ExpressVPN een deskundige in veiligheid en de koning van Netflix blokkade ontwijken

ExpressVPN is één van de oudste en meest bekende VPN op de markt. En het is ook geen wonder. Want inderdaad, het biedt vele voordelen aan: een compatibiliteit met meerdere lokale versies van Netflix, een hoge snelheid en een breed scala aan landen om mee te verbinden.

Bovendien al zijn verschillende native software. Verder biedt al zijn verschillende native software u gemakkelijk toegang tot elk platform, zelfs op Android en iOS. Lees hieronder de volledige Express VPN review.

ExpressVPN

Een zeer betrouwbare en veilige VPN aanbieder

ExpressVPN biedt een breed netwerk aan dat snel en betrouwbaar is

ExpressVPN is al vele jaren op de markt. En het is geprezen door gebruikers vanaf het begin… het is inderdaad een solide VPN die een snel en betrouwbaar privé netwerk biedt. Daarom kunt u de BBC vanuit het buitenland bekijken of American Netflix in het Verenigd Koninkrijk krijgen. Niet te vergeten dat hun servers het grootste deel van de planeet dekken: 145 landen,samen met Frankrijk, Quebec, Belgie, Zwitserland.

Bovendien is ExpressVPN beschikbaar op alle platforms dankzij de native applicaties. Terwijl het altijd mogelijk is om een ​​VPN-verbinding handmatig op een mobiele telefoon te configureren, is dit nog steeds veel handiger op deze manier.

Tenslotte, ExpressVPN is Torrent vriendelijk: je kan veilig P2P en Torrents downlaoden.

Samenvattingsblad voor ExpressVPN

ONDERWERP SPECIFICATIE
Logs Geen logs opgeslagen
Torrents Toegestaan
Netflix UK, US, CA, AU, DE, IT
Multi login 2 gelijktijdige login
Landen 94+
Apparaten Windows, Mac, Linux, iOS, Android
Geld-terug-garantie? 30 dagen
Protocols OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Dataverkeer Ongelimiteerd
Encryptie Military 256 bit
IP-Adres Onbekend
Servers 150+

ExpressVPN belangrijkste kenmerken

1

Kill Switch

Allereerst een functie voor Torrent gebruikers. Inderdaad, het hoofddoel van de Kill Switch is om uw privacy te beschermen tijdens het downloaden. Omdat u altijd een risico heeft op een onverwachte uitschakeling van uw VPN. Zelfs met de beste. En je echte IP-adres kan duidelijk zijn. Maar als u de Kill Switch-service inschakelt, zal het dataverkeer blokkeren totdat ExpressVPN opnieuw een verbinding maakt. Dus uw IP lekt niet op internet.

2

Log- in beleid

ExpressVPN biedt een strikte no-log-beleid op uw activiteit. Daarom is Torrenting geen probleem. Terwijl uw echte IP niet opgeslagen is, wordt slechts enkele info over uw verbindingsgegevens ge-logged.
Time-stamps en bandbreedte. Maar deze zijn alleen voor statistische doeleinden, om het bedrijf te laten weten of ze nieuwe servers zouden moeten toevoegen of hun netwerk moeten wijzigen.

3

VS Netflix kijken met ExpressVPN

Netflix is ​​de meest populaire video streaming site. En VPN Express is een van de beste VPN's om Netflix te bekijken, vanwege zijn hoge snelheid, waardoor HD streaming mogelijk is. Het geeft ook niet alleen toegang tot de US Netflix bibliotheek, maar ook tot die van het Verenigd Koninkrijk, de Canadese, de Australische, de Duitse of de Italiaanse Netflix bibliotheken. In principe alle bibliotheken waar een server is! Wees voorzichtig alsjeblieft, kijk eens naar de onderstaande tabel om de compatibiliteit van het VPN met Netflix te controleren. Deze kan in de loop der tijd veranderen.

Express VPN software

ExpressVPN software interface

ExpressVPN prijs en arrangementen

ExpressVPN pricing

Maakt gebruik van speciale aanbieding

Misschien niet de goedkoopste VPN, maar het komt met een premium service. U heeft de keuze tussen drie pakketten: 1 maand, 6 maanden, of 12 maanden. Natuurlijk is het meest interessante pakket de jaarlijkse, met een korting van 35%. En het is niet zo duur als je denkt over je online privacy. Inderdaad, ongeveer 6,50 voor een maand, of de prijs van een biertje …

Bovendien, als u niet tevreden bent, kunt u uw abonnement opzeggen in de 1e maand. En u heeft niets te betalen voor deze maand. Dit is hun geld terug garantie.

Conclusie over VPN Express

VPN Express is een volledige VPN-oplossing die veel verschillende behoeften kan vervullen. Daarom is het helemaal geschikt voor wie een gebruiksvriendelijk VPN nodig heeft en toegang wil krijgen tot Netflix.

Bovendien kunt u censuur in alle landen omzeilen (zelfs in China). En u kunt hun VPN-client installeren op iPad, Android of iPhone. Ten slotte is het geschikt voor de gebruikers die zonder beperkingen streaming televisie willen bekijken en Torrents willen downloaden.

Terwijl ExpressVPN niet perfect is, is er geen groot nadeel om het te gebruiken. Als u op zoek bent naar zwakkere punten, dan is de prijs er eentje, want deze ligt iets boven de gemiddelde prijs . Ook is er geen geïntegreerde NAT firewall en geen IP-binding. En ondanks het logboekbeleid zijn sommige gegevens nog steeds opgeslagen (zeer beperkt).

ExpressVPN

Een zeer betrouwbare en veilige VPN aanbieder

9.5 Total Score
ExpressVPN review

ExpressVPN is niet de goedkoopste maar wel een van de beste versleutelde verbindings aanbieders op de VPN markt. Ze zijn zeer Netflix vriendelijk en het is hierom mogelijk in vele landen waar je normaal geblokkeerd zou worden in te loggen. Ze slaan geen logs op en de veiligheidsnorm die ExpressVPN hanteert is van hoge graad.

Gebruikersgemak
9.5
Stabiliteit netwerk
9.5
Prijs
8
Aantal beschikbare server landen
9
Flexibiliteit gebruik
9
PROS
  • Hoge snelheid
  • Dekking van landen
  • Native apps voor iPhone en Android
  • Geen Logs (behalve de consumptie)
  • P2P en BitTorrent toegestaan
  • Gebruikersvriendelijk
  • Snelle helpdesk
CONS
  • Niet de goedkoopste VPN
  • Weinig configuratie opties
  • Beperkte multi-login
User Rating: 2.67 (3 votes)