Zo kijk je Formule E live in 2024

De Formule E is een van de verschillende autosporten die via verschillende tv kanalen en streaming diensten uitgezonden worden. Bent u op zoek naar een streaming dienst waarmee u de Formule E live kijken kan? Lees dan in deze blog waar u deze stream kan vinden en hoe u hier overal toegang tot kan krijgen!

PROBEER NU
Overal naar Formule E kijken met ExpressVPN!

Wilt u graag overal naar de Formula E live kijken kunnen? Dan doet u dit best met de diensten van ExpressVPN. Hiermee beschermt u namelijk uw persoonlijke gegevens. Nieuwe klanten krijgen een 30 dagen geld terug garantie om de dienst uit te testen en bij het afsluiten van een jaar

Laatst geupdate op: 7 June 2024

Beste streaming diensten om Formula E live kijken in België

Binnen België heeft u verschillende streaming diensten waarmee u naar de Formule E live stream zou kunnen kijken. Heeft u geen idee welke streaming diensten dit kunnen zijn? Lees dan snel verder. We hebben het er over in het volgende deel van dit artikel!

Eurosport

Eurosport is een Belgische organisatie die via verschillende kanalen een livestream Formule E uitzendt. U heeft de mogelijkheid om deze diensten via uw TV te gebruiken of u kunt ervoor kiezen om via de online live streaming diensten van deze organisatie de race’s te volgen.

Echter zult u om de stream te kunnen volgen, wel een abonnement moeten afsluiten. Dit kunt u doen via de online diensten van Eurosport zelf of u kunt een extra abonnement bij uw TV abonnement afsluiten.

Formula E Live kijken

Er is echter ook een manier om gratis naar de Formule E te kunnen kijken, lees er meer over in het volgende deel van dit artikel.

De beste gratis streaming diensten om Formula E live kijken

Wilt u liever niet betalen voor de streaming diensten om de Formula E live stream te kunnen volgen? Dan zijn er verschillende manieren waarop u dit zou kunnen doen. We geven in het volgende deel van deze blog een aantal voorbeelden.

RTBF

Een Franstalige Belgische tv uitzender die verschillende wedstrijden van de Formule E uitzendt. U kunt dus altijd opzoeken welke races worden uitgezonden en op welk kanaal u de livestream Formule E kunt vinden.

Ziggo Sport

Ziggo is een Nederlandse tv en internet provider die verschillende abonnementen aanbieden. Echter hebben ze ook verschillende gratis diensten die u zou kunnen gebruiken zoals Ziggo Sport. Via de online diensten van Ziggo Sport kunt u de Formule E live stream volgen voor verschillende races.

Channel 4

Een andere manier die u heeft om de Formule E live stream te kunnen volgen is via de diensten van de engels uitzenders Channel 4. Voor deze diensten hoeft u dus ook niets te betalen.

Hoewel deze diensten gratis de livestream formule E voorzien, zult u zich wel binnen een bepaalde geografische regio moeten bevinden. Indien dit niet het geval is zal de stream niet voor u kunnen werken. Lees er in het volgende deel meer over.

Hierdoor kun je de Formule E live stream niet in het buitenland volgen!

De TV uitzenders waarmee u de Formula E live kijken kunt hebben slechts de rechten om deze races uit te zenden binnen een bepaalde geografische zone. Om dit te kunnen controleren moeten ze geografische beperkingen implementeren. Indien zich buiten de zone bevind zullen de geo blokkers de toegang tot de stream blokkeren.

Livestream Formule E

De uitzenders controleren uw locatie door de locatie van uw IP adres te controleren. Aan de hand van deze locatie kunnen ze dus ook bepalen of u buiten de toegestane zone ligt. Indien u buiten de toegestane zone ligt is het dus vrijwel onmogelijk om de livestream Formule E te ontgrendelen. Echter hebben wij voor u een oplossing gevonden zodat u van overal deze diensten kunt gebruiken: met een VPN dienst!

Een VPN dienst kan namelijk de locatie van uw IP adres aanpassen om zo de geografische beperkingen van de streaming diensten te kunnen omzeilen. Wilt u ook graag een VPN gebruiken om de Formula E live kijken kunnen van overal, maar heeft u nog nooit een VPN gebruikt? Dan leest u best even verder in het volgende deel van deze blog.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Hoe kunt u de livestream Formule E overal ontgrendelen met een VPN

Niet iedereen heeft ervaring met het gebruikmaken van een VPN dienst. Gaat u voor het eerst gebruik maken van een VPN dienst om de Formule E live stream van overal te ontgrendelen, maar heeft u geen idee hoe u een VPN gebruikt? Dan kunt u best ons stappenplan volgen!

  1. Eerst en vooral zult u een VPN dienst moeten kiezen en een abonnement voor deze dienst afsluiten. Wij raden de diensten van ExpressVPN aan.
  2. Wanneer u dit gedaan heeft zult u de VPN software kunnen downloaden en installeren op uw apparaat.
  3. Zodra de software op uw apparaat staat kunt u de applicatie openen en verbinden met een VPN server.
    • Hierbij moet u ervoor zorgen dat de VPN server binnen de toegestane regio van de stream ligt. Voor Eurosport en RTBF is dit België, voor Ziggo Sport is dit Nederland en voor Channel 4 is dit het verenigd koninkrijk.
  4. Zodra u verbonden bent meet de juiste VPN server zou de toegang tot de stream zich moeten herstellen!

Kijk de formule E livestream met ExpressVPN

Wilt u graag gebruik maken van een VPN dienst om een Formule E live stream te ontgrendelen, maar wilt u niet meteen vast zitten aan een abonnement? Dan kunt u best gebruik maken van de diensten van ExpressVPN.

Deze VPN provider geeft nieuwe klanten namelijk een 30 dagen geld terug garantie om de VPN diensten uit te testen. Indien u de dienst niks vindt, zult u zonder verantwoording het volledige bedrag terug betaald krijgen.

De beste VPN diensten om live Formule E kijken

Bent u op zoek naar een VPN dienst om de Formula E live kijken te kunnen? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende opties gezien. Om u te helpen bij het maken van een keuze tussen deze verschillende VPN diensten. Hiervoor hebben we de verschillende VPN diensten zelf op verschillende vlakken uitgetest en met elkaar kunnen vergelijken.

Met de resultaten van deze testen hebben de onderstaande ranglijst kunnen opstellen.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

De voordelen van VPN diensten

Naast het Formula E live kijken, heeft het gebruik maken van een VPN dienst nog verschillende andere voordelen. Zo zult u bijvoorbeeld de geografische beperkingen van verschillende andere diensten, zoals Netflix en Hulu, ook kunnen omzeilen.

Ook zal een VPN dienst helpen bij het beschermen van uw persoonlijke gegevens en uw online privacy tijdens het kijken naar een livestream formule E wedstrijd. Zo zal de locatie van uw IP adres aangepast worden en zullen al uw persoonlijke gegevens op een veilige manier versleuteld kunnen worden. Dit geldt ook wanneer u gebruik maakt van een openbaar netwerk!

Formule E live stream

Meest gestelde vragen over de Formule e streaming

Er zijn veel mensen die vragen hebben over het volgen van de Formule E live stream en hier komen enkele vragen een stuk meer bij voor. We hebben voor u een antwoord op deze vragen voorzien.

Hoe ziet de race kalender er uit?

E-Prix Circuit – Country Date
R1 – Mexico Stad ePrix 2023 Autódromo Hermanos Rodríguez – Mexico 14 Januari
R2 – Al-Diriyah ePrix 2023 Riyadh Street Circuit – Saudi Arabië 27 Januari
R3 – Al-Diriyah ePrix 2023 Riyadh Street Circuit – Saudi Arabië 28 Januari
R4 – Haiderabad ePrix 2023 Hyderabad Street Circuit – India 11 Februari
R5 – Kaapstad ePrix 2023 Cape Town Street Circuit – Zuid-Afrika 25 Februari
R6 – São Paulo ePrix 2023 São Paulo Street Circuit – Brazilië 25 Maart
R7 – Berlijn ePrix 2023 Tempelhof Airport Street Circuit – Duitsland/td> 22 April
R8 – Berlijn ePrix 2023 Tempelhof Airport Street Circuit – Duitsland 23 April
R9 – Monaco ePrix 2023 Circuit de Monaco – Monaco 6 Mei
TBA TBA 20 Mei
R11 – Jakarta ePrix 2023 Jakarta International e-Prix Circuit – Indonesië 3 Juni
R12 – Jakarta ePrix 2023 Jakarta International e-Prix Circuit – Indonesië 4 Juni
TBA TBA 24 Juni
R14 – Rome ePrix 2023 Circuito Cittadino dell’EUR – Italië 15 Juli
R15 – Rome ePrix 2023 Circuito Cittadino dell’EUR – Italië 16 Juli
R16 – Londen ePrix 2023 ExCeL London – Groot-Brittannië 29 Juli
R17 – Londen ePrix 2023 ExCeL London – Groot-Brittannië 30 Juli

Formule E bestuurder 2023

formule e live

Alles wat u moet weten om de Formula E live kijken te kunnen.

Het volgen van een livestream formule e wedstrijd kan gedaan worden via verschillende diensten. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een extra abonnement bij uw TV provider af te sluiten. Indien u extra betaald kunt u gebruik maken van Eurosport.

Indien u niet wilt betalen om de Formule E live stream te kunnen volgen zult u gebruik kunnen maken van de Franstalige uitzenders de RTBF, de Nederlandse uitzender Ziggo Sport en Channel sport in Groot-Brittannië. Echter zult u zich wel binnen bepaalde regio’s moeten bevinden om gebruik te kunnen maken van deze gratis diensten. Door geografische beperkingen zult u anders geen toegang krijgen tot de stream.

Met een VPN dienst heeft u echter de mogelijkheid om de locatie van uw IP adres aan te passen waarmee u deze geografische beperkingen zou kunnen omzeilen. Het gebruik maken van een VPN dienst is ook een goede manier om uw online privacy en uw persoonlijke gegevens beter te kunnen beschermen.

Wilt u ook graag gebruik maken van een VPN dienst? Dan raden wij de diensten van ExpressVPN aan. Deze VPN dienst geeft nieuwe klanten namelijk een 30 dagen geld terug garantie zodat ze de dienst zonder zorgen kunnen uittesten.

Heeft u interesse om de F1 te volgen van overal? Dan leest u in F1 artikel hoe u dit kan doen!

Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be