Hoe je de Tour de France live streaming kijken 2023

Wanneer u zich in België bevindt kunt u op verschillende manieren de tour de France live volgen. Zo zijn er tv kanalen die deze uitzenden of streams die u kunt kijken. Wanneer u echter naar het buitenland gaat, dat u moeite zult krijgen met het kijken van deze live streams! Gelukkig hebben wij een oplossing gevonden zodat u van overal live naar de ronde van Frankrijk kijken kunt!

Probeer nu!
Kijk de Tour de France van overal met ExpressVPN 49% korting

Met de diensten van ExpressVPN kunt u van overal naar de tour de france kijken! Probeer het nu 30 dagen zonder zorgen uit met de geld terug garantie. Gebruik onze exclusieve promotie en 3 maanden gratis!

Laatst geupdate op: 24 March 2023

Waar kan ik de tour de France live kijken?

Wanneer u zich binnen België bevindt heeft u verschillende mogelijkheden om een Tour de France livestream te vinden.

  • Sporza

Via het kanaal van de VRT, Sporza, kunt u in België de livestream tour de France kijken. Dit is echter met Vlaamse commentaren. Indien u de dienst via uw TV wilt kijken, moet u nagaan of uw TV provider deze kanalen aanbiedt. Het kan namelijk zijn dat u extra moet betalen om toegang te krijgen tot de tour de france streaming! Deze diensten zijn ook online beschikbaar zodat u naar de streaming kunt kijken van overal in België

  • RTBF

Wilt u de Tour de France kijken met Franse commentaar? Dan kunt u terecht bij de diensten van de RTBF! Om de Tour de France te kunnen kijken zult u echter wel een abonnement moeten afsluiten voor de diensten van deze organisatie!

Wilt u liever naar een gratis live stream tour de France mogelijkheid zoeken? Dan kunt u best even verder lezen, we hebben het er namelijk in het volgende deel over.

livestream tour de france

Welke Gratis diensten bestaan er om de tour de France live te kijken

Indien u gratis naar de ronde van Frankrijk live stream wilt kijken, heeft u verschillende mogelijkheden om dit te doen!

  • France.TV

Via de diensten van France.tv kunt u gratis naar de tour de France live streaming kijken! Wanneer u via deze manier naar de tour de France wilt kijken zult u echter wel zelf in Frankrijk moeten zijn. Dit komt doordat de uitzender de rechten niet heeft om de tour de France stream in het buitenland uit te zenden.

Waarom heb ik geen toegang tot de tour de France streams in het buitenland?

Nu u een aantal verschillende opties waar u een livestream tour de France kunt vinden heeft, kunt u deze ook proberen te gebruiken in het Buitenland. Vaak zult de toegang tot deze streams echter worden geblokkeerd wanneer u in het buitenland naar de tour de France live streaming diensten wilt kijken. Dit komt doordat de meeste uitzenders de rechten niet hebben om de livestream in het buitenland uit te zenden.

tour de france live stream

Uw locatie zal door de geo blokkers van de website gecontroleerd worden. Dit wordt gedaan aan de hand van de locatie van uw IP adres. Wanneer deze locatie buiten de toegestane zone ligt, zal de toegang tot de livestream geblokkeerd worden. Het zal dus vrijwel onmogelijk zijn om de tour de France live streaming diensten in het buitenland te gebruiken. Echter hebben wij een oplossing gevonden waarmee u dit toch zou kunnen doen: Maak gebruik van een VPN!

Met een VPN dienst kunt u de locatie van uw IP adres aanpassen naar een regio die toch binnen de toegestane zone van de tour de France Live stream ligt! Lees snel verder hoe u dit zelf kan doen!

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van March 2023

Zo kunt u toch live tour de France kijken in het buitenland

Wilt u graag kijken naar de tour de France VPN dienst gebruiken, maar weet u niet goed hoe u een VPN zou moeten gebruiken? Geen enkel probleem, we hebben voor u een kort stappenplan voorzien waarmee u dit eventueel zou kunnen doen.

  1. Ga naar de website van een VPN dienst, bijvoorbeeld ExpressVPN, en sluit een abonnement af!
  2. Download en installeer de VPN software op het apparaat dat u wilt gebruiken om de stream te kijken.
  3. Open de applicatie en verbind met een server die binnen de toegestane zone ligt van de stream. Voor de stream van Sporza en RTBF is dit België, voor NOS is dit Nederland en voor France.tv kiest u best een server in Frankrijk!
  4. Ga naar de website van uw tour de france streaming dienst en geniet van de live etappe!
Probeer ExpressVPN gratis!

Gaat u binnenkort naar het buitenland en wilt u niets missen van de etappes van de tour de france? Dan kun je best gebruik maken van de diensten van ExpressVPN! Deze VPN dienst geeft nieuwe klanten namelijk een 30 dagen geld terug garantie waardoor u de VPN 30 dagen zonder zorgen kunt uitproberen. Wanneer u niet tevreden bent van de diensten kunt u zonder verantwoording binnen 30 dagen uw geld terug krijgen!

Welke VPN kunt u het beste gebruiken om een livestream tour de France etappe te kijken?

Wanneer u op zoek gaat naar een VPN dienst om een livestream tour de France te ontgrendelen zult u verschillende oplossingen vinden. Hierdoor wordt het moeilijk om de juiste dienst voor u te kiezen. om u te helpen hebben we verschillende VPN diensten uitgetest en met elkaar vergeleken en een ranglijst opgesteld om te bepalen welke VPN dienst het beste is om een livestream tour de France te kijken in het buitenland!

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2023
9.8
2 Cyberghost, review 2023
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2023
9.5
4 IPVanishVPN, review 2023
9.3
5 NordVPN, review 2023
9.1

Zoals u kunt zien zijn de diensten van ExpressVPN verkozen tot een van de beste diensten om een livestream tour de France van overal te kijken.

Voordelen van VPN diensten naast het kijken van een tour de France live streaming dienst

Naast het omzeilen van de geo restricties van een Tour de france live streaming dienst kunt u met een VPN nog veel meer geo restricties omzeilen. Zo kunt u bijvoorbeeld de content van populaire diensten zoals Netflix en Hulu ontgrendelen. Ook zullen VPN diensten werken bij de livestreams van andere wielrenner evenementen zoals: De giro, Parijs Roubaix en La vuelta!

tour de france live streaming

Een VPN dienst zal u ook helpen bij het beschermen van uw persoonlijke gegevens en uw online privacy. Zo de locatie van uw IP adres aangepast kunnen worden en zullen uw persoonlijke gegevens op een veilige manier versleuteld worden. Zo bent u beschermt tegen kwaadwillige derde partijen tijdens het kijken naar een livestream tour de France etappe! Dit geldt zowel voor op private netwerken als op openbare netwerken.

Conclusie

U wilt natuurlijk graag de tour de France live stream kunnen volgen van waar u ook bent. Echter hebben de meeste streaming diensten de rechten niet om hun diensten in het buitenland uit te zenden. Daarom hebben de mensen die vaker naar het buitenland gaan veel moeite met het vinden van een oplossing. Gelukkig kunt u altijd gebruik maken van een VPN om er voor te zorgen dat u van overal naar de tour de France live streaming kunt kijken!

Een VPN zal namelijk de locatie van uw IP adres aanpassen naar een locatie die binnen de toegestane zone van de Streaming dienst ligt. Op deze manier kunt u de geo blokkers van de stream omzeilen en van overal naar de tour de France kijken! Maak gebruik van de diensten van ExpressVPN en krijg 30 dagen de tijd om de diensten uit te proberen! Indien u niet tevreden bent met de diensten kunt u, met de 30 dagen geld terug garantie, binnen uw geld zonder verantwoording terug vragen!

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be