Live Super Bowl 2024 kijken: Edition LVII

Het grootste sportevenement van 2024 staat voor de deur: Super Bowl LVII. Die vindt dit jaar plaats in het State Farm Stadium in Glendale, Arizona. De aftrap is in de nacht van 12 februari (zondag) op 13 februari (maandag) 2023 om middernacht. februari (maandag) 2024 om 0:30 Centraal Europese Tijd (16:30 lokale tijd).

Maar de Super Bowl Livestream is niet overal te ontvangen. Maar er is een truc hoe je het toch live kunt zien.

Bezoek ExpressVPN
Kijk de SuperBowl LVII livestream van overal!

Met de diensten van ExpressVPN kijkt u overal live de SuperBowl LVII en aan om de geo-restricties te omzeilen! De VPN heeft snelle diensten en een geld terug garantie!

Laatst geupdate op: 7 June 2024

Beste sites om de Super Bowl live stream te kijken

Over heel de wereld zijn er verschillende SuperBowl livestreams waarmee je het evenement live kan volgen. De grootste uitzender is voor de SuperBowl van 2024 de NBC maar ook in andere delen van de wereld, zoals in België via Eleven Sports en in het verenigd koninkrijk via de BBC, kan je de Super Bowl Kijken!

De NBC is de Amerikaanse tv organisatie die de 56ste editie van deze finale zal uitzenden. Iedereen die kabel TV heeft in Amerika, heeft toegang tot deze uitzending. NBCSports is de online website van de tv organisatie NBC. Via deze website zal iedereen die in Amerika woont de Super Bowl live stream kunnen volgen. Het enige wat u hiervoor moet doen is de website openen!

Wilt u de Super Bowl kijken en woont u ergens in België? Dan kunt dit doen via de diensten van Eleven Sports. Bij deze organisatie kan u verschillende plannen kiezen om naar sportevenementen te kijken. Zo kunt u bijvoorbeeld een “dag-pas” aanschaffen. Hiermee krijgt u gedurende 1 dag toegang tot alle diensten van deze provider! Perfect voor de mensen die enkel de Super Bowl live stream willen volgen.

Beste Gratis sites om de SuperBowl live 2024 te kijken

De gastheer van de 57e Super Bowl is de stad Glendale in Arizona. Het ligt ongeveer 15 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad Phoenix. De locatie voor het spektakel is het State Farm Stadium, waar de Arizona Cardinals hun thuiswedstrijden spelen. Dit is een multifunctionele hal met een afsluitbaar dak en een uitschuifbaar speelveld waar naast American football ook basketbal, voetbal, rodeo’s of concerten plaatsvinden.

Een hoogtepunt dat werkelijk iedere Super Bowl-kijker zich herinnert, is de Super Bowl halftime show. Bijna elke superster is daar te gast geweest. Naast Micheal Jackson, Madonna, Prince en Beyoncé gaven Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem en 50 Cent ons vorig jaar een topoptreden. Voor de Super Bowl 2024 is er opnieuw één stergast: Rihanna.

In dit artikel gaan we het hebben over waar je de Super Bowl live kunt kijken en optimaal kunt genieten van de online Super Bowl.

super bowl live stream

De NFL Super Bowl trekt normaal jaarlijks miljoenen kijkers die weinig om de game zelf geven en puur komen opdagen voor de ervaring en de advertenties in wat de grootste marketingshowcase van de media blijft, waarbij adverteerders ongeveer $5,5 miljoen betalen voor elke spot van 30 seconden.

Wilt u naar de Super Bowl kijken, maar wilt u hier niet voor betalen? Dan zijn er ook een aantal verschillende mogelijkheden waar u uit kan kiezen. Zo hebben de mensen die in het Verenigd Koninkrijk wonen de mogelijkheid om de SuperBowl livestream van de BBC online te volgen. De mensen die in Amerika verblijven kunnen het evenement gratis op de website van NBC sports kijken

In het Verenigd Koninkrijk kunt u via het online platform van BBC een SuperBowl livestream volgen. Deze organisatie heeft zelfs een applicatie, de BBC iPlayer, waarmee u van uit uw bed naar de SuperBowl kan kijken.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

De Super Bowl kijken buiten België?

Wanneer u zich niet in België, Amerika of het Verenigd Koninkrijk bevindt en u via een van de genoemde voorbeelden naar de Super Bowl kijken wilt, kan het zijn dat u voor een onaangename verrassing komt te staan. U krijgt waarschijnlijk een melding zoals: “Deze dienst is niet beschikbaar in het land waar u zich bevindt.”. Dit betekent dat de dienst die u probeert te gebruiken de rechten niet heeft om in het land waar u zich bevindt deze Super Bowl live stream uit te zenden.

De website weet in welk land u zich bevindt door de locatie van uw IP-adres te controleren. Wanneer u zich buiten de toegestane zone bevindt zullen de geo-blockers van de website de toegang tot  de SuperBowl livestream blokkeren. Dit betekent dus dat het normaal gezien onmogelijk moet zijn om deze dienst te gebruiken in het buitenland, maar niet getreurd! Wij hebben namelijk een oplossing die u kan gebruiken om zodat u de SuperBowl live kan volgen.

Online Super Bowl 2024

De meeste wedstrijden en games hebben geen zeven uur pregame-hype, en de uitzending van dit jaar heeft een extreem veel hogere moeilijkheidsgraad. Maargoed, de meesten van ons hebben toch niet het geld alleen, met vrienden, familie of kennissen af te reizen naar de Verenigde Staten om daar de Super Bowl Finale live te zien vanuit het stadium. Vandaar focussen we ons in dit artikel over het streamen van de NFL SuperBowl finale.

super bowl live

Zoals we het net al gezegd hebben, kan het soms zijn dat u in het buitenland geen toegang hebt tot de SuperBowl livestream via uw vertrouwde streaming diensten. Vaak heeft dit te maken met de geo-restricties van de dienst die u gebruikt. Dit betekent dat buiten een bepaalde regio, uw provider de rechten niet heeft om de Super Bowl livestream uit te zenden.

Dit is vooral vervelend wanneer de wedstrijd binnenkort zou beginnen en u geen andere mogelijkheid kent om dit evenement te volgen. De meeste mensen zullen dingen proberen op te zoeken op google zoals: “Livestream SuperBowl” maar zullen er al snel achter komen dat men hiervoor moet betalen. Bereid u daarom goed voor en zorg op voorhand voor een oplossing voor dit probleem.

Het goede nieuws is dat je, zelfs als je buiten de VS woont, gemakkelijk een VPN kunt gebruiken om te doen alsof je in Amerika bent om de Super Bowl live te streamen. Volg dus gewoon de NFL SuperBowl finale in uitstekende streaming kwaliteit met een VPN waarmee je locatie op al je internetdevices kan veranderen.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Hoe omzeilt u de geo-restricties?

Een van de mogelijkheden om de geo-restricties van een bepaalde online provider te omzeilen is door gebruik te maken van een VPN. Met een VPN kan u namelijk de locatie van uw IP-adres aanpassen zodat websites denken dat u zich bijvoorbeeld binnen België bevindt terwijl u eigenlijk in Italië zit. Naast het aanpassen van de locatie van uw IP-adres, zorgt u er met een VPN ook nog voor dat u uw persoonlijke gegevens online beschermt. Heeft u geen idee hoe u een VPN moet instellen? Geen enkel probleem, we hebben voor u een stappenplan voorzien waarmee u binnen de kortste keren de Super Bowl kijken kan.

  1. Kies een betalende VPN, bijvoorbeeld de diensten van ExpressVPN
  2. Maak een account aan en sluit een abonnement af
  3. Download, installeer en open de VPN software.
  4. Open de applicatie en kies een server waarmee u wilt verbinden. Het is belangrijk dat u een server kiest die binnen de geo-restrictie zone van uw SuperBowl streaming dienst ligt. Indien u via Eleven Sports streamt zal u met een server binnen België moeten verbinden, voor NBC Sports kiest u best een server in Amerika en voor de mensen die de gratis stream van de BBC willen kijken, kiezen best voor een server in het Verenigd Koninkrijk.
  5. Ga naar de site van de provider en volg de Super Bowl live!

Waarom een betaalde VPN?

Wij raden de diensten van betaalde VPN providers om verschillende redenen aan.

Er zijn namelijk ook een heel aantal gratis VPNs die u eventueel zou kunnen gebruiken, maar hierbij loopt u een risico! Zo kunnen verkopen deze VPNs uw gegevens vaak door aan derde partijen.

Ook lopen meer gevoelige gegevens risico om onderschept en doorverkocht te worden. Denk hierbij maar aan betalingsgegevens of log-ins van uw sociale media!

superbowl livestream

Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van een betalende VPN dienst, kan u er zeker van zijn dat u de SuperBowl livestream zonder zorgen kan kijken. Deze diensten specialiseren zich namelijk in het versleutelen van uw gegevens zodat derde partijen uw internet gebruik niet kunnen volgen.

Ben je nog niet volledig overtuigd? Probeer dan de diensten van ExpressVPN! Deze VPN dienst heeft namelijk een “geld-terug garantie” waar u gebruik van kunt maken indien u niet tevreden bent van de diensten. Zo kan u toch nog de Super Bowl live stream kijken wanneer deze via uw provider wordt uitgezonden.

De geld-terug-garantie is ideaal voor als het niet geschikt is voor je behoeften en er zijn ook opties en deals op korte termijn mogelijk, zodat je het kunt gebruiken voor de Super Bowl en het snel daarna kunt verwijderen als je het daarna niet langer nodig hebt.

Je zou op deze manier ExpressVPN kunnen gebruiken om alle Super Bowl 2024 uitzendingen te kijken en helemaal te volgen tot aan de SuperBowl finale. Ik zou immers zelf niet betalen om de super bowl live te zien en streamen in goede kwaliteit. Als de VPN dienst je vervolgens bevalt kan je deze natuurlijk gewoon blijven gebruiken.

Hopelijk ben je wijzer geworden en weet je nu hoe je de super bowl live veilig live kunt volgen van waar dan ook ter wereld.

De beste VPN om de Super Bowl live te streamen 2024

Wilt u de super bowl kijken in het buitenland? Dan gaat u waarschijnlijk een abonnement bij een VPN dienst moeten af sluiten. We hebben net al gezegd dat er verschillende betalende VPN diensten bestaan waar u uit kan kiezen.

Natuurlijk kan u niet elk van deze VPN diensten gaan uittesten om erachter te komen welke het beste is om de super bowl live te kunnen volgen. Daarom hebben wij dit voor u gedaan en u kan de resultaten van onze tests in de volgende lijst terugvinden!

Lijst:

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

We hebben tientallen VPN’s getest en kunnen ExpressVPN aanbevelen als de allerbeste VPN die momenteel beschikbaar is, aangezien het, op basis van onze laatste test in februari 2024, momenteel goed werkt met bijna alle grote streamingplatforms waarmee je de NFL Super Bowl stream gratis online kunt bekijken.

Een gratis VPN dienst is niet aan te raden omdat deze vaak van slechte kwaliteit zijn en vol zitten met advertenties, spam en andere dingen die je liever niet hebt. Daar komt bij dat een betaalde VPN echt spotgoedkoop is tegenwoordig en lang niet meer zo duur als vroeger.

Zoals u kan zien komen de diensten van ExpressVPN als beste uit onze tests. Wij raden aan om deze VPN dienst te gebruiken. Zo kan u er bijna zeker van zijn dat u de super bowl live stream kan volgen!

Voordelen van VPN diensten

Het omzeilen van geo-restricties geldt namelijk alleen voor dingen zoals een NFL live stream (lezen hier), maar ook voor het aanbod van bekende streaming diensten zoals Netflix, Hulu en nog veel meer.

Het Netflix aanbod van België is namelijk helemaal anders dan het aanbod dat je in Amerika zult krijgen. Met een VPN kan je de locatie van je IP-adres aanpassen en zo ook de shows die alleen op de Amerikaanse Netflix worden getoond in België bekijken!

super bowl kijken

Naast het omzeilen van geo-restricties van uw Superbowl Livestream, heeft het gebruiken van VPN diensten ook nog verschillende andere voordelen voor u in petto!

Wanneer u gebruik maakt van een betaalde VPN dienst, zullen uw persoonlijke gegevens en uw internet gebruik worden versleuteld. Zo kan u er zeker van zijn dat niemand uw internet gebruik kan volgen en dat u zonder probleem naar de super bowl kijken kan.

Enkele voorbeelden van de beveiligingen die u met een VPN dienst krijgt zijn: Uw gegevens worden versleuteld, uw reële IP-adres wordt verborgen en u kan van meer veiligheid genieten op openbare netwerken zoals in een luchthaven!

Alles wat je moet weten om de super bowl LVII live stream van 2024

We weten dat er over heel de wereld een groot aantal mensen de superbowl livestream willen volgen. Sommige van deze mensen hebben geluk en kunnen gebruik maken van normale kanalen. Maar de meeste mensen zullen op zoek moeten gaan naar een manier om de superbowl online te kijken.

Het grootste evenement van deze sport is natuurlijk de SuperBowl 2024 finale. Gekend voor de extravagante half-time shows van beroemdheden. Door de grote vraag naar uitzendingen van dit evenement zijn er een hele hoop organisaties die super bowl live streaming diensten aanbieden. Zo kunt u bij sommige organisaties zelfs een “dag-pas” kopen om enkel deze wedstrijd te volgen.

Het enige probleem met deze super bowl LVII live stream diensten is dat u deze vaak niet overal kunt bekijken. U moet zich namelijk binnen een bepaalde geo-locatie bevinden om toegang te krijgen tot deze diensten anders zullen de geo-blokkers de toegang tot de diensten blokkeren. Dit is vooral onhandig wanneer u net tijdens dit evenement in het buitenland bent en daardoor niet naar de super bowl kijken kan.

Als dit het geval is, kan u best gebruik maken van de VPN diensten van ExpressVPN. Hiermee kan u namelijk de locatie van uw IP-adres aanpassen naar een locatie die binnen een van deze geo-locaties ligt. Op deze manier kan u toch nog het evenement volgen via uw vertrouwde superbowl livestream.

Het gebruiken van deze VPN dienst helpt u ook om uw persoonlijke gegevens en uw internet gebruik te beschermen terwijl u de super bowl live kan volgen. Zo zullen reclame bedrijven u niet lastig vallen met gepersonaliseerde advertenties!

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be