<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Gratis VPN aanbieders | PrivacyEnBescherming.be
Wesley

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

2 Comments
 1. Yelo play app (telenet) kan ik niet downloaden in Tenerife. Welke vpn programma kan ik downloaden dat bijvoorbeeld aangeeft dat ik in België ben

  • Hoi Roger,

   Ik zou ExpressVPN gebruiken. Kan je 30 dagen gratis gebruiken en hierna opzeggen…..

   Groetjes,
   Mike

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be