UFC Livestream 2024

UFC livestream ontvangen? Het UFC is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. De bekendste MMA organisaties wereldwijd hebben letterlijk miljoenen fans over de gehele wereld en natuurlijk ook in België en Nederland! De ”Octagon” is een welbekende term geworden bij sportliefhebbers.

Het is dan ook de UFC waar de sterkste vechters ter wereld kijken tegelijkertijd met al deze fans, wie nu de echt sterkste vechter is.

Het volgende UFC MAIN EVENT zal zijn op 10/12/2023 in Las Vegas, United States tussen
Song Yadong VS Chris Gutierrez. De UFC live kijken Stream, mag je zeker niet missen: UFC FIGHT NIGHT - SONG VS GUTIERREZ.

Test ExpressVPN
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Bijgewerkt: 21 July 2024

UFC live kijken

Nu wil je als MMA fan natuurlijk de gevechten van het UFC live kijken en niet pas enkele uur of zelfs een dag na de gevechten. In dit artikel gaan we het dan ook uitgebreid hebben over hoe je legaal de UFC livestream kunt kijken in topkwaliteit en zonder spam.

De MMA live stream UFC of korter gezegd de MMA stream UFC kijk je zoals misschien al wel weet, via diverse UFC livestream providers (UFC Fight Pass). Echter, moet je hiervoor betalen of kun je deze vanuit het buitenland niet kijken. Ook heb je via de meeste Nederlandse en Belgische UFC livestream aanbieders geen toegang tot alle wedstrijden en is je aanbod beperkt.

En juist om deze reden hebben we dus dit artikel geschreven. Om je exact te vertellen hoe je UFC live kijken kan. Hoe? Door een sterk staaltje software, genaamd een VPN.

UFC gratis kijken met ExpressVPN vanuit het buitenland 2024

Er is nu een fantastische aanbieding op Discovery Plus nu voor maar 2,49 euro per maand (geldig t/m 20 feb). Dit in combinatie met ExpressVPN, die je een maand GRATIS kan testen. Dit is de ideale combinatie om vanuit het buitenland UFC te kunnen streamen.

 

MMA Live Stream UFC kijken via een VPN

In sommige landen is het UFC live kijken vrij prijzig. Wat als je als Nederlander of Belg bijvoorbeeld voor werk in de Verenigde Staten zou wonen of ergens in Zuid-Oost Azië. De PPV aanbieders (pay-per-view) zijn erg duur in dit soort landen en dan zijn de livestreams ook nog eens met commentaar in het Engels of de taal van het land waar je verblijft.

Door een VPN te gebruiken heb je gemakkelijk overal ter wereld toegang tot de Nederlandse streaming website kijk.nl. Op deze website kan je alle UFC livestreams gratis bekijken.

Met een VPN denkt de website dat je je in Nederland bevindt en kun je dus lekker genieten van je favoriete UFC livestream en UFC live kijken.

ufc livestream

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

MMA Stream UFC via VPN – hoe werkt het?

Het is eigenlijk eenvoudig. Een VPN (Virtual Private Network) biedt zijn gebruikers veel voordelen over privacy, online veiligheid en internetvrijheid. Een daarvan is het feit dat een VPN uw IP-adres verandert.

Bij gebruik van een VPN maak je namelijk verbinding met een VPN-server. Deze server heeft zijn eigen IP-adres, dat wordt toegewezen aan uw netwerk of apparaat zodra je er verbinding mee maakt. Dit verbetert niet alleen uw online privacy aanzienlijk, het helpt ook om je online-identiteit te “maskeren”. Het helpt je ook om geografische blokkades te omzeilen.

Websites en apps gebruiken onder meer je IP-adres om je geografische locatie te bepalen. Met andere woorden, als je je in het buitenland bevindt, maar je bent verbonden met een Nederlandse VPN-server (met een Nederlands IP-adres), zullen de websites die je bezoekt denken dat je je in Nederland bevindt.

De gratis streaming website waarop je UFC-evenementen kunt streamen vanuit Nederland zijn altijd illegaal. Deze streamen raden wij af te gebruiken.

Als je echter je ‘US-IP-adres’ in dit voorbeeld verandert in een Nederlands IP-adres, denkt de website dat je je in Nederland bevindt. Het resultaat is dat je er nu toegang toe hebt en je je favoriete MMA live stream UFC gratis kijken kan!

Veilige UFC livestream voor GRATIS UFC

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

UFC gratis kijken kan met een van deze VPN-aanbieders.

UFC gratis kijken.

1. Neem een ​​abonnement op een goede VPN. Wij hebben diverse premium VPN aanbieders uitvoerig getest die prima werken met de MMA stream UFC. Let wel op dat welke VPN provider je ook kiest, je op zoek bent naar een VPN aanbieder met stabiele servers en minimaal één, maar idealiter nog veel meer servers in Nederland zodat je UFC live kijken kan.

2. Download de VPN-software of app op elk compatibel apparaat waarop je de UFC livestream wilt bekijken.

3. Open de VPN-app en maak verbinding met een Nederlandse server.

4. Surf naar de volgende website: Discovery Plus en profiteer van mooie korting

5. Typ naast het zoekpictogram in het grijze zoekveld de naam van het evenement dat je wilt bekijken (op deze manier kun je ook gratis complete eerdere gevechten bekijken!). Er zullen een paar suggesties zijn waaruit je kunt kiezen. Klik op de inhoud die je wilt bekijken. Je hoeft er misschien niet eens naar te zoeken. Als je een live MMA stream UFC wilt zien, is de kans groot dat dit gewoon op de startpagina van de website staat. In dat geval kun je er gewoon op klikken en beginnen met streamen!

6.  UFC gratis kijken, geniet van geweldige gevechten!

ufc live kijken

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Kan ik een gratis VPN gebruiken?

Je zult wel denken, huh, waarom dan? Maar ik zal precies uitleggen waarom. Ik heb de beste gratis VPN’s getest die beschikbaar zijn, maar geen van hen kan een volledig UFC-gevecht in HD-kwaliteit livestreamen.

Gratis VPN’s hebben simpelweg niet de middelen om een ​​streaming ervaring van hoge kwaliteit te bieden, wat vooral belangrijk is bij live sportevenementen. Tijdens mijn tests ervaarde ik constante vertraging en buffering, zelfs als de video nog moest worden geladen. Het probleem met zelfs de beste gratis VPN’s is dat ze beperkt zijn in termen van snelheid en gegevens (bandbreedte), meestal om je aan te moedigen om te upgraden naar een betaalde service.

Als je kiest voor een onbeperkte gratis VPN, moet je weten dat ze toch ergens hun geld mee moeten verdienen en je persoonlijke gegevens vaak aan adverteerders verkopen om inkomsten te maken. Hierdoor wordt je apparaat getarget met eindeloze pop-up advertenties en wordt je online activiteit niet meer volledig anoniem.

Test en probeer GRATIS de VPN provider

Mijn advies is om een ​​VPN van hoge kwaliteit te downloaden met een geld-terug-garantie.
ExpressVPN heeft een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie die je kunt gebruiken om de service uit te testen.

Als je dus gratis wilt genieten van een UFC livestream, neem dan gewoon contact op met de klantenservice voordat de periode van 30 dagen is verstreken en je geld wordt zonder vragen teruggestort.

Het is gemakkelijk, ik heb het zelf gedaan en ik heb mijn geld in minder dan een week terug gestort gekregen op mijn bankrekening!

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

MMA Live Stream UFC kijken – conclusie

Elke seconde telt in een UFC-wedstrijd en je wilt natuurlijk geen enkele schop, stoot of take down missen van een MMA live stream UFC! Je kunt elk moment van de strijd in HD-videokwaliteit zien met een betrouwbare VPN, waar ter wereld je ook bent.

Voor de logischt snelle verbindingen en sterke versleuteling die je locatie optimaal verbergt, raad ik dus ExpressVPN aan. Met deze VPN hoef je je geen zorgen te maken over vertraging of buffering op het nodige moment tijdens je favoriete MMA Stream UFC. Nu UFC gratis kijken.

Je kunt de VPN natuurlijk ook gebruiken voor andere streams dan alleen Free UFC, zoals andere live sportevenementen: Super Bowl, Engelse Premier League, Formule 1 en meer!

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be