De blokkade US Netflix omzeilen met een VPN verbinding

Netflix USA heeft geen introductie nodig. Inderdaad, sinds een paar jaar is het Amerikaanse bedrijf de leider van on-demand streaming. Hun films en serie bibliotheek zijn enorm en ze bieden hoge kwaliteit en originele inhoud aan, bijvoorbeeld House of cards, Narcos of Orange is the New Black.

U kunt toegang krijgen tot Netflix.com deze bestaat uit 190 verschillende landen, elk land met een eigen bibliotheek. Als u toegang wilt tot Amerikaanse Netflix in België en wilt genieten van de nieuwste series, dan bent u op de juiste plek. Dit artikel zal u uitleggen hoe u Netflix Amerika kan realiseren.

Netflix Amerika in België

ExpressVPN een deskundige in veiligheid en de koning van Netflix blokkade ontwijken

ExpressVPN is één van de oudste en meest bekende VPN op de markt. En het is ook geen wonder. Want inderdaad, het biedt ...

User rating:
9.5
2 Cyberghost review veilig internetten is nog nooit zo makkelijk geweest

Cyberghost review veilig internetten is nog nooit zo makkelijk geweest

Sinds 2011 is CyberGhost VPN een grote speler op de markt van versleutelde internetverbindingen. Deze CyberGhost review ...

User rating:
9.3
3 Anoniem surfen op het internet met VyprVPN

Anoniem surfen op het internet met VyprVPN

VyprVPN is één van de betere keuzes als je graag censuur wilt ontwijken. Uniek aan VypreVPN is dat het een eigen DNS ...

User rating:
9

Netflix USA kijken? Zal je de blokkade moeten omzeilen om toegang te krijgen tot een begrensde inhoud

Met uw Netflix abonnement in België kunt u alleen Netflix Belgie en zijn eigen bibliotheek bereiken.Dit is mogelijk omdat Netflix een soort wereldwijd abonnement aanbiedt. De enige Netflix catalogus die u kunt bekijken is die van het land waar u bent. Het gaat hier om rechten voor de belanghebbenden van televisie en bioscoop. Daarom moet Netflix enkele beperkingen van de inhoud opstellen volgens uw land en IP-adres. Dit is de reden waarom u de Amerikaanse Netflix-bibliotheek niet in België kunt zien- of de belgische bibliotheek in het buitenland. En dit is echt spijtig. Omdat Netflix USA veel meer series aanbiedt en alle laatste episodes die het meest populair zijn in Belgie. Maar er is een truc! Dus, laten we zien hoe u  Netflix Amerika overal kunt krijgen!

Netflix Amerika in België? De VPN is de oplossing Amerikaanse Netflix aanbod te streamen.

Inderdaad, u bent op de juiste website, dankzij Google! Dus dit is de truc: om Netflix USA
te de-blokkeren en toegang te krijgen op de begrensde inhoud, heeft u enkel een VPN provider nodig. Het is echt zo simpel, zelfs als Netflix het niet leuk vindt!

Dus, u weet niet wat een VPN provider is? Nou, VPN staat voor virtueel privé-netwerk. Het is een software waarmee u kunt doen alsof u in een ander land bent. Met je VPN provider zal Netflix geloven dat je in de VS bent terwijl u gezellig in uw leunstoel in Belgie zit te genieten.

En inderdaad, indien Netflix geloofd dat u zich bevindt in de VS, zal het u toegang geven tot de volledige Netflix USA Netflix. En klaar is Klara, Netflix!

Dankzij de VPN software, zal alles verlopen alsof u zich in een ander land bevindt. Eerst en vooral zal het een tunnel creeren tussen uw computer en een VPN server die zich bevindt in het land waar u zich voordoet te zijn. Bovendien zal de server met je netwerk verbinding maken met netflix om toegang tot de inhoud te krijgen en naar u terug te sturen.

Veel aanbieders

U kunt veel VPN-diensten op de markt vinden. Maar sommigen zijn niet compatiebel met Netflix. Door de auteursrechten op televisie, zoals hierboven uitgelegd. U moet dus zeer voorzichtig zijn en de juiste kiezen, nu dat Netflix de VPN verboden heeft. Dus u moet gewoon alle aanbevelingen van deze site volgen om een ​​goede VPN provider voor American Netflix te vinden

Er zijn ook veel gratis VPN’s beschikbaar. Maar je moet heel voorzichtig zijn met deze. Inderdaad, in het beste geval zullen ze niet goed werken met Netflix. Indien u een goede VPN wenst die compatiebel is met Netflix, dan moet u een abonnement betalen tussen 4 en 8 Euro per maand.

Netflix oorlog: de VPNs slaan terug

Er is een echte strijd tussen Netflix en de VPN providers. Netflix be wordt bijvoorbeeld geblokkeerd wanneer u vanuit het buitenland wilt in loggen. De aangeboden VPN-servers in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Australië enz. zijn ingesteld dat u wel degelijk de Netflix catalogus kan openen.

VPN-bedrijven moeten terugvechten en de IP's van hun servers continu vernieuwen. Of u kan geen Netflix USA kijken in Belgie.

En er zijn onverwachte slachtoffers in deze strijd: Amerikaanse internetgebruikers die in de VS wonen en om veiligheidsredenen een VPN gebruiken. Moeten hun eigen VPN provider tijdelijk uitschakelen om de Amerikaanse Netflix te kunnen bekijken. Netflix denkt dat ze geen Amerikanen zijn omdat ze een VPN gebruiken.  Het gevaar bestaat dat Netflix ze zal blokkeren.

Welke VPN moet u kiezen om Netflix Amerika in België te streamen?

Dit is de sleutelvraag. U wilt weten hoe u Amerikaanse Netflix kijken kan realizeren. Netflix Inc. bespaart niet op de kosten om de VPN providers te controleren en zo snel mogelijk te blokkeren. De teams bezoeken regelmatig websites zoals deze, omdat ze op de hoogte moeten blijven van de VPN-providers die functioneren met Netflix. Uiteraard is deze site slechts een van zoveel andere informatiebronnen.

Sommige “kleine” VPN-bedrijven hebben al gevraagd om hun diensten niet te bekend te maken, zelfs indien hun software compatiebel is met US Netflix.

De reden is dat ze niet terug kunnen vechten en de IP-adressen van hun servers zo snel kunnen veranderen als ze verbannen worden.

Dus hieronder zal u geen kleine VPN terugvinden in de top VPN providers voor Netflix

Beste VPN provider om Netflix Amerika in België te ontvangen

Deze selectie van VPNs om Netflix USA kijken mogelijk te maken is gebaseerd op 3 criteria:

1.De ervaring met het VPN: sommige VPNs zijn beter dan de anderen…
2. De snelheid van het VPN: het is zeer belangrijk om streaming videos op American Netflix te kijken wanneer u dat wenst
3.De VPN wordt geblokkeerd: nooit, soms, dikwijls…

Zoals u kan begrijpen, evolueert de top 5 regelmatig. Sommige VPN providers kunnen hun plek winnen of verliezen. Maar al de VPN-diensten in deze lijst kunnen u de Netflix-verbinding de-blokkeren.

Hoe krijgt u Netflix USA?

Hier volgt een stap voor stap uitleg over hoe u American Netflix kunt krijgen. U zou het kunnen gebruiken voor elke VPN met een verschillend(hoewel vergelijkbaar)proces.

1. Kies een VPN van de bovenstaande lijst
2. Klik op de oranje knop om toegang te krijgen tot de VPN homepagina en tot de recente promoties
3. Maak uw account aan en abonneer je op de service
4. Download, installeer en start de software (het is erg makkelijk)
5. Selecteer in de software een server die in de VS is gevestigd – heel belangrijk
6. Klik „connect“
7. Ga naar Netflix of vernieuw de pagina in uw browser en het is oké, u bent op US Netflix

Dat is alles! U bent nu verbonden met American Netflix. U kunt alle laatste afleveringen bekijken zonder beperkingen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply