NFL seizoen 2024 kijken

NFL streams zijn er zijn makkelijk te vinden op het internet. Je zal echter wel voor de officiële kanalen moeten gaan om irritaties en gevaren te voorkomen. Het zal niet uitmaken of u zicht binnen de VS bevindt of buiten de VS bent. U kunt gemakkelijk elke 2024 NFL-game streamen met een VPN aanbieder.


Test ExpressVPN
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Bijgewerkt: 3 May, 2024

Wij gebruiken alleen de officiële bronnen voor het streamen van het 2024 NFL-seizoen. American football wordt steeds populairder, zowel binnen als buiten de VS, maar de toegang tijdens het reizen is niet altijd gemakkelijk. Dit heeft er voor gezorgd dat veel fans illegale bronnen gebruiken voor nfl live stream. De meeste legitieme opties voor nfl streams kunnen echter worden gedeblokkeerd met een VPN en stellen de fans in staat om gemakkelijk de meeste games te vangen zonder gebruik te maken van risicovolle website(s).

U kunt een VPN nodig hebben om het 2024 NFL-seizoen live te streamen op uw gebruikelijke thuisdiensten terwijl u in het buitenland reist.

Hoe kan een VPN worden gebruikt voor NFL live streams?

  1. Schrijf u in voor een goed gewaardeerde VPN-dienst die bekend staat om zijn goede kwaliteit. Kies er dus eentje uit onze lijst bijvoorbeeld ExpressVPN
  2. Download en installeer de VPN-app op het door u gekozen apparaat, of als een webbrowser uitbreiding (meestal voor Chrome gebruikers).
  3. Open uw VPN-app en maak verbinding met de juiste server. Als u bijvoorbeeld probeert toegang te krijgen tot een service in de VS, maak dan verbinding met een server in de VS.

Live streaming NFL met een VPN aanbieder

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Waarom u een VPN nodig heeft voor NFL live-streaming.

Zorg ervoor dat u uw browser of apparaat cookies en cache gegevens verwijdert. U kunt ook een privé-browservenster laden (Incognito Modus op Chrome). Dit helpt bij het verwijderen van extra sporen van uw huidige locatie.      

Laad de gewenste streaming app of website. Zolang de dienst niet actief VPN-verbindingen blokkeert, moet u nu toegang hebben tot uw gewenste NFL-streams. Heeft u problemen? Probeer contact op te nemen met uw VPN-chat ondersteuning; in sommige gevallen werken alleen bepaalde VPN-servers om sommige streamingdiensten te omzeilen. Vraag uw provider dus welke servers u moet gebruiken.

Live Streaming NFL online komt met een aantal risico’s, maar de grootste zorg voor de fans is het blokkeren van geografische content. Strenge uitzendrechten betekenen dat u zelfs in de VS geen toegang heeft tot elk spel vanwege regionale black-outs.  En als u buiten de VS bent, is toegang altijd een doorlopend probleem, omdat het u misschien gewoon aan diensten ontbreekt die u voor NFL-streams kunt gebruiken.

Als het uw doel is om toegang te krijgen tot gratis of exclusieve NFL-inhoud in het buitenland, kunt u gebruik maken van een virtueel privé-netwerk, of VPN, om geografische inhoud beperkingen te omzeilen.  VPN’s zullen uw echte identiteit verbergen en u in staat stellen om verbinding te maken met een server in de VS of elders waar NFL streams beschikbaar zijn. Zoek naar een VPN dat snelle servers heeft en kan doordringen tot geografische contentblokken. U kunt zonder onderbreking genieten van de HD NFL-streams waarvoor u betaalt.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van May 2024

Hoe kunt u gratis genieten van NFL live streaming zonder kabel?

Hoewel veel wedstrijden werden geannuleerd, zal de 2020-2021 NFL nog steeds meer dan 200 wedstrijden leveren die in stadions in de VS worden gespeeld. U kunt de meeste, zo niet alle, van deze spellen bekijken via betaalde streamingdiensten wereldwijd. Echter, er zijn een aantal diensten die u zullen voorzien van een gratis live nfl stream. 

Amazone Prime Video

Hoewel deze optie niet geheel gratis is, kunt u gratis genieten van live nfl stream als u al een Amazone-account heeft. Vanaf het seizoen 2020 zal Amazon Prime Video ook de enige internationale uitzendrechten voor een zaterdag wedstrijd hebben. En als u altijd een VPN kunt gebruiken om de inhoud van Amazon te omzeilen, zodat u kunt genieten van live streaming NFL-games via Prime Video waar ook ter wereld.

Yahoo! Sports app

Volgens Yahoo! Sports, draagt de app “alle lokale en primetime reguliere wedstrijden” voor 2020-2021. U kunt alleen genieten van nfl live stream via de smartphone of tablet app bij gebruik van YoutubeTV. En een beperkt aantal spellen werkt alleen als u verbonden bent met een mobiele internetverbinding ( bijv. geen WiFi). Live streaming NFL games zijn mogelijk via de Yahoo! Sports App buiten de VS met een VPN. U moet eerst uw Google Play Store land veranderen. 

7mate (Australia free-to-air)

Het Australische free-to-air netwerk 7mate had een 4 jaar durende overeenkomst met de NFL die in 2019 afliep. Vervolgens werd de overeenkomst met minstens één jaar verlengd voor het seizoen 2019-2020. Het lijkt erop dat de overeenkomst ook voor het seizoen 2020-2021 van kracht is gebleven. 7mate zendt zowel de wedstrijden op zondag als op maandag uit. Iedereen buiten Australië kan genieten van live NFL streams met een VPN.

USTV Now

USTV-Now heeft twee belangrijke Amerikaanse uitzendkanalen: FOX en CBS. Live streaming NFL is echter vrij beperkt, omdat de dienst slechts één lokale FOX-filiaal aanbiedt, en nationale FOX- en CBS-uitzendingen die voor veel spellen een black-out bevatten. U moet kunnen genieten van uw live NFL streams met een goede internetverbinding en een sterk VPN (ExpressVPN).

Betaalde methoden van Live streaming NFL Games

Fubo TV (USA)

Om toegang te krijgen tot veel van deze Tv-stations zonder kabel, heeft u een van de verschillende streamingdiensten nodig. Op dit moment is de beste single-service optie die het meeste aantal live NFL streams levert fuboTV. Met 54,99 dollar per maand draagt fuboTV CBS, FOX, NBC, NFL RedZone, NFL Network en ESPN. Dat betekent dat u AFC, NFC, Sunday Night en Monday Night Football krijgt. Combineer dat met een Amazon Prime Video-account (8,99 dollar per maand apart, hoewel Prime Video wordt geleverd met een gewone Amazon-account ook), en u zult volledige dekking te kijken naar de 2020-2021 NFL seizoen zonder kabel hebben.

NFL Game Pass (USA)

Als u uw live NFL streams onder één dak wilt houden, kunt u echter NFL Game Pass overwegen. Deze service biedt elk Amerikaans spel on-demand aan nadat het is uitgezonden, zonder black-outs. Maar als u alles live wilt bekijken, kunt u zich aanmelden voor NFL Game Pass en via een VPN verbinding maken met uw account naar een land waar live streaming NFL beschikbaar is via de service (inclusief Duitsland, Zwitserland, Spanje en andere Eurozone landen).

NFL Game Pass (Canada)

NFL-fans in Canada hebben een paar opties om de NFL in 2024 te bekijken. Fans kunnen toegang kopen tot NFL Game Pass als een eenmalige betaling voor $74,99 om stream live NFL games en herhalingen van elk seizoen spel.  Canadese NFL fans kunnen ook stream nfl live zonder kabel met behulp van twee andere bronnen:

  • TSN Direct (RDS Direct voor Frans): $24,99/maand CAD

Live streaming NFL Games uit het VK.

Buiten de VS is het Verenigd Koninkrijk de derde meest populaire plaats voor American Football. Er zijn ook enkele gemakkelijk toegankelijke opties voor Britse NFL-fans. Uw beste opties voor NFL in het Verenigd Koninkrijk zijn onder andere:

  • Nu TV (Sky Sports access): £6.99/maand voor Now TV, plus £5.99/maand voor Sky Sports Mobile.
  • NFL-Gamepas

Nu is TV misschien wel de beste optie voor degenen die toegang willen tot Sky TV en Sky Sports zonder dat ze daarvoor apparatuur nodig hebben. U kunt minimaal een Now TV Entertainment Pass krijgen en vervolgens toevoegen op Sky Sports Mobile. De totale kosten bedragen iets minder dan £13 per maand, waardoor het veel goedkoper is dan direct in te tekenen op Sky TV, wat relatief duur kan zijn. 

Er zijn twee kabelvrije opties voor live streaming NFL in Australië:

  • NFL Game Pass: $249/jaar AUD
  • Foxtel Nu: $40/maand AUD + $29/maand AUD sportaanvulling
  • 7mate: vrij (onbepaald)

NFL Game Pass is de beste route voor Australië NFL-fans, want het draagt de meeste games live, en elk ander spel on-demand met volledige herhalingen. Het is ook gemakkelijk te downloaden en te streamen op een groot aantal apparaten. Voor degenen die willen een gratis route naar NFL live stream, 7mate zal hebben een selecte paar wedstrijden gedurende het hele seizoen (twee per week, zondag en maandag). Aangezien het een gratis, over-the-air TV-optie is, kunt u ook afstemmen met een antenne. Foxtel Now is ook een haalbare optie voor Nfl live stream, hoewel de prijs misschien niet de beste is bij $69 per maand voor toegang.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van May 2024

Live NFL streams: FAQs

Hoe kan ik een proces krijgen om live NFL streams uit Europa te halen?

Er bestaan enkele mogelijkheden voor Europese landen buiten het Verenigd Koninkrijk. Voor de Europese landen zijn er enkele opties voor live NFL streams:

  • NFL Game Pass (het grootste deel van Europa): Prijzen variëren per land

Niet alleen biedt het NFL Game Pass, maar het biedt ook een lading andere sportopties als het gaat om live NFL streams. De lage kosten maken het een solide ingang voor Europese NFL-fans.

Hoe krijg ik toegang tot live NFL streams met VPN?

Om te genieten van NFL live stream met een VPN, hoeft u alleen maar de VPN te downloaden en verbinding te maken met de server van uw doelland. Om te genieten van NFL live stream met een VPN, hoeft u alleen maar de VPN te downloaden en verbinding te maken met de server van uw doelland. Hierna kunt u naar uw doelwebsite gaan om nfl live streams te krijgen.

Werkt het VPN op alle apparaten?

Ja, u kunt VPN gebruiken voor NFL live stream vanaf elke locatie met behulp van elk apparaat.

Live Streaming NFL: Conclusie

Zelfs met een vertraagd seizoen zullen er dit seizoen meer dan 200 NFL-wedstrijden plaatsvinden. We raden u aan om kanalen voor live NFL streams te mixen met on-demand replays om de volledige ervaring te krijgen. U kunt bronnen zoals NFL.com’s schema, ESPN’s NFL schema en Google’s NFL schema controleren om het schema van de komende wedstrijden op te zoeken. Dus waar wacht u op? Download vandaag nog een VPN en geniet van NFL live streams.

Wanneer je de SuperBowl finale wilt kijken kan dit natuurlijk ook met een VPN aanbieder.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be