Kijken naar WWE in 2024

Sta je ook te popelen om overal WWE wedstrijden te kunnen blijven volgen? Lees dan snel verder. Dit artikel toont namelijk een eenvoudig stappenplan zodat je overal kunt genieten van WWE live stream.

Probeer nu
Met ExpressVPN, kun je ongeacht je locatie genieten van WWE live stream

Een abonnement van 12 maanden biedt een uitstekend financieel voordeel. Je krijgt dan maar liefst 3 maanden gratis erbij. Ook kun je een gulle niet goed, geld terug garantie benutten. Zo kun je een maand lang een gratis VPN gebruiken, namelijk van de enige echte ExpressVPN. Op die manier kun je kosteloos en risicoloos ervaren waarom dit zo'n geweldige VPN aanbieder is.

Laatst geupdate op: 7 June 2024

De beste streaming websites voor WWE live stream

Als het gaat om WWE kijken, zijn er diverse betaalde streaming platforms en zenders mogelijk. WWE is de afkorting voor World Wrestling Entertainment. Hieronder vind je de beste opties die het kijken naar worstelen mogelijk maken:

Allereerst is WWE Network (nu Peacock) een populaire streaming dienst die een uitgebreide bibliotheek met WWE inhoud aanbiedt, waaronder live pay-per-view evenementen, originele shows, bevlogen documentaires en eerdere spectaculaire wedstrijden. Peacock is beschikbaar vanuit de Verenigde Staten. Naast de mogelijkheid tot een betaald abonnement, biedt het af en toe ook gratis toegang tot enkele WWE evenementen voor nieuwe abonnees. Het advies is om promotionele aanbiedingen in de gaten te houden.

wwe live stream

Daarnaast is Eleven Sports een interessante optie die je kunt overwegen voor WWE kijken. Het is een prominente sportzender, ook voor WWE evenementen in België. Ze bieden live uitzendingen, herhalingen en hoogtepunten van WWE pay-per-view shows, evenals andere sportevenementen. Een abonnement geeft toegang tot een breed scala aan sportinhoud. Het is toegankelijk om te kijken vanuit België.

Verder is Proximus TV ook een optie die je kunt benutten vanuit België. Je kunt ook een sportpakket verwachten met allerlei sensationele WWE evenementen. Met Proximus TV kunnen abonnees WWE pay-per-view shows en allerlei andere sportevenementen bekijken via hun tv-abonnement. Proximus TV is beschikbaar voor Proximus klanten en toegankelijk op tv-toestellen met behulp van de Proximus TV-decoder.

Tot slot kun je VOOsport World inzetten. VOOsport World is een sportzender die beschikbaar is voor VOO klanten in België. Ze zenden WWE pay-per-view evenementen uit, waaronder ook interessante shows als ‘WrestleMania’ en ‘SummerSlam’. VOOsport World is toegankelijk via een tv-abonnement bij VOO, zodat fans kunnen genieten van WWE evenementen op hun televisie.

Hoewel deze betaalde opties een groot aanbod hebben op het gebied van WWE evenementen, is het goed om te weten dat gratis WWE kijken ook mogelijk is.

De beste gratis streaming websites voor WWE live stream

Onderstaande kosteloze streaming platforms en kanalen zenden wellicht niet alle worstelwedstrijden uit, maar het is alsnog de moeite waard om het te overwegen. Als je zoekt naar manieren om gratis te kunnen genieten van WWE live kijken, lees dan gauw verder.

Ten eerste is RTLplay het gratis streaming platform voor RTL Group in België. Ze bieden af ​​en toe geselecteerde WWE evenementen aan, waaronder pay-per-view shows en hoogtepunten. Je hebt toegang tot RTLplay via een webbrowser op je computer of via de RTLplay app op mobiele apparaten.

Ten tweede is Channel 5, wat ook bekend staat onder de afkorting My5, een relevant kanaal in het Verenigd Koninkrijk. Op het gebied van WWE inhoud, kun je ook allerlei hoogtepunten, unieke programma’s en enkele wedstrijden verwachten. My5 is verder toegankelijk via hun officiële website en via de My5 app. WWE live stream is dus mogelijk via verschillende toestellen.

Ten derde is YouTube een interessante optie. YouTube WWE uploadt vaak hoogtepunten, interviews en geselecteerde wedstrijden van hun evenementen op hun officiële YouTube kanaal. Je kunt WWE content kosteloos bekijken op YouTube via een webbrowser op je computer of de YouTube app op mobiele apparaten, smart-tv’s en streaming apparaten.

Tot slot kun je denken aan sociale media platforms. WWE deelt regelmatig clips, hoogtepunten en livestream segmenten op sociale media platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram en de WWE website. Je kunt de officiële WWE accounts op deze zojuist genoemde platforms volgen om gratis WWE inhoud rechtstreeks vanuit je browser of via sociale media apps op je mobiele apparaat te ontvangen.

Ongeacht of je uiteindelijk voor een betaalde of gratis streaming optie gaat, is het belangrijk om te weten dat je te maken krijgt met geografische restricties. Hier zal in het volgende onderdeel verder op in worden gegaan.

WWE live stream volgen buiten de beschikbare geografische zone

Je kent het vast wel: je wilt graag bepaalde content zien, zoals een worstelwedstrijd die je graag terug wilt zien, maar je krijgt de melding dat de content niet beschikbaar is in jouw regio. Geografische restricties hebben te maken met contracten die programmamakers met uitzenders hebben afgesloten. Hier staan namelijk ook televisierechten in, waar geografische restricties ook een onderdeel van uitmaken. Uitzenders dienen dit te respecteren. Als kijker hoef je hier echter niet onder te lijden. Je hoeft niet te worden beperkt in waar en wanneer WWE kijken mogelijk is.

wwe kijken

Immers, het is mogelijk om je digitale locatie te veranderen. Je digitale locatie is zichtbaar via je IP adres. Echter is een buitenlands IP adres niet een oplossing voor dit probleem. Als je onafhankelijk wilt worden van je locatie en je IP adres wilt veranderen, kun je een VPN inschakelen. Een VPN geeft je namelijk een anoniem IP adres. Hierdoor kun je geografische restricties op een legitieme wijze omzeilen en overal genieten van WWE live stream.

Zorg er wel voor dat je gaat voor een betrouwbare VPN aanbieder. Als je gelijk goed wilt zitten, dan is ExpressVPN een uitstekende optie. In 2023 heeft deze VPN aanbieder meer dan 4 miljoen actieve abonnees over de hele wereld bereikt, waardoor ze een van de grootste aanbieders zijn binnen deze markt. Niet voor niets wordt ExpressVPN door een breed scala aan mensen ingezet. Het is constant betrouwbaar gebleken.

Opmerking: Dit is bijvoorbeeld je huidige IP-adres.

IP:
City:
Country:
ISP:

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Stappenplan om WWE live stream in het buitenland te kijken

Aan de hand van een VPN, kun je dus effectief je IP adres veranderen en geografische restricties helemaal omzeilen. Daarbovenop kun je ook nog eens genieten van meer online privacy, aangezien een VPN een anoniem IP adres faciliteert.

Onderstaand stappenplan laat zien hoe je van een VPN gebruik kunt maken, ook als het gaat om WWE kijken in het buitenland:

1. Zorg ervoor dat je een betrouwbare VPN aanbieder selecteert. ExpressVPN is aan te raden, aangezien ze uitblinken op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit.
2. Na het selecteren van de aanbieder, kun je een app of desktop versie installeren. Dit ligt aan het apparaat waarop je de uitzendingen wilt kijken.
3. Vervolgens is het, na de installatie, belangrijk om te verbinden met de server die je nodig hebt. Hieronder vind je de streaming platforms of zenders en servers die je dient in te schakelen:

  • Belgische server: Eleven Sports, Proximus TV, VOOsport World, RTLplay
  • Britse server: Channel 5
  • Amerikaanse server:  Peacock, FOX Sports
  • Platform: YouTube, Facebook, WWE website

Wat betreft de platforms, is de toegang tot YouTube en Facebook bijna overal ter wereld mogelijk (met uitzondering van bijvoorbeeld landen met strenge censuur). Verder is WWE Network in meerdere landen toegankelijk. Voor het gemak, kun je ook de lijst bekijken met landen waar WWE Network beschikbaar is. Als je in een land bent waar het niet mogelijk is om toegang te krijgen tot dit platform, dan is het mogelijk om een server te gebruiken omtrent een land waar dit platform wel beschikbaar is (waaronder een Amerikaanse server).

4. Nu hoef je alleen nog maar te klikken op de juiste website om WWE online kijken mogelijk te maken, ongeacht je locatie: Eleven SportsProximus TVVOOsport WorldRTLplay, Channel 5PeacockFOX SportsYouTube FacebookWWE website

wwe live kijken

Probeer ExpressVPN gratis uit

Pak gauw je kans om geheel kosteloos te genieten van de excellente VPN aanbieder ExpressVPN. Dit kun je veilig doen via een niet goed, geld terug garantie. Deze niet goed, geld terug garantie zorgt ervoor dat je maar liefst 30 dagen kunt genieten van een gratis VPN bij deze betrouwbare aanbieder. Dit betekent dat je dus ook gedurende deze dagen in het buitenland kunt genieten van WWE live stream. Geheel kosteloos.

Het is ook handig om te weten dat er geen vragen worden gesteld wanneer je je geld terug vraagt bij de aanbieder. Ook kan het verzoek tot terugbetaling zeer eenvoudig worden gedaan. Immers, een chatbericht naar de klantenservice van ExpressVPN is al meer dan voldoende. Je hoeft daarna alleen nog enkele werkdagen te wachten om de volledige terugbetaling te ontvangen. Wat wel belangrijk is om in de agenda te zetten, is dat je de terugbetaling binnen 30 dagen dient aan te vragen. Dan ben je er zeker van dat het goed zal gaan. Dit is uitgetest en kan worden bevestigd.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

De beste VPN’s voor WWE kijken in het buitenland

Behalve ExpressVPN, zijn er ook andere betrouwbare opties die je kunt overwegen. Op basis van onderzoek, zijn verschillende VPN aanbieders onder de loep genomen en met elkaar vergeleken. Diverse aspecten zoals de hoeveelheid servers en snelheid zijn daarbij in acht genomen. Vervolgens is er op basis van de onderzoeksresultaten een ranglijst opgesteld met alleen de beste VPN’s voor WWE kijken in het buitenland:

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

De voordelen van VPN’s

Het gebruik van een VPN (Virtual Private Network) biedt verschillende voordelen voor gebruikers:

  1. Omzeilen van geo-blokkades en bestrijden van censuur: Met een VPN kunnen gebruikers locatiebeperkingen omzeilen en toegang krijgen tot inhoud, websites en streamingdiensten die normaal gesproken niet beschikbaar zijn in hun regio. Dit geldt ook voor platforms zoals Netflix, Hulu en andere streamingdiensten. Door een VPN te gebruiken, kunnen gebruikers bijvoorbeeld content bekijken die alleen beschikbaar is voor gebruikers in bepaalde landen. Hierdoor wordt de toegang tot informatie en entertainment uitgebreid. Een voorbeeld van een website waarop een VPN van pas kan komen is  Glory Kickboxing Live.
  2. Verhoogde beveiliging en privacybescherming: Een VPN versleutelt de gegevens die tussen de gebruiker en de bestemming worden verzonden, waardoor deze gegevens veilig blijven, zelfs als ze worden onderschept. Dit is met name belangrijk bij het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken, waar hackers mogelijk toegang kunnen krijgen tot gevoelige informatie zoals wachtwoorden of creditcardgegevens. Door een VPN te gebruiken, wordt de verbinding beveiligd en worden gegevens beschermd. Daarnaast verbergt een VPN het IP-adres van de gebruiker, waardoor deze anoniemer kan blijven tijdens het surfen op internet. Dit biedt extra privacybescherming en helpt gebruikers hun online activiteiten te beschermen tegen tracking en monitoring.

Al met al kan het gebruik van een VPN gebruikers helpen om toegang te krijgen tot geblokkeerde inhoud en websites, hun online privacy en beveiliging te verbeteren, en veilig te blijven bij het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken.

Het is echter belangrijk op te merken dat het gebruik van een VPN de verantwoordelijkheid van de gebruiker niet volledig wegneemt. Het is nog steeds belangrijk om bewust om te gaan met persoonlijke gegevens en veiligheidsmaatregelen te treffen tijdens het online surfen.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Conclusie

Als je wilt genieten van WWE live stream, dan kan dit via verschillende streaming platforms en zenders. Vanuit België kun je bijvoorbeeld een abonnement nemen op Proximus TV of je kunt RTLplay als gratis streaming platform gebruiken. Ook kun je bijvoorbeeld Channel 5 vanuit het Verenigd Koninkrijk kosteloos benutten om WWE kijken vanaf daar mogelijk te maken.

Als je echter niet afhankelijk wilt zijn van je locatie, is een VPN de beste optie. Met een VPN kun je altijd en overal genieten van je favoriete worstelwedstrijden en meer. Met ExpressVPN, beleef je op een veilige wijze meer vrijheid op het web.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be