<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Gratis VPN aanbieders | PrivacyEnBescherming.be

Gratis VPN providers en waarom wij raden ze af!

In de markt van VPN servers bestaan er ook aanbieders die gebruikt kunnen worden als een mogelijk gratis VPN België. Echter is deze gratis VPN dienst is niet altijd de beste keus als u een VPN nodig hebt. De Gratis VPN dienst is onbetrouwbaar. Wanneer we beste gratis VPN België aanbieders onder de loep nemen kunnen we constateren dat deze gratis VPN dienst uw privacy en bescherming niet hoog in de prioriteitenlijst hebben staan.

Beste gratis VPN

Gratis VPN aanbiedersTegenwoordig zijn mensen bewust van hun privacy en bescherming op het internet. Daarom kiezen ze vaak om gebruik te maken van een VPN, omdat ze denken dat ze een VPN nodig hebben om goed beveiligd te zijn. Dit is de moeite waard, echter niet met een gratis VPN verbinding.

U begint met het zoeken naar een gratis VPN België provider, en direct wordt u overspoelt met de mogelijk beste gratis VPN Belgie op

die u proberen te lokken met slimme advertenties. Wat is nou de beste versleutelde verbinding omniet? Is een betaalde versie toch beter? Eerst de gratis variant uitproberen? Wat is nu de volgende zet?

De verleiding van beste gratis VPN België

U bent misschien niet van plan er veel gebruik van te maken. Wellicht alleen even de Amerikaanse Netflix doorspeuren op vakantie. Het mag allemaal niet te veel kosten. Maar let op, niets is wat het lijkt met gratis VPN aanbieders, en ervaringen doen blijken dat een betaald VPN service toch beter is.

Gratis VPN dienst is gevaarlijk

Helaas is niet gratis. Mensen denken dat iets gratis is, als er geen financiële middelen in het spel zijn. Maar u betaalt met uw privé gegevens. Deze gratis VPN aanbieders verzamelen uw privé gegevens, wat natuurlijk niet de bedoeling is van een VPN, en verkopen deze aan grote bedrijven voor commerciële doeleinden. Gratis VPN aanbieders halen juist het nut van een VPN weg. U mag dan onder een ander IP adres surfen, maar uw data wordt nog steeds gelekt.

Risico’s van de GRATIS VPN dienst

privacy en beschermingBest-case-scenario, worden uw gegevens opgeslagen en verkocht aan multinationals voor economische doeleinden.

Dit is het laatste wat u wilt wanneer u een VPN gebruikt. Wanneer een VPN dienst gratis is, moeten er bij u alarmbellen gaan ringelen. Het primaire doel is natuurlijk privacy en bescherming. Het gaat ook nog eens om veel meer dan alleen uw surfgedrag. Uw data bestaan vaak uit uw bankgegevens, creditkaart informatie en allerlei andere relevante informatie die meer dan privé zijn. Hier hoort niemand in te speuren.

U heeft vast wel eens meegekregen over diverse voorvallen dat mensen rekeningen ontvangen van producten waarvan zij niet weten dat ze het gekocht hebben. Naast uw bankgegevens, kunnen ook uw identiteitsgegevens in de verkeerde handen vallen. Uw bandbreedte is niet veilig, hier kan misbruik van gemaakt worden. Tevens kunt u beschuldigd worden van cybercrime activiteiten omdat de werkelijke hackers uw verbinding gebruikt hebben. U krijgt te maken met al deze gevaren wanneer u de service van gratis VPN aanbieders gaat gebruiken. Hopelijk is het niet te laat. De gratis VPN dienst bestaat nou eenmaal niet. Als u veel waarde hecht aan uw privacy en bescherming, volg dan ons advies op.

Gratis VPN aanbieders en de functionaliteit

Hier bespreken we de functionaliteit van de gratis VPN. Dit is namelijk ver te zoeken bij een gratis VPN, en tevens zijn ze zeer gebruiksonvriendelijk. Het aantal servers is beperkt.

Het is al direct niet mogelijk om geografische blokkades te omzeilen of gecensureerde websites te bezoeken wanneer u dit probeert met een gratis VPN server. De snelheid is dusdanig laag dat het uw bloed onder uw nagels vandaan trekt. De gratis VPN providers gaat het namelijk niet om de kwaliteit van hun service, maar om uw gegevens.

Wat kost een betaalde VPN?

Een gemiddelde VPN aanbieder kost tussen de 3 en 8 Amerikaanse dollar per maand. Echter betaalt u dan wel voor de service van een bedrijf waar uw privacy en bescherming uitermate hoog in de prioriteitenlijst staan. Niet wordt doorverkocht aan derden. U heeft een gelimiteerde databundel, geen arme 500 MB dus. Ook zijn deze aanbieders zeer gebruiksvriendelijk en hebben een snelle helpservice. Daarnaast is het soms mogelijk om meerdere apparaten te verbinding door middel van een multi-login.

Als u een VPN provider wilt kopen, dan raden wij u een jaarabonnement aan. Wanneer u voor een langere periode het contract aangaat, zakt de prijs enorm. U kunt namelijk ook binnen enkele dagen van uw contract afkomen, zonder problemen. Bij ExpressVPN is dit al binnen 30 dagen gebeurt. ExpressVPN heeft ook nog eens een zeer goed 30-dagen-niet-goed beleid.

Beste gratis VPN België kosten een beetje geld

Hieronder hebben wij onze aanbevelingen op een rijtje staan van de beste betaalde VPN’s. Ze zijn op diverse criteria getest en hebben het goed doorstaan. ExpressVPN, Cyberghost en NordVPN.

ExpressVPN een deskundige in veiligheid en de koning van Netflix blokkades ontwijken

Express VPN service is één van de oudste en meest bekende VPN op de markt! Dit resulteert in uitgebreide expertise ...

9.5
2 Cyberghost review veilig internetten is nog nooit zo makkelijk geweest

Cyberghost review veilig internetten is nog nooit zo makkelijk geweest

Sinds 2011 is CyberGhost VPN één van de grootste spelers op de gehele markt van versleutelde internetverbindingen. ...

6.8
3 NordVPN is een uitstekende VPN provider voor torrents en P2P

NordVPN is een uitstekende VPN provider voor torrents en P2P

Hoewel NordVPN nog een nieuwe speler is op het gebied van VPN vriendelijke torrents, is het zeker het proberen ...

9.1

Betrouwbare & beste gratis VPN services

Zoals eerder vernoemd, de beste gratis VPN provider is een provider die u zelfs niet wilt gebruiken. Echter kunt u wel gebruik maken van een gratis versie van een betaalde variant, die zijn vaak betrouwbaarder. Gratis gebruikers van een werkelijke gratis VPN komen verderop met problemen te zitten. Bij VypreVPN en TunnelBear is uw data gelimiteerd tot 500 MB in de maand. Dit is prima te doen wanneer u niet streamt, maar doet u dit wel bent u er binnen één House of Cards aflevering eroverheen.

Bij CyberGhost heeft u te maken met een wachtrij, en een beperkt aantal servers. Elke anderhalve minuut krijgt u een advertentie, en de connectie wordt automatisch verbroken na drie uur. NordVPN gaat extreem ver met hun verificatie. Wellicht een teken dat privacy en bescherming toch redelijk hoog staat bij deze VPN aanbieder.

Tunnelbear: Eenvoudige interface en veilige VPN service

beste gratis VPN provider is tunnelbear

Conclusie

Als u opzoek bent naar een VPN aanbieder, raden wij het ten strengste af om een gratis variant te gebruiken. De gevaren zijn aanwezig, en het risico is groot. Dit artikel geeft u een paar alternatieven mee, maar zelfs deze zijn beperkt. U kunt wel aan op de geloofwaardigheid van onze top selectie van VPN providers. De meeste hebben een goed 30-dagen-garantie beleid.

Een VPN hoort de staan voor optimale bescherming en volledige anonimiteit. U bent voortaan niet alleen meer veilig in uw huis, maar ook op openbare netwerken, wanneer u een goede VPN gebruikt. Ga af op uw verstand en onze aanbevelingen, dan bent u voortaan altijd goed beveiligd.

 

Wesley

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

Mocht uw vragen of opmerkingen hebben dan horen wij het graag

      Laat uw reactie achter

      PrivacyEnBescherming.be