Live Super Bowl Finale kijken 2022

De NFL Super Bowl is het toppunt van sportentertainment en het is een must voor elke voetbalfan om de grootste show ter wereld te kunnen streamen. Wie wordt dit jaar kampioen van de super bowl finale? Wordt het de populairste jonge quarterback van de competitie of de populairste oudste quarterback? Bekijk lekker thuis vanuit de luie stoel de super bowl finale via een van de verschillende online super bowl streaming manieren.

Het goede nieuws is dat je, zelfs als je buiten de VS woont, gemakkelijk een VPN kunt gebruiken om te doen alsof je in Amerika bent om de Super Bowl live te streamen. Volg dus gewoon de NFL super bowl finale in uitstekende streaming kwaliteit met een VPN waarmee je locatie op al je internetdevices kan veranderen.

Bijgewerkt:  21 januari, 2022

Test ExpressVPN
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Online super bowl 2022

Deze zondag, 7 Februari spelen de Tampa Bay Buccanneers tegen de Kansas City Chiefs in de NFL super bowl. De online super bowl live kijken of live streamen kan vanaf verschillende websites. De kickoff time is om 18:30 ET (maandag, 01:00 AM) en zal ingeluid worden door de grammy-genomineerde artiesten Eric Church en Jazmine Sullivan.

Volg alle actie met een NFL super bowl live stream rechtstreeks vanuit het Raymond James Stadium in Tampa, Florida. In dit artikel gaan we het hebben over waar je de super bowl live kunt kijken en optimaal kunt genieten van de online super bowl.

Een speciaal jaar

Nu de pandemie nog in volle gang is, wordt het dit jaar een ietwat ongebruikelijke gebeurtenis. De opkomst zal naar verwachting rond de 25.000 man zijn, terwijl de rest van de 30.000 capaciteit van het stadium wordt gevuld met kartonnen uitsnijdingen van fans (geen grapje).

De NFL Super Bowl trekt normaal jaarlijks miljoenen kijkers die weinig om de game zelf geven en puur komen opdagen voor de ervaring en de advertenties in wat de grootste marketingshowcase van de media blijft, waarbij adverteerders ongeveer $5,5 miljoen betalen voor elke spot van 30 seconden.

Zoals altijd probeert het hostnetwerk ook gebruik te maken van de miljoenen oogbollen die op de tv zijn getraind om een ​​scala aan activa en diensten van het moederbedrijf, ViacomCBS, te promoten, met name de streamingdienst Paramount+. Als zelfs maar een fractie van de kijkers terugkeert, kwalificeert dat voor het bedrijf als een grote overwinning.

In een toespraak tot de media voorafgaand aan Super Bowl LV, sprak het aankondigende team van CBS de wens uit om “het als ieder ander spel te behandelen”. Maar laten we eerlijk zijn, dat is niet waar voor de Super Bowl in de beste tijden voor bedoeld is.

De meeste wedstrijden en games hebben geen zeven uur pregame-hype, en de uitzending van dit jaar heeft een extreem veel hogere moeilijkheidsgraad. Maargoed, de meesten van ons hebben toch niet het geld alleen, met vrienden, familie of kennissen af te reizen naar de Verenigde Staten om daar de super bowl finale live te zien vanuit het stadium. Vandaar focussen we ons in dit artikel over het streamen van de NFL super bowl finale.

super bowl live

Bezoek ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Hoe je de Super Bowl 2021 van buiten je land kunt bekijken

De NFL Super Bowl is misschien wel het grootste jaarlijkse sportevenement dat er is, dus waar ter wereld je ook bent, je wilt er zeker van zijn dat je deze zondag kunt afstemmen op de Chiefs vs Buccaneers en in alle rust de wedstrijd kan bekijken.

Gelukkig zijn er nog nooit zo veel manieren geweest om de Super Bowl online te bekijken, inclusief tal van legitieme en gratis Super Bowl-livestreamopties, dus het is niet nodig om ook maar één keer een moment van de grote game te missen.

Je zou eventueel ook een illegale streamingsite kunnen gebruiken, maar dat is zeker niet aan te raden. Niet alleen zijn die sites altijd bomvol spam en reclame, ook zijn ze vaak niet veilig maar hierover later in dit artikel meer.

super bowl live

Online super bowl

Als je om wat voor reden dan ook niet thuis bent en je wilt je reguliere Super Bowl stream vanuit het buitenland bekijken, dan heb je toch echt een VPN dienst nodig. Dit zal je namelijk helpen toegang te krijgen tot streamingdiensten en kanalen in het land waar je woont, waardoor je geografische blokkades kunt vermijden en je een extra laag online beveiliging krijgt.

Daarnaast is het gebruiken van een vpn om Superbowl 2022 online te kijken aan te raden omdat dit je streaming kwaliteit aanzienlijk verhoogt. Je wilt immers niet dat er midden in de pot onaangename advertenties op je beeld verschijnen of dat alles gaat haperen of zelfs erger, vastlopen.

Ook wil je bijvoorbeeld niet dat de NFL halftime show: The Weeknd, ineens onderbroken zou worden doordat je gebruikt maakt van een of andere illegale streaming website om de Superbowl 2022 te kijken.

Super Bowl VPN

Bezoek ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

We testen onze eigen VPN

We hebben tientallen VPN’s getest en kunnen ExpressVPN aanbevelen als de allerbeste VPN die momenteel beschikbaar is, aangezien het, op basis van onze laatste test in februari 2021, momenteel goed werkt met bijna alle grote streamingplatforms waarmee je de NFL bSuper Bowl stream gratis online kunt bekijken.

Een gratis VPN dienst is niet aan te raden omdat deze vaak van slechte kwaliteit zijn en vol zitten met advertenties, spam en andere dingen die je liever niet hebt. Daar komt bij dat een betaalde VPN echt spotgoedkoop is tegenwoordig en lang niet meer zo duur als vroeger.

Tot dusver bekend zal de Super Bowl 2022 gestreamed worden op DAZN, FuboTV, YouTube TV, Sling TV, Hulu met en GRATIS bij de BBC.

Kies een betaalde VPN

Als je namelijk voor een betaalde VPN-service kiest, krijg je waarschijnlijk, zoals hierboven besproken, een veel betere ervaring en hoeft je geen fortuin te betalen. Je hoeft je ook niet te binden aan een langetermijnplan om ook maar iets te besparen. Je kan namelijk ExpressVPN 30 dagen geheel gratis uitproberen door de geld-terug-garantie.

Met functies zoals onbeperkte data, hoge snelheden, duizenden servers en 24/7 klantenondersteuning, is ExpressVPN als premium VPN waarschijnlijk een betere keuze voor de meeste mensen.

De geld-terug-garantie is ideaal voor als het niet geschikt is voor je behoeften en er zijn ook opties en deals op korte termijn mogelijk, zodat je het kunt gebruiken voor de Super Bowl en het snel daarna kunt verwijderen als je het daarna niet langer nodig hebt.

Je zou op deze manier ExpressVPN kunnen gebruiken om alle super bowl 2021 uitzendingen te kijken en helemaal te volgen tot aan de super bowl finale. Ik zou immers zelf niet betalen om de super bowl live te zien en streamen in goede kwaliteit. Als de VPN dienst je vervolgens bevalt kan je deze natuurlijk gewoon blijven gebruiken.

Hopelijk ben je wijzer geworden en weet je nu hoe je de super bowl live veilig live kunt volgen van waar dan ook ter wereld.

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

Graag horen we uw mening

      Laat uw reactie achter

      PrivacyEnBescherming.be