<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Onze Nordvpn ervaringen is zeer goed te noemen een uitstekende VPN
Wesley

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

3 Comments
 1. Reply Avatar
  altijdpositief 12/05/2019 at 07:32

  Ik heb aandachtig deze review doorgenomen en toen besloten deze te gaan uitproberen. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over het gebruiksgemak en funties.

 2. Reply Avatar
  Jean Kesteloot-Bonjé 13/12/2019 at 21:31

  Dag WESLEY,is het ook mogelijk om in vlaanderen (telenet) ZIGGO sport ontvangen via Nordvpn.
  Papa Jean.

  • Hoi Jean ;),

   Ja het is geen probleem om ZIGGO sport te ontvangen via Nordvpn. ExpressVPN is betrouwbaarder en gebruik ik zelf al jaren.

   Groetjes,
   Wesley

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be