Best Allround

ExpressVPN, review 2022

ExpressVPN

Express VPN service is één van de oudste en meest bekende VPN op de markt! Dit leidt tot uitgebreide expertise en ervaringen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken op het internet, en natuurlijk in extensie veilig.

ExpressVPN
Een zeer betrouwbare en veilige VPN aanbieder. Je kan deze GRATIS nu testen. Klik op de button.

Bijgewerkt: 23 januari 2022

ExpressVPN Review

Het is ook geen wonder. Want zoals u wellicht al weet, biedt de service vele voordelen aan: Een compatibiliteit met een groot aantal lokale versie van de populaire streaming service Netflix, een zeer hoge snelheid en een breed scala aan landen om een verbinding mee te leggen.

Bovendien heeft u te maken met verschillende native software. Wat houdt dat in?

De grote variatie aan native software geeft u eenvoudig en snel toegang tot elk bestaand platform, via de VPN app, die ook te verkrijgen is voor Android én iOS.

Lees hieronder de volledige uitgebreide VPN-review waar u meer komt te weten over de service, ervaringen, plus- en minpunten en nog veel meer!

Klik voor een speciale volledige korting op één van onze buttons zodat u op de speciale ExpressVPN website komt en gebruik kunt maken van deze unieke aanbiedingen. Geniet ervan en veel leesplezier!

Maakt gebruik van speciale aanbieding

ExpressVPN biedt een breed netwerk aan dat snel en betrouwbaar is

ExpressVPN is al vele jaren op de markt, wat een groot voordeel is voor de service. De kennis, ervaringen, expertise en kunde van de service gecombineerd zorgt voor een unieke ervaring voor de gebruikers.

Het wordt geprezen als een zeer goede download tool met extreme snelheid door de gebruikers direct vanaf het begin. Het is inderdaad een zeer solide VPN wat haar beloftes waar maakt en nakomt.

Namelijk, de VPN s functioneert als snel privé netwerk voor de consument om de online veiligheid aanzienlijk te bevorderen.

Geoblokkades ontwijken

Deze implicaties zorgen ervoor dat u gemakkelijk de BBC kunt ontvangen in welk buitenland dan ook, gemakkelijk diverse versies van Netflix binnen handbereik oa Netflix USA hebt en tegelijkertijd weinig sporen achterlaat wat u natuurlijk wilt.

Ook is het zeer gepast om te benoemen dat hun servers een groot gedeelte van de planeet dekken. Maar liefst 145 landen wereldwijd, in totaal. Hieronder vallen onder andere Frankrijk, Quebec, België, Zwitserland, British Virgin Islands en nog veel meer.

U kunt de website bekijken voor meer informatie over dit onderwerp.

Vele platforms

Bovendien is de service, ExpressVPN, gemakkelijk toegankelijk en beschikbaar voor alle platforms dankzij geïmplementeerde ExpressVPN apps die dit mogelijk maken.

Uiteraard is het nog altijd mogelijk om de VPN-verbinding handmatig te configureren op de mobiele telefoon, alleen is het nog steeds handiger op de beschreven manier in uw voordeel.

Zo wordt onder andere de kans op DNS leaks tijdens de configuratie aanzienlijk gereduceerd, wat weer positief is voor het aantal sporen wat u achterlaat op het internet.

Test ExpressVPN
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Torrent vriendelijk

Tenslotte is Express VPN zeer Torrent vriendelijk. Wat betekent dit precies, en waarom is het in uw voordeel als een VPN, zoals Express VPN, Torrent vriendelijk is?

U kunt veilig P2P en een grote variatie aan Torrents downloaden, zonder enige bijkomende problemen. U kunt genieten van een volledige private internet connectie met de veilige en vriendelijke VPN connectie van Express VPN.

Ook dit leidt zichzelf weer tot het feit dat uw digitale voetafdruk kleiner wordt, wat leidt tot minder risico en een positievere online internetervaring voor u als eindgebruiker.

Samenvattingsblad voor ExpressVPN

EigenschapWaarde
Zero-logs? De data is veilig
Werkt met torrents? Hier is streamen beschermd en anoniem
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Multi-login5 gelijktijdige connecties
Aantal landen94+
Supported OSWindows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Geld terug garantie30 dagen
ProtocolsLightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Data verkeerOnbeperkt
EncryptieSterk: Military AES 256 bits
IP AdressenOnbekend
Servers3.000+

ExpressVPN biedt browserextensies

ExpressVPN belangrijkste kenmerken

Lightway: nieuw protocol voor een nog betere VPN-ervaring

ExpressVPN heeft zelf een nieuw protocol ontwikkeld, Lightway, dat de VPN-applicatie nog beter, veiliger, sneller en betrouwbaarder maakt.

 • Lightway biedt alle ExpressVPN gebruikers nog meer voordelen ten opzichte van de standaard protocollen:

-Het protocol werkt veel sneller.
-Het vereist minder batterijvermogen.
-Het onderhoud is eenvoudiger.
-Het is makkelijker te testen.

 • Hoe werkt Lightway?
  Lightway gebruikt wolfSSL-encryptie en heeft minder regels code in vergelijking met andere protocollen. Dit levert een belangrijk voordeel op: “auditing” is eenvoudiger. Dat betekent dat problemen veel sneller kunnen worden opgespoord en zo verholpen.
 • Ononderbroken bescherming
  Bovendien biedt Lightway continue bescherming. Het blijft op zijn plaats, zelfs als uw signaal wegvalt of als u wisselt tussen verschillende netwerken – tussen WLAN en 4G, bijvoorbeeld. Zodra u weer online bent met uw apparaat, is de VPN-verbinding in werking. Zo bent u altijd online beschermd.
 • Batterijbesparend
  Een ander voordeel van het nieuwe protocol is dat het afziet van alle overbodige functies en zich alleen concentreert op de functies die werkelijk van belang zijn voor een alomvattende beveiliging. Er wordt dus geen onnodig vermogen verbruikt integendeel. Het protocol heeft een absoluut batterijbesparend effect op uw toestel.

Kill Switch

Ten eerste heeft de ExpressVPN een Kill Switch, een speciale toevoeging voor de Torrent gebruikers onder ons. Wat houdt de Kill Switch precies in? Dat wordt in dit paragraaf uitgebreid beschreven.

Het primaire en oorspronkelijke doel van de geïmplementeerde Kill Switch is om uw privacy volledig en efficiënt te beschermen tijdens het downloaden van al uw bestanden en dergelijke.

Zelfs met de beste tools bent u altijd kwetsbaar op het internet, en laat u wellicht een digitale voetprint achter. Dit is natuurlijk niet wat u wilt, want dit brengt uw risico naar een hoger niveau en loopt u dus meer gevaar.

Daarom bestaat de Kill Switch-service, en is deze geïmplementeerd in de service van de ExpressVPN.

Wat doet de Kill Switch-service precies? Deze doet het volgende. Wanneer u gebruikmaakt van het internet, en de connectie plotseling verbroken wordt, wat niet onrealistisch is, loopt u risico op het achterlaten van sporen.

Wanneer u de Kill Switch inschakelt, zal al het dataverkeer automatisch en zeer snel geblokkeerd worden totdat ExpressVPN opnieuw verbinding maakt gemaakt heeft met uw connectie.

Zo voorkomt Express VPN dat diverse IP addresses op het internet lekken en openbaar komen te staan, en kunt u gerust browsen op het internet. Wees dus wijs, en gebruik de Kill Switch voor uw eigen digitale veiligheid.

Dit is positief voor uw online-ervaringen.

Log- in beleid

Het Log-in beleid is ook zeer positief voor u! ExpressVPN neemt geen risico wanneer het gaat om uw data. Dit is uitermate voordelig voor u. Daarom hanteert ExpressVPN een zeer strikt no-log-beleid op al uw online activiteiten. Daarom is Torrenting zeer veilig, en dus geen probleem.

Wat houdt het no log beleid precies in? Uw echte IP-adres wordt niet opgeslagen. Slechts enkele delen informatie over uw verbindingsgegevens worden ge-logged in het gecompliceerde systeem waarmee de organisatie opereert.

Hieronder vallen Time-stamps en bandbreedte. Deze gegevens worden puur voor statistische doeleinden gelogd in het systeem, om de organisatie te laten weten of de service aan nieuwe servers toe zijn, of het netwerk gewijzigd moet worden.

Zo wordt de VPN in optimale staat gehouden voor uw gebruik, en wordt uw digitale voetafdruk geminimaliseerd. Wees gerust. Data wat wellicht schadelijk is voor u wordt niet opgeslagen of er wordt uitermate veilig mee omgegaan.

Zo bent u altijd beveiligd, en draagt u bij aan een optimale ervaring voor medegebruikers van ExpressVPN. Positief voor iedereen!

VS Netflix kijken met ExpressVPN

Het is natuurlijk geen geheim meer. Netflix is statistisch gezien de meest populaire video streaming site ter wereld. VPN Express is de beste VPN om Netflix te bekijken vanwege diverse redenen.

De hoge snelheid die gehanteerd wordt maakt het mogelijk voor u om gemakkelijk in High-Definition (HD) te streamen.

Ook geeft Express VPN niet alleen toegang tot de Netflix Amerika bibliotheek, maar ook het gehele aanbod van het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Duitsland en het Italiaanse aanbod.

U heeft direct toegang tot een groot assortiment aan online content, om rustig te bekijken in uw vrije tijd! Theoretisch gezien zijn alle bibliotheken waar een server aanwezig is, direct binnen uw bereik wanneer u Expess VPN gebruikt.

Uiteraard wilt ExpressVPN ervoor zorgen dat u minimaal risico loopt. Daarom wordt u nu doorverwezen naar de onderstaande uitgebreide tabel om de compatibiliteit van het VPN met Netflix te controleren. Het is mogelijk dat dit in de loop der tijd veranderd. Houd dus altijd een oogje in het zeil!

Express VPN software

expressvpn preferances

ExpressVPN prijs en arrangementen

express vpn ervaring

Maakt gebruik van speciale aanbieding

Zij prijzen zichzelf zeer kundig in dit gebied. De organisatie zet kwaliteit boven kwantiteit. De diensten komen met een mogelijke premium service. U kunt kiezen tussen drie pakketten: 1 maand, 6 maanden of 15 maanden.

Uiteraard is het meest interessante pakket het jaarlijkse pakket, met een korting van maar liefst 49%. Wij zijn van mening dat uw online privacy onbetaalbaar is. Helemaal in de moderne technologische wereld waarin wij ons bevinden.

Wat vindt u het waard? Het is teruggerekend ongeveer €5,65 per maand, voor een geminimaliseerde digitale voetprint. Dit wil toch iedereen?

Bovendien hanteert VPN Express een 30-day money back guarantee. U kunt uw abonnement opzeggen in de eerste maand. Dan worden er geen kosten doorgerekend voor deze maand. Dit is de geld terug garantie. Betalen met creditcard is uiteraard geen probleem.

Conclusie over VPN Express

VPN Express is een volledige VPN-oplossing die voor veel verschillende doeleinden ingezet kan worden. Daarom is het helemaal geschikt voor de online surfer die op zoek is naar een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke VPN op zoek is, om zo weinig tot geen sporen achter te laten en uiteraard gemakkelijk Netflix wilt streamen.

U kan ook sportuitzending live streamen zoals Champions League, Olympische Spelen of Formule 1 live kijken wanneer u dat zou willen.

Bovendien kunt u zelfs censuur in alle landen omzeilen, zo slim is het VPN. Zelfs in Aziatische landen zoals China! U kunt ook de speciale VPN-client installeren op iPad, Android en iPhone.

Ten slotte is het geschikt voor de gebruikers die zonder enige beperkingen streaming televisie willen bekijken en Torrents willen downloaden.

Uiteraard is ExpressVPN geen wondermiddel, en is het niet perfect. Maar de organisatie onderneemt veel om hun services te optimaliseren in uw voordeel.

Als u op zoek bent naar zwakkere punten, dan is prijs er wellicht eentje, alleen zoals eerder vermeldt is online privacy onbetaalbaar en is de vraag, wat heeft u ervoor over om uw risico te minimaliseren?

De NAT-firewall is voorlopig afwezig, net als geen IP-binding. Ook ondanks het strikte logboek beleid worden sommige gegevens nog steeds opgeslagen.

Uiteraard is dit aantal zeer beperkt, en moet het worden opgeslagen voor bepaalde bedrijfsdoeleinden. Dit kan nooit worden voorkomen.

9.8 Totale score
ExpressVPN review

ExpressVPN is niet de goedkoopste maar wel een van de beste versleutelde verbindings aanbieders op de VPN markt. Ze zijn zeer Netflix vriendelijk en het is hierom mogelijk in vele landen waar je normaal geblokkeerd zou worden in te loggen. Ze slaan geen logs op en de veiligheidsnorm die ExpressVPN hanteert is van hoge graad.

Gebruikersgemak
9.5
Stabiliteit netwerk
9.5
Prijs
8
Aantal server landen
9
Flexibiliteit gebruik
9
Voordelen
 • Alle servers hebben hoge snelheid
 • Dekking van landen
 • Split tunneling vpn server
 • Native apps voor iPhone en Android
 • Geen Logs (behalve de consumptie)
 • P2P en BitTorrent toegestaan
 • Simultaneous connections (x3)
 • Gebruikersvriendelijk
 • Snelle helpdesk
Nadeel
 • Niet de goedkoopste VPN
 • Weinig configuratie opties
 • Beperkte multi-login

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

1 Comment
 1. Ik heb een jaarabonnement genomen omdat jullie schreven dat ik een 30 dagen geld terug garantie had. Ik liep dus geen risico. Maar ik ben zeer tevreden en kan iedereen deze VPN aanraden

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be