Gratis VPN providers en waarom wij ze af raden!

In the market of VPN servers, there are also providers that can be used as a possible free VPN Belgium. However, this free VPN Belgium is not always the best choice when you need a VPN. The Free VPN service is unreliable. When we examine the best free VPN Belgium providers, we can see that this free VPN service does not prioritize your privacy and protection.

Probeer nu
Krijg de beste VPN in België - ExpressVPN 49% korting

Gebruik de betrouwbare VPN ExpressVPN 30 dagen Gratis. Zo krijgt u een 30 dagen geld terug garantie en 3 maanden gratis als u kiest voor een jaar abonnement

Bijgewerkt:  19 July, 2024

Beste gratis VPN dienst

Gratis VPN aanbiedersTegenwoordig zijn mensen bewust van hun privacy en bescherming op het internet. Daarom kiezen ze vaak om gebruik te maken van een VPN, omdat ze denken dat ze een VPN nodig hebben om goed beveiligd te zijn. Dit is de moeite waard, echter niet met een gratis VPN dienst

U begint met het zoeken naar een gratis VPN Belgie provider, en direct wordt u overspoelt met de mogelijk beste gratis VPN Belgie op

die u proberen te lokken met slimme advertenties. Wat is nou de beste versleutelde verbinding omniet? Is een betaalde versie toch beter? Eerst de gratis variant uitproberen? Wat is nu de volgende zet?

De verleiding van beste gratis VPN Belgie

U bent misschien niet van plan er veel gebruik van te maken. Wellicht alleen even de Amerikaanse Netflix door speuren op vakantie. Het mag allemaal niet te veel kosten. Maar let op, niets is wat het lijkt met gratis VPN aanbieders, en ervaringen doen blijken dat een betaald VPN service toch beter is.

Is VPN Belgie gratis is gevaarlijk?

Helaas is niet gratis. Mensen denken dat iets gratis is, als er geen financiële middelen in het spel zijn. Maar u betaalt met uw privé gegevens. Deze gratis VPN aanbieders verzamelen uw privé gegevens, wat natuurlijk niet de bedoeling is van een VPN, en verkopen deze aan grote bedrijven voor commerciële doeleinden. Gratis VPN aanbieders halen juist het nut van een VPN weg. U mag dan onder een ander IP adres surfen, maar uw data wordt nog steeds gelekt.

Risico’s van de GRATIS VPN dienst

privacy en beschermingBest-case-scenario, worden uw gegevens opgeslagen en verkocht aan multinationals voor economische doeleinden.

Dit is het laatste wat u wilt wanneer u een VPN gebruikt. Wanneer een VPN dienst gratis is, moeten er bij u alarmbellen gaan ringelen. Het primaire doel is natuurlijk privacy en bescherming. Het gaat ook nog eens om veel meer dan alleen uw surfgedrag. Uw data bestaan vaak uit uw bankgegevens, creditkaart informatie en allerlei andere relevante informatie die meer dan privé zijn. Hier hoort niemand in te speuren.

U heeft vast wel eens meegekregen over diverse voorvallen dat mensen rekeningen ontvangen van producten waarvan zij niet weten dat ze het gekocht hebben. Naast uw bankgegevens, kunnen ook uw identiteitsgegevens in de verkeerde handen vallen. Uw bandbreedte is niet veilig, hier kan misbruik van gemaakt worden. Tevens kunt u beschuldigd worden van cybercrime activiteiten omdat de werkelijke hackers uw verbinding gebruikt hebben. U krijgt te maken met al deze gevaren wanneer u de service van gratis VPN aanbieders gaat gebruiken. Hopelijk is het niet te laat. De VPN belgie gratis bestaat nou eenmaal niet. Als u veel waarde hecht aan uw privacy en bescherming, volg dan ons advies op.

Gratis VPN dienst en de functionaliteit

Hier bespreken we de functionaliteit van de gratis VPN dienst. Dit is namelijk ver te zoeken bij een gratis VPN, en tevens zijn ze zeer gebruiksonvriendelijk. Het aantal servers is beperkt.

Het is al direct niet mogelijk om geografische blokkades te omzeilen of gecensureerde websites te bezoeken wanneer u dit probeert met een gratis VPN server. De snelheid is dusdanig laag dat het uw bloed onder uw nagels vandaan trekt. De gratis VPN providers gaat het namelijk niet om de kwaliteit van hun service, maar om uw gegevens.

Wat kost een betaalde VPN?

Een gemiddelde VPN aanbieder kost tussen de 3 en 8 Amerikaanse dollar per maand. Echter betaalt u dan wel voor de service van een bedrijf waar uw privacy en bescherming uitermate hoog in de prioriteitenlijst staan. Niet wordt doorverkocht aan derden. U heeft een gelimiteerde databundel, geen arme 500 MB dus. Ook zijn deze aanbieders zeer gebruiksvriendelijk en hebben een snelle helpservice. Daarnaast is het soms mogelijk om meerdere apparaten te verbinding door middel van een multi-login.

Als u een VPN provider wilt kopen, dan raden wij u een jaarabonnement aan. Wanneer u voor een langere periode het contract aangaat, zakt de prijs enorm. U kunt namelijk ook binnen enkele dagen van uw contract afkomen, zonder problemen. Bij ExpressVPN is dit al binnen 30 dagen gebeurt. ExpressVPN heeft ook nog eens een zeer goed 30-dagen-niet-goed beleid.

Voordelige VPN aanbieders

Hieronder hebben wij onze aanbevelingen op een rijtje staan de voordeligste VPN’s. Ze zijn op diverse criteria getest en hebben het goed doorstaan.

Betrouwbare & beste gratis VPN services

Zoals eerder vernoemd, de beste gratis VPN provider is een provider die u zelfs niet wilt gebruiken. Echter kunt u wel gebruik maken van een gratis versie van een betaalde variant, die zijn vaak betrouwbaarder. Gratis gebruikers van een werkelijke gratis VPN komen verderop met problemen te zitten. Bij TunnelBear is uw data gelimiteerd tot 500 MB in de maand. Dit is prima te doen wanneer u niet streamt, maar doet u dit wel bent u er binnen één House of Cards aflevering eroverheen.

Bij Hotspotshield heeft u te maken met een wachtrij, en een beperkt aantal servers. Elke anderhalve minuut krijgt u een advertentie, en de connectie wordt automatisch verbroken na drie uur. De beste keuze is ExpressVPN. Gebruik deze VPN voor een maand gratis en bent u niet tevreden krijgt u uw geld terug.

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Gratis VPN providers

ExpressVPN staat op de eerste plaats vanwege de goede aanbieding die ze hebben. Je kan ze een maand lang GRATIS gebruiken en wanneer je niet tevreden bent krijg je het geld 100% retour.

Conclusie

Als u opzoek bent naar een VPN aanbieder, raden wij het ten strengste af om een gratis variant te gebruiken. De gevaren zijn aanwezig, en het risico is groot. Dit artikel geeft u een paar alternatieven mee, maar zelfs deze zijn beperkt. U kunt wel aan op de geloofwaardigheid van onze top selectie van VPN providers. De meeste hebben een goed 30-dagen-garantie beleid.

Een VPN hoort de staan voor optimale bescherming en volledige anonimiteit. U bent voortaan niet alleen meer veilig in uw huis, maar ook op openbare netwerken, wanneer u een goede VPN gebruikt. Ga af op uw verstand en onze aanbevelingen, dan bent u voortaan altijd goed beveiligd.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

2 Comments
 1. Yelo play app (telenet) kan ik niet downloaden in Tenerife. Welke vpn programma kan ik downloaden dat bijvoorbeeld aangeeft dat ik in België ben

  • Hoi Roger,

   Ik zou ExpressVPN gebruiken. Kan je 30 dagen gratis gebruiken en hierna opzeggen…..

   Groetjes,
   Mike

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be