MotoGP overal live kijken in 2022

black friday aanbiedingen

Bent u op zoek naar een manier om de MotoGP live stream te kijken? Dan hebben wij de oplossing voor u. In deze blog geven we je de beste betaalde en gratis kanalen waarmee u naar de evenementen kunt kijken. Er kunnen echter wel een aantal obstakels zijn, maar geen zorgen, we laten je weten hoe je deze eenvoudig overkomt. Wil je er meer over weten? Lees dan snel verder.

Laatst geupdate op: 25 november 2022

DE EERST VOLGENDE MOTO GP LIVESTREAMING RACE

MotoGP live kijken op internet race zal zijn de Grande Prémio de Portugal. Het Autódromo Internacional do Algarve, Portugal is de locatie en de datum zal zijn 27/03/2023. Will je niets missen kan je in dit artikel de Moto GP op internet gratis zenders vinden waar je de MotoGP livestream kan ontvangen.

Met de diensten van ExpressVPN kunt u overal MotoGP kijken via uw favoriete streaming diensten. Maak er nu gebruik van en krijg tot 49% korting en 3 maanden gratis op een jaarabonnement. Probeer het zonder zorgen uit met de 30 dagen geld terug garantie!

Probeer ExpressVPN gratis

De beste diensten om MotoGP op tv te kijken

Wilt u graag de MotoGP live op tv kijken binnen België? Dan heeft u verschillende mogelijkheden om dit te kunnen doen. Zo heeft u bijvoorbeeld de diensten van de RTBF, we hebben het erover in het volgende deel van deze blog.

MotoGP op TV

De RTBF is een uitzender die de stream MotoGP België tv voorziet. Via het kanaal kunt u de volledige MotoGP. De meeste races worden uitgezonden op het HDTV kanaal van de RTBF, maar er zijn echter ook een aantal races die zullen worden uitgezonden op RTBF La Une.

Om naar de MotoGP streaming op tv of online te kijken moet u een abonnement afsluiten. Dit kunt u online of bij uw huidige TV provider doen. Zodra u het abonnement afsluit kunt u zowel op tv als via de stream de MotoGP. Betaalt u liever niet voor een abonnement? Geen probleem we hebben namelijk een aantal verschillende gratis opties voor u gevonden. Lees snel verder.

Beste diensten om gratis MotoGP kijken

Wilt u graag de MotoGP streaming zonder dat u hiervoor moet betalen? Dan zijn de volgende opties perfect voor u. We hebben namelijk een aantal gratis opties voorzien waarmee u gratis de MotoGP kijken kunt.

Servus TV is een Oostenrijkse zender die zowel MotoGP als MotoGP diensten online aanbiedt. Tot 2023 heeft deze zender de rechten om alle races van de MotoGP live uit te zenden. De commentaar van de races zal via deze stream in het Oostenrijk gegeven worden. U kunt op de online website de volledige trainingssessies en races live volgen, maar u kunt hier ook terecht om de herhalingen MotoGP.

MotoGP streaming

TV8 is een Italiaanse zender waarbij u de MotoGP kunt volgen met Italiaanse commentaar. Echter heeft de dienst ook een website waarop u de MotoGP streaming zou kunnen volgen.

Op deze manier heeft u verschillende manieren om gratis naar de MotoGP met Italiaanse commentaar. De zender zendt de volgende 6 races volledig en live uit: Amerikaanse GP, Spaanse GP, Italiaanse GP, San Marino GP, Aragon GP. Alle streams worden in HDTV uitgezonden.

De Spaanse zender RTVE heeft ook de rechten om een aantal verschillende MotoGP races live uit te zenden. Zo kunt u bij deze tv zender of via de online stream terecht voor het live volgen van de Spaanse en de Aragon races.

Hoewel deze diensten gratis zijn om te gebruiken, zult u wel binnen een bepaalde regio moeten zijn. Indien u niet binnen de toegestane regio zit, zal het gebruik maken van deze diensten onmogelijk zijn. Gelukkig hebben we een oplossing hiervoor gevonden, lees snel verder.

Moto GP kijken overal en in het buitenland

De zenders hebben enkel de rechten om de livestreams beschikbaar te stellen aan mensen binnen een bepaalde regio. De stream zal uw locatie aan de hand van uw IP adres controleren en indien deze buiten de toegestane zone ligt, zullen de geo blokkers de toegang tot de stream blokkeren en zal het onmogelijk zijn om de stream te gebruiken. Hiervoor hebben we gelukkig een oplossing voor gevonden: gebruik maken van een VPN dienst.

MotoGP kijken

Met een VPN dienst kun u namelijk de locatie van uw IP adres aanpassen waardoor u de geo restricties van de MotoGP streaming diensten kunt omzeilen.

Op deze manier is het mogelijk om van buiten de toegestane zones toch via deze streaming diensten live de MotoGP kijken. Lees in het volgende deel hoe u een VPN dienst moet instellen.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van november 2022

Hoe kunt u Moto GP live kijken in het buitenland met een VPN?

Wilt u graag een VPN dienst gebruiken om naar de MotoGP kijken te kunnen in het buitenland, maar heeft u nog nooit echt gebruik gemaakt van een VPN dienst? Geen enkel probleem, met het korte stappenplan dat we in dit deel van dit artikel voorzien hebben, kunt u zonder problemen een VPN dienst gebruiken om de MotoGP streaming van overal te ontgrendelen.

  1. Bezoek de website van een VPN dienst naar keuze, wij raden de diensten van ExpressVPN aan.
  2. Kies het abonnement dat het beste bij u past en sluit deze af.
  3. Download en installeer de VPN software op uw apparaat waarmee u de MotoGP kijken wilt
  4. Open de VPN software en verbind met een server die binnen de toegestane zone van uw stream ligt. Voor de zenders van de RTBF is dit een server in België, voor de diensten van ServusTV is dit in Oostenrijk, voor TV8 is dit in Italië en voor de diensten van de RTVE is dit in Spanje!
  5. Geniet van het kijken naar de MotoGP via een VPN.
Probeer ExpressVPN gratis

Wilt u graag een VPN dienst uitproberen maar wilt u niet meteen aan een abonnement vast zitten? Dan kunt u de diensten van ExpressVPN zonder zorgen uitproberen. Bij deze dienst krijgt u namelijk een 30 dagen geld terug garantie. Indien u de diensten niet wilt gebruiken, kunt u binnen de 30 dagen uw geld zonder zorgen terugvragen. De ultra snelle servers van deze VPN dienst zorgen ervoor dat u zonder haperingen naar de MotoGP live kijken kunt. Met een enkel abonnement kunt u de VPN op uw computer, tablet, smartphone en andere apparaten gebruiken!

Beste VPN diensten

Wanneer u op zoek gaat naar VPN’s om de MotoGP op tv in het buitenland te kijken, zult u verschillende aanbiedingen vinden. We hebben verschillende VPN diensten uitgetest en met elkaar vergeleken. Met de resultaten van deze vergelijkingen hebben we de volgende ranglijst kunnen opstellen:

Voordelen van VPN diensten naast het kijken van de MotoGP streaming

Naast het streamen van de live motoGP races, zijn er nog verschillende andere voordelen die u heeft wanneer u gebruik maakt van een VPN dienst. Zo zult u namelijk de geo restricties van andere streaming diensten ook kunnenomzeilen. Denk hierbij maar aan het ontgrendelen van exclusieve content op diensten zoals Netflix en Hulu, maar ook het omzeilen van de geo restricties van de Formula1 race livestreams.

Wanneer u een VPN dienst gebruikt tijdens het MotoGP kijken, zult u ook uw persoonlijke gegevens en uw online privacy beter kunnen beschermen. U zult namelijk een ander IP adres krijgen en uw persoonlijke gegevens zullen op een veilige manier versleuteld worden zodat derde partijen uw internet gebruik niet kunnen volgen. Dit geldt ook voor op openbare netwerken.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van november 2022

Veel gestelde Vragen

Kan ik de MotoGP live kijken op internet met een gratis VPN?

Technisch gezien zou dit kunnen, echter raadt ik dit absoluut niet aan om te doen. De reden dat ik niet aanbeveel een gratis VPN te gebruiken is simpel. Niets is namelijk gratis. Als je niet betaalt met geld, betaal je met je persoonsgegevens die terechtkomen in een database of door advertenties te kijken.

Niets is irritanter dan ongewenste pop-ups en andere banners die midden tijdens het MotoGP live kijken continue in beeld komen. Wat nog gevaarlijker is, is dat sommige gratis VPN-aanbieders zelfs je persoonsgegevens verhandelen aan hackers en andere digitale criminelen.

Naast al deze zaken komt het gebruik van een gratis VPN met nog meer, technische problemen.

Denk aan lage kwaliteit streams en veel en lang bufferen. Dit komt doordat gratis VPN’s vaak bandbreedte limieten hebben, langzame servers en over het algemeen een klein servernetwerk. Vaak kunnen ze niet eens hun IP-adressen continue maskeren, waardoor je MotoGP zelfs halverwege kan uitvallen.

Mijn advies is dan ook gewoon te gaan voor een premium VPN service. Dit kost je hooguit een paar Euro per maand. Op deze manier is je digitale privacy zo goed mogelijk beschermd. Ook kun je natuurlijk gebruik maken van mijn 30 dagen gratis VPN truc.

Moet ik betalen om de MotoGP te kunnen bekijken?

Dit hangt volledig af van de zender waarmee je de MotoGP live kijken. Sommige zenders zijn gratis, andere zijn betaald. Om te weten te komen hoeveel je eventueel zou moeten betalen, kan je het beste de websites van de kanalen die de MotoGP live kijken uitzenden bezoeken.

Het beste is echter wel om altijd een van de zenders te gebruiken die ik hierboven vermeld heb en niet een of andere illegale streaming website. Dit soort websites zitten vaak vol met spam en andere nariteiten die je liever niet op je toestel wilt.

Waar kan ik een VPN nog meer voor gebruiken?

Naast alleen de MotoGP kijken kun je met een VPN ook andere sportevenementen kijken. Ook sportevenementen die niet live gestreamd worden in het land waar je op dat moment bent. Denk aan de Europa League, de NFL, Wimbledon etc.

Daarnaast kun je de contentbibliotheken van andere landen gebruiken van populaire streamingdiensten als MotoGP live streaming Youtube, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Disney+ etc.

Ook bescherm je je toestellen en persoonsgegevens zo goed mogelijk met malware- en ad blockers, zelfs als je op een publieke Wi-Fi hotspot bent ingelogd. Als je houdt van torrents downloaden, kun je dit in volledige privacy doen. Je deblokkeert namelijk peer-to-peer verboden van je internetaanbieder en van je lokale overheid.

Conclusie

De MotoGP streaming live kijken is niet altijd evident. De geo restricties controleren uw locatie en als u niet binnen de toegestane zone zit zijn er veel streaming diensten die de toegang blokkeren. Echter kunt u gebruik maken van een VPN dienst die de locatie van uw IP adres aanpast om de geo restricties te omzeilen.

Indien u al een abonnement heeft bij de RTBF, kunt u met een VPN niet de Motogp op tv kijken in het buitenland, maar wel via de online stream. Wilt u niet betalen voor een abonnement dan kunt u gebruik maken van een van de gratis diensten zoals: TV8, ServusTV en RTVE. Hiervoor moet u wel de VPN server aanpassen naar de toegestane regio van de MotoGP streaming.

Weet u niet welke VPN dienst u best gebruikt? Dan raden wij de diensten van ExpressVPN aan. Hiermee krijgt u toegang tot ultra snelle VPN verbindingen en kunt u de dienst 30 dagen uit proberen met de geld terug garantie. Nieuwe klanten krijgen via onze exclusieve promotie ook nog eens tot 49% korting en 3 maanden gratis indien u een jaar abonnement afsluit.

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

Graag horen we uw mening

Laat uw reactie achter

PrivacyEnBescherming.be