Disney plus Amerika kijken in 2024

Wil je direct toegang hebben tot de gehele bibliotheek van Disney+ USA? Dit kun je gemakkelijk kijken via VPN streaming diensten. De meest efficiënte manier om snel en gemakkelijk Disney+ USA te kijken is door gebruik te maken van VPN diensten.

Door Disney + USA te streamen met een VPN zal je direct toegang hebben tot Pixar, Marvel movies, National Geographic, Star Wars en alle Disney+ USA films! Ook is de app beschikbaar voor zowel iOS (iPhone), Android en de consoles XBOX en PS4. Dus wil jij leren hoe je snel toegang krijgt tot de gehele bibliotheek van Disney+ USA? Lees dan snel verder en leer hoe je met een VPN gemakkelijk Disney + USA streamt.

Probeer nu
Kijk Amerikaanse Disney plus met ExpressVPN - 49% KORTING

Ontgrendel overal naar Disney+ USA met ExpressVPN. Onze promotie geeft u tot 49% korting, 3 maanden gratis en een 30 dagen geld terug garantie.

BIJGEWERKT: 9 June 2024

 Wat is Disney Plus Amerika?

Nu zul je jezelf wellicht afvragen wat Disney+ USA precies is. Disney Plus Amerika is vergelijkbaar met de andere giganten zoals Amazon Prime, Hulu, Netflix en HBO. Dit zijn ook allemaal streaming film en serie bedrijven. Het grote verschil echter is dat Disney een zeer grote producent is in de filmindustrie. Bovendien bezit Disney zelf filmstudio’s en heeft het veel eigen producties uitgebracht en is nog steeds bezig met het produceren van nieuw materiaal. Het is daarom ook een zeer divers bedrijf wat niet voor 100% alleen geld verdient met het produceren van films. De Disney Company is op dat vlak niet te vergelijken met zijn competitie en vormt dan ook absoluut een bedreiging voor andere providers zoals Netflix omdat ze vrij eenvoudig de competitie zouden kunnen wegblazen.

Het enige grote verschil tussen de competitie is het genre van films en series welke ze uitbrengen. Disney is meer het kinderkanaal, wat we wellicht allemaal nog wel herinneren van vroeger, terwijl de competitie van Disney zich meer focust op de ‘’grote mensen films’’. Denk aan Falcon and the Winter Soldier. Of dit uiteindelijk genoeg zal zijn om Disney bij te houden zal nog moeten blijken in de toekomst. Wil je Disney films online kijken met VPN? Dat lees je hieronder!

Welke films en series kan je zien op Disney+ USA

Als abonnee op Disney Plus Amerika zal je toegang krijgen tot de gehele bibliotheek waaronder Marvel, Pixar, Star Wars en National Geographic producties vallen. Uiteraard zal je ook toegang krijgen tot de originele klassiekers waar we vroeger zo van genoten zoals Dumbo of Toy Story. Echter zal Disney Plus Amerika, net als de concurrenten zoals Netflix en HBO, het materiaal beschermen met een geografische beperking die alle gebruikers buiten de grenzen niet zal toelaten. Deze klassiekers en het nieuwere materiaal zal je allemaal te zien krijgen wanneer je Disney+ USA streamt met een VPN.

Disney films online kijken met VPN

Wat betekenen deze geografische beperkingen precies en hoe kom je hier omheen? Dit zal betekenen dat je per definitie niet Disney+ USA kan streamen tenzij je jezelf werkelijk in Amerika bevindt. Iedereen die dus niet op het web surft onder een Amerikaans IP-adres zal geen toegang krijgen tot de Disney+ USA films die Disney aanbiedt.

Het is onmogelijk zonder VPN om Disney+ Nederland te streamen wanneer je niet in Nederland zal zijn. Dit heeft alles te maken met de lokale filmrechten die zijn uitgegeven aan de lokale televisiekanalen. Disney + USA streamen met een VPN is dus je enige optie als je toegang wilt krijgen tot de gehele bibliotheek van Disney. Wil je niet geblokkeerd worden? Gebruik dan een VPN verbinding!

Disney + USA streamen met een VPN

Het is nu nog te vroeg om te concluderen welke VPN het beste is om te gebruiken als jij toegang wilt krijgen tot Disney Plus Amerika. Echter hebben wij hieronder een lijstje opgesteld die de top 3 benoemd. Natuurlijk zijn deze VPN’s ook geschikt om te gebruiken bij de concurrenten van Disney + USA. Deze virtuele privé netwerken zijn de meest betrouwbare VPN diensten van dit moment. Disney + USA streamen via een VPN is hierdoor super eenvoudig en betrouwbaar!

Disney Plus Amerika streamen met een VPN: Onze ranking

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1
Ga naar ExpressVPN
TIP: Wil niet direct te veel geld uitgeven? Test GRATIS ExpressVPN voor een maand! ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder problemen en opgave van een waardige reden je geld terug retourneren na 30 dagen. Dit komt door hun soepele 30-dagen-geld-terug garantie, waarbij je gratis 30 dagen de services van ExpressVPN kunt gebruiken, kosteloos!

Maak gratis gebruik van een volledig functionerende en één van de meest betrouwbare VPN dienst op de markt. Je zal zien dat Disney Plus Amerika streamen met een VPN erg makkelijk gaat en geen problemen zal opleveren. Ik kan geen betere versleutelde verbinding opnoemen. Lees meer over ExpressVPN en Disney films online kijken met VPN wordt zeer eenvoudig!

Lees meer over ExpressVPN!

Videobewijs: Disney films online kijken met VPN

In de onderstaande video kan je uitgebreid zien hoe we met een VPN dienst kunnen inloggen in de Disney player. Disney films online kijken met VPN was nog nooit zo makkelijk en in de video nemen we je er uitgebreid doorheen. Eerst proberen we het zonder VPN dienst en daarna met de VPN service. Walt Disney weet niet wat hem te wachten staat! Er is een duidelijk verschil te zien omdat we met de dienst heel gemakkelijk en zonder enige haperingen de Disney Player USA kunnen openen!

Wat moet je doen

Wil je Disney films online kijken met VPN? Om Disney Plus Amerika inloggen mogelijk te maken moet je een paar simpele stappen opvolgen. Ik kan natuurlijk niet je financiële situatie bekijken en de beslissing voor je maken. Een eerlijk advies geven is iets wat ik natuurlijk wel kan doen!

Namelijk Disney films online kijken met VPN bij de Amerikaanse versie. Je zult dan veel meer aanbod krijgen dan bij Disney Plus Nederland. Kies dan een versleutelde verbinding die de eerste maand gratis is, zoals ExpressVPN die hiervoor benoemd is, en test de verbinding zelf! Mocht je niet tevreden zijn dan kun je altijd gebruik maken van de 30 dagen geld terug garantie. Je hebt niets te verliezen. Dit is een makkelijke keuze!

Probeer ExpressVPN met Disney+

Betaling via Disney USA account

Je hebt een in de VS geregistreerde kaart nodig om je aan te melden voor Disney+. U kunt dit echter eenvoudig omzeilen door een cadeaubon te kopen en deze in te wisselen op de Disney+ app. Volg de onderstaande gidsen om aan de slag te gaan.

iOS-gebruikers

 • Open de VPN-app en maak verbinding met een Amerikaanse server.
 • Lanceer de App Store en registreer een nieuw account met een ander e-mailadres. Als u wordt gevraagd om een regio te selecteren, zorg er dan voor dat u de VS kiest.
 • Teken uit de App Store en voeg uw nieuwe account toe.
 • Meld u aan met uw nieuwe e-mailadres.
 • Koop een App Store & iTunes Gift Card van Amazon. $25 is het minimumbedrag dat beschikbaar is en laat je Disney+ een maand lang proberen, met toegang tot de gratis proefversie. Om een 1-jarig abonnement te kopen, moet je een hogere saldo-cadeaubon kopen.
 • Stuur de cadeaucode naar uw e-mailadres.
 • Wissel de code in op uw iTunes-account door op de aanmeldingsknop of op uw foto te tikken. Er is hier een veld om eventuele cadeaubonnen in te wisselen.
 • Download de Disney+ app in de App Store.
 • Klik op ‘Start gratis proefabonnement’ en kies het juiste abonnement.
 • Meld je aan met je nieuwe iTunes-account en het saldo van je cadeaubon wordt ingewisseld tegen je abonnement.
 • Druk op afspelen op uw favoriete Disney-film op Disney Plus Amerika!

Android-gebruikers

Open de VPN-app en maak verbinding met een Amerikaanse server.
Start de Google Play Store en registreer een nieuw account met een ander e-mailadres. Als u wordt gevraagd om een regio te selecteren, zorg dan dat u de VS kiest.

Ga naar uw instellingen en voeg een nieuw Google-account toe.

 • Meld u af bij de Google Play Store en meld u aan met uw nieuwe e-mailadres.
 • Koop een Google Play Gift Card van Amazon. $25 is het minimumbedrag dat beschikbaar is en laat u Disney+ een maand lang proberen, met toegang tot de gratis proefversie. Om een 1-jarig abonnement te kopen, koopt u een hogere saldo-cadeaubon.
 • Stuur de cadeaucode naar uw e-mailadres.
 • Wissel de code in op uw Google-account. U wordt gevraagd een postcode in te voeren – zoek naar een in de VS geldige postcode (90210) en voer deze hier in.
 • Ga terug naar de Google Play Store en download de Disney+ app.
 • Klik op ‘Start Free Trial’ en kies het juiste abonnement.
 • Meld u aan met uw nieuwe Google-account en het saldo van uw cadeaubon zal worden ingewisseld tegen uw abonnement.
 • Zoek je favoriete Disney-film en druk op play!
blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

2 Comments
 1. Hey Wesley, die my wirecard is niet meer verkrijgbaar blijkbaar… heb je nog een andere suggestie?
  Mijn tweede vraag is hoe krijg je de app op je android of ipad? Vindt hem niet in mijn playstore of appstore…

  • Hoi,

   Ik heb het artikel net een update gegeven hoe je een betling kan verrichten voor NL of USA.

   Succes,
   Wesley

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be