Mijn ip adres

mijn ip adres

Dit is uw IP-adres

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Wat is mijn IP adres?

Dit artikel gaat over de vraag: wat is mijn IP adres? Het antwoord op deze vraag is belangrijk en handig, maar toch zijn er veel mensen die het niet zouden kunnen beantwoorden. Daarom hebben wij voor u een hulpmiddel ontwikkeld, waarmee u zeer gemakkelijk kan werken. De vraag “wat is mijn IP adres?” kunt u vanaf nu altijd beantwoorden. Dit kan eenvoudig en rap gebeuren. Het is niet moeilijk. Wij nemen u door de stappen heen en leggen de lastige termen uit.

Mijn IP adres van mijn internetverbinding

De vraag “wat is mijn IP adres” kan beantwoord worden met ons hulpmiddel, en “mijn IP” is dan het IP adres van de router waar u op dat moment gebruik van maakt. Dit geldt voor zowel 4G en 3G. Als u echter gebruik maakt van een VPN tool of van een Proxy, dan zit het wat anders. In dat geval is “mijn IP” het IP adres van de server waarmee u verbonden bent. Als u via een router toegang krijgt tot het internet, dan heeft uw apparaat zelf ook nog een IP adres. Dit blijft het IP adres dat gebruikt wordt in het lokale netwerk.

Wanneer u de vraag “Wat is mijn IP adres” heeft beantwoord, is het makkelijk om ook “Wat is mijn IP locatie?” te beantwoorden. Het hulpmiddel “Wat is mijn IP locatie” geeft u hier zeer gemakkelijk antwoord op. In principe kan elke website waar u op surft dit dus ook achterhalen. Dat is natuurlijk wat ongemakkelijk. Daarom raden wij aan om een VPN tool te gebruiken. Dat beschermt uw privacy en kan u helpen bepaalde blokkades te overwinnen, waar u mogelijk hinder van ondervindt.

Een ander IP adres

U kunt om verschillende reden een ander IP adres willen gebruiken. Zoals genoemd, kunt u hiermee uw privacy beschermen. Maar het kan ook dat uw IP adres bekend staat bij bepaalde websites en u daarom geen toegang meer heeft tot diensten waar u wel gebruik van wilt maken. In dat geval kunt u beter gebruik maken van een VPN, een virtueel privé netwerk. De vraag “Wat is mijn IP adres?” kan dan in principe elke dag anders beantwoord worden. “Wat is mijn IP locatie?” ook. U wordt op deze manier weer anoniem op het internet. Het antwoord op de vraag “wat is mijn IP?” kan u constant zelf veranderen. Zo neemt u het heft weer in eigen hand.

Wanneer u een VPN gebruikt, zult u zien dat wanneer u “mijn IP” controleert, deze niet overeenkomt met wat u gewend bent. “Wat is mijn IP locatie?” kan dus ook niet meer feitelijk achterhaalt worden. U wordt flexibel en anoniem.

ExpressVPN

ExpressVPN
Een zeer betrouwbare en veilige VPN aanbieder. Je kan deze GRATIS nu testen. Klik op de button.

Wij zijn een groot fan van ExpressVPN. Dit is echt een kwaliteit provider waar u kunt rekenen op goede service en natuurlijk een betrouwbare VPN kwaliteit. Als u er echt voor wilt gaan, is dit het programma dat u zoekt. Dit programma staat bovenop de marktladder en zal u nooit teleurstellen, wat van belang kan zijn als u echt rekent op een ander IP adres voor uw werkzaamheden of natuurlijk gewoon uw vrije tijd. ExpressVPN heeft alle opties en mogelijkheden en is zeer betrouwbaar.

U kunt gemakkelijk inzicht krijgen in “mijn IP” en daarmee is de vraag “wat is mijn IP adres?” ook gemakkelijk beantwoord. De software van dit programma maakt gelijk een verbinding met de server en geeft u hierdoor snel een ander IP adres. ExpressVPN zal snel een verbinding kunnen maken en dat dan gelijk kunnen doorspelen aan u. Daardoor komt het naar de buitenwereld over alsof u een ander IP adres heeft dan u daadwerkelijk hebt. Ook uw locatie kan daarmee aangepast worden, wat u de mogelijkheid geeft andere websites te surfen dan waar u normaal gesproken toegang tot heeft. ExpressVPN helpt u dus om verschillende blokkades te overkomen.

Kwaliteit is duur. Ook bij ExpressVPN is dat het geval. Om de vraag “wat is mijn IP?” te kunnen beantwoorden, zult u moeten betalen. Maar daar krijgt u dan wel goede service voor terug en zult u nooit verlegen zitten bij de vraag “wat is mijn IP?” Als u de vraag “wat is mijn IP adres” niet zo vaak hoeft te beantwoorden, kunt u misschien beter terecht bij een goedkoper programma.

CyberGhost

CyberGhostVPN
Wanneer je opzoek bent naar een veilig, betaalbare en eenvoudige qua opzet VPN is dit een goede keuze

Ook dit programma kan u helpen een ander antwoord te formuleren op de vraag “wat is mijn IP adres?” Dit is een VPN service die wat goedkoper is, maar waar u toch ook verzekerd bent van goede kwaliteit. U kunt uw IP adres gemakkelijk aanpassen, er is snelle service en het programma is gemakkelijk te gebruiken. U zit bij CyberGhost goed.

Als u een betaalbare maar toch goede VPN server zoekt, is dit zeker een logische optie voor u. “Wat is mijn IP?” wordt makkelijk beantwoord als u dit programma gebruikt.

Wat is een IP adres?

IP adres staat voor internet protocol adres. Dit wordt gebruikt om uw identiteit vast te kunnen stellen. Dit houdt in: wie u bent, maar ook waar u bent. Het is een soort online adres, waar mensen u kunnen vinden en op kunnen bereiken. Dit is handig voor alle online communicatie. Zonder uw IP adres kunnen mensen niet weten waar ze data naartoe moeten sturen, of waar ze u kunnen vinden als ze u nodig hebben voor iets.

Locatie bepalen aan de hand van het IP adres

Een IP adres kan zoals gezegd ook de locatie van een persoon vaststellen. Het is vaak belangrijk om te kunnen bepalen in welk land iemand zich bevindt. Dit is voor veiligheid, maar ook voor commerciële doeleinden belangrijk. Partijen zoals Netflix, HBO en Videoland kunnen op deze manier obstakels opstellen voor mensen uit bepaalde landen. U begrijpt dus wel dat een VPN service hiervoor heel handig kan zijn.

Op deze manier wordt de vraag “wat is mijn IP” totaal anders beantwoord en kunt u dus gemakkelijk bepaalde activiteiten online ondernemen die anders niet toegankelijk voor u geweest zouden zijn. Obstakels kunnen uit de weg gegaan worden met VPN en u neemt het heft weer in eigen hand.

PrivacyEnBescherming.be