Best waarde

NordVPN, review 2022

nordvpn

Hoewel NordVPN nog een nieuwe speler is op het gebied van VPN vriendelijke torrents, is het zeker het proberen waard. In deze Nord review leg ik uit waarom deze nieuwkomer nu al een groot deel van de markt veroverd heeft met de VPN app en wat de voordelen zijn met Nord VPN verbinding te maken.

Via deze review komt u op de speciale korting aanbieding van de NordVPN VPN dienst website. Klik op een van de links en de “NordVPN offers per maand” zullen u aangeboden worden. Lees hier meer om erachter te komen of Nord tot de beste VPN behoort.

Probeer nu
Gebruik de voordelige VPN NordVPN - 66% Korting

NordVPN is een voordelige VPN waarmee u uw gegevens beschermt. Gebruik onze promotie en krijg nog meer voordeel en maak gebruik van een gratis proefperiode!

BIJGEWERKT: 14 augustus 2022

NordVPN

Het eerste belangrijke punt van deze VPN review is dat Nord VPN gevestigd is in het verre Panama. Dit brengt diverse voordelen met zich mee. In dit land is de wet- en regelgeving omtrent het opslaan van data logs uitermate soepel. Dit garandeert u als gebruiker dus zeer veel privacy en zekerheid over uw online gegevens en activiteiten.

Nord VPN is erg makkelijk te gebruiken en is ook nog eens relatief gezien goedkoop. In deze review worden mijn Nord VPN ervaringen uitgebreid beschreven voor u om te lezen, zodat u een goed inzicht te geven in deze handige en gebruiksvriendelijke software.

Volledig beveiligde privacy

Het volgende belangrijke punt wat we nu aan de orde gaan stellen is hun extreem veilige methode van de beveiliging van uw data. Nord VPN is uitermate goed in het verbergen van data voor overheden die maar als te graag toegang willen verkrijgen tot uw privé gegevens en data. Dit is natuurlijk niet wat u wilt.

Dit is absoluut waar VPN Nord er volledig uitblinkt, wanneer we gaan kijken naar de competitie. Mijn Nord VPN ervaringen zijn dat mijn privacy volledig beschermd wordt vanwege het feit dat mijn dataverkeer compleet verborgen wordt voor derde partijen. VPN Nord heeft een grote capaciteit van ruimschoots 900 NordVPN servers.

Alle servers kunnen door u worden gebruikt, over de hele wereld. Nu hoeft u zich absoluut nooit zorgen te maken over dat u zonder netwerk komt te zitten, want het is zeer snel en erg zeker. Mijn ervaringen met Nord VPN zijn dat zelfs streamen in HD op Netflix absoluut geen probleem is. Ook lekker handig voor de serie-liefhebbers onder ons.

Nord VPN in een notendop

Belangrijkste features van VPNNord

EigenschapWaarde
Zero-logs? De data is veilig
Werkt met torrents? Hier is streamen beschermd en anoniem
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR
Multi-login6 gelijktijdige connecties
Aantal landen60+
Supported OSWindows, macOS, Linux, Android, iOS
Geld terug garantie30 dagen
ProtocolsWireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
Data verkeerOnbeperkt
EncryptieSterk: Military AES 256 bits
IP AdressenOnbekend
Servers5.601+

Super korting “KLIK HIER”

Dedicated IP (met extra kosten)

Dit is een zeer fijne bijkomende optie wanneer u voor een specifieke website continu hetzelfde IP-address dient te gebruiken. U krijgt soms van websites te horen dat deze u in de gaten houden omdat u telkens met een ander IP-address inlogt. Dit leidt tot veel onnodig verspilde energie. Daarom is dit een belangrijke feature in deze Nord VPN review, en het bevorderde aanzienlijk mijn ervaringen met Nord VPN.

Double VPN

Het is nou eenmaal zo dat sommige gebruikers graag wat extra bescherming hebben om met een compleet gerust gevoel te kunnen surfen op het internet. Dan is dit een extreem handige optie om in te kunnen zetten. Hoe werkt NordVPN met deze optie? De verbinding springt in de loop van uw internettijd van de ene server naar de andere server. Dit heeft als gevolg dat u als gebruiker er extra van op aan kunt dat u beschermd wordt tijdens het surfen, en dat uw privégegevens onaangetast blijven.

“Onion VPN”

Met deze feature zorgt Nord VPN ervoor dat er diverse lagen van bescherming toegepast worden tijdens dat u surft op het internet. Allereerst wordt er een automatische verbinding vastgesteld. Hierop volgt dat alle data via het Tor netwerk verzonden worden. Omdat het op een dusdanige kleine schaal met een grote variatie aan punten verstuurd wordt, zijn de Nord VPN ervaring uitstekend en is hierop niets aan te merken.

Extreem snelle tv

Bent u een filmkijker? Zit u graag gezellig met de familie voor de televisie? Kijkt u altijd uit naar dat ene programma op zaterdagavond? Dit is allemaal mogelijk met Nord VPN. Met deze service kunt u genieten van HD op uw TV. Voor deze Nord VPN review hebben wij het speciaal getest o.a. speed testing de download speed. Als resultaat bleek dat het werkelijk mogelijk is om in zeer goede kwaliteit TV te kijken door het gebruik te maken van andere servers.

Logs en Kill switch

Het is van uiterst belang dat wij als burgers onszelf goed beschermen tegen de overheid, die op elk moment maar graag meekijkt met wat wij op het internet aan het uitvoeren zijn. Dit gaat in de naam van veiligheid, maar privacy wordt hierbij opgeofferd. Hier kunt u wat aan doen.

Daarom hebben we bescherming nodig. Met deze speciale feature van Nord VPN bent u altijd goed beveiligd. Deze VPN slaat namelijk totaal geen logs op. Zij voeren een strikt no-logging beleid. Dit zorgt ervoor dat al uw data niet vastgelegd wordt, en dus niet getraceerd kan worden. Zo laat u als intensieve internetgebruiker totaal geen sporen op, en kunt u met een gerust hart surfen op het internet. Dat wil toch iedereen?

Ook zit er een handigheidje voor u op, om uw veiligheid nog meer te verzekeren. De Kill switch. Hoe werkt Nord VPN met een Kill switch? Wanneer u deze optie ingeschakeld heeft ben u ten allen tijden beveiligd. Het kan wel eens zijn dat u uw connectie verliest, wat uw gegevens blootstelt mocht dit in het belang van anderen zijn. Maar dankzij de Kill switch hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken. Alle activiteiten worden dan automatisch stilgezet mocht dit voorkomen. Wanneer er dan weer verbinding is gelegd met een server, oftewel “connecting to NordVPN’’, dan worden de activiteiten automatisch weer in gang gezet. Zo bent u dus ten allen tijden uitermate goed beveiligd, en kunt u met een gerust hart internetten.

NordVPN en Netflix

Het is eigenlijk niet meer weg te denken. De content gigant genaamd Netflix. Het is natuurlijk tegenwoordig ook lekker belangrijk om gezellig Netflix te kunnen kijken wanneer u dat wilt, en natuurlijk zonder enige bijkomende problemen. Mijn Nord ervaringen zijn daarom hiermee ook uitstekend, na een intensieve test period. Je kunt gemakkelijk op de Netflix komen van andere landen buiten Nederland, zonder dat dit door iemand geregistreerd wordt, mede door hun strikte no-log-beleid waar we het net over gehad hebben.

Al wilt u nog zekerder zijn over uw online veiligheid, dan moet u met regelmaat wisselen van de VPN’s. Zo blijft u Netflix voor. Doet u dit niet dat bestaat de kans dat Netflix u wellicht voor is. Echter zit hier totaal geen risico aan vast en is het een kleine moeite voor zoveel luxe. Uw eigen beslissing dus.

NordVPN ervaringen: De Software

Zie hieronder diverse screenshots van de software oa welke server u kunt gebruiken:

nordvpn interface

Super korting “KLIK HIER”

De Kosten

NordVPN Prijzen

2-jarig abonnement

Mijn Nord VPN ervaringen zijn goed. Het is een relatief goedkoop alternatief voor de andere spelers op de markt. Voor een abonnement met een duur van één maand wordt slechts €10,49 in rekening gebracht. Met het tweejarige plan bent u het voordeligst uit.

Hier wordt slechts €3,93 in rekening gebracht. De optimale keuze voor u als u van plan bent een abonnement af te sluiten voor een langere periode. Dan raad ik u aan zeker deze optie te overwegen. Ook bestaat het plan voor 2 jaar, waar er slechts €10,49 in rekening wordt gebracht. Het zijn geen wereldse prijzen, maar de service brengt wel een werelds resultaat. Namelijk, privacy op het internet.

Mocht u het nog niet helemaal weten dan raad ik u natuurlijk aan het goed te overwegen. De prijsverschillen zijn nou eenmaal aanwezig, maar dit gaat wel gepaard met een langer contract. Iets om goed over na te denken dus.

Ongeacht welk abonnement u besluit te nemen, u bent voordelig uit.

NordVPN: Samenvatting

Nu zijn we aangekomen tot het slot. De conclusie. Er kan vastgesteld worden dat het een uitstekende keuze zou zijn om Nord VPN aan te schaffen. U zult er nog lang plezier van hebben, en het is dan ook absoluut waar wanneer u er rekening mee houdt wat u allemaal terug krijgt voor het bedrag.

Privacy is namelijk onbetaalbaar, maar een zeer belangrijke waarde voor Nord VPN wat ten allen tijden gewaarborgd wordt. Ook zijn mijn Nord ervaringen altijd zeer snel en zit je dus niet meer te wachten terwijl je eigenlijk bezig wilt zijn met wat je aan het doen was.

Verder wordt er niets opgeslagen door hun strikte no-logging beleid en kun je gemakkelijk en fijn Netflix kijken over de gehele wereld. Dus series liefhebbers opgelet! Dit is een zeer handige tool voor jullie. TV kijken is ook absoluut geen probleem. Ik kan dit probleem ten allen tijden aanraden en doet dit dan ook met zekerheid. Ik hoop dat u na het lezen van deze uitgebreide review een stukje wijzer bent geworden, en dat u nu met een gerust hart kunt beslissen of u deze NordVPN app wilt aanschaffen en gebruiken.

NordVPN
NordVPN is een VPN met een lange historie op de beveilingings- en privacy markt
9.7 Totale score
NordVPN review

NordVPN behoort tot oude garde van versleutelde verbindingsaanbieders. Dit is niet voor niets het is een betrouwbare en veilige provider.

Gebruikersgemak
9
Stabiliteit
10
Prijs
10
Aantal landen
9.5
Flexibiliteit gebruik
9.5
Voordelen
 • Eenvoudige interface
 • NordVPN app makkelijk te downloaden
 • Ingebouwd Nat Firewall
 • Server voor navigatie TOR
 • Multi-login 6x
 • Server DoubleVPN
 • Zero logs beleid
 • Dedicated ips
 • Servers voor Onion
 • HTTP Proxy inclusief
Nadeel
 • Handmatig verbinding met PPTP / L2TP configuratie

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

3 Comments
 1. Reply
  Jean Kesteloot-Bonjé 13/12/2019 at 21:31

  Dag WESLEY,is het ook mogelijk om in vlaanderen (telenet) ZIGGO sport ontvangen via Nordvpn.
  Papa Jean.

  • Hoi Jean ;),

   Ja het is geen probleem om ZIGGO sport te ontvangen via Nordvpn. ExpressVPN is betrouwbaarder en gebruik ik zelf al jaren.

   Groetjes,
   Wesley

 2. Reply
  altijdpositief 12/05/2019 at 07:32

  Ik heb aandachtig deze review doorgenomen en toen besloten deze te gaan uitproberen. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over het gebruiksgemak en funties.

  Laat uw reactie achter

  PrivacyEnBescherming.be