3 Beste VPN’s voor streaming Hulu vanaf elke locatie 2024

Hulu streamen waar u ook bent. Het maakt niet uit of u op vakantie bent, op zakenreis, een tussenjaar heeft of niet in de VS woont; Zolang u zich buiten de VS bevindt, lijkt het erop dat uw streaming abonnement verloren gaat.

Vertrouw ons, we begrijpen uw frustratie als u geen streaming account heeft en we hebben de oplossing voor u om toch via streaming Hulu movies of uw favoriete tv-serie met oa  met Tom Cruise of the Handmaid te kunnen bekijken.

BIJGEWERKT: 25 February 2024

Test ExpressVPN
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

3 stappen om te streamen 2024

Volg deze 3 stappen om streaming Hulu movies en andere streaming live alle film en programma’s  overal ter wereld te bekijken

  1. Neem voor Hulu ​​VPN (we raden ExpressVPN aan, het is een van de snelste VPN’s die we hebben getest en het zal de Hulu VPN – geo-blok omzeilen.)
  2. Maak verbinding met Hula VPN met een Amerikaanse server
  3. Log in op uw account en geniet ervan. (Als u een nieuw account aanmaakt en geen Amerikaanse creditcard of PayPal-account hebt, klik dan hier en bekijk onze hack hiervoor)

Wat zijn de beste VPN’s om deze service te deblokkeren 2024

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van March 2024

Hulu movies streamen

hulu streaming

Het probleem is dat deze streaming gigant  gebouwd door de grote Amerikaanse tv-netwerken en zijn niet echt van plan om dit buiten de VS uit te breiden (met uitzondering van Japan) en een extreem sterk geo-blokt op hun website.

Zoals we tijdens het testen ontdekten dat van de meer dan 200 VPN’s, is het Hulu Belgie blok zelfs sterker is dan het Netflix-verbod. Dat gezegd hebbende, konden we de drie beste VPN’s bedenken voor streaming Hulu Belgie.

Als u dit sterke geo-blok wilt verslaan, moet u VPN hebben die bewezen heeft die niet alleen toegang heeft tot streaming, maar dit ook doet met onbeperkte bandbreedte en hoge snelheden. Hiermee kunt u zoveel films streamen als u wilt zonder u zorgen te hoeven maken over streaming kwaliteit of buffering.

Als uw ISP u een IPv6 heeft toegewezen (u kunt hieronder meer lezen), kan dat er ook voor zorgen dat Hulu  uw werkelijke locatie herkent en u streaming programma’s blokkeert. Daarom raden we aan  een VPN te gebruiken die de IPv6 kan uitschakelen of IPv6-lekbescherming heeft.

VPN-hack: zodra via streaming  is gestart, kunt u voor streaming Hulu VPN loskoppelen en doorgaan met kijken. Dit kan handig zijn als u denkt dat de internetsnelheid en stream kwaliteit beter zouden zijn zonder de VPN. Het enige nadeel hiervan is dat u de volgende show niet kunt starten zonder opnieuw verbinding te maken met de Hulu VPN -pagina, deze moet dan worden vernieuwd.

Hoe u voor de beste VPN kiest

De VPN moet aan de volgende criteria voldoen bij deze streaming gigant. Het vereist een paar specifieke functies en zorgen ervoor dat u toegang hebt. De belangrijkste functies waar u op moet letten.

  • Snelle verbindingssnelheden – Een VPN vertraagt ​​inherent uw verbindingssnelheid omdat het uw gegevens op een langere route naar zijn bestemming brengt om u te beschermen en om eventuele geografische beperkingen te omzeilen. Als de VPN geen moeite heeft gedaan om die traagheid tegen te gaan en uw snelheden te verbeteren, dan zal het streamen van shows en  films via Hulu erg pijnlijk zijn.
  • Meerdere betrouwbare servers – Hoe meer servers een VPN heeft, hoe groter de kans is dat u er een vindt die de firewalls omzeilen. Met een keuze uit meerdere servers kunt u makkelijk en snel overschakelen naar een andere server,  wanner de provider ontdekt dat u deze gebruikt en deze dan blokkeert. Veel premium VPN aanbieders zijn begonnen met het maken van servers die speciaal zijn bedoeld voor het deblokkeren van geografische beperkingen op streaming-sites, die ervoor zorgen dat ze actief blijven, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u wordt buitengesloten.
  • Onverslaanbare klantenondersteuning – Een uitstekend klanten serviceteam is essentieel wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige VPN. Ze zijn behulpzaam als u ooit problemen met uw VPN tegenkomt en kunnen snel eventuele problemen oplossen. Als een server uitvalt, kan een 24/7 klanten serviceteam u een lijst met servers geven die voor u van belang zijn en nog steeds werken, waardoor u veel gemakkelijker weer naar uw favoriete programma’s en films kan kijken.
  • Geen bandbreedte of verkeerslimieten – Elke VPN-service die uw bandbreedte en verkeer beperkt is nutteloos als het gaat om streamingdiensten. Omdat streaming veel bandbreedte vereist, zult u niet ver komen tijdens het bekijken van uw favoriete programma’s.

Als uw VPN aan al deze eisen voldoet, bent u goed op weg om Hulu voorgoed te deblokkeren.

Waarom heeft u een VPN nodig voor Hulu

Hulu geo restriction

Als u zich buiten de VS bevindt, heeft u geen andere keuze dan voor deze service een VPN te gebruiken om toegang te krijgen tot hun programma, omdat deze alleen beschikbaar is in Amerika. Er zijn een aantal zeer robuuste geoblocking-firewalls die voorkomen dat gebruikers die zich niet in de VS bevinden zich aanmelden of toegang krijgen tot hun site, en ze lijken niet snel uit te breiden.

hulu map

Voor iedereen in Japan is het uw geluksdag, aangezien Japan het enige andere land buiten de VS is dat toegang heeft tot de Hulu streaming -site. Hoe dan ook, u hebt nog voor VPN nodig om toegang te krijgen tot het volledige scala aan shows  dat u op de Amerikaanse versie van de site ziet.

Als u zich al in de VS bevindt, kan ook de VPN nog steeds handig zijn. Het beschermt u tegen de nieuwsgierige blikken van hackers, cybercriminelen, ISP’s en overheidsinstanties. Het vermindert ook uw kwetsbaarheid en het risico om het slachtoffer te worden van een cyberaanval. De VPN zorgt ervoor dat uw gegevens en internet verkeer verborgen en anoniem blijven tijdens uw streaming activiteiten.

Hoe weten deze streaming service diensten dat u een VPN gebruikt?

De eenvoudigste manier waarop deze streaming services kunnen detecteren dat u een VPN gebruikt, is via het IP adres dat u krijgt via de VPN provider. Als meerdere gebruikers op één IP-adres zitten terwijl ze hun website bezoeken, ziet het er erg verdacht uit en is de kans groot dat er een VPN bij betrokken is. Deze IP adressen zullen worden geblokkeerd.

Wanneer u zich aanmeldt bij deze streaming service aanbieders, wordt uw IP-adres automatisch vergeleken met een lijst met bekende VPN-servers die men al heeft. Als uw IP overeenkomt met een van deze lijst van opgeslagen servers, wordt u van de site geblokkeerd en krijgt u het volgende bericht te zien:

“Op basis van uw IP-adres hebben we gemerkt dat u probeert toegang te krijgen tot  onze service via een anonieme proxy-tool. Onze Streaming dienst is momenteel niet beschikbaar buiten de Verenigde Staten. Als u in de VS bent, moet u voordat u inlogt uw anonieme IP uitschakelen om toegang te krijgen tot films en video’s.”

De enige manier om voorbij dit blok te sluipen, is om voor Hulu VPN te gebruiken die hun IP-adressen voortdurend roteert, zodat u detectie kunt voorkomen.

Waarom streaming niet mogelijk is van buiten de VS

Als u problemen ondervindt bij het openen of maken van een account, om Hulu of andere programma’s te kunnen streamen, komt dit hoogstwaarschijnlijk door twee redenen. Een daarvan is de wetgeving over auteursrechten en handelsmerken en de vereiste om in de VS gevestigde betalingsmethoden te gebruiken.

Copyright- en handels merkwetten

Op dit moment kunt u alleen via streaming Hulu in de Verenigde Staten bekijken. Hulu beweert dat ze ijverig werken aan het uitbreiden van haar diensten op internationaal niveau om ook buiten VS Hulu movies en programma’s te kunnen volgen. Ze zeggen dit al jaren en in tegenstelling tot Netflix dat buiten de VS is uitgebreid, is er geen vooruitgang geboekt.

Het vanwege auteursrecht, handelsmerk en andere intellectuele eigendoms wetten dat ze niet kunnen uitbreiden (hoewel Netflix een manier heeft gevonden om uit te breiden). Deze wetten beperken streamen van inhoud naar mensen die buiten de VS wonen. Evenmin keuren ze het gebruik van technologie om deze wetten te omzeilen goed. In de algemene voorwaarden van staat:

“U stemt ermee in om de Services, Content, Videospeler en inbeddingsbeperkingen hierboven in acht te nemen, en gaat er verder mee akkoord dat u de Services niet zult gebruiken op een manier die de rechten van anderen schendt, inclusief octrooi, handelsmerk, handelsgeheim, copyright, privacy, publiciteit of andere eigendomsrechten. ”

Gebrek aan binnenlandse betalingsmethode

Met deze hierboven genoemde copyrightwetten is het logisch dat u geen toegang hebt voor streaming, tenzij u een binnenlandse betalingsmethode hebt. Dit betekent een creditcard of PayPal-account die is gekoppeld aan een Amerikaanse bankrekening.

Bij elk probleem is er meestal een oplossing en de beste oplossing die we hebben gevonden is om via een PayPal-cadeaubon die hier kan worden gekocht.

Waarom wordt het gebruik van een gratis VPN niet aanbevolen?

Voor streaming van Hulu movies en programma’s lijken gratis VPN’s om te beginnen een geweldige deal. Ze kunnen echter veel meer schade aanrichten dan ze waard zijn. Hoewel veel gratis VPN’s beweren de mogelijkheid te hebben om firewalls te omzeilen, is dit vaak een valse verklaring. De meeste gratis VPN’s kunnen niet voorbij de geo-blokken sluipen vanwege hun gebrek aan personeel en middelen.

Als er al gratis VPN zijn die erin slagen de streaming diensten te deblokkeren, zijn onbetrouwbaar en hun servers worden vaak geblokkeerd door de streamingdienst. Ze hebben meestal geen gemakkelijke oplossing als hun servers zijn geblokkeerd, wat betekent dat u mogelijk uren, dagen of zelfs weken moet wachten voordat ze nieuwe servers kunnen instellen die toegang hebben tot de site.

Hoewel het gebruik van een gratis VPN u meer ongemakken kan bezorgen en moeite heeft om betrouwbare servers draaiende te houden, is dat niets vergeleken met wat de meer sinistere providers hebben gedaan.

In de afgelopen jaren zijn er meldingen geweest van gratis VPN’s die het vertrouwen van hun klanten misbruiken door privégegevens en verkeerslogboeken te verkopen aan reclamebedrijven. Deze handeling negeert volledig uw privacy en anonimiteit en is praktisch het tegenovergestelde van wat een VPN zou moeten doen. In het ergste geval laat u deze bedrijven per ongeluk uw informatie doorgeven aan hackers en cybercriminelen, dus u kunt die kans het beste niet nemen.

Zal het gebruik van een VPN uw verbinding vertragen

Zolang u voor Hulu VPN gebruikt van hoge kwaliteit, zou het gebruik ervan in combinatie met streaming Hulu VPN uw verbindingssnelheden niet mogen vertragen. Een VPN zorgt er meestal voor dat uw verbinding langzamer wordt omdat het uw verkeer via een langere verborgen route naar zijn bestemming leidt. Hoewel dit een belemmering kan zijn, heeft een premium service een oplossing voor dit probleem kunnen vinden, zodat u het verschil niet eens merkt.

In de beste gevallen is de snelheid van de VPN zo snel dat via streaming Hulu movies en shows ziet zonder ooit een laad- of bufferscherm te zien. Maar om dat te laten gebeuren, moet u investeren in de hogere leveranciers, omdat zij de enige bedrijven lijken te zijn die dit kunnen bereiken.

Het is ook belangrijk op te merken dat hoewel u met streaming Hulu VPN uw verbinding kan vertragen, deze ook kan versnellen. In sommige omstandigheden smoren ISP’s internetverbindingen, vooral wanneer u met streaming Hulu movies en programma’s streamt. Door te investeren in een VPN, verbergt u uw activiteiten voor uw  ISP (internet service provider) en kunnen ze uw verbinding niet vertragen. Het is een groot voordeel wanneer dit gebeurt.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be