Netflix Amerika in België streamen met een VPN verbinding

Netflix USA, wie kent de on-demand streaming gigant niet? Netflix Amerika heeft geen introductie nodig. Sinds een paar jaar is het Amerikaanse bedrijf de marktleider van de on-demand streaming markt. Ze hebben een ruim en variërend assortiment beschikbaar voor al haar gebruikers. De series zijn razend populair, en ze bieden enorm hoge kwaliteit en zeer originele content aan.

Neem bijvoorbeeld de hit serie Narcos, de politieke variant House of Cards of Orange is the New Black. Netflix USA heeft voor iedereen wel wat in huis. Naast series hebben ze ook een gigantische bibliotheek aan films zoals diverse Hollywood blockbusters in elk genre.

Probeer nu
Kijk naar de amerikaanse Netflix met ExpressVPN - 49% korting

Omzeil Geo-restricties met ExpressVPN en kijk overal naar de Amerikaanse Netflix. Ga voor onze promotie en krijg 3 maanden gratis met een jaar abonnement.

BIJGEWERKT: 21 July 2024

Video Netflix USA kijken

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Netflix usa kijken

Bent u een enorm fan van drama series, dan heeft Netflix de perfecte catalogus voor u. Misschien bent u fan van spannende thrillers of horrors om gezellig met uw naasten te bekijken op een zaterdagavond. Ook dan heeft Netflix een uitgebreid assortiment voor u, en kijkt u voor de komende zaterdagen films waar u niet van kunt slapen! Mij niet gezien bij dit soort films, maar ik ben wel fan van andere dingen die Netflix aanbiedt, en ik heb toegang tot deze pagina’s. U bent ook in staat toegang te krijgen tot Netflix.com. Deze bestaat uit 190 verschillende landen, en elk land heeft een eigen bibliotheek/ eigen Netflix film ter beschikking voor de gebruikers.

Maar hoe krijgt u toegang tot Netflix in een ander land? Als u rond wilt neuzen op Netflix Amerika in België dan bent u nu op de juiste plek. Er bestaat een simpele truc waar zeker niet iedereen vanaf weet, maar wel iedereen gebruiken kan mochten ze dit willen. Dit ligt compleet in uw eigen handen. Een virtual private network is de oplossing die ons allemaal redt, en die u voorziet van al uw favoriete online content waar u dit dan wilt hebben. De bibliotheken vol hit series en films uit de hele wereld liggen voor het grijpen.

In dit artikel zal uitgebreid besproken worden hoe u dit het beste realiseren kunt. Na het lezen van dit artikel streamt u gemakkelijk Netflix Amerika in België, en kunt u genieten van al uw favoriete content!

Amerikaanse netflix in België

Netflix Amerika kijken is geen probleem meer met de onderstaande VPN aanbieders. Deze VPN aanbieders hebben betrouwbare servers zodat amerikaanse netflix een fluitje van een cent wordt.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Gratis 1 maand Amerikaanse netflix streamen met een VPN

Amerikaanse Netflix gratis streamen. Bestaat dat nog? Ja, dit bestaat zeker nog. Met slimme technieken en handigheidjes kunt u 1 maand gratis Netflix USA kijken. Kijk gemakkelijk Amerikaanse netflix door één maand lang gemakkelijk en gratis gebruik te maken van ExpressVPN. Bent u niet tevreden dan krijgt u uw geld terug. Met gebruik van een VPN, zoals ExpressVPN, kijkt u gemakkelijk en snel Netflix Amerika in België.

Heel normaal, dat geld terug, denkt u zo. In de realiteit ligt dit iets anders dan gedacht. Er wordt wel heel veel geschermd met deze service. Helaas zijn er maar weinig op de markt beschikbaar, die u zonder een paar vragen te stellen direct uw betaling terugstorten op uw rekening. Al was het zo makkelijk zouden VPN diensten geen geld verdienen, omdat iedereen direct hun geld terug wilt. Uit mijn ervaringen is ExpressVPN de enige VPN aanbieder die direct uw geld terug stort, zonder moeilijkheden met zich mee te brengen.

Hier kunt u als consument dat ook lekker gebruik van maken al wilt u gebruik maken van een VPN op tijdelijke basis. Met deze VPN kunt u dus Netflix USA kijken voor één maand, helemaal gratis!

Netflix USA kijken? Zal u de blokkade moeten omzeilen om toegang te krijgen tot een begrensde inhoud

Als u gelokaliseerd bent in een bepaald land, heeft u alleen toegang tot de Netflix bibliotheek van dat land, helaas. Dit is mogelijk omdat Netflix een soort wereldwijd abonnement aanbiedt aan de consument. Als resultaat is het dus dat u alleen de Netflix catalogus kunt bekijken van het land waarin u zich begeeft. Zo kunt u bijvoorbeeld niet een film die beschikbaar is in Duitsland, kijken in Nederland. Het gaat hier dan ook om rechten voor de belanghebbenden van televisie en de bioscoop.

Daarom moet Netflix enkele beperkingen van inhoud aanhouden volgens uw land en IP adres. Vanuit Nederland is het dus onmogelijk om andere bibliotheken te bereiken, toch? Niet helemaal. Omdat Amerikaanse Netflix razend populair is over de hele wereld met series die iedereen wilt zien zou het natuurlijk zonde zijn als deze content niet op een bepaalde manier kon worden aangeboden aan de rest van de wereld. Er is gelukkig een oplossing voor.

Deze oplossing wordt in dit artikel duidelijk. Lees verder en ontdek hoe u nieuwe films op Netflix in België of andere landen gemakkelijk vanuit huis op jouw smart TV streamt!

Netflix Amerika in België? De VPN is de oplossing Amerikaanse Netflix aanbod te streamen.

Inderdaad. Dankzij de gigant Google bent u nu op de juiste website terecht gekomen om deze simpele truc te leren, en om Netflix USA te kunnen streamen. Om de geografische blokkades te omzeilen en toegang te krijgen op de begrensde inhoud, heeft u enkel een VPN provider nodig, en daar zijn er veel van. Het is echt zo simpel, zelfs als Netflix het niet leuk vindt. Met gebruik van een VPN omzeilt u gemakkelijk de locatie gebonden barrières en kijk u alles.

Dus, u weet niet wat een VPN provider is, en wat voor voordelen het met zich meebrengt? VPN staat voor Virtueel Privé netwerk. Het is een soort software waarmee u uzelf kunt voordoen alsof u in een ander land bent dan dat u daadwerkelijk bent. Met een VPN provider zal jij dus in staat zijn Netflix voor de gek te houden, en ze laten geloven dat jij in de Verenigde Staten bent terwijl u gezellig op de bank hangt in België en geniet van alle Amerikaanse content. Zo maakt u dus uw omweg. En inderdaad, dit heeft natuurlijk het logische gevolg als resultaat. Netflix zal geloven dat u ergens bent waar u dus eigenlijk totaal niet bent, maar zal u alsnog de volledige toegang geven tot Netflix USA. Zo makkelijk is het, dan kunt u Netflix USA kijken waar u maar wilt, met het gebruik van een VPN.

Dankzij de VPN software, zal alles verlopen alsof u zich in een ander land bevindt. Eerst en vooral zal het een tunnel creëren tussen uw computer en een VPN server die zich bevindt in het land waar u zich voordoet te zijn. Bovendien zal de server met uw netwerk verbinding maken met Netflix om toegang tot de inhoud te krijgen en naar u terug te sturen.

Veel aanbieders

De VPN markt is gigantisch. Er zijn dan ook een groot aantal aanbieders op deze plaats te vinden. Maar niet iedere VPN is hetzelfde, en brengen ook niet dezelfde voor- of nadelen met zich mee. Door de auteursrechten op televisie, zoals hierboven uitgelegd, is niet iedere VPN service compatibel met Netflix, en zal u de juiste moeten kiezen. U dient dus zeer voorzichten te zijn en de juiste kiezen, nu dat Netflix de VPN compleet verboden heeft. Eigenlijk moet u gewoon alle aanbevelingen en andere recommandaties van deze site volgen om een goede VPN provider te vinden zodat u nieuwe films op Netflix in België kunt kijken zonder ernstige gevolgen te moeten ondergaan.

Er zijn dan ook veel gratis VPN’s beschikbaar. Maar u moet wel echt heel voorzichtig zijn met deze gratis aanbieders. Inderdaad, in het beste geval zullen ze niet goed werken met Netflix. Indien u voorzien wilt worden van een goede en compatible VPN provider met Netflix, dan moet u een abonnement afsluiten en tussen de vier en acht euro betalen per maand. Dat is op zich niet het einde van de wereld, en u krijgt er veel voordelen voor terug.

netflix usa

Netflix oorlog: de VPNs slaan terug

De oorlog is begonnen. Er is een serieuze strijd aan de gang tussen Netflix en de VPN providers. Niet heel gek natuurlijk, want VPN providers maken het mogelijk voor de consument om veel regels te breken. Netflix BE wordt bijvoorbeeld geblokkeerd wanneer u vanuit het buitenland wilt inloggen. De aangeboden VPN-servers in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Australië enz. zijn ingesteld dat u wel degelijk de Netflix catalogus kan openen. VPN bedrijven hebben één verantwoordelijkheid. Terugvechten, en de IP adressen van hun servers continu te vernieuwen. Als ze dit niet ondernemen, kunt u geen Netflix USA kijken in België.

Er zijn ook onverwachte slachtoffers in deze strijd. Amerikaanse internetgebruikers die in de Verenigde Staten wonen en om veiligheidsreden een virtual private network moeten gebruiken. Zij moeten hun eigen VPN provider tijdelijk uitschakelen om de Amerikaanse Netflix te kunnen bekijken. Netflix denkt namelijk dat iedere kijker die gebruikt maakt van een VPN niet daadwerkelijk in Amerika aanwezig is, ongeacht of deze kijkers wel of niet Amerikaans zijn. Het gevaar bestaat dus dat Netflix deze kijkers blokkeren, terwijl ze eigenlijk niets verkeerds ondernemen.

Welke VPN moet u kiezen om Netflix USA kijken mogelijk te maken?

Dit is de vraag waar u natuurlijk antwoord op wilt hebben Welke VPN heb ik nodig, zodat ik Netflix USA kijken kan vanaf België. Netflix Inc. Bespaart niet op de kosten om de VPN providers te controleren en zo snel mogelijk te blokkeren voordat het fout afloopt. De teams bezoeken zeer regelmatig websites zoals deze, omdat ze natuurlijk willen weten en op de hoogte moeten blijven van de VPN aanbieders die compatibel zijn met Netflix en dus functioneren op deze website. Uiteraard is deze site slechts één van de zoveel andere informatiebronnen en maken wij het gezamenlijk Netflix enorm moeilijk, in uw voordeel.

Sommige “kleine” VPN-bedrijven hebben al gevraagd om hun diensten niet te bekend te maken, zelfs indien hun software compatibel is met de Amerikaanse versie van de streaming dienst Netflix.

De reden is mede omdat deze kleinere VPN aanbieders op de markt helaas niet in staat zijn en zeker niet de capaciteit hebben op terug te vechten. De IP adressen zijn voor hun helaas niet zo snel te veranderen en worden ze dus mogelijk verbannen.

Dus hieronder zal u geen kleine VPN terugvinden in de top VPN providers voor Netflix

Beste VPN provider om nieuwe films op Netflix te kunnen ontvangen

Deze selectie van VPNs om Netflix VS kijken en alle films en series te streamen. Gebaseerd op de volgende 3 criteria:

1.De ervaring met het VPN: sommige VPNs zijn beter dan de anderen…
2. De snelheid van het VPN: het is zeer belangrijk om streaming videos op American Netflix te kijken wanneer u dat wenst
3.De VPN wordt geblokkeerd: nooit, soms, dikwijls…

Zoals u kan begrijpen, evolueert de top 5 regelmatig. Sommige VPN providers kunnen hun plek winnen of verliezen. Maar al de VPN-diensten in deze lijst kunnen u de Netflix-verbinding de-blokkeren.

Hoe krijgt u Netflix account VS?

Hier volgt een stap voor stap uitleg over hoe u American Netflix kunt krijgen. U zou het kunnen gebruiken voor elke VPN met een verschillend(hoewel vergelijkbaar)proces.

1. Kies een VPN van de bovenstaande lijst
2. Klik op de oranje knop om toegang te krijgen tot de VPN homepagina en tot de recente promoties
3. Maak uw account aan en abonneer u op de service
4. Download, installeer en start de software (het is erg makkelijk)
5. Selecteer in de software een server die in de VS is gevestigd – heel belangrijk
6. Klik „connect“
7. Ga naar Netflix of vernieuw de pagina in uw browser en het is oké, u bent op Netflix Amerika.

Dat is alles! U bent nu verbonden met American Netflix. U kunt alle laatste afleveringen bekijken zonder beperkingen via een VPN.

Meest gestelde vragen

Hoe kijk ik het Netflix USA aanbod in België?

Door via een VPN te verbinden met een Amerikaanse server, kun je in België toch het Amerikaanse Netflix aanbod streamen. Een VPN verbinding zorgt ervoor dat het huidige IP-adres wordt verborgen zodat Netflix alleen het Amerikaanse IP-adres van de VPN aanbieder ziet.

Ziet Netflix dat u inlogt met een VPN aanbieder?

Ja, dit ziet Netflix en ze doen er alles aan om dit te voorkomen. Alleen de VPN aanbieders in onze ranking zijn in staat een constante verbinding aan te bieden omdat ze speciale afdelingen hebben die steeds de klanten voorzien van de nieuwste IP-adressen. Dit is ook de reden dat sommige VPN aanbieders iets duurder zijn dan andere. Dit betekend dat u GRATIS aanbieders niet moeten proberen omdat deze toch niet deze service te kunnen aanbieden. Zie de ranking in dit artikel Netflix Amerika VPN.

Is Netflix kijken met een VPN legaal?

Nee dit is niet illegaal. Maar je zal wel moeten oppassen omdat in sommige landen het gebruik van een VPN wel illegaal is, dus hier is het niet mogelijk Netflix Amerika te streamen.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

4 Comments
 1. aanvaard netflix.com ook geen paypal of credit kaart van een ander land meer?

  • Hoi,

   Wat is precies het probleem? Probeer je met je Belgische card Netflix.com te betalen? waarom zou je dit willen als je gewoon met een VPN zou kunnen inloggen in de USA.

   Groeten,
   Wesley

   • Hoi, ik heb Cyberghost gehad, vpn op USA gezet, bij Netflix USA moest ik dan mijn account invullen en wat denkt ge, ik kreeg de melding dat ik niet in USA ben, dus zelfs met VPN, wat doe ik dan verkeerd ? en welke VPN kan ik dan het best nemen. Cyberghost zou 1 van de beste zijn dus werkt niet bij mij ogf wat doe ik verkeerd ?

    • Hoi Ann,

     Cyberghost heeft meerdere USA servers waaruit je kan kiezen. Ik gebruik zelf de beste VPN voor MIJ…… Dit is ExpressVPN. Je kan deze VPN gratis testen, probeer het maar. Je loopt geen risico.

     Groet,

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be