Glory Kickboxing livestream kijken bij Veronica TV

De livestream van Glory op Veronica kunt u de Glory evenementen gemakkelijk volgen. De organisatie heeft vechters onder contract waardoor er vaak heftige maar spectaculaire vechtpartijen zijn. Het perfecte voorbeeld hiervan is natuurlijk Rico Verhoeven VS Badr Hari. Wie wil dit nou niet live bekijken? Voor Glory is de Veronica livestream de beste keus.

Bijgewerkt:  15 oktober, 2021

Test ExpressVPN uit
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Glory Kickboxing tv-uitzending

Wanneer u zich in Nederland bevindt is het geen probleem op Glory te streamen. Maar het probleem doet zich voor wanneer we de grenzen van ons land verlaten. Dan zult u ervaren dat u geografisch geblokkeerd wordt vanwege uw locatie. Dan bent u dus niet meer in staat om Glory te streamen. De uitzendrechten van Glory gelden tevens alleen binnen Nederland. Er is een oplossing! Namelijk de versleutelde verbinding. Dit soort verbindingen worden aan ons aangeboden door VPN aanbieders.

Waarom kiest u voor een VPN

  • Veronica laat slechts een gedeelte van de Glory uitzendingen zien. U wilt natuurlijk het hele evenement bekijken. Bij andere Glory netwerken kunt u alleen terecht komen wanneer u een VPN gebruikt om de geografische restricties te omzeilen
  • Wanneer u zich buiten Nederland bevindt zal uw IP adres u verraden. Deze weergeeft direct je locatie. Met een VPN organisatie bent u in staat een ander IP adres aan te nemen. Daarom kun u Veronica voor de gek houden en doen alsof u eigenlijk binnen de landsgrenzen bent zodat u Glory live kijken kunt.

IP:
Stad:
Land:
ISP:

In het voorbeeld kunt u checken wat uw IP adres nu is. Natuurlijk gaat er een belletje bij u rinkelen. Als ik dit kan zien, kunnen professionele zenders met dezelfde technologie dit ook. Zo makkelijk is het dus om een geografische restrictie aan u op te leggen. Met een VPN kunt u dus uw IP adres wijzigen en doen alsof u een ander IP adres heeft wat wel binnen het geografisch geaccepteerde gebied ligt. Zo kun je Glory Live kijken en genieten van Glory!

Beste VPNs voor Glory 

ExpressVPN 30 dagen geld terug truc

Sluit een jaarabonnement af en “bent u niet tevreden” krijgt u gegarandeerd uw betaling binnen 5 dagen teruggestort. ExpressVPN is werkelijk een van de beste VPN aanbieders op de markt. Het bedrijf geloofd in zijn dienst en het is daarom dat ze de ballen hebben u de soepele terugbetaling te beloven. Ik heb het zelf ook uitgeprobeerd en zonder reden op te geven had ik na 5 dagen mijn geld alweer retour gekregen. Het is de ideale oplossing om Glory events te streamen. Lees mijn ExpressVPN review.

Glory kickboxing live

Glory is één van de grootste kickboks-organisaties, met Badr Hari vs Rico Verhoeven op de planning. Iedere maand wordt er een evenement georganiseerd. Collision, de meest recente partij tussen Rico vs Badr, vond plaats in 2016. Deze wedstrijd werd spectaculair gewonnen door Rico Verhoeven door een TKO (technical knock-out). De wereld wilde meer en eisten een re-match tussen de vechters. Na 3 jaar zal Collision 2 eindelijk plaatsvinden, in 2019. Deze wedstrijd wordt gezien als één van de grootste spektakels uit de geschiedenis van Glory.

Het is een gevecht dat iedereen wil zien, miljoenen mensen over de hele wereld hebben hier op gewacht.

Glory Live kijken op deze zenders

Glory kijken is op diverse netwerken mogelijk. Eén van de makkelijkste en goedkoopste manieren om Glory Kickboxing live te kijken is via de livestream van Veronica. Kickboxing Live TV wordt ook uitgezonden door andere netwerken maar dit zijn de betaalde zenders. Glory Kickboxing kan prijzig zijn wanneer u moet betalen voor een dagpas. Daarom is de Veronica Live Stream een goed alternatief.

Ik heb als fan van Glory Kickboxing proberen uit te zoeken wat de beste manier is om Kickboxing Live TV van Glory te kijken.

Het evenement wordt uitgezonden door de Veronica Livestream. Ook Fight Network en Combat sports hebben de uitzendrechten weten te bemachtigen. De rechten die eerst in de handen lagen van ESPN zijn nu van UFC tv.

Glory Kickboxing live op Veronica

Veronica is een zender in de handen van de Nederlanders, wat een groot voordeel is. Talpa is van John de Mol, wie kent hem niet. Het voordeel van Veronica is dus dat dit netwerk alles van Glory mag uitzenden. Het is zeer eenvoudig om deze Kickboxing Live TV stream te openen. Wellicht is het voor ons Hollanders nog belangrijker dat Glory kijken niets mag kosten!

Dit wil iedereen. Maar wanneer we ons in Nederland begeven is Live TV van Glory kijken geen probleem, echter de geografische beperkingen doen zich voort buiten de grenzen.

Dan kunnen we Veronica TV niet streamen. We worden geografisch beperkt. De uitzendrechten strekken zich helaas niet verder uit dan ons kleine landje. Gelukkig bestaat de VPN. Door gebruik te maken van de VPN verandert u gemakkelijk uw IP adres naar een adres dat zich zogenaamd wel voordoet binnen de geografische grenzen van de uitzendrechten. Glory kijken is dan gewoon weer mogelijk!

 

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte detective te zijn. Nooit terugdeinzend voor een zaak puzzelde hij alle stukjes bij elkaar. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

Graag horen we uw mening

      Laat uw reactie achter

      PrivacyEnBescherming.be