Best Allround

ExpressVPN, review 2020

express vpn

Express VPN service is één van de oudste en meest bekende VPN op de markt! Dit resulteert in uitgebreide expertise en ervaringen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken op het internet, en natuurlijk in extensie veilig. Het is ook geen wonder. Want zoals u wellicht al weet, biedt de service vele voordelen aan: Een compatibiliteit met een groot aantal lokale versie van de populaire streaming service Netflix, een zeer hoge snelheid en een breed scala aan landen om een verbinding mee te leggen. Bovendien heeft u te maken met verschillende native software. Wat houdt dat in?

De grote variatie aan native software geeft u eenvoudig en snel toegang tot elk bestaand platform, via de VPN app, die ook te verkrijgen is voor Android én iOS. Lees hieronder de volledige uitgebreide VPN-review waar u meer komt te weten over de service, ervaringen, plus- en minpunten en nog veel meer! Klik voor een speciale volledige korting op één van onze buttons zodat u op de speciale ExpressVPN website komt en gebruik kunt maken van deze unieke aanbiedingen. Geniet ervan en veel leesplezier!

ExpressVPN
Een zeer betrouwbare en veilige VPN aanbieder

ExpressVPN biedt een breed netwerk aan dat snel en betrouwbaar is

ExpressVPN is al vele jaren op de markt, wat een groot voordeel is voor de service. De kennis, ervaringen, expertise en kunde van de service gecombineerd zorgt voor een unieke ervaring voor de gebruikers. Het wordt geprezen als een zeer goede download tool met extreme snelheid door de gebruikers direct vanaf het begin. Het is inderdaad een zeer solide VPN wat haar beloftes waar maakt en nakomt. Namelijk, de VPN s functioneert als snel privé netwerk voor de consument om de online veiligheid aanzienlijk te bevorderen.

Geoblokkades ontwijken

Deze implicaties zorgen ervoor dat u gemakkelijk de BBC kunt ontvangen in welk buitenland dan ook, gemakkelijk diverse versies van Netflix binnen handbereik oa Netflix USA hebt en tegelijkertijd weinig sporen achterlaat wat u natuurlijk wilt. Ook is het zeer gepast om te benoemen dat hun servers een groot gedeelte van de planeet dekken. Maar liefst 145 landen wereldwijd, in totaal. Hieronder vallen onder andere Frankrijk, Quebec, België, Zwitserland, British Virgin Islands en nog veel meer. U kunt de website bekijken voor meer informatie over dit onderwerp.

Vele platforms

Bovendien is de service, ExpressVPN, gemakkelijk toegankelijk en beschikbaar voor alle platforms dankzij geïmplementeerde ExpressVPN apps die dit mogelijk maken. Uiteraard is het nog altijd mogelijk om de VPN-verbinding handmatig te configureren op de mobiele telefoon, alleen is het nog steeds handiger op de beschreven manier in uw voordeel. Zo wordt onder andere de kans op DNS leaks tijdens de configuratie aanzienlijk gereduceerd, wat weer positief is voor het aantal sporen wat u achterlaat op het internet.

Torrent vriendelijk

Tenslotte is Express VPN zeer Torrent vriendelijk. Wat betekent dit precies, en waarom is het in uw voordeel als een VPN, zoals Express VPN, Torrent vriendelijk is? U kunt veilig P2P en een grote variatie aan Torrents downloaden, zonder enige bijkomende problemen. U kunt genieten van een volledige private internet connectie met de veilige en vriendelijke VPN connection van Express VPN. Ook dit resulteert zichzelf weer in het feit dat uw digitale voetafdruk kleiner wordt, wat leidt tot minder risico en een positievere online internetervaring voor u als eindgebruiker.

Samenvattingsblad voor ExpressVPN

ONDERWERPSPECIFICATIE
Logs Geen logs opgeslagen
Torrents Toegestaan
Netflix UK, US, CA, AU, DE, IT
Multi login 5 gelijktijdige login
Landen 94 landen, 148 steden (Nederland: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag)
Apparaten Windows, Mac, Linux, iOS, Android
Helpdesk 24/7 e-mail, live chat, kaartje, telefoon
Geld-terug-garantie? 30 dagen
Protocols OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Dataverkeer Ongelimiteerd
Encryptie Military 256 bit
IP-Adres Onbekend
Servers 150+

vpn express interface

ExpressVPN belangrijkste kenmerken

Kill Switch

Ten eerste heeft de ExpressVPN een Kill Switch, een speciale toevoeging voor de Torrent gebruikers onder ons. Wat houdt de Kill Switch precies in? Dat wordt in dit paragraaf uitgebreid beschreven. Het primaire en oorspronkelijke doel van de geïmplementeerde Kill Switch is om uw privacy volledig en efficiënt te beschermen tijdens het downloaden van al uw bestanden en dergelijke.

Zelfs met de beste tools bent u altijd kwetsbaar op het internet, en laat u wellicht een digitale voetprint achter. Dit is natuurlijk niet wat u wilt, want dit brengt uw risico naar een hoger niveau en loopt u dus meer gevaar. Daarom bestaat de Kill Switch-service, en is deze geïmplementeerd in de service van de ExpressVPN.

Wat doet de Kill Switch-service precies? Deze doet het volgende. Wanneer u gebruik maakt van het internet, en de connectie plotseling verbroken wordt, wat niet onrealistisch is, loopt u risico op het achterlaten van sporen. Wanneer u de Kill Switch inschakelt, zal al het dataverkeer automatisch en zeer snel geblokkeerd worden totdat ExpressVPN opnieuw verbinding maakt gemaakt heeft met uw connectie.

Zo voorkomt Express VPN dat diverse IP addresses op het internet lekken en openbaar komen te staan, en kunt u gerust browsen op het internet. Wees dus wijs, en gebruik de Kill Switch voor uw eigen digitale veiligheid. Dit is positief voor uw online ervaringen.

Log- in beleid

Het Log-in beleid is ook zeer positief voor u! ExpressVPN neemt geen risico wanneer het gaat om uw data. Dit is uitermate voordelig voor u. Daarom hanteert ExpressVPN een zeer strikt no-log-beleid op al uw online activiteiten. Daarom is Torrenting zeer veilig, en dus geen probleem.

Wat houdt het no log beleid precies in? Uw echte IP-adres wordt niet opgeslagen. Slechts enkele delen informatie over uw verbindingsgegevens worden ge-logged in het gecompliceerde systeem waarmee de organisatie opereert. Hieronder vallen Time-stamps en bandbreedte. Deze gegevens worden puur voor statistische doeleinden gelogd in het systeem, om de organisatie te laten weten of de service aan nieuwe servers toe zijn, of het netwerk gewijzigd moet worden.

Zo wordt de VPN in optimale staat gehouden voor uw gebruik, en wordt uw digitale voetafdruk geminimaliseerd. Wees gerust. Data wat wellicht schadelijk is voor u wordt niet opgeslagen of er wordt uitermate veilig mee omgegaan. Zo bent u altijd beveiligd, en draagt u bij aan een optimale ervaring voor medegebruikers van ExpressVPN. Positief voor iedereen!

VS Netflix kijken met ExpressVPN

Het is natuurlijk geen geheim meer. Netflix is statistisch gezien de meest populaire video streaming site ter wereld. VPN Express is de beste VPN om Netflix te bekijken vanwege diverse redenen. De hoge snelheid die gehanteerd wordt maakt het mogelijk voor u om gemakkelijk in High-Definition (HD) te streamen.

Ook geeft Express VPN niet alleen toegang tot de Netflix Amerika bibliotheek, maar ook het gehele aanbod van het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Duitsland en het Italiaanse aanbod. U heeft direct toegang tot een groot assortiment aan online content, om rustig te bekijken in uw vrije tijd! Theoretisch gezien zijn alle bibliotheken waar een server aanwezig is, direct binnen uw bereik wanneer u Expess VPN gebruikt.

Uiteraard wilt ExpressVPN ervoor zorgen dat u minimaal risico loopt. Daarom wordt u nu doorverwezen naar de onderstaande uitgebreide tabel om de compatibiliteit van het VPN met Netflix te controleren. Het is mogelijk dat dit in de loop der tijd veranderd. Houd dus altijd een oogje in het zeil!

Express VPN software

vpn express

ExpressVPN prijs en arrangementen

 

express vpn ervaring

Maakt gebruik van speciale aanbieding

Zij prijzen zichzelf zeer kundig in dit gebied. De organisatie zet kwaliteit boven kwantiteit. De diensten komen met een mogelijke premium service. U kunt kiezen tussen drie pakketten: 1 maand, 6 maanden of 12 maanden. Uiteraard is het meest interessante pakket het jaarlijkse pakket, met een korting van maar liefst 35%. Wij zijn van mening dat uw online privacy onbetaalbaar is. Helemaal in de moderne technologische wereld waarin wij ons bevinden. Wat vindt u het waard? Het is teruggerekend ongeveer €6,50 per maand, voor een geminimaliseerde digitale voetprint. Dit wil toch iedereen?

Bovendien hanteert VPN Express een 30-day money back guarantee. U kunt uw abonnement opzeggen in de eerste maand. Dan worden er geen kosten doorgerekend voor deze maand. Dit is de geld terug garantie. Betalen met creditcard is uiteraard geen probleem.

Conclusie over VPN Express

VPN Express is een volledige VPN-oplossing die voor veel verschillende doeleinden ingezet kan worden. Daarom is het helemaal geschikt voor de online surfer die opzoek is naar een gemakkelijke- en gebruiksvriendelijke VPN op zoek is, om zo weinig tot geen sporen achter te laten en uiteraard gemakkelijk Netflix wilt streamen. U kan ook sportuitzending live streamen zoals Champions League, Olympische Spelen of Formule 1 live kijken wanneer u dat zou willen.

Bovendien kunt u zelfs censuur in alle landen omzeilen, zo slim is het VPN. Zelfs in Aziatische landen zoals China! U kunt ook de speciale VPN-client installeren op iPad, Android en iPhone. Ten slotte is het geschikt voor de gebruikers die zonder enige beperkingen streaming televisie willen bekijken en Torrents willen downloaden.

Uiteraard is ExpressVPN geen wondermiddel, en is het niet perfect. Maar de organisatie onderneemt veel om hun services te optimaliseren in uw voordeel. Als u opzoek bent naar zwakkere punten, dan is prijs er wellicht eentje, alleen zoals eerder vermeldt is online privacy onbetaalbaar en is de vraag, wat heeft u ervoor over om uw risico te minimaliseren?

De NAT-firewall is vooralsnog afwezig, net als geen IP-binding. Ook ondanks het strikte logboek beleid worden sommige gegevens nog steeds opgeslagen. Uiteraard is dit aantal zeer beperkt, en moet het worden opgeslagen voor bepaalde bedrijfsdoeleinden. Dit kan nooit worden voorkomen.

ExpressVPN
Een zeer betrouwbare en veilige VPN aanbieder
9.8 Total Score
ExpressVPN review

ExpressVPN is niet de goedkoopste maar wel een van de beste versleutelde verbindings aanbieders op de VPN markt. Ze zijn zeer Netflix vriendelijk en het is hierom mogelijk in vele landen waar je normaal geblokkeerd zou worden in te loggen. Ze slaan geen logs op en de veiligheidsnorm die ExpressVPN hanteert is van hoge graad.

Gebruikersgemak
9.5
Stabiliteit netwerk
9.5
Prijs
8
Aantal server landen
9
Flexibiliteit gebruik
9
Voordelen:
 • Alle servers hebben hoge snelheid
 • Dekking van landen
 • Split tunneling vpn server
 • Native apps voor iPhone en Android
 • Geen Logs (behalve de consumptie)
 • P2P en BitTorrent toegestaan
 • Simultaneous connections (x3)
 • Gebruikersvriendelijk
 • Snelle helpdesk
CONS
 • Niet de goedkoopste VPN
 • Weinig configuratie opties
 • Beperkte multi-login
Wesley

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

1 Comment
 1. Ik heb een jaarabonnement genomen omdat jullie schreven dat ik een 30 dagen geld terug garantie had. Ik liep dus geen risico. Maar ik ben zeer tevreden en kan iedereen deze VPN aanraden

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be