Hoe overal live tv kijken in het buitenland 2024

Gaat u naar het buitenland, of miss verhuist en wilt u Belgische TV kijken in buitenland? Dan kan het soms zijn dat u hier verschillende problemen mee heeft of dat u gewoonweg geen toegang zult krijgen tot deze diensten. Gelukkig hebben wij een oplossing voor dit probleem gevonden.

Probeer nu
Kijk amerikaanse tv met ExpressVPN tot 49% korting

Met ExpressVPN kunt u de geo-restricties van Amerikaanse TV omzeilen! Kies voor een jaar deze VPN en krijg 30 dagen geld terug garantie, tot 49% korting en 3 maanden gratis!

Laatst geupdate op: 19 July 2024

Geo-restricties op streaming diensten

Wanneer u zich in het buitenland bevindt en u probeert live tv kijken in buitenland door gebruik te maken van een van de streaming diensten die u altijd in België gebruikte, kan het wel eens zijn dat u een volgende melding kan krijgen: “Deze stream is niet beschikbaar in het land waar u zich bevindt“. Dit komt doordat de Belgische tv-zenders vaak niet de mogelijkheid hebben om buiten een bepaalde zone deze programma’s uit te zenden.

De mensen die Vlaamse tv kijken in buitenland hebben vaak te maken met geo-blokkers die ze moeten omzeilen om toch gebruik te kunnen maken van deze diensten. De diensten moeten namelijk restricties leggen op het uitzenden van streams buiten een bepaalde geo-locatie. De website kan uw locatie van uw computer vinden door de locatie van uw ip-adres te controleren. Wanneer uw geo-locatie buiten de toegestane zone ligt zullen de geo-blokkers van de website de toegang tot de stream, die u probeert te bekijken, blokkeren. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Hoe ontgrendelt u streaming diensten in het buitenland

Wilt u Vlaamse tv kijken in het buitenland, maar zorgen geo-blokkers ervoor dat u hier geen toegang voor heeft. Dan zijn er een aantal dingen die u kan doen om dit op te lossen. Het gebruik maken van een VPN kan u bijvoorbeeld helpen bij het live TV kijken in buitenland.

Met een VPN kan u namelijk het IP-adres van uw computer aanpassen naar een locatie die binnen de toegestane geo-locatie van uw stream diensten liggen. Heeft geen idee hoe u een VPN zou moeten gebruiken? Geen enkel probleem, we hebben namelijk een klein stappenplan voor u gemaakt waarmee u binnen de kortste keren naar Vlaamse TV kijken in het buitenland.

 1. Kies een VPN waarmee u televisie kijken in het buitenland, bijvoorbeeld de VPN van ExpressVPN
 2. Maak een account aan en sluit een abonnement af.
 3. Download en installeer de VPN software
 4. Start de applicatie
 5. Verbindt met een Belgische VPN server zodat u kan tv kijken in buitenland
 6. Ga naar het platform waar u normaal uw belgische tv streams kijkt
 7. Nu kan u normaal televisie kijken in het buitenland

Wanneer u dit stappenplan gebruikt zou u normaal gezien geen probleem meer moeten hebben met het tv kijken vanuit het buitenland. Deze oplossing werkt ook voor franse-talige kanalen zoals: La Une, Tipik, La Trois, Arte Belgique.

Probeer VPN van ExpressVPN met de gratis proefperiode!

Tv kijken online buitenland kan soms een moeilijk iets zijn. De geo-blokkers van de belgische tv kanalen zullen er namelijk voor zorgen dat de toegang tot de stream voor u geblokkeerd word. Gelukkig hebben we voor u een oplossing gevonden waarmee u kan Belgische tv kijken in het buitenland.

De oplossing die wij voor u gevonden hebben is natuurlijk door gebruik te maken van een VPN. Een VPN kan namelijk de locatie van uw IP-adres aanpassen zodat deze binnen België ligt. Op deze maneir kunnen de geo-blokkes van de website de toegang tot de stream niet meer blokkeren.

U kan ervoor kiezen om een gratis vpn te gebruiken om tv kijken buitenland gratis te houden, maar dit raden we ten zeerste af. Gratis VPN’s zijn namelijk niet veilig en hierdoor kunnen uw persoonlijke gegevens gelekt worden. Op deze manier kunnen derde partijen aan uw informatie. Bij deze informatie moet u denken aan uw inlog gegevens voor bepaalde sociale media of zelfs betalingsgegevens van uw online banking.

Indien u uw gegevens op een zo veilige mogelijke manier wilt beschermen wanneer u wilt Vlaamse tv kijken in het buitenland. Dan is een betaalde VPN de beste optie voor u, ze garanderen namelijk uw online veiligheid.  Dan kan u best gebruik maken de vpn van ExpressVPN. Dit kan u zelfs zonder zorgen doen. De VPN dienst heeft namelijk een “geld-terug” garantie zodat je deze diensten kan uittesten.

Belgische tv zenders online kijken

De mensen die graag gratis belgische tv kijken in het buitenland hebben de mogelijkheid om dit te doen met het gebruik van een VPN dienst. Heeft u geen idee welke kanalen er waar mee live tv kijken in het buitenland mogelijk is? Geen enkel probleem we hebben een lijst van de meest populaire belgische zenders die ook online beschikbaar zijn.

Eén

Eén is het eerste net van de Vlaamse Openbare televisieomroep. Dit tv aanbod zit verplicht in alle kabel abonnementen die er in België en Nederland. Doordat dit kanaal voor iedereen beschikbaar is, kan u deze in België ook online bekijke!

belgische tv kijken in het buitenland

Canvas

Ook Canvas is een Vlaamse publieke televisiezenders van de VRT en het is een zender waar u terecht kan voor het volgen van actualiteit, wetenschap, geschiedenis en culuur programma’s. Door gebruik ta maken van een VPN kan u ook Vlaamse tv kijken in het buitenland op het online Canvas kanaal.

vlaamse tv kijken in het buitenland

Ketnet

Ketnet is een televisie zender waar vooral kinderprogramma’s op uitgezonden worden. Indien u kinderen heeft en een tijdje naar het buitenland gaat, kunnen deze kinderen live tv kijken in buitenland via het online kanaal van Ketnet!

live tv kijken in buitenland

VTM

VTM ook wel bekend als Vlaamse Televisie Maatschappij, is een van de grootste commerciële televisie zenders in België. Het is ook de eerste commerciële televisie zender in België die beschikbaar is voor iedereen. Wilt u graag televisie kijken in het buitenland dan kan u dit doen op de website van VTM.

televisie kijken in het buitenland

SBS

Scandinavian Broadcast System belgium is een andere commerciële zender die op de belgische tv uitgezonden worden. De kanalen play4, play5 play6 en play7 zijn enkele voorbeelden van de kanalen waar de SBS hun programma’s op uitzendt. Wil je de programma’s van deze Vlaamse TV kijken in het buitenland? Dan kan je dit doen door gebruik te maken van een VPN en naar de website van de SBS te gaan.

belgische tv kijken in het buitenland

Sporza

Sporza is een van de meest populaire kanalen die men op de Vlaamse tv uitzendt. Hier worden vooral sportprogramma’s en wedstrijden op uitgezonden. Wilt u de Belgische tv kijken in het buitenland en geen enkele wedstrijd missen? Dan kan u dit via de livestreams op de website van Sporza doen.

vlaamse tv kijken in het buitenland

Proximus

Proximus is een van de televisie providers in België, ze hebben verschillende applicaties die u op verschillende apparaten kunt gebruiken. Met deze applicaties kunt u helaas geen Belgische tv kijken in het buitenland zonder gebruik te maken van een VPN. Lees hier meer.

live tv kijken in buitenland

Scarlet

Naast Proximus bestaan er ook nog andere televisie en internet providers die in Vlaanderen. Scarlet is een van deze andere providers waarbij je een digitaal televisie abonnement bij kan afsluiten. Wanneer u dit gedaan heeft kan u ook, door middel van een VPN, Vlaamse tv kijken in het buitenland via de website van Scarlet.

televisie kijken in het buitenland

Eleven sports

Bij Eleven sports kun je ook terecht voor het volgen van verschillende grote sportevenementen doorheen het jaar. Hiervoor heb je echter wel een betaald abonnement nodig. Op de website van Elevensports of eurosports kan u verschillende livestreams volgen. Als u ook nog gebruik maakt van een VPN dienst kan u zonder probleem televisie kijken in het buitenland. Lees hier meer.

vlaamse tv kijken in het buitenland

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

De beste VPN’s om televisie kijken in het buitenland

Wilt u graag live tv kijken in buitenland? Dan zult u waarschijnlijk gebruik moeten maken van een VPN dienst. Wanneer u op zoek gaat naar de beste VPN’s zodat u kan televisie kijken in het buitenland zult u snel merken dat er veel verschillende aanbieders zijn waar u uit kan kiezen.

Om u te helpen bij live tv kijken in buitenland hebben wij verschillende VPN diensten met elkaar vergeleken en getest op verschillende vlakken zodat u meteen gebruik kan maken van de beste dienst. Met de resultaten van deze testen hebben we onderstaande lijst kunnen maken.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Zoals u kunt zien zijn de diensten van ExpressVPN de beste VPN diensten zodat u kan televisie kijken in het buitenland.

Live tv kijken in buitenland en andere voordelen van VPN’s

Naast het live tv kijken in buitenland krijg heeft het gebruik van een VPN nog verschillende andere voordelen. Een van de voordelen is het omzeilen van de geo-blokkers van verschillende websites die buiten een bepaalde regio geen programma’s mogen uitzenden.

Het omezeilen van geo-restircties zorgt ervoor dat u kan belgische tv kijken in het buitenland! Dit geld echter niet enkel voor belgische tv, maar ook voor streaming diensten die in verschillende regio’s een ander aanbod hebben zoals: Netflix en Hulu!

Een ander voordeel naast Vlaamse tv kijken in het buitenland is dat u uw online veiligheid ook een stuk veiliger kan maken! Zo zorgt een VPN er voor dat uw persoonlijke gegevens versleuteld worden en dat derde partijen niet aan uw gegevens kunnen. Dit helpt ook bij het televisie kijken in het buitenland wanneer u gebruik maakt van openbare netwerken!

Veel gestelde vragen over Belgische tv kijken in het buitenland via internet

Wanneer u in het buitenland zit en u gebruik maakt van een VPN kan u Vlaamse tv kijken in het buitenland. Weet u niet hoe u dit moet doen of heeft u hier nog een aantal vragen over? Dan kan het zijn dat deze vragen beantwoord worden in de veel gestelde vragen.

Hoe live tv kijken in buitenland?

Een van de meest gestelde vragen is hoe u live tv kan kijken in buitenland. Dit kan u doen door verbinding te maken met een VPN server die binnen België ligt. Op deze manier krijgt de website een ip-adres binnen van België, hierdoor zullen de geo-blokkers de toegang tot de streaming diensten niet blokkeren.

Hoe SBS 6 online kijken buitenland

Mensen die naar de belgische tv kijken in het buitenland gebruiken vaak een VPN. Maar dit is soms niet genoeg. Om het SBS 6 kanaal in het buitenland te kijken heeft u eerst een abonnement nodig dat u toegang geeft tot deze diensten. Hierna kan u door gebruik te maken van een VPN deze diensten in het buitenland volgen!

Alles wat u moet weten om Belgische tv kijken in het buitenland

Wanneer u naar het buitenland verhuist of wanneer u voor een langere tijd naar het buitenland gaat, wilt u vaak toch nog de belgische tv kijken in het buitenland. Dit kan u soms niet doen door de verschillende geo-blokkers van de streaming diensten die u wilt gebruiken.

Een manier om deze geo-blokkers te omzeilen is door gebruik te maken van een VPN dienst. Deze VPN dienst zal ervoor zorgen dat u televisie kijken in het buitenland. Er is een groot aanbod van VPN diensten waar u uit kan kiezen. Om u hiermee te helpen hebben we een aantal van deze diensten uitgetest zodat u dit niet hoeft te doen. De beste dienst om Vlaamse tv kijken in het buitenland is de vpn dienst van ExpressVPN! Probeer het vandaag nog zorgenloos uit met de geld terug garantie van deze VPN!

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

2 Comments
 1. Reply Avatar photo
  marc deconinck 01/10/2020 at 20:09

  Beste, ik ben geintreseer in VPN om TV te zien in Spanje maar ik had nog enkele vragen, zo spreken jullie van -5. Selecteer in de software een server in uw thuisland ) wat word daarmee bedoeld ? moet je reeds een internet aansluiting hebben in Spanje ? of hoe werkt dat anders ?

  • Hoi Marc,

   Wanneer je vanuit België Spaanse wilt kijken zal u uw IP-adres moeten veranderen in een Spaanse IP-adres, dit kan je eenvoudig met VPN software voor elkaar krijgen door een Spaanse server te kiezen in de VPM applicatie.

   Groet,

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be