Hoe u NPO in het Buitenland bekijken kunt 2024

Wilt u graag NPO kijken en bent u in België of ergens anders buiten Nederland? Dan zult u waarschijnlijk merken dat de online streaming dienst niet beschikbaar is. Om u te kunnen helpen hebben we een oplossing voor u gezocht. Deze hebben we ook gevonden, lees snel verder en kom er achter hoe u NPO in het buitenland bekijken kunt!

Probeer Nu!
NPO online kijken buitenland met ExpressVPN

Met de diensten van ExpressVPN kijkt u overal naar NPO live. Probeer het zonder zorgen uit met de 30 dagen geld terug garantie. Nieuwe klanten krijgen 3 maanden gratis en tot 49% korting bij het afsluiten van een jaarabonnement via onze exclusieve promotie!

Laatst geupdate op: 19 July 2024

Waarom kan NPO niet in het buitenland kijken

NPO is een Nederlandse uitzender die verschillende leuke tv programma’s uitzend in Nederland. Ze hebben ook een online site waarmee u NPO zou kunnen kijken. Echter heeft NPO de rechten niet om de programma’s buiten Nederland uit te zenden. Wanneer u de NPO app buitenland probeert te gebruiken, zullen de geo blokkers van de dienst de toegang tot de programma’s waarschijnlijk blokkeren.

De geo blokkers zullen aan de hand van uw IP adres uw locatie kunnen bepalen en indien deze buiten de toegestane regio ligt, zult u geen NPO kijken in het buitenland.

NPO start kijken in het buitenland

Echter hebben we een oplossing gevonden waarmee u toch NPO live buitenland kunt volgen. Hiervoor moet u enkel een VPN dienst gebruiken. Een VPN dienst zal u namelijk helpen door de locatie van uw IP adres aan te passen naar een locatie die binnen de toegestane zone ligt. Wanneer u dus met een VPN server verbindt zult u NPO start kijken in het buitenland van waar u dit maar wilt!

Heeft u geen idee hoe u dit zou moeten doen? Dan kunt u best even verder lezen. We hebben het er namelijk over in het volgende deel van deze blog!

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Hoe NPO start kijken in het buitenland doormiddel van een VPN

Wilt u graag NPO online kijken buitenland en wilt u hiervoor een VPN dienst gebruiken, maar weet u niet goed hoe u een VPN dienst zou moeten gebruiken? Geen enkel probleem. Om u te kunnen helpen voorzien we namelijk een kort stappenplan voor u. Lees snel verder!

  1. Abonneer op een VPN dienst naar keuze, onze keuze zijn de diensten van ExpressVPN!
  2. Hierna zult u de VPN software moeten installeren op de computer of smartphone waarmee u NPO live buitenland wilt volgen.
  3. Zodra de Software op uw apparaat staat kunt u verbinding maken met een VPN server die binnen de zone die goedgekeurd wordt door de Geo blokkers ligt van de streaming dienst. Voor NPO is dit een server die in Nederland ligt.
  4. Ga naar de website van NPO en kijk al uw favoriete programma’s!

Met dit stappenplan zult u zonder problemen NPO start vanuit buitenland kunnen volgen. Wilt u deze manier uitproberen, maar heeft u geen idee welke VPN dienst u zou kunnen gebruiken? Lees dan snel verder.

Probeer gratis een ExpressVPN om NPO kijken in buitenland

Wanneer u op zoek gaat naar VPN diensten om NPO start kijken in het buitenland, zult u waarschijnlijk ook verschillende gratis diensten vinden. We raden echter af om deze gratis diensten te gebruiken. Zo kunnen ze namelijk terwijl u NPO start kijken in het buitenland, uw persoon lijkt gegevens doorverkopen aan derde partijen.

Ook kunnen deze gratis VPN diensten uw gevoelige gegevens zoals uw log in gegevens en uw bankgegevens volgen en bijhouden waardoor deze gevaar lopen voor fraude en diefstal.

NPO online kijken buitenland

Wilt u toch eerst een gratis VPN uitproberen om NPO start in buitenland kijken? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van ExpressVPN! Deze VPN dienst geeft nieuwe klanten namelijk een 30 dagen geld terug garantie voor nieuwe klanten. Hiermee kunt u 30 dagen de VPN dienst uitproberen en kijken naar NPO buitenland! Indien u de diensten niets vind, kunt u binnen deze 30 dagen zonder verantwoording uw geld terug vragen.

De beste VPN’s om NPO online kijken buitenland

Wanneer u een VPN dienst op zoekt om NPO online kijken buitenland zult u verschillende diensten aangeboden krijgen. Om u te helpen hebben we verschillende VPN diensten uitgetest en met elkaar vergeleken om te bepalen welke VPN het beste is om NPO in het buitenland bekijken te kunnen.

Met de resultaten hebben we onderstaande ranglijst kunnen opstellen.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

De voordelen van VPN’s naast NPO in het buitenland bekijken

Het gebruiken van een VPN dienst is niet alleen handig om NPO live buitenland te kunnen volgen. Heeft u geen idee waarvoor u een VPN nog kunt gebruiken? Dan leest u best even verder.

Naast het omzeilen van de geo restricties zodat u NPO start kijken in het buitenland kan, zult u ook nog de geo restricties van andere diensten kunnen omzeilen. Denk maar aan populaire streaming diensten zoals Netflix en HULU. Ook zult u via online diensten naar Nederlandse tv kunnen kijken en u kunt met een VPN dienst ook Belgische tv in het buitenland bekijken.

NPO live buitenland

Naast het omzeilen van geo restricties, zult u uw persoonlijke gegevens en uw online privacy ook een stuk beter kunnen beschermen. Zo zult u tijdens het NPO online kijken buitenland uw IP adres kunnen verbergen en al uw persoonlijke gegevens zullen op een veilige manier versleuteld worden zodat derde partijen hier niet achter kunnen komen.

Ook zult u, wanneer u gebruik maakt van een openbaar netwerk, uw IP adres kunnen verbergen zodat mensen op dit openbaar netwerk uw computer niet zouden kunnen vinden.

Alles over NPO live buitenland kunnen kijken!

Door de geo restricties die de uitzender moet implementeren is het kijken van NPO live buitenland niet mogelijk. De geo blokkers zullen namelijk uw locatie controleren en als deze niet in de toegestane zone ligt, zal de toegang tot de stream geblokkeerd worden.

Echter zult u met een VPN dienst deze geo blokkers kunnen omzeilen om toch NPO in het buitenland bekijken te kunnen. De VPN dienst zal de locatie van uw IP adres namelijk kunnen aanpassen zodat deze binnen de toegestane zone ligt, zo zult u ook meteen de geo blokkers kunnen omzeilen!

Het gebruikmaken van een VPN is ook nog voordelig voor uw online privacy en uw persoonlijke gegevens aangezien een VPN dienst al deze gegevens op een veilige manier zal versleutelen!

Heeft u geen idee welke VPN dienst u zou kunnen gebruiken?

Dan raden we zeker de diensten van ExpressVPN aan! Deze VPN dienst voorziet namelijk een 30 dagen geld terug garantie zodat u de VPN zonder zorgen kunt uittesten. Ook zult u bij het afsluiten van een jaar abonnement 3 maanden gratis krijgen en tot wel 49% korting krijgen indien u gebruik maakt van onze exclusieve promotie! Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met NPO kijken buitenland van waar u maar wilt!

Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be