NordVPN is een uitstekende VPN provider voor torrents en P2P

Hoewel NordVPN nog een nieuwe speler is op het gebied van VPN vriendelijke torrents, is het zeker het proberen waard. In deze NordVPN review leg ik uit waarom deze nieuwkomer nu al een groot deel van de markt veroverd heeft en wat jouw voordelen zijn Nord VPN te gebruiken.

NordVPN

NordVPN is een VPN met een lange historie op de beveilingings- en privacy markt

NordVPN

Het eerste belangrijke punt van deze NordVPN review is dat Nord VPN gevestigd is in Panama. In dat land is de wetgeving omtrent het opslaan van datalogs er soepel, en dit garandeert dus veel privacy en zekerheid. Nord VPN is makkelijk te gebruiken en ook nog eens relatief goedkoop. Ik deel graag mijn NordVPN ervaringen in deze Nord VPN review om jou ook een inzicht te geven in deze software.

Volledig beveiligde privacy

Volgende punt van deze NordVPN review is dat deze aanbieder uitstekend is in het verbergen van data voor overheden die graag toegang willen tot die data. Dit is waar de VPN Nord tot zijn recht komt. Al mijn NordVPN ervaringen zijn dat mijn privacy volledig beschermd wordt omdat mijn dataverkeer helemaal wordt verborgen.

VPN Nord heeft een grote capaciteit van wel 900 servers over de hele wereld. Je hoeft je nooit zorgen te maken over dat je zonder netwerk komt te zitten, want het is snel en zeker. Mijn NordVPN ervaringen zijn dat zelfs in HD op Netflix gestreamd kan worden.

Nord VPN in een notendop

 Belangrijkste features van VPNNord

1
 Dedicated IP (met extra kosten)

Dit is een fijne feature wanneer je voor specifieke websites steeds hetzelfde IP-adres moet gebruiken. Je krijgt soms van websites te horen dat ze je in de gaten houden omdat je telkens met een ander IP-adres inlogt. Dat kan veel onnodige energie kosten. Daarom is dit een belangrijke feature in deze NordVPN review.

2
Double VPN

Sommige gebruikers willen extra bescherming en dan is dit een handige optie om in te kunnen zetten. Het werkt zo bij Nord VPN: de verbinding springt steeds van de ene server naar de andere. Daardoor kun je er extra van op aan dat je beschermd kunt serven.

3
“Onion VPN”

 Hiermee zorgt Nord VPN ervoor dat er verschillende lagen van bescherming toegepast worden. Eerst wordt er een verbinding gemaakt en daarna wordt de data via het Tor netwerk verzonden. Omdat het op zo’n kleine schaal, met verschillende punten, verstuurd wordt, zijn de NordVPN ervaringen uitstekend.

4
Extreem snelle tv

Ook als je wilt genieten van HD op je TV ben je bij Nord VPN aan het juiste adres. Voor deze NordVPN review hebben wij het getest en het is echt zo dat je op deze manier goede kwaliteit TV kunt kijken door het gebruiken van andere servers.

5
NordVPN ervaringen: Logs

Het is belangrijk dat wij als burgers ons beschermen tegen dat de overheid met alles wat we op het internet doen meekijkt. Daarom hebben we beschermingen nodig en Nord VPN kan dat bieden. Deze aanbieder slaat namelijk helemaal geen logs op. Daardoor laat je geen sporen achter en kun je met een gerust hart op het internet surfen.

6
NordVPN en Netflix

Het is natuurlijk tegenwoordig ook belangrijk om lekker Netflix te kunnen kijken, en zonder gedoe. Mijn NordVPN ervaringen zijn ook hiermee uitstekend. Je kunt makkelijk op de Netflix van andere landen buiten Nederland, zonder dat dit door iemand geregistreerd wordt. Je moet soms wel actief van server blijven wisselen, omdat Netflix je anders voor is. Maar daar zit geen risico aan vast en het is een kleine moeite voor zoveel luxe.

NordVPN ervaringen: De Software

Super korting “KLIK HIER”

De Kosten

 NordVPN: Samenvatting

De conclusie van deze NordVPN review is dat het een uitstekende aankoop is. Je zult er lang plezier van hebben en het is het zeker waar, als je kijkt naar wat je er allemaal voor terug krijgt. Privacy is een zeer belangrijke waarde voor Nord VPN en wordt zeker gewaarborgd. Ook zijn mijn NordVPN ervaringen altijd snel en zit je dus niet meer te wachten terwijl je eigenlijk bezig wilt zijn.

Verder wordt er niks opgeslagen en kun je makkelijk en fijn Netflix over de hele wereld kijken. Ik kan dit product alleen maar aanraden en hoop dat je na het lezen van deze NordVPN review er net zoveel plezier aan beleeft als ik.

NordVPN

NordVPN is een VPN met een lange historie op de beveilingings- en privacy markt

9.1 Total Score
NordVPN review

NordVPN behoort tot oude garde van versleutelde verbindingsaanbieders. Dit is niet voor niets het is een betrouwbare en veilige provider.

Gebruikersgemak
9.5
Stabiliteit netwerk
9.5
Prijs
8.5
Aantal beschikbare server landen
9
Flexibiliteit gebruik
8
PROS
  • Eenvoudige interface
  • Tor Server
  • Ingebouwd Nat Firewall
  • Server voor navigatie TOR
  • Multi-login 6x
  • Server DoubleVPN
  • Zero logs beleid
  • Servers voor Onion
  • HTTP Proxy inclusief
CONS
  • Handmatig verbinding met PPTP / L2TP configuratie
User Rating: 3 (2 votes)