Best Allround

ExpressVPN, review 2024

expressvpn

Express VPN service is één van de oudste en meest bekende VPN op de markt! Dit leidt tot uitgebreide expertise en ervaringen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken op het internet, en natuurlijk in extensie veilig.

Probeer vandaag nog uit!
Bescherm uzelf online met ExpressVPN - 3 MAANDEN GRATIS!

ExpressVPN is de gemakkelijkste VPN-service om te leren en te gebruiken! Schrijf u nu risicovrij in met hun 30 dagen geld-terug-garantie en krijg tot 49% KORTING.

Het artikel is bijgewerkt op: 19 July 2024

ExpressVPN Review

Het is ook geen wonder. Want zoals u wellicht al weet, biedt de service vele voordelen aan: Een compatibiliteit met een groot aantal lokale versie van de populaire streaming service Netflix, een zeer hoge snelheid en een breed scala aan landen om een verbinding mee te leggen.

Bovendien heeft u te maken met verschillende native software. Wat houdt dat in?

De grote variatie aan native software geeft u eenvoudig en snel toegang tot elk bestaand platform, via de VPN app, die ook te verkrijgen is voor Android én iOS.

Lees hieronder de volledige uitgebreide VPN-review waar u meer komt te weten over de service, ervaringen, plus- en minpunten en nog veel meer!

Klik voor een speciale volledige korting op één van onze buttons zodat u op de speciale ExpressVPN website komt en gebruik kunt maken van deze unieke aanbiedingen. Geniet ervan en veel leesplezier!

ExpressVPN prijs en arrangementen

Zij prijzen zichzelf zeer kundig in dit gebied. De organisatie zet kwaliteit boven kwantiteit. De diensten komen met een mogelijke premium service. U kunt kiezen tussen drie pakketten: 1 maand, 6 maanden of 15 maanden.

express vpn prijs

Uiteraard is het meest interessante pakket het jaarlijkse pakket, met een korting van maar liefst 49%. Wij zijn van mening dat uw online privacy onbetaalbaar is. Helemaal in de moderne technologische wereld waarin wij ons bevinden.

Wat vindt u het waard? Het is teruggerekend ongeveer €5.65 per maand, voor een geminimaliseerde digitale voetprint. Dit wil toch iedereen?

Bovendien hanteert VPN Express een 30-dagen geld terug garantie. U kunt uw abonnement opzeggen in de eerste maand en dan worden er geen kosten doorgerekend voor deze maand. Dit is de geld terug garantie. Betalen met creditcard is uiteraard geen probleem.

Profiteer van deze exclusieve deal

Gebruik een VPN: ExpressVPN biedt een breed netwerk aan dat snel en betrouwbaar is

ExpressVPN is al vele jaren op de markt, wat een groot voordeel is voor de service. De kennis, ervaringen, expertise en kunde van de service gecombineerd zorgt voor een unieke ervaring voor de gebruikers.

Het wordt geprezen als een zeer goede download tool met extreme snelheid door de gebruikers direct vanaf het begin. Het is inderdaad een zeer solide VPN wat haar beloftes waar maakt en nakomt.

Netflix kijken met ExpressVPN , de VPN s functioneert als snel privé netwerk voor de consument om de online veiligheid aanzienlijk te bevorderen.

Het is natuurlijk geen geheim meer. Netflix is statistisch gezien de meest populaire video streaming site ter wereld. VPN Express is de beste VPN om Netflix te bekijken vanwege diverse redenen.

De hoge snelheid die gehanteerd wordt maakt het mogelijk voor u om gemakkelijk in High-Definition (HD) te streamen.

Ook geeft Express VPN niet alleen toegang tot de Netflix Amerika bibliotheek, maar ook het gehele aanbod van het US, UK, CA, AU, DE, FR,.

U heeft direct toegang tot een groot assortiment aan online content, om rustig te bekijken in uw vrije tijd! Theoretisch gezien zijn alle bibliotheken waar een server aanwezig is, direct binnen uw bereik wanneer u Expess VPN gebruikt.

Uiteraard wilt ExpressVPN ervoor zorgen dat u minimaal risico loopt. Daarom wordt u nu doorverwezen naar de onderstaande uitgebreide tabel om de compatibiliteit van het VPN met Netflix te controleren. Het is mogelijk dat dit in de loop der tijd veranderd. Houd dus altijd een oogje in het zeil!

express vpn review

Torrent vriendelijk

Tenslotte is Express VPN zeer Torrent vriendelijk. Wat betekent dit precies, en waarom is het in uw voordeel als een VPN, zoals Express VPN, Torrent vriendelijk is?

U kunt veilig P2P en een grote variatie aan Torrents downloaden, zonder enige bijkomende problemen. U kunt genieten van een volledige private internet connectie met de veilige en vriendelijke VPN connectie van Express VPN.

Ook dit leidt zichzelf weer tot het feit dat uw digitale voetafdruk kleiner wordt, wat leidt tot minder risico en een positievere online internetervaring voor u als eindgebruiker.

Express VPN compatibel in China?

Wanneer u gebruik maakt van een VPN wilt u uw locatie aanpassen naar een ander land. China is een van de landen waar de meeste VPN diensten moeite mee hebben om er hun servers actief te houden. Dit komt doordat China veel verschillende regels heeft over het gebruik en het in staat houden van een VPN server!

In onze Express VPN review hebben we ook getest of de diensten van deze VPN ook werken in China. De conclusie was dat Express VPN een van de weinige VPN diensten is die actief is in China!

Video games spelen met een VPN

In onze VPN express review hebben we ook uitgetest of het mogelijk is om video games te spelen terwijl u gebruik maakt van een VPN. Op deze manier kunt u namelijk verbinden met spelers in andere landen en zo meer mensen ontmoeten. De diensten van Express VPN zijn uitermate geschikt voor het spelen van Video games via VPN diensten!

Profiteer van deze exclusieve deal

Samenvattingsblad voor ExpressVPN

Eigenschap Waarde
Zero-logs? De data is veilig
Werkt met torrents? Hier is streamen beschermd en anoniem
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 94+
Supported OS Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 3,000+

ExpressVPN belangrijkste kenmerken

Lightway: nieuw protocol voor een nog betere VPN-ervaring

ExpressVPN heeft zelf een nieuw protocol ontwikkeld, Lightway, dat de VPN-applicatie nog beter, veiliger, sneller en betrouwbaarder maakt.

 • Lightway biedt alle ExpressVPN gebruikers nog meer voordelen ten opzichte van de standaard protocollen
 • Hoe werkt Lightway?
  Lightway gebruikt wolfSSL-encryptie en heeft minder regels code in vergelijking met andere protocollen. Dit levert een belangrijk voordeel op: “auditing” is eenvoudiger. Dat betekent dat problemen veel sneller kunnen worden opgespoord en zo verholpen.
 • Ononderbroken bescherming
  Bovendien biedt Lightway continue bescherming. Het blijft op zijn plaats, zelfs als uw signaal wegvalt of als u wisselt tussen verschillende netwerken – tussen WLAN en 4G, bijvoorbeeld. Zodra u weer online bent met uw apparaat, is de VPN-verbinding in werking. Zo bent u altijd online beschermd.
 • Batterijbesparend
  Een ander voordeel van het nieuwe protocol is dat het afziet van alle overbodige functies en zich alleen concentreert op de functies die werkelijk van belang zijn voor een alomvattende beveiliging. Er wordt dus geen onnodig vermogen verbruikt integendeel. Het protocol heeft een absoluut batterijbesparend effect op uw toestel.

Kill Switch

Ten eerste heeft de ExpressVPN een Kill Switch, een speciale toevoeging voor de Torrent gebruikers onder ons. Wat houdt de Kill Switch precies in? Dat wordt in dit paragraaf uitgebreid beschreven.

Het primaire en oorspronkelijke doel van de geïmplementeerde Kill Switch is om uw privacy volledig en efficiënt te beschermen tijdens het downloaden van al uw bestanden en dergelijke.

Zelfs met de beste tools bent u altijd kwetsbaar op het internet, en laat u wellicht een digitale voetprint achter. Dit is natuurlijk niet wat u wilt, want dit brengt uw risico naar een hoger niveau en loopt u dus meer gevaar.

Daarom bestaat de Kill Switch-service, en is deze geïmplementeerd in de service van de ExpressVPN.

Wat doet de Kill Switch-service precies? Deze doet het volgende. Wanneer u gebruikmaakt van het internet, en de connectie plotseling verbroken wordt, wat niet onrealistisch is, loopt u risico op het achterlaten van sporen.

Wanneer u de Kill Switch inschakelt, zal al het dataverkeer automatisch en zeer snel geblokkeerd worden totdat ExpressVPN opnieuw verbinding maakt gemaakt heeft met uw connectie.

Zo voorkomt Express VPN dat diverse IP addresses op het internet lekken en openbaar komen te staan, en kunt u gerust browsen op het internet. Wees dus wijs, en gebruik de Kill Switch voor uw eigen digitale veiligheid. Dit is positief voor uw online-ervaringen.

Split tunneling

We hebben in deze Express VPN review ook de split-tunneling mogelijkheden die de VPN dienst aanbiedt uit kunnen testen. Wanneer u aan split tunneling doet, zorgt u ervoor dat er bepaalde applicaties zijn waarvoor uw gegevens versleuteld worden en verschillende applicaties uw effectieve informatie kunnen gebruiken. Dit is vooral handig voor mensen die van hun computer werken en af en to ook hun effectieve locatie moeten gebruiken!

Geïntegreerde DNS bescherming

Wanneer u gebruik maakt van het internet, laat uw computer altijd een soort “adres boekje” achter wanneer u een website bezoekt. Wanneer deze website dan een DNS lek ondervindt, kunnen uw persoonlijke gegevens toch nog ontdekt worden. Daarom hebben we de VPN in deze VPN express review ook getest op het beschermen van uw DNS gegevens!

Threat Manager

Heeft u het ook wel eens gehad dat u na het bezoeken van een website, ineens zeer veel reclame krijgt over de producten die u heeft opgezocht? Dit komt vaak doordat bedrijven uw internet gebruik volgen om deze data dan door te verkopen aan een derde partijen zodat deze u kunnen lastig vallen met advertenties over deze producten. De VPN dienst VPN dienst laat weten dat het een “threat manager” heeft waarmee u dit kan stoppen! In deze Express VPN review hebben we ook uitgetest of dit effectief werkt. We kunnen u garanderen dat dit effectief werkt, en u minder last zult krijgen van deze vervelende reclames.

Parallelle verbindingen

We weten dat er veel mensen zijn die vaak van internet verbinding wisselen doorheen de dag, maar die toch hun VPN dienst 24 uur per dag aan hebben staan. Wanneer u van internet verandert, zult u normaal gezien opnieuw moeten verbinden met een VPN dienst of wanneer de applicatie dit zelf moet doen loopt u voor een korte tijd gevaar dat mensen uw gegevens toch kunnen onderscheppen. Tijdens ons Express VPN review proces zijn we erachter gekomen dat deze VPN dienst verschillende methodes tegelijk uitprobeert om zo snel mogelijk opnieuw met de VPN server te verbinden! Er wordt in dit geval gekozen voor de snelste optie waardoor u vaak in minder dan een seconde opnieuw verbinding met de VPN dienst maakt!

Logging beleid

We hebben in onze VPN express reviews ook het logging beleid van de organisatie onderzocht! Het Logging beleid is ook zeer positief voor u! ExpressVPN neemt geen risico wanneer het gaat om uw data. Dit is uitermate voordelig voor u. Daarom hanteert ExpressVPN een zeer strikt no-log-beleid op al uw online activiteiten. Daarom is Torrenting zeer veilig, en dus geen probleem.

Wat houdt het no log beleid precies in? Uw echte IP-adres wordt niet opgeslagen. Slechts enkele delen informatie over uw verbindingsgegevens worden ge-logged in het gecompliceerde systeem waarmee de organisatie opereert.

Hieronder vallen Time-stamps en bandbreedte. Deze gegevens worden puur voor statistische doeleinden gelogd in het systeem, om de organisatie te laten weten of de service aan nieuwe servers toe zijn, of het netwerk gewijzigd moet worden.

Zo wordt de VPN in optimale staat gehouden voor uw gebruik, en wordt uw digitale voetafdruk geminimaliseerd. Wees gerust. Data wat wellicht schadelijk is voor u wordt niet opgeslagen of er wordt uitermate veilig mee omgegaan.

Zo bent u altijd beveiligd, en draagt u bij aan een optimale ervaring voor medegebruikers van ExpressVPN. Positief voor iedereen!

ExpressVPN Keys Password-Manager

Het nieuwe wachtwoordbeheerprogramma Keys is beschikbaar voor gebruikers van iOS- en Android-besturingssystemen en als Chrome-browserextensie. Enkele Keys password manager functies omvatten:

 • Synchroniseer een willekeurig aantal apparaten: Gebruik uw wachtwoorden thuis of onderweg. Zodra u een wachtwoord hebt opgeslagen in uw mobiele app, is het beschikbaar in de browser op uw desktop en vice versa – dit is mogelijk met een willekeurig aantal apparaten.
 • Automatisch aanvullen in apps en op websites: Key heeft automatische detectie van wachtwoordvelden en biedt aan deze voor u in te vullen, zodat u met één klik kunt inloggen op websites en apps.
 • Bewaar zoveel wachtwoorden als u wilt: U hoeft niet bang te zijn dat uw opslagruimte opraakt. U kunt zoveel wachtwoorden opslaan als u wilt in uw veilige wachtwoordmanager – geen grenzen!
 • Zero-knowledge encryptie: uw opgeslagen logins kunnen alleen worden ontcijferd met uw hoofdwachtwoord, dat alleen u kent, of met biometrische gegevens die alleen u kunt hebben. Met andere woorden, uw wachtwoorden zijn zo veilig dat zelfs ExpressVPN zelf ze niet kan zien.
 • Sterke wachtwoorden genereren: Keys heeft een ingebouwde willekeurige wachtwoordgenerator waarmee u sterke, unieke wachtwoorden kunt maken voor elke account.
 • Gratis voor ExpressVPN-gebruikers: Keys is zonder extra kosten beschikbaar voor ExpressVPN-gebruikers. U kunt de wachtwoordmanager gratis blijven gebruiken, zelfs als uw abonnement is verlopen.

Profiteer van deze exclusieve deal

VPN Express review: ExpressVPN op windows

Voor onze Express VPN review hebben we de applicatie ook uitgetest op verschillende windows systemen. We kunnen u vertellen dat de diensten zeer eenvoudig zijn om te gebruiken. De organisatie focust vooral op het gebruiksgemak van de applicatie! Zo kan u op een eenvoudige manier verbinding maken met een aangeraden VPN server.

expressvpn

Het programma is zo eenvoudig om te gebruiken dat u zelfs wanneer u nog nooit gebruik gemaakt heeft van een VPN dienst, zonder problemen overweg kan met de applicatie! Ook zult u op een eenvoudige manier kunnen zien of u wel of niet verbonden bent met een VPN server.

Ook de instellingen van de applicatie en de dienst zijn eenvoudig aan te passen. Zo zijn er verschillende functies die automatisch door de app ingesteld worden, maar ook veel toepassingen die u zelf kan aan of uitschakelen! Op deze manier kan u de VPN dienst volledig naar uw wensen aanpassen! Dit is vooral handig voor dingen zoals split-tunneling, zo kan u namelijk kiezen welke applicaties wel of geen toegang krijgen tot uw persoonlijke gegevens!

Andere applicaties

De diensten van Express VPN zijn ook uitgetest op andere besturingssystemen in deze Express VPN review. Er zijn verschillende applicaties beschikbaar voor al uw apparaten. Zo kan u gebruik maken van de VPN op Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle. Ook kunt u tot 5 apparaten tegelijk met de VPN diensten verbinden!

vpn express review

Test resultaten van onze VPN Express Review

Om deze Expres VPN review te schrijven hebben we ook een aantal testen moeten uitvoeren om u te kunnen helpen bij het beoordelen van deze diensten!

Snelheid

Wanneer u gebruik maakt van een VPN dienst, wilt u natuurlijk niet dat uw internet snelheid hier enorm door achteruit gaat. Wanneer u gebruik maakt van een VPN dienst ligt de snelheid van uw internet aan een aantal verschillende factoren: Afstand van VPN server tot uw effectieve locatie, verbindingssnelheid die u normaal heeft zonder VPN en nog veel meer. Daarom hebben we voor deze VPN Express review uitgetest of de diensten van deze VPN een grote invloed hebben op uw downloadsnelheid! We kunnen u meedelen dat wanneer u voor een VPN server die relatief dicht in de buurt ligt kiest, de dienst vrijwel geen enkele impact heeft op je download snelheid. Deze dienst haalde een 9.5/10 op de snelheidstest van onze Express VPN review!

DNS lek en Torrenting

De meeste mensen maken gebruik van een VPN wanneer ze vaak aan torrenting doen of wanneer ze hun persoonlijke gegevens en internet gebruik willen beschermen. Voor deze Express VPN review hebben we ook getest of uw gegevens veilig zijn wanneer er DNS lekken zijn bij bepaalde websites en dat u beschermt bent tijdens het torrenten!

Voor deze VPN Express review hebben we de DNS lekken onder andere gecontroleerd met de diensten van IPLeak.net en als resultaat kunnen we u vertellen dat wanneer u de diensten van deze VPN gebruikt, uw gegevens op een zeer veilige manier versleuteld worden! Daarom krijgt de dienst voor deze test een score van 9/10.

Profiteer van deze exclusieve deal

VPN Express review: Klantenservice

Wanneer u gebruik maakt van een VPN dienst, zult u hoogst waarschijnlijk wel eens de klantendienst van deze VPN dienst moeten contacteren. De diensten van Express VPN hebben een live chat mogelijkheid waarbij u kan chatten met een klantendienst medewerker, maar u kan er ook voor kiezen om contact op te nemen via mail. In beide gevallen zal het bedrijf er alles aan doen om u te helpen met uw vragen!

Ook zijn er verschillende pagina’s die u kan bezoeken waarop u antwoorden op de meest gestelde vragen kan terugvinden!

ExpressVPN VS andere VPN diensten

ExpressVPN VS NordVPN

Deze twee VPN diensten zijn waarschijnlijk de grootste die beschikbaar zijn op de markt. Hier gaat het dus meer om persoonlijke keuzes en over kleine verschillen. Indien u meer wilt weten over NordVPN VS Express, kan u dit in deze blog lezen!

ExpressVPN VS Surfshark

Wanneer het aankomt op VPN diensten is Surfshark een goedkoper alternatief dan ExpressVPN. Echter komt dit ook met nadelen. Zo heeft Surfshark een heel stuk minder servers beschikbaar, waardoor er dus sneller vertraging op uw verbinding zal komen! Het is echter wel handig voor mensen die af en toe gebruik zouden willen maken van een VPN.

ExpressVPN VS CyberGhost

Een andere VPN dienst die in de laatste jaren zeer bekend geworden is is de VPN van CyberGhost. Deze dienst is een goedkoop alternatief voor de mensen die enkel de diensten van een VPN willen gebruiken. Express VPN heeft echter meer servers en meer uitgebreide toepassingen waar u gebruik van kunt maken.

Meest gestelde Vragen

Hoe werkt de 30-dagen geld terug garantie

Om gebruik te maken van de 30-dagen geld terug garantie, zult u een jaarplan moeten afsluiten. U heeft dan de eerste 30 dagen de kans om de diensten van ExpressVPN uit te testen. Indien u niet tevreden bent van deze dienst, kan u het abonnement stopzetten voordat deze proefperiode afloopt, en zo zult u niets hoeven betalen!

Wat kan ik doen als ik een slechte ervaring heb?

Wanneer u een slechte ervaring heeft met de diensten van Express VPN kan u de klantendienst hieromtrent contacteren! Ook kan u manueel uw abonnement bij de diensten annuleren!

Waarom is Express VPN duurder dan andere VPNs

Express VPN kost meer dan andere VPN diensten aangezien deze dienst ook veel meer aanbied. Zo hebben ze een van de meest uitgebreide Server catalogussen met servers over heel de wereld en in landen zoals China, waar andere VPN diensten niet beschikbaar zijn. Ook biedt Expressvpn verschillende extra toepassingen aan die uw gegevens extra veilig houden!

Profiteer van deze exclusieve deal

Conclusie over VPNExpress

VPN Express is een volledige VPN-oplossing die voor veel verschillende doeleinden ingezet kan worden. Daarom is het helemaal geschikt voor de online surfer die op zoek is naar een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke VPN op zoek is, om zo weinig tot geen sporen achter te laten en uiteraard gemakkelijk Netflix wilt streamen.

U kan ook sportuitzending live streamen zoals Champions League, Olympische Spelen of Formule 1 live kijken wanneer u dat zou willen.

Bovendien kunt u zelfs censuur in alle landen omzeilen, zo slim is het VPN. Zelfs in Aziatische landen zoals China! U kunt ook de speciale VPN-client installeren op iPad, Android en iPhone.

Ten slotte is het geschikt voor de gebruikers die zonder enige beperkingen streaming televisie willen bekijken en Torrents willen downloaden.

Uiteraard is ExpressVPN geen wondermiddel, en is het niet perfect. Maar de organisatie onderneemt veel om hun services te optimaliseren in uw voordeel.

Als u op zoek bent naar zwakkere punten, dan is prijs er wellicht eentje, alleen zoals eerder vermeldt is online privacy onbetaalbaar en is de vraag, wat heeft u ervoor over om uw risico te minimaliseren?

De NAT-firewall is voorlopig afwezig, net als geen IP-binding. Ook ondanks het strikte logboek beleid worden sommige gegevens nog steeds opgeslagen.

Uiteraard is dit aantal zeer beperkt, en moet het worden opgeslagen voor bepaalde bedrijfsdoeleinden. Dit kan nooit worden voorkomen.

9.8 Total Score
ExpressVPN review

ExpressVPN is niet de goedkoopste maar wel een van de beste versleutelde verbindings aanbieders op de VPN markt. Ze zijn zeer Netflix vriendelijk en het is hierom mogelijk in vele landen waar u normaal geblokkeerd zou worden in te loggen. Ze slaan geen logs op en de veiligheidsnorm die ExpressVPN hanteert is van hoge graad.

Gebruikersgemak
10
Stabiliteit netwerk
10
Prijs
9
Aantal server landen
9.5
Flexibiliteit gebruik
10
PROS
 • Alle servers hebben hoge snelheid
 • Dekking van landen
 • Split tunneling vpn server
 • Native apps voor iPhone en Android
 • Geen Logs (behalve de consumptie)
 • P2P en BitTorrent toegestaan
 • Simultaneous connections (x3)
 • Gebruikersvriendelijk
 • Snelle helpdesk
CONS
 • Niet de goedkoopste VPN
 • Weinig configuratie opties
 • Beperkte multi-login
Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

1 Comment
 1. Ik heb een jaarabonnement genomen omdat jullie schreven dat ik een 30 dagen geld terug garantie had. Ik liep dus geen risico. Maar ik ben zeer tevreden en kan iedereen deze VPN aanraden

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be