De Amazon Prime Video stream kijken in België

Een streamingdienst waar je zeker even naar moet kijken, is Prime Video België. Je favoriete films en series bekijken kan via deze stream. Hoe je hem kunt ontvangen, leggen we je uit in onderstaande review.

Probeer ExpressVPN
Amazon Prime Video streamen vanaf elke locatie!

Met ExpressVPN is een stream Amazon Prime Video altijd voor jou beschikbaar en kan films en series, probeer ExpressVPN met geld terug garantie!

Bijgewerkt: 19 July, 2024

Prime Video België ontvangen

Deze stream is misschien beter bekend onder de naam Amazon Prime Video stream. Het is een streamingdienst die valt onder de bedrijfstak Amazon. Amazon staat bekend om het aanbod van goedkope producten die online te koop zijn. Deze website was al een tijdje beschikbaar in België en Nederland.

Nu is nog niet zo lang geleden Amazon Prime beschikbaar gekomen. Dit is een abonnement dat enkele extra voordelen geeft op de diensten van Amazon. Prime geeft je de mogelijkheid tot de gratis verzending van de producten en dat je toegang hebt tot de streaming Amazon Prime Video.

Het is geen gratis dienst. Net als alle andere bekende streamingdiensten als Netflix en Hulu, moet je abonnementskosten betalen om de Prime Video kijken mogelijk te maken in België. Door een abonnement af te sluiten op de Amazon Prime Video stream, heb je bijvoorbeeld toegang tot enkele Amazon Originals die nergens anders te bekijken zijn.

Is Prime Video kijken buiten België mogelijk?

Nu heb je een abonnement op Amazon Prime afgesloten in België en ben je in staat om de Amazon Prime Video stream te ontvangen. Maar wat gebeurd er als je buiten de grenzen van België een Prime Video kijken wilt? Of Prime Video stream van een ander land wilt bekijken? Waarschijnlijk is dit niet mogelijk.

amazon prime video stream

De streaming Amazon Prime Video is gelimiteerd in het kijken buiten de landsgrenzen vanwege TV-rechten. Het aanbod van Prime Video België is weer anders in bijvoorbeeld de Verenigde Staten. Uitzendrechten van films en series worden per land verkocht. Daarom is in Belgie niet alles beschikbaar.

Daarnaast is je IP-adres zichtbaar. Zo weet de Amazon Prime Video stream waar je bent en ziet dus aan de hand van je IP-adres of je je buiten België begeeft. Je krijgt namelijk een buitenlands IP-adres. Dit maakt het onmogelijk om de Prime Video België te bekijken.

Verblijf je binnen Europa dan bepaald de Europese regelgeving dat je nog wel voor een bepaalde tijd de stream moet kunnen ontvangen zonder dat ze je mogen blokkeren. Na die toegestane periode mag de stream tijdelijk geblokkeerd worden totdat je weer terug in België bent.

Buiten Europa geldt die regelgeving niet en wordt de Amazon Prime Video stream meteen geblokkeerd. Hier moet dus een oplossing voor zijn en die hebben wij voor je gevonden!

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Hoe de streaming Amazon Prime Video buiten België bekijken

Om de Amazon Prime Video stream te kunnen bekijken buiten België of om streams vanuit het buitenland in België te kunnen openen, is het enige dat je hoeft te doen een VPN aanschaffen. Dat is alles! Kan het echt zo eenvoudig?

Het kan echt zo eenvoudig! Je moet namelijk iets hebben dat de opgelegde geografische blokkade kan omzeilen. En iets dat je IP-adres kan verbergen zodat niet zichtbaar is waar je bent.

Een VPN kan dit allemaal voor je doen. Een VPN beschermd niet alleen je privacy, maar het kan ook opgelegde blokkades omzeilen en je IP-adres onzichtbaar maken. Hiermee kun je dus zonder moeilijkheden de Prime Video België ontvangen op elke andere locatie waar de VPN provider een server heeft staan.

prime video kijken

Door onderstaande stappen te volgen ben je in staat om buiten België de streaming Amazon Prime Video te ontvangen. En je bent in staat om in België Amazon Prime Video stream van een andere locatie te openen.

  1.  Abonneer je op een VPN
  2. Download de VPN en installeer deze op je device
  3. Selecteer de server in België waar je de Amazon Prime Videos van wilt zien
  4. Prime Video kijken is nu mogelijk door deze te openen en je favoriete programma te streamen hier

Amazon Prime Video België streamen met de beste VPN

Mocht je je afvragen welke VPN om Prime Video kijken mogelijk te maken het meest geschikt is dan kunnen we je daar bij helpen. Er zijn natuurlijk zoveel VPN’s om uit te kiezen dat het best lastig is om de beste VPN daaruit te halen.

Waar je onder andere op moet letten bij de keus van de beste VPN om de streaming Amazon Prime Video zonder haperingen te kunnen bekijken, is de verbindingssnelheid. Hiervoor moet de VPN provider in de juiste hoeveelheid bandbreedte voorzien.

En ben je van plan om binnen België ook de Amazon Prime Video stream vanuit de VS of een ander land te openen, zorg dan dat je VPN provider voldoende locaties en servers aanbiedt. Hoe meer servers in een land, hoe meer kans op een goede verbinding met de stream.

Om je te helpen, hebben we het voorwerk voor je gedaan. We hebben zelf een aantal VPN’s met elkaar vergeleken en getest. Aan de hand van deze uitkomst, bleven er een paar goede VPN providers over waar je uit kunt kiezen om zo Prime Video België op de best mogelijke manier te bekijken.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Kan ik Prime Video kijken met een gratis VPN?

Dit is een veelgestelde vraag waar veel het antwoord op willen weten. Om die vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, is het verstandig om eerst te begrijpen wat een gratis VPN doet en niet doet.

Het woord zegt het al: een gratis VPN kost niets. Je hoeft je alleen aan te melden bij de provider van deze gratis VPN. Wat je misschien niet weet, is dat een provider achter je rug om geld op je verdient. Hoe kunnen ze dat? Door heel eenvoudig gegevens die je hebt gedeeld met deze provider door te verkopen aan derden.

Alles wat je doet, is zichtbaar en je privacy wordt lang niet zo goed beschermd als met een betaalde VPN. De bandbreedte die ze beloven wordt ook met anderen gedeeld, met als resultaat dat de verbinding heel traag is.

Prime Video kijken is niet mogelijk omdat er niet genoeg data is om de stream te kunnen openen. En als het al mogelijk is om de streaming Amazon Prime video te bekijken, is dit met veel haperingen en onderbrekingen.

Al deze problemen zijn te voorkomen door de beste VPN provider te kiezen. Voor ons is dat ExpressVPN. De service van deze VPN provider is goed en Prime Video kijken is geen probleem. Ze bieden ook een niet-goed-geld-terug garantie aan waardoor je hem eenvoudig kunt uitproberen en binnen een maand het abonnement weer op te zeggen.

De voordelen van Prime Video België met een VPN bekijken

Zoals je hebt gelezen heeft een gratis VPN niet onze voorkeur. Waar een gratis VPN in tekort schiet, biedt een betaalde VPN daarin wel de juiste oplossing.

Met een betaalde VPN kun je geografische blokkades omzeilen. Censuur die een overheid heeft opgelegd, kan dankzij een goede VPN omzeilt worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor landen als China, Verenigde Staten of Australië.

streaming amazon prime video

Streams openen buiten België is dankzij een goede VPN mogelijk. Probeer maar eens de streaming Amazon Prime Video te openen buiten België. Of open in België de Amazon Prime Video stream van de VS. Met een goede VPN is dit mogelijk, net als het openen van de streams Netflix of Hulu.

Wat doet een goede betaalde VPN nog meer? Het beschermd allereerst je privacy. Niemand kan zien wat je doet en waar je bent. De streaming Amazon Prime Video kan bekeken worden met een onzichtbaar IP-adres. Je locatie wordt gecodeerd en veranderd je IP-adres. Dit is vooral noodzakelijk als je gebruik maakt van een gratis Wi-Fi netwerk.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Ons oordeel over de Amazon Prime Video stream

De Prime Video België kan op verschillende manieren bekeken worden. Dit geldt alleen als je een abonnement op de streaming Amazon Prime Video hebt afgesloten.

Met het abonnement kun je in België de stream openen en bekijken. En Prime Video kijken met behulp van een VPN maakt het mogelijk om buiten België de stream te openen.

Mocht je graag de stream van een andere locatie willen openen, dit kan ook alleen met een VPN. Daarvoor kun je gewoon in België zijn. Zo heb je meer keus in het aanbod van films en series in andere landen die niet in de lijst van België staan.

De beste VPN die wij aanraden om Prime Video België te kijken, is ExpressVPN. Deze heeft de beste voorwaarden en geeft zonder reden je geld terug als het niet bevalt.

Deze review heeft je op een eenvoudige manier laten zien hoe je de streaming Amazon Prime Video kunt bekijken zonder moeilijkheden!

Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be