Hoe de Formula 1 Bahrain Grand Prix 2023 livestream te bekijken

black friday aanbiedingen

Formule 1 live is enorm populair geworden in de loop van de jaren. Het aantal fans van dit autosportevenement vertienvoudigd. Daarom is de vraag naar het kijken van de Formule 1 wedstrijden van overal enorm gestegen. Wij hebben een oplossing waarmee u van overal naar de Formule 1 livestreams kan kijken.

De eerst volgende F1 Race zal zijn
Volgende Formule 1 Race zal zijn in, Formula 1 Bahrain Grand Prix 2023.

Het Sakhir is de locatie en de datum zal zijn 05/03/2023Wilt u niets missen van deze race kunt u door het lezen van dit artikel er achter komen hoe u een Formule 1 livestream kan ontvangen.

Een VPN-aanbieder is de oplossing en wij raden u aan ExpressVPN te gebruiken, omdat het de meest betrouwbare keuze is om blokkades te ontwijken. U kan ExpressVPN zelfs ook GRATIS voor een maand gebruiken en bent u niet tevreden kan u gebruikmaken van de geld terug garantie.

Laatst geupdate op: 25 november 2022

Beste TV kanalen om gratis Formule 1 kijken België

Sporza – VRT

De Vlaamse radio en televisie omroeporganisatie heeft een speciale zender waarop formule 1 kijken België mogelijk is! Het enige wat u moet doen om toegang te krijgen tot deze streams is een account aanmaken op de website van Sporza en hierop inloggen wanneer u wilt f1 kijken België.

Het enige nadeel aan dit kanaal is dat u niet elke Grand Prix kunt kijken. Enkel de GP van België wordt op het kanaal of de formule 1 live en gratis uitgezonden.

De andere grand prix worden via dit kanaal echter in samenvattingen uitgezonden. Wilt u f1 kijken Belgie, dan zult u hier helaas voor moeten betalen.

Channel 4

De mensen die zich in het verenigd koninkrijk bevinden, kunnen op Channel 4 ook verschillende formule 1 wedstrijden bekijken. Dit is een van de gratis opties die u zou hebben wanneer u zich in het buitenland zou bevinden. Echter is dit niet echt een van de meest optimale oplossingen aangezien er slechts 4 verschillende Grand Prix live uitgezonden worden.

TV kanalen die Formule 1 uitzenden gratis

Land Kanaal Taal Streaming
België RTBF Frans Gratis
Oosterrijk ORF Duits Gratis
Albanië RTSH Sport Albanese Gratis
Brazilië TV Bandeirantes Portugees Gratis
Frankrijk C8 Frans Gratis (4 wedstrijden)
Midden-Oosten MBC Action Arabisch Gratis
Midden-Oosten MBC Persia Arabisch Gratis
Rusland Match TV Russisch Gratis

Gratis Formule 1 livestream via een VPN

Om Formule 1 live te kunnen kijken in het buitenland heeft u vaak een VPN nodig. Zoals we net al gezegd hebben heeft u verschillende VPN diensten die u zou kunnen gebruiken. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij deze betalende diensten met elkaar vergeleken en getest op het f1 kijken België. Met de resultaten van onze vergelijking hebben wij de volgende rangschikking kunnen opstellen:

Zoals u kan zien zijn de diensten van ExpressVPN verkozen tot de beste VPN om f1 kijken belgië te streamen!

De beste betaalde streaming sites en tv kanalen om Formule 1 kijken België

Wilt u online f1 kijken België, maar weet u niet goed via welke diensten u dit kan doen? Dan zijn er verschillende online opties die u kan kiezen! We hebben een aantal van deze diensten op gelijst zodat u makkelijk kan f1 kijken België.

Sky Sports F1

Deze Engelse uitzender voorziet verschillende streams van alle formule 1 wedstrijden die er doorheen het jaar uitgezonden worden. Je zult echter wel een VPN moeten gebruiken om de formule 1 uitzending belgie te kunnen kijken. Sky sports is ook een TV kannaal waar je een abonnement voor nodig hebt om toegang te krijgen tot deze formule 1 livestream.

Play sports – telenet

De mensen die formulie 1 kijken België doen dit vaak met het betaalde abonnement voor de telenet “Play sports” diensten. Wanneer u dhier een abonnement voor afsluit krijgt u toegang tot alle grand prix’s die er over heel de wereld georganiseerd worden. De mensen die het betalende Telenet tv abonnement hebben kunnen formule 1 live België volgen!

Het handige aan deze dienst is dat er ook een formule 1 livestream online voorzien wordt. Zo kan u naar de website van telenet play sports gaan om deze te volgen.

De mensen met een tablet of een smartphone kunnen de play app ook downloaden om formule 1 kijken België nog gemakkelijker te maken.

Play sports Go – Telenet

Een andere manier om F1 kijken België is door een volledig digitaal abonnement aan te gaan bij de Play sports Go diensten van telenet. Hiermee krijgt u toegang tot alle verschillende streams die er op de Play Sports Go app beschikbaar zijn. Zo kan u formule 1 kijken belgie.

Met deze dienst kan u in heel de Europese Unie formule 1 kijken België. Zo hoeft u niet naar een Engelstalige stream te zoeken wanneer u zich in het buitenland bevindt. Het grootste voordeel van alles is dat u hier ook een weekend pass voor kan aanschaffen. Dit betekent als u slechts 1 weekend in het buitenland bent en u de f1 kijken België wilt, dan kan u dit doen met de weekend toegang. Hiermee krijgt u een heel weekend toegang tot de streams die op deze applicatie beschikbaar zijn!

formule 1 livestream

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van november 2022

Streaming en geo-restricties buiten de toegestane zone

Een F1 live stream is echter niet zo makkelijk voor elkaar te krijgen tegenwoordig. Dit was vroeger wel anders maar nu zijn al de Formule 1 livestream rechten verkocht aan commerciële tv-kanalen. Via sommige nationale zenders is dan nog wel gratis Formule 1 kijken mogelijk.

We kunnen dus vaak deze Formule 1 livestream niet ontvangen omdat we ons niet bevinden in de juiste regio. De websites van de verschillende streams controleren namelijk uw IP-adres en zien dat deze niet binnen de toegestane zone ligt. Indien dit het geval is, zullen de geo-blokkers van de stream ervoor zorgen dat u geen toegang krijgt tot deze formule 1 livestream. Er is hier wel een oplossing voor zodat we alle races van formule 1 kijken belgië zonder problemen kunnen doen. De oplossing is een versleutelde verbinding.

Formule 1 live kijken via internet is mogelijk met een VPN-applicatie. Een VPN is eenvoudige aan te schaffen en biedt beschermen van uw privé gegevens tegen hackers.

formule 1 kijken belgië

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van november 2022

Hoe de formule 1 livestream 2022 te bekijken

Hoewel verschillende zenders de rechten hebben om het komende F1-wereldkampioenschap uit te zenden, zijn er nog steeds veel landen waar u geen betrouwbare stream kunt vinden.

Bovendien bieden sommige landen zoals Duitsland bijvoorbeeld alleen pay to stream-diensten aan. Dus, om die F1-fans te helpen die geen formule 1 live stream kunnen vinden of niet bereid zijn om te betalen voor de dienst, is hier hoe u het F1-wereldkampioenschap gratis kunt bekijken.
Stap voor stap

  1. Kies een van de VPN-aanbieders bijvoorbeeld ExpressVPN uit onze aanbeveling en neem een abonnement.
  2. Download en installeer op het apparaat van uw voorkeur
  3. Log in met de account gegevens
  4. Maak verbinding met Belgie (VRT of RTBF)  , Luxemburg (RTL) of England (Channel4) serverlocatie
  5. Ga naar een van de bovengenoemde kanalen
  6. Zoek naar de livestream waar u kan f1 kijken belgië

Wanneer u dit stappenplan volgt, kan u van overal ter wereld naar formule 1 kijken belgië via uw normale streaming diensten. Het enige wat u nog nodig heeft is een betrouwbare gratis stream of een abonnement bij een betalende stream.

Probeer gratis VPN nu!

Er bestaan heel wat verschillende VPN diensten die u eventueel kan gebruiken. Wanneer u “F1 kijken belgië VPN” op google opzoekt zult u een aantal betaalde en een aantal gratis VPN diensten vinden. Wij raden het gebruik van een gratis VPN echter af, deze zijn vaak niet veilige en door er gebruik van te maken kan uw online privacy gevaar lopen!  Wij raden daarom de diensten van ExpressVPN aan. Deze VPN is verkozen tot beste VPN om formule 1 kijken belgië! U kan het nu 30 dagen zonder zorgen uitproberen met de “geld-terug” garantie die deze VPN aan nieuwe gebruikers aanbiedt.

Formule 1 agenda voor F1 live 2022

Race Datum
1 GP Barhein 20 Maart 2022
2 GP Saoedi-Arabië 27 Maart 2022
3 GP Australië 10 April 2022
4 GP Emilia-Romagna 24 April 2022
5 GP Miami 8 Mei 2022
6 GP Spanje 22 Mei 2022
7 GP monaco 29 Mei 2022
8 GP Azerbeidzjan 12 Juni 2022
9 GP Canada 19 Juni 2022
10 GP Groot-Brittannië 3 Juli 2022
11 GP Oostenrijk 10 Juli 2022
12 GP Frankrijk 24 Juli 2022
13 GP Hongarije 31 Juli 2022
14 GP België 28 Augustus 2022
15 GP Nederland 4 September 2022
16 GP Italië 11 September 2022
17  Wordt nog bepaald  25 September 2022
18 GP Singapore 2 oktober 2022
19 GP Japan 9 oktober 2022
20 GP Vergenigde Staten 23 oktober 2022
21 GP Mexico 30 oktober 2022
22 GP Brazilië 13 november 2022
23 GP Abu Dhabi 20 november 2022

De voordelen van VPNs naast het Formule 1 live volgen!

We hebben u net al uitgelegd dat VPNs een goede manier zijn om in het buitenland de formule 1 live te kunnen volgen! Zo kan u er namelijk de belgische formule 1 live stream en MotoGP gratis mee volgen, maar het heeft ook nog enkele andere voordelen voor u!

Zo kan u de geo-restricties van verschillende websites en streaming diensten omzeilen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u de Formule 1 live kan volgen, maar ook dat u toegang krijgt tot de content van andere landen op streaming diensten zoals Netflix en Hulu.

Naast het ontgrendelen van de verschillende streaming diensten zorgt u er met een VPN ook voor dat u uw online privacy beter beschermt. Zo krijgt u een nieuw Ip-adres en zullen al uw persoolijke gegevens versleuteld worden. Dit is vooral handig op openbare netwerken waar verschillende mensen met slechte bedoelingen misbruik van uw gegevens kunnen maken.

f1 kijken belgië

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van november 2022

Alles wat u moet weten om Formule 1 live te kijken in 2022

Wilt u graag een livestream van de f1 kijken België en zit u in het buitenland? Dan zult u waarschijnlijk geen toegang krijgen tot de streaming dienst die u normaal gebruikt. Dit komt doordat de geo-blokkers van de website herkennen dat u niet binnen de toegestane zone zit. Met een VPN kan u de locatie van uw IP-adres aanpassen en een adres binnen de toegestane zone kiezen. Op deze manier zult u de geo-blokkers omzeilen en toch toegang krijgen tot uw favoriete formule 1 livestream!

Er zijn veel verschillende opties die u heeft bij het kiezen van een VPN om Formule 1 kijken belgië. Wij raden de diensten van ExpressVPN aan! Deze dienst kan u namelijk zorgeloos uittesten met de “geld-terug” garantie! Begin vandaag nog met f1 kijken België in het buitenland!

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

Graag horen we uw mening

Laat uw reactie achter

PrivacyEnBescherming.be