebruik van kunt maken. Zo hebben we bijvoorbeeld de diensten van ExpressVPN, die voor iedereen beschikbaar zijn. In essentie hebben alle VPN diensten hetzelfde doel, maar ze hebben toch hun eigen extra toepassingen en functies die zich van elkaar onderscheiden.

Prijsplannen van VPN IP Vanish

Er zijn veel verschillende VPN diensten beschikbaar die elk hun eigen prijs hebben. Zo zijn er sommgie VPN’s waar u gratis gebruik van kunt maken, maar deze raden we af. De VPN diensten waar u voor moet betalen zijn de diensten waarbij uw gegevens op een zo veilig mogelijke manier bewaard worden.

ipvanish kosten

Ip Vanish is een van deze betaalde diensten. Zo heeft u 3 verschillende prijs plannen waar u uit kan kiezen. u heeft de mogelijkheid om maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks te betalen. De IPVanish kosten hangen af van de manier waarop u graag wilt bedalen en als gevolg is dus ook de maandelijkse optie het duurste. Wanneer u voor de driemaandleijkse of jaarlijkse optie gaat krijgt u een korting op het bedrag dat u per maand zou moeten betalen. De jaarlijkse optie heeft ook nog het voordeel dat u 30-dagen risico vrij gebruik kan maken van de VPN dienst door de geld terug garantie.

Samenvatting van IPVanish VPN

Eigenschap Waarde
Zero-logs? De data is veilig
Werkt met torrents? Hier is streamen beschermd en anoniem
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Multi-login ∞ gelijktijdige connecties
Aantal landen 75+
Supported OS Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome, router, fire TV
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols IKEv2, OpenVPN, L2TP/Ipsec
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen 40.000+
Servers 1.500+

Waarvoor kan u IPVanish VPN gebruiken

Wilt u gebruik maken van de VPN en wilt u weten waarvoor u deze diensten kan gebruiken? Geen enkel probleem, we hebben het nu namelijk over verschillende dingen die u eventueel zou willen kunnen doen met deze VPN.

Netflix

Iedereen weet dat in verschillende landen er een verschillend aanbod van Netflix shows en films beschikbaar zijn op de applicatie. Door het gebruik van deze VPN dienst kan u waar u ook bent het netflix aanbod van andere landen zien. Het enige wat u nog moet doen is verbinden met een server, gelegen in een ander land, die aangeboden wordt in de ipv vpn applicatie. Hierna heef tu toegang tot het Netflix aanbod van het land van de server waarmee u verbonden bent.

Torrent

Mensen die graag op een veilige manier willen torrenten, maken ook best gebruik van een betalende VPN dienst. VPN Ip vanish is een van de diensten waarmee u op een veilige manier zou kunnen torrenten. Zo kan u namelijk uw eigen gegevens laten versleutelen en zullen derde partijen op torrent sites uw internet gebruik niet kunnen volgen.

De VPN in China

Verschillende VPN’s kunnen niet in bepaalde landen gebruikt worden, zo is China een van de landen waar VPN providers aan veel voorwaarden moeten voldoen voordat deze gebruikt kunnen worden. De VPN is een van de diensten die u helaas niet in China kan gebruiken. Er zijn wel omwegen, maar wanneer u deze omwegen probeert te gebruiken kan u in serieuze problemen komen. Over het algemeen worden alle servers van deze VPN dienst geblokkeerd.

Video games spelen

Mensen die vaak video games spelen willen ook wel eens met mensen over heel de wereld spelen. Door verbinding te maken met een VPN server in een ander land en erna het online spel op te starten kan u dit lukken. Op deze manier zal het spel namelijk verbinding maken met de game-servers in het land waar de VPN verbinding ligt en zo kunt u dus tegen mensen over heel de wereld spelen.

De toepassingen van de VPN IP vanish

De VPN biedt verschillende toepassingen aan wanneer u gebruik maakt van de diensten. Deze zijn vrijwel allemaal gerelateerd aan het geheim houden en het veilig beschermen van uw persoonlijke gegevens. We hebben het in het volgende deel van de blog over de verschilldende toepassingen die er bij deze VPN aangeboden worden.

Kill Switch

De verbinding met de VPN server kan altijd wegvallen. Wanneer dit gebeurt zonder dat u het door heeft en u verder surft lopen uw persoonlijke gegevens gevaar en kunnen derde partijen uw internet gebruik gewoon weer volgen. De Kill Switch toepassing steekt hier een stokje voor. Zo zal het wanneer uw verbinding met de vpn dienst wegvalt, alle de internet toegang voor applicaties die internet gebruiken ook blokkeren. Zo kunnen de verschillende websites niet achter uw persoonlijke gegevens komen en zult u toch nog steeds beschermd zijn tegen vervelende gepersonaliseerde advertenties!

ipvanish vpn

DNS Lek Protectie

Wanneer u gebruik maakt van een VPN zullen uw persoonlijke gegevens versleuteld worden, maar er zal altijd een DNS bestand bijgehouden moeten worden door de verschillende websites die u bezoekt. Op deze manier kunnen sommige derde partijen toch nog aan uw gegevens komen. Deze vpn dienst geeft u de zekerheid dat uw gegevens zelfs beschermd worden bij DNS lekken. Zo kan er niemand aan uw persoonlijke gegevens!

NAT Firewall

Wanneer u gebruik maakt van een VPN zult u uw gegevens online beschermen, maar er zijn toch nog mogelijkheden dat er mensen door virussen en andere malware uw computer kunnen infiltreren. Daarom kan u bij de diensten van dit vpn ook een firewall activeren. virussen die ongewenst uw computer willen infecteren moeten dan eerst om deze firawall zien te komen. Dit betekent dus dat u en uw apparaten volledig beschermd zullen zijn.

Socks 5 Web proxy

De mensen die vaak aan torrenting doen, lopen vaak risico op het krijgen van boetes. Zo kunnen de hosts de pakketten vaak volledig tot aan uw computer volgen. Bij de vpn heeft u de mogelijkheid om verbinding te maken met een Proxy server. Hiermee gaan de pakketten door een speciale server alvorens ze tot bij uw computer geraken. Op deze manier is uw internet gebruik en uw torrent activiteiten volledig anoniem!

No logs Beleid

Het No-Log beleid maakt de IPVanish ervaring compleet! Wanneer een VPN dienst logbestanden bijhoudt, kan uw internetgebruik nog steeds gevolgd worden en loopt u dus nog altijd een risico. Daarom is het No-log beleid een populaire strategie van VPN diensten om hun klanten zo anoniem mogelijk te houden! Echter heeft de organisatie de gegevens van een klant door gegeven aan de Amerikaanse geheime diensten. Dit betekent dus dat er toch nog log bestanden bijgehouden kunnen worden.

IPVanish VPN op windows

Bent u van plan om de Applicatie van de vpn op uw windows computer te gebruiken? Geen enkel probleem, we hebben ook de applicatie op dit platform voor u uitgetest.

De algemene IPVanish ervaring die wij op windows hadden is dat het een zeer eenvoudige applicatie is. De diensten van de vpn ip vanish zijn makkelijk te gebruiken door ervaren VPN gebruikers, maar ook door nieuwe gebruikers. Een ander voordeel dat u heeft is dat u IPVanish ervaring op verschillende apparaten tegelijk kan hebben.

ipvanish vpn

Zo heeft de applicatie een simpele interface waarmee u op een eenvoudige manier uw instellingen kan aanpassen en verschillende toepassingen kan in of uitschakelen.

IPVanish ervaring op andere apparaten

Maakt u gebruik van andere apparaten die niet het windows besturingssysteem gebruiken. De software is namelijk beschikbaar voor apparaten met de volgende besturingssystemen: Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome, router, fire TV

vpn ip vanish

Het maakt dus niet uit welke soort apparaten u gebruikt, u kan altijd terecht bij de vpn ip vanish diensten. Hiermee zijn uw persoonlijke gegevens veilig tijdens het internet gebruik van waar u ook bent.

Uitkomsten van onze tests

Om u een idee te geven over de diensten van deze VPN provider hebben we een aantal testen uitgevoerd op de verschillende aspecten die het algemene resultaat van de VPN dienst beinvloeden.

Snelheid

We hebben de verbindingsnelheden van de vpn ip vanish en de servers hiervan uitgetest. Over het algemeen kunnen we concluderen dat de snelheden zeer goed zijn. Het enige nadeel dat we ondervonden is dat het aanbod van Netflix soms niet wou werken. Indien u een vpn zoals deze vpn hiervoor wilt gebruiken raden we aan om de diensten van ExpressVPN te overwegen. Bij deze VPN dienst kan u er namelijk zeker van zijn dat ze enorm snelle verbindingen hebben en dat deze stabiel genoeg zijn om u de beste Netflix ervaring te geven.

Voor de rest is de snelheid van de servers, van de vpn, zeer goed voor het normale internet gebruik en het downloaden van torrents daarom hebben wij de dienst een 8/10 gegeven voor de snelheid van de vpn servers. Indien dit uw hoofddoel is van de VPN dienst, kunnen we deze provider wel aanraden.

Torrenting en DNS-lek bescherming

Het veilig kunnen downloaden van torrents is voor veel mensen een belangrijke eigenschap wanneer ze voor een VPN dienst kiezen. Daarom hebben we de kwaliteit, van vpn ip vanish, hiervan ook uitgetest. Door de proxy server waar u gebruik van kunt maken, wordt het downloaden van torrents volledig anoniem en zullen derde partijen nooit achter uw gegevens kunnen komen.

Uw online gegevens zijn bij VPN op een veilige manier versleuteld. We hebben de DNS lek protectie getest met de diensten van IPleak.net. Deze toepassing krijgt een 8/10 op onze test!

Klantenservice van IPVanish VPN

Bij de IPVanish ervaring hoort ook de klantenservice bij. U kan de klantendienst van het bedrijf op verschillende manieren contacteren. Zo heeft u de livechat optie waarmee u meteen met een medewerker online kan chatten. Er zijn ook verschillende telefoonnummers die u kan gebruiken om al uw vragen over de vpn diensten te stellen.

Alles wat u moet weten over IPVanish VPN

IPVanish is een VPN dienst die vooral bekend staat om de snelheden die de VPN servers. Deze betalende VPN provider voorziet verschillende toepassingen die uw online veiligheid kunnen verzekeren. Zo heeft u bijvoorbeeld de optie de kill switch te activeren. Wanneer de verbinding met de server van de vpn ip vanish verbreekt, zal de internettoegang voor alle applicaties geblokkeerd worden. Op deze manier kunnen derde partijen nooit achter uw persoonlijke gegevens komen!

De IPVanish ervaring stopt hier niet. Zo heeft u toegang tot servers over heel de wereld die u kunt gebruiken voor verschillende dingen zoals: Het ontgrendelen van Netflix content van andere landen, het spelen van online games over heel de wereld en het veilig downloaden van torrents. Het enige nadeel aan de diensten van IPVanish is dat ze een “no-log beleid” hebben, maar er toch spraken is van het loggen van persoonlijke bestanden en gegevens. Indien u zeer zeker wilt zijn dat uw gegevens op een veilige manier behandelt worden, kan u best gebruik maken van de diensten van ExpressVPN!

VPN IP Vanish
IPVanish review
7 Totale score
IPVanish ervaring

De review van de VPN diensten van Ipvanish!

Veiligheid en privacy
7
Toepassingen
7
Klantenservice
7
Prijs/kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Voordelen
  • Snelle servers
  • Beschikbaar op veel platformen
  • Gebruik op verschillende apparaten tegelijk
Nadeel
  • Werkt niet in China
  • Netflix content wordt niet altijd bijgewerkt

Ik schrijf al jaren artikelen en recensies op deze blog. Als internetmarketeer heb ik veel ervaring opgedaan in alle onderwerpen die met internet te maken hebben. Daarnaast heb ik een behoorlijke technische knowhow ontwikkeld. Ik kan dus een breed scala aan onderwerpen behandelen. Omdat ik weet dat de meeste van onze lezers niet technisch onderlegd zijn, is mijn motto om het simpel te houden!

Graag horen we uw mening

Laat uw reactie achter

PrivacyEnBescherming.be