VPN aanbiedingen en VPN kortingen 2022

vpn kopen
Wilt u toevallig een VPN aanschaffen? Dan bent u op deze VPN aanbiedingen-pagina op het juiste adres! Wij hebben voor u de beste VPN kortingen en coupondeals in een handig overzicht gezet. Op deze manier kunt u veel geld besparen op een VPN-abonnement.

Bijgewerkt: 23 september, 2022

De beste VPN aanbiedingen

Hoewel een VPN of Virtual Private Network tegenwoordig niet al te prijzig meer is, is het toch fijn als men geld kan besparen op een VPN of enkele maanden gratis VPN krijgen.  Een VPN kopen doet u immers niet iedere dag, dus wanneer u wel tot een VPN aanschaffen over gaat, is het fijn als hierop bespaard kan worden.

Op deze pagina vind u alle actuele VPN aanbieding. Wij proberen deze altijd up-to-date te houden en deze pagina wordt dan ook regelmatig vernieuwd. Het handigste is dat u deze pagina toevoegt aan uw favorieten of bookmarks.

Allereerst willen wij even alle trouwe lezers en bezoekers van deze website bedanken. Zonder jullie was het niet mogelijk deze goede VPN aanbiedingen aan te bieden. Gelukkig hechten jullie veel waarde aan jullie digitale privacy.  Om deze reden zullen wij dan ook informatieve VPN artikelen en andere privacy-gerelateerde zaken blijven plaatsen op onze website en blog.

Wilt u een VPN kopen? Kies dan een van de betrouwbare, premium VPN-providers uit de lijst hieronder en geniet van een riante VPN kortingscoupon. Betaal niet meer dan nodig.

Best Allround
ExpressVPN, review 2022
Aanbieding
Een zeer betrouwbare en veilige VPN aanbieder. U kan deze nu GRATIS testen. Klik op de Knop.
Best waarde
NordVPN, review 2022
Aanbieding
NordVPN is een VPN met een lange historie op de beveilingings- en privacy markt
SurfShark VPN, review 2022
Aanbieding
De VPN industrie is de afgelopen jaren met ongelooflijke snelheid gegroeid. Meer en meer providers gaan de strijd aan en proberen om de beste online beveiligingsfuncties en -hulpmiddelen in hun ...
VyprVPN, review 2022
Aanbieding
VyprVPN is één van de betere keuzes als je graag censuur wilt ontwijken. Uniek aan VypreVPN is dat het een eigen DNS heeft en ook een eigen protocol Chameleon. Vooral als je naar landen zoals ...
Atlas VPN, review 2022
Aanbieding
Virtueel Privé Netwerk dienst
Cyberghost, review 2022
Aanbieding
Wanneer je opzoek bent naar een veilig, betaalbare en eenvoudige qua opzet VPN is dit een goede keuze
PrivateVPN, review 2022
Aanbieding
Deze VPN aanbieder komt uit Zweden en zijn al een tijdje actief op de markt. Ze bieden een stabiele verbinding voor een goede prijs. Als u deze provider kiest, zit u sowieso goed als het aankomt ...
PureVPN, review 2022
Aanbieding
PureVPN review: Excelent
Zenmate VPN, review 2022
Aanbieding
Zenmate, ideal voor het ontijken van censuur bijvoorbeeld in Turkije, daar is het tegenwoordig extreme belangrijk om een goede VPN provider te hebben. De overheid is daar namelijk streng aan het ...
ProtonVPN, review 2022
Aanbieding
Er is zoveel keus op het gebied van VPN providers, om censuur te ontwijken, streamingdiensten te zien en veilig te kunnen internetten. Dan is de VPN van Proton een goede optie, waarom dit een ...
Private Internet Access VPN, review 2022
Aanbieding
Private Internet Access VPN
De Astrill VPN Review van 2022
Aanbieding
Maak gebruik van een van de beste VPN's om censuur te omzeilen, geblokkeerde websites te openen en om je privacy te beschermen. Welke opties zijn er zoal? Lees snel verder over Astrill! ...

Hoe krijgt u de beste VPN korting?

VPN aanbieding geven over het algemeen vaak al uit zichzelf korting als je een langer VPN-abonnement afsluit. Als u namelijk een 2-jarig of langer abonnement afsluit, betaalt u per maand minder. De meeste VPN-providers hebben ook nog eens geld terug-garanties.

VPN aanbiedingen

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van september 2022

Op deze manier kunt u de verschillende VPN-apps en VPN-softwares uitproberen op uw verschillende toestellen, zonder al ergens aan vast te zitten. Het is altijd verstandig om eerst de kleine lettertjes en onze VPN-reviews te lezen, voordat u een VPN aanbieding koopt.

Er zijn natuurlijk ook gratis VPN-diensten beschikbaar. Echter geloven wij hier niet in en raden wij absoluut niet aan gebruik te maken van een gratis VPN. Vaak zitten deze gratis VPN’s namelijk vol met malware, ongewenste reclame en allerlei andere narigheid die men niet op zijn of haar PC of ander toestel wilt hebben.

Om deze reden hebben wij juist overzichtstabellen gemaakt met de meest recente VPN aanbiedingen. Op deze manier kunt u deze pagina toevoegen aan uw favorieten en terugkomen wanneer u een VPN kopen wilt. Als u niet zeker bent welke VPN voor u het beste geschikt is, kunt u de verschillende premium VPN-aanbieders met elkaar vergelijken en onze uitgebreide VPN-reviews lezen.

Vertrouw niet zomaar alle VPN korting sites!

Er zijn een aantal neppe websites waar niet-werkende VPN aanbieding vermeld staan. Trap hier niet in. Controleer altijd of de VPN kortingen die aangeboden staan op een website ook daadwerkelijk overeenkomen met de getoonde prijzen op de website van de VPN-aanbieder.

Op deze pagina vind u alleen echte, werkende VPN-kortingen die continu up-to-date worden gehouden. Mocht u toch een VPN aanbieding tegenkomen op onze website die niet meer lijkt of blijkt te werken? Dan kunt u via het reactiesysteem onder deze pagina of via een e-mail ons hiervan op de hoogte brengen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk de actuele VPN korting veranderen en updaten.

VPN aanbiedingen

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van september 2022

Veelgestelde Vragen

Wat is een VPN?

VPN staat voor Virtual Private Network. Een VPN maakt uw internetverbinding veel veiliger door uw browseractiviteit anoniem te maken. Hierdoor kunt u niet meer gevolgd worden door bedrijven, instanties, overheden en cybercriminelen.

Dit is voornamelijk geschikt om geografische content blokkades te omzeilen of een website of app te doen denken dat u zich in een ander land bevind dan waar u zich daadwerkelijk bevind. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld ook digitale censuur vermijden, torrents downloaden of het deep web bezoeken.

U kunt een VPN gebruiken op vrijwel allerlei soorten toestellen. Dit wil zeggen niet alleen op uw computer of smartphone, maar bijvoorbeeld ook op uw smart TV, Wi-fi Router of game console. Als u een VPN kopen wilt, houd er dan rekening mee dat verschillende VPN’s natuurlijk verschillende prijzen hebben. Kies een VPN die bij uw benodigdheden en bij uw budget past om onnodige kosten te vermijden.

Voor meer informatie over wat een VPN exact is, kunt u terecht op onze Wat is een VPN? pagina.

Hoe kies ik de beste VPN-aanbieder?

Wanneer het komt tot het kiezen van een VPN-provider, zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Ten eerste ligt het er maar net aan op welke toestellen u allemaal een VPN wilt gaan gebruiken. Daarnaast spelen zaken als verbindingsnelheid, betrouwbaarheid, serveraanbod, mate van encryptie en het wel of niet hebben van een logboek-beleid een rol.

Pas als al deze punten gecontroleerd zijn voordat u een VPN kopen gaat, kunt u een afweging maken of het de gevraagde prijs waard is.

Waarom is het belangrijk een VPN te gebruiken?

Het antwoord op deze vraag is vrij simpel: omdat we in een zeer digitaal tijdperk leven. Uw persoonsgegevens en digitale privacy staan immers op het spel. Er zijn vandaag de dag meer hackers en cybercriminelen dan ooit tevoren. Niet alleen deze personen zijn uit op uw data.

Ook grote bedrijven willen alles van u weten om u vervolgens te bestoken met gerichte reclame en spam. Denk aan de steeds persoonlijker wordende reclames op Facebook en Google. Met een VPN beschermt u uw digitale privacy en bent u goed beschermd tegen dit soort zaken.

VPN aanbiedingen

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van september 2022

Zijn de VPN kortingen op deze site actueel?

Ja, de VPN kortinscoupons worden elke maand up-to-date gehouden. Eventueel zou je naar de website van de VPN-aanbieder kunnen gaan om te kijken of de kortingen nog kloppen, maar daar gaan wij wel van uit.

Hoe activeer ik de VPN coupons?

Door een VPN te kiezen die je bevalt en vervolgens op de bijbehorende link te klikken. Je word automatisch omgeleid naar de kortingspagina van de VPN-aanbieder.

Kan ik meer dan 1 VPN kortingscoupon gebruiken?

Over het algemeen kan dit niet. Er zijn soms uitzonderingen als op Black Friday en andere speciale dagen gedurende het jaar. Om maximaal voordeel te behalen uit uw VPN kortingscoupon kunt het beste een zo lang mogelijk VPN-abonnement aanschaffen.

Kan ik de VPN coupons gebruiken voor een lopend VPN-abonnement?

Nee, je kan de coupons alleen gebruiken als je voor het eerst een VPN-abonnement afneemt bij een VPN-aanbieder.

Welke VPN korting raden jullie zelf aan?

Van alle beschikbare VPN aanbiedingen die wij op deze pagina vermelden, vinden wij zelf ExpressVPN de beste aanbieding VPN. Tevens is ExpressVPN een ontzettend goede, dan wel niet de beste betaalde, premium VPN die wij getest hebben. Bovendien kunt u ExpressVPN gratis uitproberen.

Er zijn natuurlijk ook alternatieven voor ExpressVPN. Deze hebben wij in de verschillende vergelijkingstabellen op deze pagina vermeld. Dit zijn naar onze mening de beste VPN’s met op het moment de hoogste VPN kortingen.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van september 2022

VPN kopen met korting – Conclusie

Een VPN koopt u niet iedere dag. Besparen op uw VPN-abonnement en gebruik maken van een aanzienlijke VPN korting is daarom helemaal zo raar nog niet. Als u immers een product zou kopen in een winkel waar korting op wordt aangeboden, zegt u ook niet: ”laat de korting maar zitten”.

Mocht u nog twijfelen een VPN aan te schaffen, kunt u onze uitgebreide VPN-reviews lezen. Wij hebben iedere VPN-aanbieder zelf meerdere keren uitgebreid getest. Op deze manier komen alleen de beste, premium VPN’s op onze website en in de vergelijkingstabellen.

Een uitzondering hierop is ExpressVPN. Deze premium VPN kunt u tijdelijk geheel gratis testen. Mocht het niet voor u geschikt zijn, zegt u uw VPN-abonnement bij ExpressVPN gewoon op en ontvangt u uw betaalde lidmaatschapsgeld teruggestort op uw bankrekening.

PrivacyEnBescherming.be