De beste USA VPN voor Amerika

USA VPN? Nu kan je ongelimiteerd Amerikaanse streams kunnen streamen bijvoorbeeld Amazon Prime of Hulu? Of misschien wel toegang hebben tot de gigantische Amerikaanse Netflix bibliotheek vanuit Nederland? Om hier toegang toe te krijgen heb je een zogenaamde USA VPN of VPN USA voor nodig.

Hoe dit precies werkt gaan we uitgebreid bespreken in dit VPN Amerika artikel.

Test ExpressVPN
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Bijgewerkt: 12 May 2024

Geoblock – Amerikaanse content library

Ten eerste, waarom zijn de Amerikaanse Netflix bibliotheek en die van andere streaming providers eigenlijk zo gelimiteerd in Nederland en België? Welnu, dit komt doordat de streaming aanbieders te maken hebben met allerlei licentierechten.

Ze mogen bijvoorbeeld bepaalde series en films enkel in Amerika tonen en niet aan mensen buiten de VS.  Gelukkig is er gemakkelijke oplossing om toch toegang te krijgen tot Amerikaanse content vanuit verschillende landen. De oplossing hiervoor is zoals we hierboven in de intro al gemeld hebben een USA VPN of VPN USA.

Door gebruik te maken van een VPN, denkt een website of App dat je je eigenlijk ergens anders bevindt en maskeert of verandert het dus je daadwerkelijke locatie en IP-adres. Zo omzeil je gemakkelijk de geografische blokkades die streamingdiensten als Disney +, Netflix, Hulu en Amazon Prime hanteren. In dit specifieke artikel hebben we het voornamelijk over de ideale US VPN of VPN USA.

best usa vpn

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van May 2024

VPN Amerika Top 5

Wij hebben in de loop van de jaren vele US VPN’s uitvoerig getest en hebben vanuit al deze VPN-aanbieders een toplijst gemaakt. De beste VPN Amerika hoeft je niet veel te kosten en kan je gemakkelijk selecteren uit de lijst. Voor meer informatie kan je de individuele VPN-provider reviews lezen die wij hebben geschreven.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van May 2024

30 Dagen gratis US VPN

Vanuit onze VPN-aanbieder top ranking lijst is naar onze mening ExpressVPN de beste keuze. Niet alleen omdat het een premium US VPN is, maar ook omdat je deze VPN-provider maar liefst 30 dagen geheel gratis kunt uitproberen. Het is een prima VPN USA waarmee je prima overal toegang hebt tot de Amerikaanse Netflix bibliotheek, Amazon Prime en Hulu. 

Hoe je ExpressVPN 30 dagen gratis kunt uitproberen werkt heel simpel en eigenlijk met een soort eenvoudige truc. Je schaft een van de beschikbare abonnementen aan bij ExpressVPN, betaalt, en zegt simpelweg je VPN-abonnement binnen de eerste 30 dagen weer op. ExpressVPN doet als premium USA VPN totaal niet moeilijk en stort je betaalde abonnementsgeld gewoon weer terug op je bankrekening. In Amerika is namelijk een refund policy heel normaal en ze stellen geen vragen waarom je je geld terug hebt gevraagd.

best vpn

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van May 2024

Andere redenen om een VPN Amerika te gebruiken

Er zijn ook diverse andere redenen om een premium USA VPN te gebruiken. Ten eerste is dat natuurlijk je veiligheid tijdens het surfen, streamen en downloaden. Tegenwoordig liggen er altijd hackers op de loer en je wilt absoluut niet dat je persoonsgegevens door onveilig internetten in de verkeerde handen komen te vallen.

Daarnaast is je IP-adres altijd zichtbaar zonder gebruik te maken van een VPN. Iedere website of app kan dus in weze altijd exact zien waar jij je bevindt als je geen VPN gebruikt, superonveilig dus. Hier is het bewijs dat wij bijvoorbeeld ook exact kunnen zien van waar je onze website bezoekt:

IP:
City:
Country:
ISP:

USA VPN – Conclusie

Als je dus een oplossing zoekt toch de Amerikaanse Netflixseries te kunnen kijken vanuit Nederland of België, weet je nu precies wat je nodig hebt. Een VPN USA of VPN Amerika. Met dit omzeil je gemakkelijk de geografische blokkades. Ook ben je door gebruik te maken van een US VPN of eigenlijk een VPN in het algemeen, optimaal beschermd tegen hackers, phishing en andere digitale criminaliteit.

vpn

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van May 2024

USA VPN veel gestelde vragen

Waarom heb ik een Amerikaanse VPN nodig?

We weten allemaal dat de VS een enorme producent is van kwaliteit amusement voor de Engelssprekende wereld. Als je echter niet in de VS woont, kun je niet al te veel verschillende Amerikaanse series en films kijken, vooral niet naar exclusieve films en shows op Netflix en andere soortgelijke streamingdiensten. Als je een goede Amerikaanse VPN gebruikt, krijg je echter toegang tot dit alles en meer.

Een vaak over het hoofd gezien kenmerk van VPN’s is het feit dat ze je kunnen helpen locatiegebaseerde prijzen te vermijden. Dit heeft meestal invloed op zaken als vliegtickets en software en hoewel het een beetje meer vallen en opstaan ​​is dan exacte wetenschap, kun je met een VPN om de wereld rond te vliegen binnen enkele seconden de beste prijs vinden.

Aangezien de VS de thuisbasis is van een enorm aantal softwareontwikkelaars, bekend om het aanbieden van gunstige prijzen aan mensen in hetzelfde land, kan het hebben van een goede Amerikaanse VPN je in de meeste gevallen een beetje geld besparen en misschien zelfs zichzelf terugbetalen.

Kan ik gratis een Amerikaanse VPN krijgen?

Hoewel het mogelijk is om een ​​gratis Amerikaanse VPN te vinden, hebben deze universeel gezien wel extreme nadelen.

Ten eerste worden gratis VPN-services geleverd met maandelijkse of dagelijkse datalimieten, wat betekent dat je voorzichtig moet zijn met hoeveel je ze gebruikt. Hoewel deze variëren van een minuscule 500 MB tot genereuze aanbiedingen in de tientallen GB, is geen enkele gratis VPN zeer geschikt voor het streamen van media, en laten we eerlijk zijn, de meeste mensen willen alleen hun Amerikaanse VPN voor Netflix, Hulu of Amazon Prime gebruiken en dit kost veel data.

Ten tweede, als je niet voor de service betaalt, moet het bedrijf zijn inkomsten ergens anders vandaan halen. Je VPN app kan vol staan ​​met advertenties of erger nog: de gegevens die je juist zo probeert te beschermen, kunnen worden verkocht aan adverteerders en andere derde partijen voor winst.

Hoewel ze hun nut hebben, zijn de meeste gratis VPN services niet geweldig voor meer dan het controleren van je e-mails terwijl je bent verbonden met openbare wifi. Aangezien de goedkoopste betaalde VPN’s beginnen onder  €2,50 per maand, kan een zeer kleine investering je een hele lading functionaliteit opleveren. Een premium VPN is vandaag de dag een must voor iedere privacy bewuste internetgebruiker.

Hoe kom ik aan een Amerikaanse VPN?

Een Amerikaanse VPN krijgen kan niet eenvoudiger. Zodra je je hebt aangemeld bij een VPN-aanbieder, heeft elke Amerikaanse VPN-provider een directe download voor zijn VPN-client op zijn website  en je wordt waarschijnlijk naar deze pagina geleid zodra je hebt betaald.

Als je een Mac gebruikt, zijn de meeste VPN’s ook beschikbaar in de Mac App Store. Iedereen kan ze gratis downloaden, maar om ze te gebruiken, moet je meestal een abonnement kopen, maar niet als de VPN (net als ExpressVPN) een gratis proefperiode biedt.

Nadat je de software hebt gedownload, installeer je deze zoals elk ander programma. Mogelijk dat je geconfronteerd met een dialoogvenster waarin er toestemming wordt gevraagd om de VPN-toegang te geven tot instellingen of deze te wijzigen, maar dit is volkomen normaal  en om de VPN te gebruiken, moet je dit hoe dan ook toestaan.

Vanaf dat moment hoef je alleen maar in te loggen met de gegevens die je hebt aangemaakt bij het kopen van het abonnement en op de verbindingsknop in de app te klikken. Vanaf dat moment ben je beschermd totdat je hem uitschakelt.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be