<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Wat is VPN en hoe werkt zo'n versleutelde verbinding precies?
Wesley

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

3 Comments
 1. Beste Wesley, heldere uitleg, je weet waarover je het hebt. Je zegt dat als je op je privacy gesteld bent, je best geen aanbieder neemt die in de VS gevestigd is.
  Waar zijn de drie door jou besproken vpn providers gevestigd ?
  Alvast bedankt en vriendelijke groeten,
  Keeshond

  • Hoi Kees,

   Bedankt voor je bericht. Je kan inderdaad beter voor een provider kiezen buiten de USA, anders val je onder hun wetgeving. Onze aanbevolen TOP-3 komt uit: 1)NordVPN; Panama, 2)ExpressVPN; Guernsey and 3) CyberGhost;Roemenië.

   Groetjes,
   Mike

 2. Reply Avatar
  karen sprengers 24/07/2019 at 12:34

  Dag Wesley,

  Bedankt voor je uitleg!
  Welke raad je aan voor China? Liefst gratis, want ik heb het maar 2 weken nodig.

  Groetjes,
  Karen

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be