<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Disney Plus belgie kijken via een VPN | Privacyenbescherming.be
Wesley

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

4 Comments
 1. Reply Avatar
  Jean Kesteloot 07/01/2020 at 18:23

  Goede avond,kunnen we in vlaanderen met VPN ook Ziggo select sport ontvangen?
  Danke

  • Hoi Jean,

   Dat is geen probleem, met een VPN provider kan je vanuit de hele wereld Ziggo streamen

   Groeten,
   Wesley

 2. Dag Wesley

  VPN heb ik, maar ik kan vanuit België geen account aanmaken op Disney+. Hij checkt de betaalmethode. Hoe heb jij dit opgelost?

  Groeten,

  G

  • Hoi Anon,

   Een Disney login creëren vanuit een niet Disney land?
   Wanneer je interesse hebt in een Disney login abonnement, heb je waarschijnlijk al ontdekt dat het niet zo eenvoudig is om je in te schrijven voor de dienst. Je zal in één keer twee problemen tegenkomen omdat Disney België nog niet bestaat.

   1. Je zal in Duitsland of NL gevestigd moeten zijn om je in te schrijven.
   2. Er is een betaalkaart nodig die is uitgegeven door een bank in een van deze landen anders is het onmogelijk om een Disney login te krijgen

   Het eerste probleem is zeer eenvoudig te verhelpen. Je zal nu een versleutelde verbinding van bijvoorbeeld ExpressVPN moeten gebruiken om een Duits IP adres te krijgen (bijvoorbeeld) en wanneer je de Disney website bezoekt kan je zonder problemen het aanmeld proces starten.

   Het is echter veel lastiger om een betaalkaart te krijgen welke is uitgegeven in een van deze landen. Maar, het kan wel en we hebben dit zelf getest, en het werkt. Dit is wat je precies moet doen:

   -Je zal MyWireCard website moeten bezoeken en je aanmelden voor de Virtuele MasterCard.
   -Vervolgens zal je geld moeten overmaken naar de bankrekening die je na aanmelding heeft opgegeven.
   -Nu moet je wachten en tot het geld binnen is (dit kan 3-5 werkdagen duren).
   -Zodra het geld is aangekomen, krijg je het virtuele kaartnummer waarmee je je kunt aanmelden voor Disney Duitsland.
   -Het is nu mogelijk om je aan te melden voor het 30-dagen gratis proefabonnement ( EXPRESSVPN, niet goed geld terug, je kan 30 dagen testen) voor Disney en direct genieten van Disney.

   Het is misschien een beetje omslachtig, maar het werkt in ieder geval wanneer je toegang wilt krijgen een van de beste oplossingen. Om zo Disney te kunnen kijken in België.

   Succes,
   Wesley

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be