Zo kijkt u de Vuelta streaming in 2022

De Vuelta live kijken blijkt altijd een van de meest spannende en meest veelzijdige wielrenners evenementen van het jaar te zijn, het is namelijk de laatste van de grote tours van het jaar. Voor wielrenner fans is dit een evenement dat ze niet willen missen. In dit artikel, komt u te weten hoe u overal in de wereld toegang krijgt tot de Vuelta zodat jij de etappes van de ronde van Spanje live kan kijken. 

Probeer ExpressVPN
Hoe krijgt u overal toegang tot de Vuelta livestreams?

Wilt u de vuelta live kijken in het buitenland? Wij raden dan ExpressVPN aan om de geo-restricties te omzeilen! De VPN heeft snelle diensten en een geld terug garantie!

Waar kan u de Vuelta live kijken?

In België heeft u verschillende opties om de verschillende ritten van deze wedstrijd te bekijken. zo worden bijvoorbeeld alle etappes ieder jaar door Eurosport op tv uitgezonden, maar Eurosport heeft ook zijn eigen ronde van spanje livestream waarmee u de etappes van overal in België kan volgen. Echter moet u wel een extra abonnement aangaan wel om de zender van Eurosport te ontvangen of u kan zich abonneren op de online livestreams.

Eurosport is niet de enige zender waar u de Vuelta live kijken kan, ook andere grote rondes zoals de ‘tour de France’ worden in België door andere kanalen uitgezonden. Zo heeft u bijvoorbeeld ook Sporza op de kanalen van de VRT waar u deze ook op tv kan bekijken. De VRT heeft ook verschillende manieren om de programma’s online live te bekijken, een voorbeeld hiervan is via de livestream op de Sporza website. U kan deze vinden door op google het volgende op te zoeken: “ronde van Spanje Sporza“.

De mensen die in Spanje wonen of tijdelijk verblijven kunnen de Vuelta streaming diensten gratis volgen. Indien u enkel een computer of een mobiel apparaat beschikt kan u deze livestream bekijken op de website van de RTVE.

Live ronde van Spanje kijken buiten België

Wanneer u buiten België, de Vuelta online kijken wilt, zult u merken dat het niet mogelijk is om dit te dezelfde manieren als in België te doen. Wanneer u dit probeert zal u waarschijnlijk de volgende melding krijgen: “Deze stream is niet beschikbaar in het land waarin u zich bevindt”. Dit komt doordat de VRT geen rechten heeft om deze etappes buiten België uit te zenden. Om dit te verzekeren wordt er gebruik gemaakt van ‘geo-blockers’ op de website die u er van zullen weerhouden om de ronde van Spanje livestream te bekijken.

de ronde van spanje live

De website zal de locatie van uw IP-adres controleren en als deze buiten België ligt zal het niet mogelijk zijn om de ronde van Spanje livestream te bekijken via de livestreams van Sporza. U kan dan eventueel op google het volgende ingeven: Livestream la Vuelta, maar vaak vindt u hier geen goede of enkel betaalde oplossingen voor.

Gelukkig hebben wij een oplossing zodat deze ‘geo-blockers’ u niet weerhouden om de ronde van Spanje livestream te kijken. De oplossing om dit te voorkomen is door gebruik te maken van een virtual private network. Wanneer u een abonnement hebt voor een VPN dienst is het mogelijk om de locatie van uw IP-adres aan te passen naar een locatie binnen België. Zo kan u de geo-restricties van de streaming website omzeilen. Een VPN is niet enkel handig om uw IP-adres aan te passen en om ervoor te zorgen dat u zonder probleem de Vuelta streaming kan streamen. Het is ook een goede manier om uzelf en uw privacy te beschermen.

Bezoek ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Hoe gebruikt u een VPN om de ronde van Spanje live te kijken.

Heeft u geen idee hoe u een VPN-Verbinding moet instellen? Geen enkel probleem, we hebben een stappenplan voorzien zodat u de Vuelta streaming via uw normale kanaal kan bekijken:

 1. Een Abonnement afsluiten bij een goede VPN-provider. Een goed voorbeeld hiervan is ExpressVPN
 2. Download het VPN programma en installeer deze op het apparaat dat u wilt gebruiken.
 3. Open de geïnstalleerde software en log in.
 4. Kies een van de servers in België en stel de verbinding in.
 5. Ga naar de website van Sporza en selecteer: etappes van de Vuelta
 6. Geniet van de live Vuelta streaming etappe die op dat moment wordt uitgezonden.

Als u deze stappen gevolgd hebt zou u normaal gezien kunnen genieten van elke Vuelta streaming mogelijkheid die u ook in België zou hebben.

Wanneer u in stap #4 kiest voor een Spaanse server in plaats van een Belgische server, kan u de ronde van Spanje livestream ook gratis bekijken via de livestream van de RTVE.

Voor welke VPN dienst kies ik best?

Om de ronde van Spanje live in het buitenland te volgen heeft u dus vaak een VPN nodig, maar niet iedere VPN dienst doet hetzelfde of is niet even veilig. Het is dus van groot belang dat u voor de juiste VPN diensten kiest.

Er zijn verschillende organisaties en bedrijven die VPN diensten aanbieden. U hebt misschien ook al gemerkt dat u voor de meeste diensten zou moeten betalen en dat er enkele gratis opties bestaan, maar de grote vraag is nu: “Welke VPN kan ik het beste gebruiken?”.

Verschillende VPN’s hebben verschillende diensten. Er zijn dus een aantal dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u een VPN gaat kiezen. Wij raden het aan om te kiezen voor een van de betaalde VPN diensten. De betaalde diensten lijken allemaal hetzelfde te doen, maar er zijn toch enkele verschillen die u bijvoorbeeld pas merkt wanneer u een abonnement afsluit. Daarom geven deze bedrijven vaak een proefperiode waarin u het product gratis kan gebruiken.

Er zijn verschillende VPN diensten, zoals de diensten van ExpressVPN, waarbij u binnen een bepaalde periode uw geld kan terug krijgen. Zo kan u uittesten of u de ronde van Spanje live en zonder problemen kan kijken. Indien u niet tevreden bent van de diensten kan u uw geld terugvragen. Om u te helpen bij het kiezen van de beste VPN, hebben wij verschillende VPN’s uitgetest en met elkaar vergeleken. Hierna hebben we onderstaande lijst opgesteld waarin u onze top aanbevelingen kan terugvinden.

Gevaren van een gratis VPN dienst

Er bestaan verschillende ‘gratis’ VPN diensten waar u in principe gebruik van zou kunnen maken. Wij raden dit echter af! Dit komt doordat u bij het gebruiken van een gratis VPN dienst verschillende gevaren loopt. Deze instanties hebben vaak niet genoeg geld om u een kwaliteitsvolle ervaring te bezorgen. Zo hebben ze vaak reclames die u niet kan vermijden, maar er kan ook malware of spyware in de software zitten die u moet downloaden om gebruik te maken van deze diensten.

ronde van spanje livestream

U zal ook een hoop vertrouwen moeten hebben in deze gratis diensten. Dit komt doordat de VPN diensten verantwoordelijk zijn voor het versleutelen van uw private gegevens, alle onversleutelde data is namelijk zichtbaar voor derde partijen. Zo kunnen ze bijhouden hoe lang u op bepaalde websites blijft en wat u allemaal op het internet bekijkt. Bijvoorbeeld via welke dienst u de ronde van Spanje livestream bekijkt. Deze informatie kunnen de gratis VPN’s dan doorverkopen aan organisaties die uw informatie gebruiken om u lastig te vallen met gepersonalizeerde advertenties.Een abonnement afsluiten bij ExpressVPN zodat u de vuelta live kijken kan met kwaliteitsvolle ervaring te bezorgen.

Voordelen van betaalde VPN diensten

Zoals u kan zien is het hebben van een abonnement bij een VPN dienst handig om de ronde van Spanje live en overal te kunnen bekijken, maar er zijn ook nog andere voordelen die u krijgt bij het gebruiken van een VPN. Zoals we eerder al gezegd hebben kan u met ExpressVPN de locatie van uw IP-adres aanpassen zodat u de geo-restricties van verschillende websites kan omzeilen. Het is dus niet enkel handig om de ronde van spanje livestream te kunnen kijken, maar u kan dit ook toepassen om verschillende andere wielrenner competities te bekijken zoals de livestreams van de tour de france of het live kijken van de giro. Ook werken VPN diensten op het aanbod van populaire websites zoals Netflix, Hulu en nog veel meer.

vuelta streaming

Een ander voordeel dat u heeft wanneer u beschikt over een van de betalende VPN diensten is dat deze bedrijven er zo veel mogelijk aan doen om uw privacy en veiligheid te beschermen, terwijl u de ronde van spanje livestream volgt. Dit doen ze door encrypties op te stellen en uw IP-adres verbergen. Zo zullen de derde partijen die op de websites waarop de ronde van Spanje livestream uitgezonden wordt geen toegang hebben tot uw gegevens.

Vaak zorgen ze ook nog voor extra beveiliging wanneer u gebruik maakt van een openbaar wifi netwerk. Hierdoor kunnen andere mensen die ook gebruik maken van dit openbare netwerk, uw apparaat niet vinden. Op deze manier kan u zonder zorgen en overal naar de Vuelta streaming diensten kijken zonder dat derde partijen toegang krijgen tot deze informatie.

Bezoek ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Samenvatting

Wanneer u de Vuelta live kijken wilt, kan u dit in België gewoon via bijvoorbeeld Sporza of Eurosport doen. Mensen buiten België kunnen last hebben van geo-restricties van streaming diensten. Deze geo-restricties kunnen u weerhouden om de ronde van Spanje livestream te bekijken.

Maak daarom gebruik van een VPN, hiermee kan u namelijk veel van deze geo-restricties omzeilen en toch de ronde van spanje live bekijken! Wanneer u voor de diensten van ExpressVPN gaat, zal u kunnen genieten van de Vuelta streaming diensten zonder dat deze langer moeten laden. Hier bovenop wordt al uw informatie ook nog eens beschermd en kunnen websites of bedrijven uw internetgebruik niet volgen.

De mensen die graag gratis de Vuelta live kijken hebben nog een optie. Vindt u het niet erg dat de stream in het Spaans is? Dan kan u altijd de server van uw VPN aanpassen naar een Spaanse Server. Zo kan u namelijk de Vuelta live kijken via de livestream op de website van de RTVE!

Ik schrijf al jaren artikelen en recensies op deze blog. Als internetmarketeer heb ik veel ervaring opgedaan in alle onderwerpen die met internet te maken hebben. Daarnaast heb ik een behoorlijke technische knowhow ontwikkeld. Ik kan dus een breed scala aan onderwerpen behandelen. Omdat ik weet dat de meeste van onze lezers niet technisch onderlegd zijn, is mijn motto om het simpel te houden!

Graag horen we uw mening

   Laat uw reactie achter

   PrivacyEnBescherming.be