Qatar Airways Grand Prix of Qatar live kijken in 2024

Bent u op zoek naar een manier om de MotoGP live stream te kijken? Dan hebben wij de oplossing voor u. In deze blog geven we je de beste betaalde en gratis kanalen waarmee u naar de evenementen kunt kijken. Er kunnen echter wel een aantal obstakels zijn, maar geen zorgen, we laten je weten hoe je deze eenvoudig overkomt. Wil je er meer over weten? Lees dan snel verder.

Laatst geupdate op: 12 April 2024

DE EERST VOLGENDE MOTO GP LIVESTREAMING RACE 2023

Title: Qatar Airways Grand Prix of Qatar

Locatie: Losail International Circuit, Qatar

Datum: 10/03/2024

Ontdek de voordelen van het kijken naar MotoGP met ExpressVPN!

Met ExpressVPN kunt u geo-blokkades omzeilen en genieten van MotoGP-inhoud van over de hele wereld zonder beperkingen. Met een verborgen IP-adres en versleutelde gegevens kunt u ook veilig en privé streamen.

En wanneer u toegang heeft tot gratis Wi-Fi-netwerken, beschermt ExpressVPNuw verbinding tegen hackers en nieuwsgierige mensen.

Met ExpressVPN kunt u MotoGP op elk apparaat streamen, of het nu op uw tv, browser of mobiele app is. Mis geen seconde van de actie en probeer vandaag nog ExpressVPN uit!

De beste betaalde streaming sites om MotoGP te kijken

Er zijn verschillende betaalde streaming sites beschikbaar om MotoGP in België te kijken.

Hieronder vindt u een lijst van lokale platformen en kanalen waar het evenement wordt uitgezonden:

 1. Telenet Play Sports: Telenet Play Sports is de exclusieve zender van de MotoGP in België. Het biedt volledige live-uitzendingen van alle races, kwalificaties en trainingen. Het abonnement op Telenet Play Sports is beschikbaar via uw Telenet-tv-abonnement of via een online abonnement op de website. Het is beschikbaar op tv en via de browser en de app op uw mobiele apparaat.
 2. Proximus Sports: Proximus Sports biedt ook de volledige live-uitzendingen van de MotoGP in België. Het abonnement is beschikbaar via uw Proximus-tv-abonnement of via een online abonnement op de website. Het is beschikbaar op tv en via de browser en de app op uw mobiele apparaat.
 3. Eurosport Player: Eurosport Player biedt live-uitzendingen van de MotoGP op hun online platform. Het vereist een abonnement om toegang te krijgen tot de live-uitzendingen en het is beschikbaar op uw tv, browser en mobiele apparaat.

Naast deze betaalde platformen zijn er ook gratis kanalen beschikbaar om de MotoGP in België te kijken. Maar vergeet niet dat deze kanalen mogelijk niet alle races en kwalificaties uitzenden.

Als u echter de voorkeur geeft aan een volledige en hoogwaardige uitzending, dan zijn de bovengenoemde betaalde platformen een uitstekende keuze.

MotoGP op TV

Beste diensten om gratis MotoGP kijken

Als je op zoek bent naar gratis streaming sites om MotoGP te kijken, zijn er verschillende opties beschikbaar.

Hieronder staan enkele lokale en buitenlandse kanalen/platforms waar het evenement gratis wordt uitgezonden:

 • ITV Hub: ITV is een Britse zender die gratis live streaming van de MotoGP aanbiedt. Het is beschikbaar op zowel TV als online en biedt een uitstekende dekking van het evenement.
 • TEN Sports: TEN Sports is een Indiaas sportkanaal dat gratis live streaming van de MotoGP aanbiedt. Het is zowel op TV als online beschikbaar en biedt een uitstekende verslaggeving van het evenement.
 • TV8: TV8 is een Turks televisiekanaal dat gratis live uitzendingen van de MotoGP aanbiedt. Het is beschikbaar op zowel TV als online en biedt uitstekende verslaggeving van het evenement.
 • Houd er rekening mee dat deze gratis kanalen niet alle races uitzenden en dat sommige kanalen geografische beperkingen hebben. Als u echter op zoek bent naar gratis streamingopties, zijn dit uitstekende keuzes om MotoGP te bekijken.
 • RTL Germany: RTL is een Duitse zender die gratis live-uitzendingen van MotoGP aanbiedt. Het is beschikbaar via tv en de website en biedt een uitstekende dekking van het evenement.
 • Servus TV: Servus TV is een Oostenrijkse zender die gratis live-uitzendingen van MotoGP aanbiedt. Het is beschikbaar op tv, browser en mobiele apparaten en biedt een uitstekende dekking van het evenement.
 • Sporza: Sporza is een Belgisch sportkanaal dat gratis live-uitzendingen aanbiedt van het MotoGP-kampioenschap. Beschikbaar via TV en website, Sporza biedt uitstekende verslaggeving van het evenement.
 • RTBF: RTBF is een andere Belgische zender die gratis uitzendingen van het MotoGP-kampioenschap aanbiedt. Het is beschikbaar op TV en de website en biedt een volledig verslag van het evenement.

De beschikbaarheid van gratis streamingopties kan echter per land en regio verschillen, en sommige platforms bieden mogelijk geen livestreams van alle wedstrijden. Afhankelijk van de regio waar je bent, heb je misschien een zogenaamd Virtuel Private network (VPN) nodig om de MotoGP stream te bekijken.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van April 2024

MotoGP streaming

Moto GP kijken overal en in het buitenland

De zenders hebben enkel de rechten om de livestreams beschikbaar te stellen aan mensen binnen een bepaalde regio. De stream zal uw locatie aan de hand van uw IP adres controleren en indien deze buiten de toegestane zone ligt, zullen de geo blokkers de toegang tot de stream blokkeren en zal het onmogelijk zijn om de stream te gebruiken.

Hiervoor hebben we gelukkig een oplossing voor gevonden: gebruik maken van een VPN dienst.

Met een VPN dienst kun u namelijk de locatie van uw IP adres aanpassen waardoor u de geo restricties van de MotoGP streaming diensten kunt omzeilen.

Op deze manier is het mogelijk om van buiten de toegestane zones toch via deze streaming diensten live de MotoGP kijken. Lees in het volgende deel hoe u een VPN dienst moet instellen.

MotoGP kijken

Hoe kunt u Moto GP live kijken in het buitenland met een VPN?

Wilt u graag een VPN dienst gebruiken om naar de MotoGP kijken te kunnen in het buitenland, maar heeft u nog nooit echt gebruik gemaakt van een VPN dienst? Geen enkel probleem, met het korte stappenplan dat we in dit deel van dit artikel voorzien hebben, kunt u zonder problemen een VPN dienst gebruiken om de MotoGP streaming van overal te ontgrendelen.

 1. Bezoek de website van een VPN dienst naar keuze, wij raden de diensten van ExpressVPN aan.
 2. Kies het abonnement dat het beste bij u past en sluit deze af.
 3. Download en installeer de VPN software op uw apparaat waarmee u de MotoGP kijken wilt
 4. Open de VPN software en verbind met een server die binnen de toegestane zone van uw stream ligt:

Geniet van het kijken naar de MotoGP via een VPN.

Probeer ExpressVPN gratis

Wilt u graag een VPN dienst uitproberen maar wilt u niet meteen aan een abonnement vast zitten? Dan kunt u de diensten van ExpressVPN zonder zorgen uitproberen. Bij deze dienst krijgt u namelijk een 30 dagen geld terug garantie.

Indien u de diensten niet wilt gebruiken, kunt u binnen de 30 dagen uw geld zonder zorgen terugvragen. De ultra snelle servers van deze VPN dienst zorgen ervoor dat u zonder haperingen naar de MotoGP live kijken kunt.

Met een enkel abonnement kunt u de VPN op uw computer, tablet, smartphone en andere apparaten gebruiken!

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van April 2024

Beste VPN diensten

Wanneer u op zoek gaat naar VPN’s om de MotoGP op tv in het buitenland te kijken, zult u verschillende aanbiedingen vinden. We hebben verschillende VPN diensten uitgetest en met elkaar vergeleken.

Met de resultaten van deze vergelijkingen hebben we de volgende ranglijst kunnen opstellen:

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Voordelen van VPN diensten

De voordelen van VPN’s voor gebruikers zijn talrijk:

 • Geo-blokkering omzeilen en censuur bestrijden: Met een VPN kunnen gebruikers hun echte IP-adres verbergen en een ander IP-adres uit een ander land gebruiken om toegang te krijgen tot geo-geblokkeerde inhoud en websites, waaronder streamingplatforms zoals Netflix, Hulu, Formula1 race livestreams, enz. Hierdoor kunt u ook censuur en beperkingen omzeilen die in bepaalde landen of regio’s bestaan.
 • Meer veiligheid en privacy: Met een VPN kunnen gebruikers hun gegevens versleutelen om ze te beschermen tegen potentiële hackers en andere bedreigingen. De VPN verbergt ook het werkelijke IP-adres van de gebruiker, waardoor deze beschermd wordt tegen bewaking en identiteitsdiefstal. Op gratis WiFi-netwerken, die vaak onveilig zijn, biedt een VPN extra beveiliging en privacy.

Alle MotoGP-wereldkampioenen van 2000 tot 2022

Jaar Klasse Bestuurder Natie Motorbike
2022 MotoGP Francesco Bagnaia ITA Ducati
2021 MotoGP Fabio Quartararo FRA Yamaha
2020 MotoGP Joan Mir ESP Suzuki
2019 MotoGP Marc Marquez ESP Honda
2018 MotoGP Marc Marquez ESP Honda
2017 MotoGP Marc Marquez ESP Honda
2016 MotoGP Marc Marquez ESP Honda
2015 MotoGP Jorge Lorenzo ESP Yamaha
2014 MotoGP Marc Marquez ESP Honda
2013 MotoGP Marc Marquez ESP Honda
2012 MotoGP Jorge Lorenzo ESP Yamaha
2011 MotoGP Casey Stoner AUS Honda
2010 MotoGP Jorge Lorenzo ESP Yamaha
2009 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha
2008 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha
2007 MotoGP Casey Stoner USA Ducati
2006 MotoGP Nicky Hayden ESP Yamaha
2005 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha
2004 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha
2003 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha
2002 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha
2001 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha
2000 MotoGP Kenny Roberts Jr. USA Suzuki

Veel gestelde Vragen

Kan ik de MotoGP live kijken op internet met een gratis VPN?

Technisch gezien zou dit kunnen, echter raadt ik dit absoluut niet aan om te doen. De reden dat ik niet aanbeveel een gratis VPN te gebruiken is simpel. Niets is namelijk gratis. Als je niet betaalt met geld, betaal je met je persoonsgegevens die terechtkomen in een database of door advertenties te kijken.

Niets is irritanter dan ongewenste pop-ups en andere banners die midden tijdens het MotoGP live kijken continue in beeld komen. Wat nog gevaarlijker is, is dat sommige gratis VPN-aanbieders zelfs je persoonsgegevens verhandelen aan hackers en andere digitale criminelen.

Naast al deze zaken komt het gebruik van een gratis VPN met nog meer, technische problemen.

Denk aan lage kwaliteit streams en veel en lang bufferen. Dit komt doordat gratis VPN’s vaak bandbreedte limieten hebben, langzame servers en over het algemeen een klein servernetwerk. Vaak kunnen ze niet eens hun IP-adressen continue maskeren, waardoor je MotoGP zelfs halverwege kan uitvallen.

Mijn advies is dan ook gewoon te gaan voor een premium VPN service. Dit kost je hooguit een paar Euro per maand. Op deze manier is je digitale privacy zo goed mogelijk beschermd. Ook kun je natuurlijk gebruik maken van mijn 30 dagen gratis VPN truc.

Moet ik betalen om de MotoGP te kunnen bekijken?

Dit hangt volledig af van de zender waarmee je de MotoGP live kijken. Sommige zenders zijn gratis, andere zijn betaald. Om te weten te komen hoeveel je eventueel zou moeten betalen, kan je het beste de websites van de kanalen die de MotoGP live kijken uitzenden bezoeken.

Het beste is echter wel om altijd een van de zenders te gebruiken die ik hierboven vermeld heb en niet een of andere illegale streaming website. Dit soort websites zitten vaak vol met spam en andere nariteiten die je liever niet op je toestel wilt.

Waar kan ik een VPN nog meer voor gebruiken?

Naast alleen de MotoGP kijken kun je met een VPN ook andere sportevenementen kijken. Ook sportevenementen die niet live gestreamd worden in het land waar je op dat moment bent. Denk aan de Europa League, de NFL, Wimbledon etc.

Daarnaast kun je de contentbibliotheken van andere landen gebruiken van populaire streamingdiensten als MotoGP live streaming Youtube, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Disney+ etc.

Ook bescherm je je toestellen en persoonsgegevens zo goed mogelijk met malware- en ad blockers, zelfs als je op een publieke Wi-Fi hotspot bent ingelogd. Als je houdt van torrents downloaden, kun je dit in volledige privacy doen. Je deblokkeert namelijk peer-to-peer verboden van je internetaanbieder en van je lokale overheid.

Conclusie

De MotoGP streaming live kijken is niet altijd evident. De geo restricties controleren uw locatie en als u niet binnen de toegestane zone zit zijn er veel streaming diensten die de toegang blokkeren. Echter kunt u gebruik maken van een VPN dienst die de locatie van uw IP adres aanpast om de geo restricties te omzeilen.

Indien u al een abonnement heeft bij de RTBF, kunt u met een VPN niet de Motogp op tv kijken in het buitenland, maar wel via de online stream. Wilt u niet betalen voor een abonnement dan kunt u gebruik maken van een van de gratis diensten zoals: TV8, ServusTV en RTVE. Hiervoor moet u wel de VPN server aanpassen naar de toegestane regio van de MotoGP streaming.

Weet u niet welke VPN dienst u best gebruikt? Dan raden wij de diensten van ExpressVPN aan. Hiermee krijgt u toegang tot ultra snelle VPN verbindingen en kunt u de dienst 30 dagen uit proberen met de geld terug garantie. Nieuwe klanten krijgen via onze exclusieve promotie ook nog eens tot 49% korting en 3 maanden gratis indien u een jaar abonnement afsluit.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van April 2024

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be