<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Giro d Italia live stream | PrivacyEnBescherming.be

Gratis Giro d’Italia live stream met een VPN

Wilt u de Giro d’Italia live stream kijken? Dat kan! Live Giro kijken is voor u mogelijk, wanneer u de geografische blokkades ontwijkt. U krijgt namelijk in elk gebied te maken met uitzendrechten. Ook voor Eurosport, RAI, NOS, Channel L’Équipe of allerlei relevante uitzendingen ontvangen, zal u in elk geval een versleutelde verbinding nodig.

De volgende VPN provider wordt door ons ten strengste aangeraden. Met deze VPN verbinding kunt u gemakkelijk en snel live Giro kijken.

Livestream Giro 2019 met deze VPN aanbieders

ExpressVPN een deskundige in veiligheid en de koning van Netflix blokkades ontwijken

Express VPN service is één van de oudste en meest bekende VPN op de markt! Dit resulteert in uitgebreide expertise ...

9.5
2 Cyberghost review veilig internetten is nog nooit zo makkelijk geweest

Cyberghost review veilig internetten is nog nooit zo makkelijk geweest

Sinds 2011 is CyberGhost VPN één van de grootste spelers op de gehele markt van versleutelde internetverbindingen. ...

6.8
3 NordVPN is een uitstekende VPN provider voor torrents en P2P

NordVPN is een uitstekende VPN provider voor torrents en P2P

Hoewel NordVPN nog een nieuwe speler is op het gebied van VPN vriendelijke torrents, is het zeker het proberen ...

9.1

 De truc om Gratis ExpressVPN te gebruiken

Er bestaat een slim trucje om 30 dagen gratis een VPN te krijgen. Deze truc heeft te maken met ExpressVPN. Wilt u dus Live Giro kijken? Lees dan snel verder!

Het is vrij eenvoudig, wanneer u het trucje door heeft. ExpressVPN heeft een goede 30-dagen-geld-terug garantie. Zo kunt u gemakkelijk 30 dagen lang de applicatie van ExpressVPN gebruiken en genieten van alle diensten die zij te bieden hebben. Binnen deze 30 dagen zal u al uw abonnement moeten opzeggen. Echter geldt dit alleen wanneer u een jaarabonnement heeft afgesloten. Bij het gebruik van dit beleid doet ExpressVPN niet moeilijk, en krijgt u uw geld terug. Erg makkelijk dus als u even krap bij kas zit, of gewoon een gratis VPN wilt. Zo kunt u gemakkelijk live Giro kijken, en volgen wat Tom Dumoulin allemaal uitspookt op de tweewieler!

Live Giro kijken was nog nooit zo makkelijk

De Giro live kijken is een hele ervaring. Er gaat veel tijd zitten in de organisatie, net als in de Tour de France. Live streams helpen u om de ervaring optimaal mee te krijgen. Zo volgt u Chris Froome op de hielen via de livestream Giro 2019. De renners praten met veel enthousiasme en respect richting deze gigantische wedstrijd. Het evenement winnen is dan ook een hele prestatie, en blijft de deelnemers hun hele leven bij.

De Tour de Frans zal de kers op de taart blijven onder de wielrenwedstrijden. Dit is te merken aan het aantal zenders wat de evenementen uitzenden. Alsnog bestaan er meerdere live streams waar u gebruik van kunt maken. Livestream Giro d’Italia dus snel.

live giro kijkenLive Giro kijken

De Giro d’Italia van start gaan in Bologna, voor de 102e keer. Het evenement zal beginnen op zaterdag 11 mei t/m zondag 2 juni. De Giro d’Italia 2019 zal in Nederland en Vlaanderen door Eurosport live op tv worden vrijgegeven. Hiernaast is er ook de livestream Giro d Italia te verkrijgen met de Eurosport Player.

Sporza (VRT-België) en de NOS Studio Sport (NPO-Nederland) hebben niet de rechten opgekocht van de Giro d’Italia. Hier kan u het evenement dus helaas niet waarnemen. Dit komt omdat Giro d’Italia niet in licentievorm afgenomen kan worden. Het is een wielerkoersen pakket waar de Giro d’Italia een onderdeel van uitmaakt. Eurosport heeft een monopolie of wielrenevenementen. Eurosport heeft daarnaast natuurlijke andere programma’s. Zo kunt u allerlei soorten sport kijken, zoals voetbal, ijshockey, golf of darts. Gelukkig hoeft u niet Eurosport te hebben om te genieten van deze prachtige evenementen. Dit kan allemaal met een VPN wat later in het artikel duidelijk wordt.

Alternatieven voor Giro d Italia

1

Italiaanse RAI GRATIS kijken

Giro Live kijken kan uiteraard bij de Italianen, via de welbekende RAI. Dit is enkel en alleen beschikbaar voor de Italianen. Hier hebben we te maken met geografische blokkades. Deze blokkades zijn wel te ontwijken, door middel van het gebruik te maken van een versleutelde verbinding. Zo omzeilt u gemakkelijk de geo-blokkades, en Giro Live kijken staat dan op u te wachten. Let op met deze omzeiling kijk je de Giro helemaal GRATIS.

2

Ziggo

Mensen met een Ziggo abonnement hebben geluk. Die hebben toegang tot Eurosport, en kunnen dus gewoon kijken. Naast wielrenwedstrijden hebben deze mensen ook toegang tot F1. Als u veel reist is het alsnog handig om een VPN te hebben, zodat u gewoon kunt inloggen op uw account vanuit het buitenland.

3

FloBikes: USA en Canada

De Giro d’Italia live stream zal dagelijks worden uitgezonden door FloBikes. U zal een VPN verbinding nodig hebben. Dit is alleen bedoeld voor inwoners van Canada en de VS.

De officiële livestream van de Giro d Italia zal in Europa geblokkeerd worden. Dit noemt u ook wel geografische blokkades.

4

Geen live giro kijken bij de NOS. Wel samenvattingen en radio-uitzendingen

De Giro is zeer populair onder de Nederlandse populatie. Zeker ook omdat Tom Dumoulin daarin. Live giro kijken mag er dan niet bij zijn bij de NOS. Wel is er een liveblog te lezen, zodat u alsnog op de hoogte bent.

Daarnaast is er ook frequent een live update van het koersverloop op Radio 1 en er is elke avond een samenvatting bij NOS sportjournaal. Giro mag dan onverkrijgbaar zijn bij de NOS. Ze besparen geen kosten noch moeite om u op de hoogte te houden.

5

Channel L’Équipe (het Franse channel 21)

L’Équipe is een zeldzame uitzender die, net als Eurosport, de uitzendrechten bezit. Zo wordt live giro kijken mogelijk. Ook hebben wij hier hetzelfde probleem als met RAI, geografische blokkades. Bent u woonachtig buiten Frankrijk, zult u worden geblokkeerd. Nogmaals, dit is op te lossen met een VPN verbinding. Giro live kijken doet u met een VPN verbinding!

livestream giro d italia vpn schema

Een versleutelde verbinding, wat is dat?

Een versleutelde verbinding, ook wel bekend als de VPN, is een verbinding die de weg van punt A naar B codeert. Het is bijna onmogelijk deze encryptie te breken. Hierdoor is het zeer anoniem en veilig. Derden kunnen niet inzien wat u allemaal uitspookt. Tevens schermt de VPN uw IP adres af, en surft onder het IP adres van uw server. Zo kunt u dus net doen alsof u ergens anders in de wereld bent, dan waar u daadwerkelijk zit. Zo omzeilt u de geografische blokkades, en krijgt u toegang tot de Giro d Italia live stream.

Livestream Giro d Italia dus gemakkelijk met een versleutelde verbinding, bijvoorbeeld ExpressVPN.

Conclusie

Een VPN is dus gigantisch mooi meegenomen wilt u toegang krijgen tot de Giro d Italia live stream. Ook is de VPN handig voor andere live streams. Uiteraard dienen wij onszelf te beveiligen tegen de toezichthoudende partijen, dit kan met een VPN. Er zijn alsmaar partijen die het, voor wat voor doeleinden dan ook, zeer interessant vinden om te weten wat wij als onschuldige gebruiker doen op het internet.

Gebruik daarom dus een VPN. Livestream Giro d Italia doet u met een versleutelde verbinding!

Wesley

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

Mocht uw vragen of opmerkingen hebben dan horen wij het graag

      Laat uw reactie achter

      PrivacyEnBescherming.be