Hoe u de ronde van Spanje live kunt kijken 2024?

Het kijken van de ronde van Spanje in het buitenland blijkt niet altijd even evident te zijn. De streaming diensten zullen namelijk niet altijd werken in het buitenland. We zijn daarom op zoek gegaan naar een oplossing waarmee u van overal live Vuelta kijken kunt! Lees er in deze blog alles over.

Probeer GRATIS uit!
Ontgrendelt Vuelta streaming met ExpressVPN - 49% korting

Kijk overal de Vuelta live stream met de diensten van ExpressVPN! Indien u een jaar abonnement afsluit krijgt u met onze exclusieve promotie 3 maanden gratis! Ook kunt u de dienst 30 dagen zonder zorgen uitproberen met de 30 dagen geld terug garantie!

Laatst geupdate op: 7 June 2024

De beste manier om de ronde van Spanje live te volgen

Een van de diensten waarmee u live ronde van Spanje kijken kunt is Sporza. Deze dienst voorziet namelijk elke etappe. Om deze diensten te gebruiken zult u een extra abonnement moeten afsluiten waarmee u toegang krijgt tot de Sporza diensten. Zodra u dit heeft kunt u zowel via het tv kanaal als via de online stream ronde van Spanje kijken in België.

live ronde van Spanje kijken

Wilt u liever niet betalen en toch alles mee krijgen van de ronde van Spanje? Dan zijn er een aantal gratis mogelijkheden die u kunt gebruiken! Lees dan snel verder!

Beste manier om gratis live ronde van Spanje kijken

Het betalen voor een abonnement is voor veel mensen het niet waard. Daarom hebben we ook naar een gratis oplossing gezocht waarmee u gratis naar de Vuelta livestream kunt kijken!

Het Spaanse tv kanaal RTVE zend jaarlijks de live Vuelta etappes uit. RTVE is een wereldwijde zender die uitzendt in het Spaans. Via dit kanaal kunt u altijd via uw TV of via de online Vuelta naar elke etappe live kijken. Zo hoeft u geen extra abonnement af te sluiten om ronde van Spanje kijken kunnen! Echter zult u hiervoor wel binnen een bepaalde regio moeten zitten waar de ronde van Spanje uitgezonden wordt.

Vuelta livestream

Ronde van Spanje Livestream in het buitenland

Wanneer u naar het buitenland gaat en u gebruik probeert te maken van RTVE voor Vuelta livestream zult u hier waarschijnlijk geen toegang tot krijgen. De streaming diensten hebben namelijk enkel de rechten om deze binnen een bepaalde regio uit te zenden.

De streaming dienst zal uw locatie controleren aan de hand van de locatie van uw IP adres. Indien u buiten de toegestane regio ligt, zullen de geo blokkers de toegang tot de streaming dienst blokkeren. We hebben echter een oplossing voor u gevonden!

Door gebruik te maken van een VPN dienst kunt u de locatie van uw IP adres aanpassen naar een locatie die wel binnen de toegestane zone ligt. Op deze manier kunt u de geo restricties omzeilen en toch in het buitenland live Vuelta kijken.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Hoe La Vuelta Livestream bekijken met een VPN?

Wilt u graag een VPN dienst gebruiken om in het buitenland de live uitzending ronde van Spanje te kunnen kijken, maar heeft u nog nooit een VPN dienst gebruikt? Maakt u zich dan geen zorgen, we hebben namelijk een kort stappenplan voor u voorzien waarmee u gebruik leert maken van een VPN dienst om de Vuelta stream in het buitenland te ontgrendelen!

  1. Ga naar de website van een VPN dienst zoals de diensten van ExpressVPN.
  2. Sluit hiervoor een abonnement af.
  3. Download the VPN software en installeer de applicatie op het apparaat naar keuze.
  4. Open de VPN applicatie en verbindt met een server die binnen de toegestane regio van uw stream ligt. Voor Sporza is dit een server binnen België, voor de diensten van RTVE is dit een server binnen Spanje.
Probeer ExpressVPN gratis

Heft u geen zin om meteen vast te zitten aan een VPN abonnement zonder dat u zeker bent of u de Vuelta livestream wel in het buitenland kunt ontgrendelen? Probeer dan zonder zorgen de diensten van ExpressVPN uit! Bij deze organisatie krijgt u namelijk als nieuwe klant een 30 dagen geld terug garantie.

Zo kunt u de diensten 30 dagen uitproberen en nagaan of u de ronde van Spanje live kunt kijken. Indien u niet tevreden bent van de diensten kunt u binnen 30 dagen zonder verantwoording uw geld terug vragen bij deze dienst!

De beste VPN diensten om de livestream vuelta te kijken.

Wilt u graag een VPN dienst gebruiken om live ronde van Spanje kijken in het buitenland? Dan zult u wel al gemerkt hebben dat er veel verschillende VPN diensten bestaan om dit te doen.

Om u meer advies te kunnen geven hebben we verschillende VPN diensten uit kunnen testen en met elkaar kunnen vergelijken. Met de resultaten van deze testen hebben we een ranglijst kunnen opstellen van de beste VPN diensten om live Vuelta te kijken.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Voordelen

Naast het live ronde van Spanje kijken, heeft het gebruiken van een VPN dienst nog verschillende andere voordelen voor u. Zo zult u namelijk de geo restricties van verschillende andere streaming diensten kunnen omzeilen waardoor u exclusieve content kunt ontgrendelen. Denk maar aan diensten zoals: Netflix, Hulu, Eleven Sports, Tour de France en de giro.

ronde van Spanje live

Een ander voordeel dat u heeft wanneer u VPN diensten gebruikt is dat u tijdens het kijken naar de ronde van Spanje live, uw persoonlijke gegevens en uw online privacy kunt beschermen. De locatie van uw IP adres wordt namelijk aangepast en uw gegevens zullen op een zeer hoog niveau worden versleuteld. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens het kijken naar een Vuelta livestream!

Conclusie

Ronde van Spanje kijken in het buitenland is niet zo gemakkelijk. Wanneer u namelijk voor de Vuelta livestream op RTVE kiest die u ook in België gebruikt, zal de toegang tot deze stream waarschijnlijk geblokkeerd worden.

Dit komt doordat de live streaming diensten enkel de rechten hebben om de etappes binnen een bepaalde regio uit te zenden. Indien u buiten deze regio ligt zal de toegang tot de stream worden geblokkeerd door geo blokkers. De streaming dienst zal uw locatie bepalen aan de hand van de locatie van uw IP adres.

Wanneer u echter gebruik maakt van eenVPN dienst kunt u live ronde van Spanje kijken in het buitenland. Dit komt doordat de VPN dienst de locatie van uw IP adres aan kan passen waardoor u de geo restricties kunt omzeilen. Op deze manier zult u de vuelta van overal kunnen kijken.

Weet u niet welke VPN dienst u het beste kunt gebruiken om de ronde van Spanje live te kijken in het buitenland? Dan kunt u best eens de diensten van ExpressVPN proberen! Hierbij krijgt u namelijk 30 dagen de tijd om de dienst uit te proberen en indien u niet tevreden bent, kunt u gewoon uw geld terugvragen.

Dit komt doordat de organisatie nieuwe klanten een 30 dagen geld terug garantie geeft. Ook krijgen nieuwe klanten met onze exclusieve promotie tot 49% korting en 3 maanden gratis op een jaar abonnement!

Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be