Nederlandse televisie kijken 2024

Het is mogelijk Nederlandse tv kijken in buitenland te bekijken. Neem een VPN provider. Een VPN is een multifunctionele beschermingskit voor het web. Nederlandse televisie kijken zal eenvoudig worden met een VPN aanbieder.

BIJGEWERKT: 9 June 2024

Een VPN provider is multifunctioneel op beveiliging gebied. Er zijn tal van functies en hierdoor is het makkelijk ze te vergeten wanneer u maar een van de opties gebruikt.

Een van de opties is “Nederlandse televisie kijken” buiten Europa. Ik heb de verschillende opties op een rijtje gezet zodat u niet vergeet dat u er veel meer mee kan dan “Nederlandse TV zenders“ontvangen. Live Nederlandse tv kijken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Test ExpressVPN
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Omzeil censuur

Tal van overheden proberen buitenlandse media zoals kranten te weren van van hun locale internet. Zo is China niet alleen bekend om de “Chinese muur” maar ook om zijn digitale muur.

Alles waar ze geen direct controle over hebben proberen ze door blokken. Media is hier een onderdeel van maar ook de social media zien deze overheden als een gevaar. Websites zoals Facebook, Youtube, Gmail, Twitter allemaal geblokt.

Niet alleen China maakt zich hier schuldig aan, denk eens dichter bij huis aan Turkije.

Nederlandse televisie kijken

Wanneer we het over omzeilen van censuur hebben is het ook mogelijk met een VPN betaal dienst live Nederlandse tv kijken mogelijk te maken. Doormiddel van een VPN dienst verdwijnen geografische blokkeringen als sneeuw voor de zon.

Onze locatie

Dit is een zeer nuttige toepassing. Wanneer u in Spanje, Frankrijk, Thailand of Italië woont, het maakt niet uit waar ter wereld. Nederlandse tv zenders ontvangen is “easy!!!  Je log in op de aangeboden server mogelijkheid in Nederland en de dienst denkt dat u in Nederland zit. Zo leidt je diensten als  NPO, RTLxl, BBC, Netflix Amerika allemaal om de tuin. Je logt gewoon in het land waar de streaming van zou willen ontvangen. De betaal VPN heeft vele opties.

nederlandse zenders

Ik ben een enorme fan van Formule 1 en Max Verstappen. Het is heel moeilijk om dit circus te volgen. Nu zelf betaal lid bij RTL Duitsland. Dit was niet mogelijk zonder VPN provider. Nederlandse tv kijken zou een oplossing kunnen zijn met een provider zoals Ziggo.

Het zelfde geldt voor het Netflix aanbod Nederland. Zeer beperkt wanneer je weet dat het Amerikaanse Netflix in Nederland ook gewoon kan ontvangen. Het enige wat je moet doen is de blokkade opheffen. Dit betekend dat u moet inloggen in een server in Amerika dit kan zeer eenvoudig met uw VPN provider. Ben u eenmaal ingelogd heeft u het totale Amerikaanse Netflix aanbod tot uw beschikking. U bent niet illegaal bezig dus daar hoeft u niet bang voor te zijn. Sterker nog Netflix weet dat u het doet maar ze knijpen een oogje dicht. Het gaat tenslotte om heel veel geld.

Sommige film maatschappijen komen in opstand. Het enige wat ze kunnen doen is hun films niet onderbrengen bij Netflix. Netflix heeft ook hier iets op gevonden door nu zelf te gaan produceren. Ze brengen steen goede series uit en zeer goede documentaires.

De oplossing om Nederlandse televisie kijken mogelijk te maken

Met een VPN breek je door deze “firewalls” heen en kan je favoriete nieuws media blijven lezen en al je vrienden op de hoogte houden via Facebook en je gmail blijven uitlezen.

Een VPN provider is ideal wanneer je in dit soort landen woont of vaak naar toe reist. Het zijn namelijk meer landen die je denkt die aan censuur doen!! Ik noemde hierboven al Nederlandse tv zenders in buitenland dit alles is geen probleem mits u voor een VPN provider kiest.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Beveilig al uw apparatuur

Wanneer u kiest voor een VPN dienst is het verstandig om voor een betaal VPN dienst te kiezen. U heeft dan meestal de beschikking over meerdere login. Dit betekend dat u uw VPN over meerdere apparaten kan verdelen.

Ik heb verschillende VPN diensten persoonlijk getest en heb een tot 25 samengesteld.

Ik zal je de TOP VPN aanbieders laten zien. En TV kanalen in buitenland Nederlandse TV kanalen in buitenland Nederlandse TV kanalen in buitenland

Live Nederlandse tv kijken met een VPN aanbieder

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Blijf onzichtbaar

Uw Internet Service Provider (ISP) kan alles volgen en opslaan wat u ook doet op het internet. Ze hebben ook de mogelijkheid uw bandbreedte te verkleinen wanneer ze dat willen, bijv. omdat ze zien dat je een torrent gebruiker bent. Tevens zouden ze jouw internet log kunnen doorspelen aan derde via een rechtelijk proces. U waant zich misschien veilig en beschermd maar dat bent u niet!!

De oplossing om Nederlandse tv zenders te kunnen streamen

Een VPN versleuteld uw internet verbinding. Het is onmogelijk voor de Internet Service Provider (ISP) om te zien wat u precies uitvoert een log opslaan hiervan heeft geen zin. Mocht een instantie uw gegevens opvragen hebben ze er niets aan.

Bespaar geld

Nu zal je waarschijnlijk denk “hoe dan?”. Een goede VPN provider kost toch geld. Ja, dit klopt. Wanneer je een VPN provider kiest is het verstandig om er een te kiezen die je kan vertrouwen.  Het bedrag dat je betaald zie je doorgaans terug in hoe ze met hun klanten omgaan, de live helpdesk chat functie of snelle response op email.

De locatie van de provider is bijvoorbeeld van belang ivm het opvragen van gebruikers logs, kies daarom een VPN provider die geen logs opslaat. De vraag was hoe bespaart u geld?

Het gevaar is online prijs discriminatie.

De oplossing om censuur te ontwijken:

Sommige online winkels rekenen u hogere bedragen wanneer u uit bepaalde locaties inlogt. Nu is het zo dat u uw locatie kan veranderen doormiddel van een VPN en u hierdoor de goedkoopste prijs kan afdwingen.

Alles is versleuteld

vpn

Overal heb je tegenwoordig gratis WiFi van op je terras, in de trein, in de winkel en hotel ….. Ik kan wel even doorgaan. Vooral als je veel reist ben je afhankelijk van deze gratis service omdat je niet altijd een simkaart tot je beschikking hebt.

Het is nagenoeg niet veilig en voor hackers super makkelijk om je gegevens te stelen.

De oplossing is blijf onzichtbaar:

Gebruik altijd een VPN om al je communicatie te versleutelen en vooral op onbekende netwerken waar u kwetsbaar bent. Ga maar een na op hoeveel hotspots je bent en daar Nederlandse zenders op zou kunnen streamen.

Veel gevraagde vragen:

🚫 Dit is de reden waarom Nederlandse televisie geblokkeerd is buiten Nederland?

💁 Ten eerste Nederlandse TV is niet geblokkeerd buiten Nederland, maar wel buiten de EU. Binnen EU zou je alles kunnen zien wat ze in NL uitzenden mits je niet langer dan 3 maanden buiten Nederland verblijft. Blijf je langer weg dan wordt je herkend aan je IP-adres en zal je geblokkeerd worden. Nederlandse tv kijken buiten de EU dan heb je een VPN aanbieder nodig. Deze zal je locatie verbergen en je kan net doen alsof je in Nederland zit.

🚧 Is er een manier om Nederlandse tv zenders te streamen?

Ja, Nederlandse tv kijken in buitenland is “easy”. Neem een versleutelde verbinding, deze zal je locatie afschermen en vanaf nu kan je overal ter wereld Nederlandse televisie kijken.

🏆 Wat is de beste VPN om Nederlandse tv kijken mogelijk te maken

Een lastig vraag maar naar veel test uren ben ik tot de conclusie gekomen dat ExpressVPN de beste versleutelde verbinding is op de VPN markt. Maar het is een zeer “close race”.  Eenvoud en gebruikers gemakt score veel punten en daarbij spelen stabiliteit en privacy ook een grote rol

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben horen wij dit graag! Ik wens u alvast veel kijkplezier met “live Nederlandse tv kijken” waar u ook bent.

 

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be