Disclaimer voor affiliates

Privacyenbescherming.be neemt af en toe deel aan affiliate marketing en staat toe dat affiliate links op sommige van onze pagina’s worden opgenomen. Privacyenbescherming.be kan een commissie verdienen als u iets koopt via de affiliate links op onze website. Deze commissie helpt ons bij het testen en evalueren van verschillende diensten. We bieden ook links naar veel diensten of bedrijven zonder enige zakelijke of financiële connectie.

Redactionele transparantie

Het redactieteam van Privacyenbescherming.be ontvangt een gelijke vergoeding, ongeacht hun positieve of negatieve beoordeling van een dienst of bedrijf. Ons inhoudsteam bestaat uit een gemeenschap van schrijvers en redacteuren in dienst die experts zijn op het gebied van cyberbeveiliging, privacy en online diensten.

Ons team van recensenten en schrijvers, evenals hun gepubliceerde inhoud, worden niet beïnvloed door inkomsten van partners en ontvangen geen compensatie voor berichtgeving over merken of inhoud. Als een van onze redacteuren een investering heeft in of persoonlijke banden heeft met een dienst of bedrijf waardoor een belangenconflict ontstaat, wijzen we de publicatietaak toe aan een andere redacteur.

De beoordelingen op Privacyenbescherming.be zijn gebaseerd op grondig onderzoek en het testen van elke dienst en elk product. We hebben testmethoden ontwikkeld die regelmatig worden herzien voor verbetering. We vinden het belangrijk om zinvolle en accurate informatie aan onze lezers te presenteren.

PrivacyEnBescherming.be