Beste VPN om Netflix te deblokkeren 2024

De beste VPN voor Netflix, waarom heeft u die nodig? Afhankelijk van waar u woont, heeft u wellicht geen toegang tot uw favoriete Netflix series en films, aangezien de streamingdienst verschillende series en films aanbiedt in verschillende landen.Wij zullen in het onderstaande artikel uitleggen.

Ga naar ExpressVPN
Probeer de beste Netflix VPN

Probeer de beste Netflix VPN met de proefperiode van ExpressVPN

Bijgewerkt: 7 June, 2024

Toegang tot Netflix overal ter wereld

Aangezien wij zelf dol zijn op Netflix, raken wij van privacyenbescherming.be nog wel eens gefrustreerd wanneer wij niet onze gewenste series en films kunnen streamen op Netflix. Natuurlijk al helemaal aangezien wij voor Netflix tegenwoordig maandelijks meer moeten betalen! Om deze reden gebruiken wij al een tijdje premium VPN-softwares om toch toegang te hebben tot het wereldwijde Netflix-aanbod.

Een VPN kan uw online locatie doen veranderen en Netflix een beetje neppen door hen te doen denken dat u zich in een ander land bevindt dan waar u zich daadwerkelijk bevindt. Echter werkt niet iedere VPN in combinatie met Netflix. Sterker nog, Netflix vecht dagelijks tegen de vele verschillende VPN-aanbieders die het wereldwijd streamen van Netflix mogelijk proberen te maken.

Om u tijd te besparen heeft ons team tientallen VPN-providers uitvoerig getest om zo de beste Netflix VPN’s voor Belgische inwoners te vinden. De beste VPN Netflix voor u en uw gezin vindt u hier!

Waarom heeft u een Netflix VPN nodig?

Bijna alle series en films op Netflix zijn gelicenseerd door internationale media bedrijven. Deze licenties worden vaak verkocht per land. Dit betekent dat als Netflix geen licentie heeft voor een serie of film in uw land, u deze niet kunt kijken via de streamingprovider.

Dit vinden wij nogal vervelend, aangezien onze favoriete programma’s en films vaak enkel te zien zijn via de Amerikaanse Netflix. Om deze reden zijn wij dan ook begonnen met VPN’s te gebruiken voor Netflix.

vpn voor netflix

Wij waren echter niet de enigen. Veel mensen wereldwijd gebruiken VPN’s om geografische content blokkades te omzeilen. Netflix ondervindt hierdoor veel druk van de internationale mediabedrijven en is begonnen VPN-gebruikers te blokkeren. Hierdoor voorkomen zij dat mensen hun films en series kunnen kijken vanuit landen waar zij de juiste uitzendrechten niet bezitten.

Niet veel VPN’s is het gelukt om toch Netflix te kunnen deblokkeren. Om deze reden blijven wij veelvuldig verschillende VPN-aanbieders testen om te kijken of zij nog steeds toegang tot buitenlandse Netflix kunnen waarmaken.

De beste VPN Netflix op een rijtje

De beste Netflixs VPN-aanbieders hebben wij in een handige overzichtstabel voor u gezet. Op deze manier kunt u gemakkelijk zien wat voor u de beste versleutelde verbinding voor Netflix is. Wij hebben deze Netflix VPN’s uitvoerig meerdere malen getest om er zeker van te zijn dat zij buitenlandse Netflix op nog kunnen deblokkeren.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

De meest betroubare VPN aanbieder voor Netflix

Netflix met VPN kijken kan tot op moment van schrijven keurig met de VPN’s uit onze beste VPN voor Netflix top rankings. Deze verschillende VPN’s hebben wij op een aantal belangrijke zaken getest. Denk naast enkel de prijs ook aan de kwaliteit van de klantenservice, de mate van privacy, de verbindingssnelheden en de wereldwijde serverdekking.

Ons doel is dan ook dat u via ons de beste VPN Netflix kunt uitkiezen, zonder al te veel poespas. Er zijn namelijk duizenden VPN-aanbieders beschikbaar op het internet en velen daarvan zijn uiterst malafide en ronduit gevaarlijk in gebruik. Dit zullen wij dan ook uitgebreid bespreken in het gedeelte hieronder.

Gebruik geen gratis VPN voor Netflix!

U heeft, zeker als u op deze website bent beland, vast al wel eens gehoord van Virtual Private Networks, ofwel VPN’s. Als uw digitale privacy en beveiliging u wat waard is heeft u vast al wel eens onderzoek naar deze softwares gedaan. Ongetwijfeld is u opgevallen dat er aardig wat gratis VPN-softwares beschikbaar zijn op het internet om te downloaden. Deze lijken bijna te mooi om waar te zijn en dat zijn ze ook!

vpn voor netflix

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Er zitten heel veel haken en ogen aan het gebruik van een gratis VPN. Wij raden dan ook echt niet aan een gratis VPN te gebruiken om Netflix proberen te deblokkeren.

De grootste valkuil van gratis VPN’s is dan ook dat deze exact het tegenovergestelde doen van wat zij moeten doen. VPN’s kosten enorm veel geld om draaiende te houden. Gratis VPN’s moeten deze kosten ergens vandaan halen. Dit betekent vaak dat zij je dataverkeer opslaan en dit verkopen aan de hoogste bieder.

Zij houden dus een logboek bij van wat al hun gebruikers doen op het internet. Juist dit gaat tegen het hele principe van een VPN in, want een betaalde, premium VPN houdt geen logboek bij en hanteert een strenge no log policy. Hier komt bij dat u niet op uw digitale privacy zou moeten besparen voor een paar Euro per maand.

De meeste gratis VPN’s zijn ook vrij gelimiteerd qua functies en bandbreedte. Door het hebben van een bandbreedte limiet moet men vroeg of laat uiteindelijk toch gaan betalen voor de in eerste instantie gratis VPN-dienst. Daarnaast bevatten gratis VPN’s geen geavanceerde tools als ad-blockers en malware bescherming.

Door al deze redenen zijn gratis VPN’s niet veilig in gebruik. Gelukkig bieden betaalde, premium VPN-aanbieders vaak een geldterug-garantie aan waarmee u hun software gratis kan uitproberen.

De beste VPN Netflix 30 dagen gratis proberen

Gelukkig kunt u deze VPN 30 dagen gratis proberen. ExpressVPN is naar onze mening de beste VPN for Netflix. Deze VPN-aanbieder heeft een zogenaamde 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Dit wilt zeggen dat u de VPN software kunt uitproberen, mocht de VPN-dienst u niet bevallen.

Bevalt u ExpressVPN wel als beste VPN voor Netflix, kunt u uw VPN-abonnement gewoon blijven behouden en een klein bedrag per maand betalen aan de VPN-aanbieder. Bovendien is het vandaag de dag niet aan te raden te besparen op uw digitale privacy.

Netflix VPN’s die niet werken

Er zijn zoals wij eerder in dit artikel hebben vermeld, een aantal VPN-services die tegenwoordig niet meer werken in combinatie met Netflix. Dit zijn de volgende VPN-diensten:

 • TunnelBear: Netflix blokkeert VPN-gebruikers doorgaans op basis van hun IP-adres. Netflix zet dus de IP-adressen van erkende VPN-servers op een zwarte lijst. Het blokkeert zelfs een hele reeks IP-adressen van een datacentrum waarvan bekend is dat het VPN-servers host. Dat is de reden waarom de meeste gratis VPN-servers de firewall van Netflix niet kunnen bestrijden, zoals het geval is met zowel het gratis als het Tunnelbear premium-account.
 • Hola VPN: Helaas kan Hola VPN niet langer de internationale versies van Netflix deblokkeren.  Dit heeft te maken met de ietwat zwakke infrastructuur van Hola VPN vergeleken met andere betaalde, premium VPN-aanbieders.
 • Unlocator: Ook Unlocator werkt tegenwoordig niet meer om internationale Netflix content te deblokkeren. Vroeger werkte Unlocator vrij goed in combinatie met voornamelijk de Amerikaanse Netflix maar zij zijn als VPN-dienst toch op de zwarte lijst gekomen.
 • UFO VPN: Hoewel UFO VPN beweert dat het speciale Netflix streaming servers heeft in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea en Canada, werken deze voor geen meter. Ook de UFO VPN app is heel onbetrouwbaar en werkt zelden.
 • Getflix: Getflix werkt niet met Netflix. Zelfs wanneer u de Netflix deblokkeren functie aanklikt binnen de software of app, lukt het nog steeds niet. Kijk uit met Getflix want er zijn gevallen bekend waarin mensen Getflix verwijderd hebben van hun computer of toestel maar nog steeds geen Netflix kunnen kijken.
 • Trust.Zone: Hoewel Trust.Zone een betrouwbare VPN-service biedt, ontbreekt de Netflix-deblokkering vanwege de niet-optimale wereldwijde serverdekking en een gebrek aan native apps voor de macOS-, iOS- en Linux-platforms.

Overige VPN aanbieders

 • HMA: HideMyAss werkt maar heel zelden met Netflix. Dit komt omdat de IP-adressen van de meeste VPN-servers van HideMyAss bij Netflix bekend zijn. Netflix heeft deze IP-adressen allemaal op een zwarte lijst gezet.
 • OperaVPN: Hoewel OperaVPN zich vroeger adverteerde als beste VPN Netflix of beste VPN voor Netflix blijkt niets anders waar. Doordat zo veel mensen OperaVPN gebruikt hebben om buitenlandse Netflix te proberen te kijken, kent Netflix vrijwel alle OperaVPN servers en heeft Netflix deze allemaal geblokkeerd.
 • PandaVPN: PandaVPN claimt alle grote streamingplatforms te deblokkeren. De lijst bevat populaire streamingproviders zoals Hulu, Disney+ en Netflix. Toch zeggen echte gebruikersrecensies online iets anders. Zo konden wij hier op kantoor de VPN helemaal niet verbinden met streamingdiensten, dus ik kan niet garanderen dat het voor u wel werkt.
 • CactusVPN: In 2016, toen Netflix serieus begon te voorkomen dat VPN- en SmartDNS-gebruikers toegang kregen tot hun contentbibliotheek, realiseerde CactusVPN zich dat haar tegenstander te sterk was en dat zij een strijd waren aangegaan die zij niet konden winnen. Daarom heeft CactusVPN aangekondigd te stoppen met verdere inspanningen om Netflix te deblokkeren.

Het CactusVPN-team heeft namelijk 6 maanden besteed aan het bedenken van een oplossing voor de problemen waarmee het werd geconfronteerd, maar het was allemaal tevergeefs. CactusVPN erkende de onvermijdelijke nederlaag en verklaarde dat de oorlog tegen Netflix voorbij was en dat het Netflix niet langer zou deblokkeren met haar SmartDNS of VPN.

Andere voordelen van het gebruik van een VPN

Gelukkig kan men een VPN voor nog veel meer zaken gebruiken dan enkel het kijken van buitenlandse Netflix series en films. Zo kunt u de geografische content blokkades van andere streamingdiensten als Hulu, Amazon Prime en Disney+ ook omzeilen. Daarnaast kunt u digitale censuur tegen gaan en websites bezoeken die u normaal niet zou kunnen bezoeken.

Ook is uw digitale privacy veel beter beschermd. Doordat uw dataverkeer en persoonsgegevens versleuteld zijn en uw IP-adres verborgen, kan niemand zien wat u allemaal online doet. Uw internetaanbieder, de overheid en andere bedrijven en instellingen kunnen u online niets meer maken of in de gaten houden.

Wat ook een groot voordeel is, is dat uw persoonsgegevens als gebruikersnamen en wachtwoorden van een veel hogere mate van bescherming voorzien zijn. Door een VPN te gebruiken bent u zeer veilig wanneer u bijvoorbeeld inlogt op een gratis openbare Wi-Fi hotspot.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Een VPN instellen

Wat nu precies de beste VPN voor u is hangt af van een aantal zaken. Wel zijn de te nemen stappen om een Netflix VPN in te stellen bij iedere VPN-aanbieder hetzelfde. Om een Netflix VPN in te stellen volgt simpelweg u de volgende stappen:

 1. Kies de beste VPN Netflix voor u uit de onze Beste VPN Netflix lijst.
 2. Download en installeer de ExpressVPN op uw computer of toestel(len) naar keuze.
 3. Log in de VPN met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.
 4. Maak verbinding met een server in het land waarvan u toegang wilt tot de Netflix-bibliotheek.
 5. Wacht tot de VPN-verbinding tot stand is gekomen.
 6. Kijk uw favoriete film of serie!

vpn voor netflix

Netflix VPN – Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik Netflix kijken in het buitenland met een VPN?

Netflix kijken met een VPN in het buitenland werkt exact hetzelfde als vanuit België. U start de VPN-software of VPN-app op en maakt gewoon verbinding met een VPN-server in het land waarvan u Netflix-content wilt kijken.

Hoe kan ik Amerikaanse Netflix kijken?

Om Amerikaanse Netflix te kijken logt u in op de beste VPN Netflix naar uw keuze met uw gebruikersgegevens en maakt u verbinding met een server in de Verenigde Staten. Vervolgens opent u Netflix en kiest u welke serie of film u wilt kijken. Voor een uitgebreide handleiding om Amerikaanse Netflix te kijken kunt u onze uitgebreide Netflix USA handleiding lezen.

Waarom blokkeert Netflix VPN-gebruikers?

Netflix wil niet dat haar gebruikers series en films streamen in regio’s en landen waar het geen licenties heeft om deze te distribueren. Om dit te voorkomen, houdt Netflix een oogje in het zeil voor verbindingen met niet-overeenkomende DNS-serverlocaties en IP-adressen waarvan bekend is dat ze bij VPN’s horen.

Hoe snel moet mijn VPN-verbinding zijn op Netflix te kunnen streamen?

Netflix raadt zelf een internetsnelheid van minimaal 25 MB per seconde aan om content in 4K-kwaliteit te kunnen kijken. Gelukkig kunt u met onder andere ExpressVPN Netflix HD streamen zonder te hoeven bufferen of lange laadtijden te ervaren. Deze VPN werkt op zowel Windows, MacOS, iOS, Android, Amazon Fire TV, Linux en routers.

Overigens maakt het niet zo veel uit als u een net wat langzamere internetverbinding heeft. U kunt dan wellicht niet in 4K-kwaliteit streamen, maar u kunt uw favoriete series en films nog wel gewoon kijken in hoge resolutie, bijvoorbeeld 1080p.

Hoe kan ik de Netflix VPN Proxy error verhelpen?

Er zijn verschillende soorten fouten die kunnen optreden terwijl u uw favoriete programma op Netflix streamt. Enkele veel voorkomende fouten zijn NW-2-5, M7111-5059, M7361-1253 en proxyfout. Er zijn specifieke redenen voor elk van deze fouten, dus u hebt de exacte foutcode nodig voordat u ze kunt oplossen.

Netflix geeft namelijk een proxyfout weer als wordt gedetecteerd dat gebruikers een VPN- of proxyserver gebruiken om hun virtuele locatie te wijzigen. Het wordt weergegeven in de videospeler en soms vergezeld van code M7111-5059. Om dit te verhelpen doet u in de meeste gevallen het volgende:

1. Log in op de beste Netflix VPN naar keuze met uw gebruikersgegevens.
2. Maak verbinding met een andere VPN-server.
3. Wacht tot de nieuwe VPN-verbinding tot stand is gekomen.

Is een VPN gebruiken om Netflix te kijken illegaal?

Het is in principe niet illegaal om een ​​versleutelde verbinding voor Netflix te gebruiken. Netflix staat echter niet toe om services te gebruiken die geografische beperkingen kunnen omzeilen. De streamingdienst heeft het recht om uw Netflix-account te verbieden, maar er zijn bijna geen gevallen gemeld van dergelijke activiteiten.

Het is natuurlijk in het belang van Netflix om al haar gebruikers geabonneerd te houden. Er moet wel iets heel extreems gebeuren voordat u voor het gerecht gedaagd zou worden door Netflix.

Kan ik door Netflix gebanned worden als ik een VPN gebruik?

Zoals wij hierboven al hebben vermeld heeft Netflix het recht om uw account te bannen als zij erachter komen dat u een VPN gebruikt om de geografische content blokkades te omzeilen. Echter gebeurd dit bijna nooit en zullen zij u eerst een waarschuwing sturen. Het is uiteraard in het belang van Netflix om haar gebruikersaantal zo hoog mogelijk te houden.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Beste VPN Netflix – Conclusie

Als u iedere Netflix serie en film wilt kunnen kijken zonder kunstmatige limieten of geografische content blokkades, dient u een VPN te gebruiken. U kunt een VPN een beetje als een investering in niet alleen uw entertainment, maar ook uw digitale privacy zien. Gelukkig weet u nu dat u een VPN kunt gebruiken voor veel meer zaken dan alleen buitenlandse Netflix kijken.

Zo kunt u een VPN ook gebruiken om digitale censuur te vermijden, de geografische content blokkades van andere streamingdiensten omzeilen, torrents downloaden en uw persoonsgegevens beter beschermen.

Met ontzettend veel VPN’s die zich ieder de beste VPN Netflix noemen, is het lastig om voor u de beste VPN Netflix uit te zoeken. Om deze reden hebben wij uitvoerig onderzoek voor u gedaan en maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk de beste VPN voor Netflix uit te kiezen.

Door het lezen van onze ExpressVPN kunt u namelijk tot een weloverwogen beslissing komen wanneer het gaat om het kiezen van de ideale VPN-dienst voor u. Gebruik nooit een gratis VPN, aangezien deze ten eerste toch niet werken in combinatie met Netflix. Daarnaast is het gebruik van gratis VPN’s ronduit gevaarlijk en dient u van dit soort softwares ver weg te blijven als uw digitale privacy u wat waard is.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be