Walt Disney films kijken met Disney België Plus stream met een VPN

Using a VPN to watch Disney Plus in Belgium will give you easy access to all your favourite shows and movies. Keep an eye out for Netflix when Disney’s new streaming service launches in November 2019. Disney is entering the market with their own service in the US, Canada, and the Netherlands, so get ready for some exciting new content! If you love Disney, this is an opportunity you don’t want to miss out on.

De direct-to-consumer streaming service wordt Disney Plus streamen (Disney+ Belgium) genoemd, in tegenstelling tot eerdere speculaties dat het Disney Play wordt genoemd. Amerikaanse, Canadese en Nederlandse kijkers zullen Disney films online kunnen kijken, maar hoe zit het nu met kijkers uit de andere landen?

Het bedrijf Walt Disney heeft hiervoor 2 jaar uitgetrokken en dan zal het in elk land deze service gestreamd moeten worden.

Probeer nu
Kijk Disney+ België in het buitenland met ExpressVPN - 49% korting

Omzeil de geo-restricties van Disney+ België en kijk er overal naar. Met onze korting krijgt u 30 dagen geld terug garantie, tot 49% korting en 3 maanden gratis.

Laatst geupdate op: 19 July 2024

Disney+ VPN: Disney plus België VPN

Bent u ook zo enthousiast, nou ik wel. Ik kan niet wachten. Normaal gesproken had ik geduldig moeten zijn tot Disney+ dan eindelijk te zien zou zijn in België. Gelukkig kunt u deze hindernis makkelijk omzeilen door middel van het afsluiten van een Disney plus VPN abonnement.

Wanneer u koppig bent en probeert in te loggen in Disney vanuit België zal u nooit Disney België kunnen openen. De oorzaak is uw IP-adres, deze verraad uw locatie en op basis hiervan zal Disney tv Belgie kijken onmogelijk zijn wanneer u niet in de toegestane regio bevindt.

Wanneer u mij niet gelooft heb ik uw huidige IP adres in dit artikel geplaatst en het staat hieronder:

IP:
City:
Country:
ISP:

Zo makkelijk is het dus voor websites om u te blokkeren. Het gaat zelfs verder de overheid en uw internet provider kunnen uw surfgedrag ook onderscheppen, daarom is een VPN verbinding ook zo belangrijk. Met een VPN kunt u anoniem en veilig surfen. Zal hier later in het artikel nogmaals op ingaan.

VPN Disney+: Welke aanbieders leveren geschikte Disney plus VPN diensten?

Hieronder staan de Disney+ VPN aanbevelingen. Wij hebben deze aanbieders voor u getest en goedgekeurd om in te loggen in Disney+ Nederland. Dit zijn de beste Disney plus België VPN diensten

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

De reden waarom we moeten inloggen in op Disney Nederland is omdat  Disney België nog niet bestaat. In de toekomst zal Disney tv België wel geopend worden maak u zich maar geen zorgen. We zullen de eerste maanden moeten roeien met de riemen die we hebben.

Dit betekent inloggen in Disney Plus Nederland. Totdag uiteindelijk Disney België wordt geopend zullen we het hebben over Disney plus België VPN. We hebben het over versleutelde verbindingen die geschikt zijn om de blokkade van Disney te omzeilen. De aanbieder zal wel servers in België moeten hebben: Disney plus België VPN heeft dit!!!

VPN Disney+: Wat weten we over Disney plus België VPN?

Veel fans vragen of we dezelfde Walt Disney Films kijken via dit platform. Gelukkig zit WaltDisney vol met verrassingen voor zijn kijkers. Disney voorzitter en CEO Bob Iger onthulde dat er een nieuwe Star Wars en Marvel live action serie zal worden gemaakt. De Star Wars spin off bevat Cassian Andor en zijn avonturen voor de gebeurtenissen van Rogue One: A Star Wars Story, terwijl de MCU serie draait om Loki met in de hoofdrol Tom Hiddleston.

Daarnaast bevatten de klassiekers all time favoriete films en series zoals Monsters, Inc. Pirates of the Caribbean en High School Musical ook nieuwe verhalen. Oh, en heb ik al gezegd dat Captain Marvel ook exclusief zal worden gestreamd op Disney Plus? Reden te meer om een abonnement af te sluiten: “Disney Plus Belgie en daarbij een abonnement  Disney plus VPN afsluiten!”

VPN Disney+: hoe kom ik aan een abonnement?

Helaas zijn dit de enige details die we tot nu toe over Disney+ Belgium hebben. Er zijn nog geen verdere details over abonnementen behalve wat we hebben kunnen lezen in Disney’s persberichten dat standaard abonnement 6,99 euro per maand zal gaan kosten en een jaar  zo’n 69,99 euro. Hiermee verpletteren ze al de abonnementsprijs van Netflix.

Als u echter updates over de vooruitgang wilt ontvangen, kunt u zich aanmelden op de Plus Disney voorbeeld website. Voor nu houden we ons vast aan en wachten we tot Disney er meer berichten over plaatst, en willen we u vertellen hoe u een Disney Plus bibliotheek kunt krijgen die vergelijkbaar is met een uit de VS als u uit een ander land komt.

Ik weet niet of u weet dat Netflix bibliotheken niet hetzelfde zijn in elk land (hint: de Amerikaanse en Canadese bibliotheken zijn de beste). Als dit ook met Disney+ Belgium gebeurt, weet u wat u moet doen.

disney Plus belgie

Als u een Netflix gebruiker bent, bent u wellicht bekend met een wereldwijd account. Hiermee kunt u verbinding maken met Netflix, waar ter wereld u ook bent, zolang het in dat land niet wordt geblokkeerd. U kunt echter alleen vanuit dat land toegang krijgen tot de Netflix bibliotheek. Als u bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk woont en naar Spanje reist, heeft u daar toegang tot uw Netflix account en kunt u Disney Plus Belgie niet openen. Maar u krijgt bij Netflix Spaanse films en tv-programma’s te zien, want daar heeft u toegang toe.

Nu weten we niet zeker of Disney Belgie ook een wereldwijde account optie zal hebben voor zijn toekomstige abonnees, maar het is mogelijk. Er is echter ook een enorme mogelijkheid dat de situatie hetzelfde zal zijn als ik hierboven heb beschreven. Wat is de beste oplossing voor het openen van Disney Plus Belgie wanneer u geen ingezetene van de Verenigde Staten bent? Het antwoord ligt in drie krachtige letters: VPN (Disney plus België VPN). Ik zeg het u, het is veel beter dan een wereldwijde account te krijgen, plus het heeft ook tal van andere voordelen. We zullen ze later bespreken.

VPN Disney+: Omzeil blokkade met Disney Plus België VPN

disney Plus belgieElk land heeft verschillende licenties en rechten voor films, tv-programma’s en documentaires, daarom hebben bibliotheken verschillende inhoud. Populaire streaming diensten (en mogelijk Disney Plus) gebruiken geografische restricties om te beperken tot wat u kunt openen op basis van het land waarin u zich bevindt. Zoals ik hierboven al scheef traceren ze uw IP-adres om uw locatie te kennen en als de IP-adressen van uw land op de zwarte lijst (België) staan, kan u geen Walt Disneyfilms kijken.

Met een Disney plus VPN kunt u Disney channels deblokkeren en Walt Disneyfilms kijken waar u ook bent. Ja, zelfs als u geen Amerikaans IP-adres heeft! Een Disney plus VPN werkt door u een nieuw IP-adres toe te wijzen en uw locatie te vervalsen. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op uw Disney+ VPN account, verbinding maken met een Amerikaanse server en het is klaar!

Het ziet eruit alsof u het vanuit Amerika benadert. U kunt als een van de eersten de streaming Service uitproberen en Walt Disney films kijken en series zien als een echte Amerikaanse local of als een echte Nederlander…..
Wilt u Disney Plus België openen dan heeft u een Disney plus VPN nodig. Dit betekent een Disney+ VPN die werkt met Disney Plus en hiermee heb ik u al geholpen.

VPN Disney+: Ze zien alles

Privacy en veiligheid. Hoe zou u zich voelen als uw online activiteiten worden gemonitord, van Disney Plus België kijken tot de dingen die u zoekt in uw browser? Massa-surveillance, hacking en spionage zijn serieuze problemen die niet lichtvaardig moeten worden opgevat. Bescherm uw recht op privacy en neem extra beveiligingsmaatregelen door een Disney plus België VPN te krijgen.

We weten misschien nog niet hoe we Disney+ Belgium vanaf vandaag kunnen krijgen (via Nederland), maar ik kan u wel vertellen hoe u kunt Disney Plus België en andere streamingdiensten kunt bekijken zonder u zorgen te maken over een inbreuk op de privacy.

Een Disney plus VPN werkt door een gecodeerde virtuele tunnel te maken tussen uw apparaat en internet, zodat uw internetverkeer dat door de tunnel loopt veilig is voor nieuwsgierige blikken. Disney plus België VPN’s en antivirusprogramma’s beschermen u beiden tegen schadelijke software, maar een Disney plus België VPN verbergt uw gegevens terwijl een antivirusprogramma voorkomt dat malware uw apparaat aanvalt. Het is een goedkope maar efficiënte manier om hackers en bewaking agentschappen buiten te houden.

Online anonimiteit. U weet waarschijnlijk dat uw internet service provider (ISP) al uw online activiteiten kan zien. Ze kunnen uw internetsnelheid zelfs opzettelijk vertragen als ze zien dat u te veel gegevens gebruikt, zoals streamen en downloaden. Wilt u Disney tv België kijken en weten hoe u anoniem blijft, zorg dan voor een Disney plus VPN. Zoals ik eerder heb uitgelegd, verbergt een VPN Disney+ uw IP-adres, zodat niemand anders uw online activiteiten kan zien. Hiermee krijgt u online anonimiteit omdat uw internetprovider niet kan zien welke websites u bezoekt of wat u doet.

Probeer ExpressVPN met Disney+

Gratis Disney+ VPN: wat is het risico?

U wilt dus geen extra geld betalen voor een Disney plus VPN omdat de gratis VPN Disney+ -aanbieder uw interesse  hebben gewekt. Ik weet wat u denkt: ik zal alleen de vervelende advertenties verdragen als het betekent dat ik gratis een VPN Disney+ ontvang.

Maar ik zeg u, laat u niet verblinden door het woord gratis omdat het meer kwaad dan goed kan doen. Afgezien van de vervelende advertenties die gratis Disney plus België VPN’s gebruiken om geld te verdienen, is het niet 100% betrouwbaar. Ze kunnen uw gegevens verkopen aan de hoogste bieder omdat u ze niet betaalt om u veilig te houden.

Disney Plus België kijken en op een veilige manier de stream deblokkeren in landen met een geografische beperking … dit kan alleen met een Disney plus VPN (een van de Disney plus België VPN door ons aangeraden). Een maandelijks abonnement is een klein bedrag om te betalen in vergelijking met wat u verliest als u een gratis Disney+ VPN gebruikt. Bezoek deze website voor meer updates over hoe u Disney Plus in de toekomst kunt krijgen

Opgewonden over de aankomende Disney+ Belgium streaming-service? Ik ook! Ik zal binnenkort meer updates schrijven, dus houd uw ogen open voor meer artikelen over hoe u Disney Plus met een VPN Disney+ kunt deblokkeren.

Disney plus VPN: Betaling via Disney USA account of NL account

Je hebt een in de VS geregistreerde kaart nodig om je aan te melden voor Disney+. U kunt dit echter eenvoudig omzeilen door een cadeaubon te kopen en deze in te wisselen op de Disney+ app. Volg de onderstaande gidsen om aan de slag te gaan.

iOS-gebruikers

 • Open de Disney+ VPN-app en maak verbinding met een Amerikaanse server.
 • Lanceer de App Store en registreer een nieuw account met een ander e-mailadres. Als u wordt gevraagd om een regio te selecteren, zorg er dan voor dat u de VS/NL kiest.
 • Teken uit de App Store en voeg uw nieuwe account toe.
 • Meld u aan met uw nieuwe e-mailadres.
 • Koop een App Store & iTunes Gift Card van Amazon. $25 is het minimumbedrag dat beschikbaar is en laat je Disney+ een maand lang proberen, met toegang tot de gratis proefversie. Om een 1-jarig abonnement te kopen, moet je een hogere saldo-cadeaubon kopen.
 • Stuur de cadeaucode naar uw e-mailadres.
 • Wissel de code in op uw iTunes-account door op de aanmeldingsknop of op uw foto te tikken. Er is hier een veld om eventuele cadeaubonnen in te wisselen.
 • Download de Disney+ app in de App Store.
 • Klik op ‘Start gratis proefabonnement’ en kies het juiste abonnement.
 • Meld je aan met je nieuwe iTunes-account en het saldo van je cadeaubon wordt ingewisseld tegen je abonnement.
 • Druk op afspelen op uw favoriete Disney-film!

Android-gebruikers

Open de Disney+ VPN app en maak verbinding met een Amerikaanse server.
Start de Google Play Store en registreer een nieuw account met een ander e-mailadres. Als u wordt gevraagd om een regio te selecteren, zorg dan dat u de VS/NL kiest.

Ga naar uw instellingen en voeg een nieuw Google-account toe.

 • Meld u af bij de Google Play Store en meld u aan met uw nieuwe e-mailadres.
 • Koop een Google Play Gift Card van Amazon. $25 is het minimumbedrag dat beschikbaar is en laat u Disney+ een maand lang proberen, met toegang tot de gratis proefversie. Om een 1-jarig abonnement te kopen, koopt u een hogere saldo-cadeaubon.
 • Stuur de cadeaucode naar uw e-mailadres.
 • Wissel de code in op uw Google-account. U wordt gevraagd een postcode in te voeren – zoek naar een in de VS geldige postcode (90210) of geldige NL postcode (6815 JW) en voer deze hier in.
 • Ga terug naar de Google Play Store en download de Disney+ app.
 • Klik op ‘Start Free Trial’ en kies het juiste abonnement.
 • Meld u aan met uw nieuwe Google-account en het saldo van uw cadeaubon zal worden ingewisseld tegen uw abonnement.
 • Zoek je favoriete Disney-film en druk op play!

Meest gestelde vragen

Kan ik Disney plus België VPN ontvangen

Ja, dit is geen probleem! Wanneer je in Belgie bent hoef je geen VPN aanbieder te gebruiken tenzij je anoniem wilt internetten

Kan ik VPN Disney+ veilig gebruiken en is het niet illegaal

Ja dit is geen probleem en het is niet illegaal. Maar pas op het is wel afhankelijk van in welke land je bent. Het zou kunnen dat Disney+ VPN gebruik illegaal is.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

9 Comments
 1. hallo, ik heb een disney account kunnen aanmaken via een VPN, maar als ik het abbonement wil kopen met paypall (in american valuta) dan komt er telkens een error. en via credit kaart hetzelfde.

  • Hoi Kim,

   Ik heb net een nieuwe betalings manier in artikel gezet.

   Succes nu moet het wel lukken!!

   Wesley

 2. Dag Wesley

  VPN heb ik, maar ik kan vanuit België geen account aanmaken op Disney+. Hij checkt de betaalmethode. Hoe heb jij dit opgelost?

  Groeten,

  G

  • Hoi Anon,

   Ik heb net een nieuwe betalingsmethode in het artikel gezet. Ik hoop dat je er iets aan zal hebben.

   Groetjes,
   Marco

  • Hoi Anon,

   Een Disney login creëren vanuit een niet Disney land?
   Wanneer je interesse hebt in een Disney login abonnement, heb je waarschijnlijk al ontdekt dat het niet zo eenvoudig is om je in te schrijven voor de dienst. Je zal in één keer twee problemen tegenkomen omdat Disney België nog niet bestaat.

   1. Je zal in Duitsland of NL gevestigd moeten zijn om je in te schrijven.
   2. Er is een betaalkaart nodig die is uitgegeven door een bank in een van deze landen anders is het onmogelijk om een Disney login te krijgen

   Het eerste probleem is zeer eenvoudig te verhelpen. Je zal nu een versleutelde verbinding van bijvoorbeeld ExpressVPN moeten gebruiken om een Duits IP adres te krijgen (bijvoorbeeld) en wanneer je de Disney website bezoekt kan je zonder problemen het aanmeld proces starten.

   Het is echter veel lastiger om een betaalkaart te krijgen welke is uitgegeven in een van deze landen. Maar, het kan wel en we hebben dit zelf getest, en het werkt. Dit is wat je precies moet doen:

   -Je zal MyWireCard website moeten bezoeken en je aanmelden voor de Virtuele MasterCard.
   -Vervolgens zal je geld moeten overmaken naar de bankrekening die je na aanmelding heeft opgegeven.
   -Nu moet je wachten en tot het geld binnen is (dit kan 3-5 werkdagen duren).
   -Zodra het geld is aangekomen, krijg je het virtuele kaartnummer waarmee je je kunt aanmelden voor Disney Duitsland.
   -Het is nu mogelijk om je aan te melden voor het 30-dagen gratis proefabonnement ( EXPRESSVPN, niet goed geld terug, je kan 30 dagen testen) voor Disney en direct genieten van Disney.

   Het is misschien een beetje omslachtig, maar het werkt in ieder geval wanneer je toegang wilt krijgen een van de beste oplossingen. Om zo Disney te kunnen kijken in België.

   Succes,
   Wesley

 3. Beste Wesley,

  Heel leuk artikel alleen jammer dat je er vergeet bij te melden dat,
  (chat gesprek van expressVPN omdat het niet werk zoals hierboven uitgelegd):
  “You need to use a billing address in the Netherlands, this is a policy set by Disney+”
  Met andere woorden zonder Nederlandse bankrekening geen Disney+, ook met Paypal niet
  Als je een andere manier weet ik ben een en al oor….

  Groeten,

  Danny

  • Hoi Danny,

   Ik heb mijn artikel net een update gegevens mbt een Disney account USA. Ik hoop dat je er iets aan hebt.

   Groet,
   Wesley

 4. Reply Avatar photo
  Jean Kesteloot 07/01/2020 at 18:23

  Goede avond,kunnen we in vlaanderen met VPN ook Ziggo select sport ontvangen?
  Danke

  • Hoi Jean,

   Dat is geen probleem, met een VPN provider kan je vanuit de hele wereld Ziggo streamen

   Groeten,
   Wesley

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be