De Beste VPN België in 2024

Wilt u de Geo-blokkades van verschillende diensten omzeilen door gebruik te maken van een VPN? Dan zult u waarschijnlijk gemerkt hebben dat er enorm veel verschillende mogelijkheden zijn waar u uit kan kiezen. In deze blog helpen we u bij het kiezen van de beste VPN voor België die u kan gebruiken! Lees dus verder en kom erachter welke VPN dienst dit is.

Probeer nu
Gebruik ExpressVPN, de beste VPN van België - 49% KORTING

Indien u voor een jaar ExpressVPN kiest, krijgt u een 30 dagen geld terug garantie. Gebruik onze promotie en krijgt u tot wel 49% korting en 3 maanden Gratis!

Laatst geupdate op: 17 May 2024

Beste VPN voor België

Wanneer u gebruik wilt maken van bepaalde diensten zoals Netflix, maar hier het aanbod van andere landen van wilt ontgrendelen zult u een VPN dienst moeten inschakelen. Het aanbod aan verschillende VPN diensten is echter heel groot. Wanneer u een keuze moet maken, kan u wel “beste VPN België” opzoeken. Hiermee krijgt u een aantal oplossingen te zien, maar u kan nog altijd niet weten welke VPN u moet kiezen.

Om u hier mee te helpen hebben wij verschillende Belgische VPN diensten uitgetest, ook hebben we verschillende buitenlandse VPN diensten voor u uitgetest. Met de resultaten van deze tests hebben we de volgende lijst kunnen aanmaken.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Zoals u kan zien worden de diensten van ExpressVPN beschouwt als de beste VPN België. Wanneer u gebruik maakt van deze dienst kan u er zeker van zijn dat uw gegevens op een veilige manier versleuteld worden. Deze VPN is ook een zeer eenvoudige VPN om te kunnen gebruiken.

Hoe heb ik deze top VPN Apps ranking gecreëerd?

U moet begrijpen hoe ik deze tabel met de beste VPN server heb gecreëerd. Hier zijn alle criteria die ik gebruikte om de verschillende providers te rangschikken.

beste vpn belgië

Hoewel de meeste objectief zijn, zijn er ook subjectieve criteria. Bijvoorbeeld de ervaring met de VPN-website of het contact met hun klantenservice. En ervaring kan verschillen van gebruiker tot gebruiker. Dit zijn echter betrouwbare belgische vpn server providers die maandelijks miljoenen gebruikers bedienen. Ze moeten dus weten hoe ze de beste ondersteuning kunnen garanderen.

Servers over de hele wereld

Wanneer u gebruik wilt maken van een VPN wilt u er ook zeker van zijn dat u verschillende servers over heel de wereld kan gebruiken. De meeste VPN’s hebben een zeer uitgebreid aanbod aan servers over heel de wereld. Dit heeft enkele voordelen voor u. Zo kan u bijvoorbeeld de geo-blokkades van applicaties overal waar u zich bevindt omzeilen en u krijgt toegang tot de streams die enkel in bepaalde ge-locaties gestreamd kunnen worden. De beste VPN België dienst heeft een zeer uitgebreid aanbod aan servers waar je uit kan kiezen.

Wanneer u in het buitenland zit, kan u uw ip-adres aanpassen naar een adres in België wanneer u verbinding met de VPN server België van de dienst die u gebruikt. Het is dus vooral handig dat uw ip-adres door uw VPN naar België verplaatst wordt

VPN verbinding maken met maximale snelheid VPN server

Om de beste belgische ​​VPN server te beoordelen is de snelheid die het biedt een belangrijk punt. Als u eenmaal van start gaat, bent u verbonden met de server, de snelheid van uw internetverbinding bevindt zich op het netwerk. Daarom, in het slechtste geval: uw VPN wil uw internetsnelheid vertragen tot een dial-up verbinding … Het lijkt erop dat u dat absoluut NIET wilt, toch? Om dus in de bovenste VPN-lijst te verschijnen, moet de aanbieder de hoogst mogelijke snelheid garanderen.

Geo-blokkades omzeilen

U dacht dat alle beste VPN België u in staat zouden stellen naar US Netflix te kijken? Of UK TV in het buitenland te kijken ? Helaas zal u teleurgesteld zijn … De IP-adressen van hun servers zijn geblokkeerd. En dat kan zelfs zo zijn met een top vrije VPN.

Daarom kunt u zelfs met sommige VPN’s mogelijk geen toegang krijgen tot beperkte en gecensureerde websites. Dat is waarom u mijn top VPN-software en de vergelijkingen voor uw service beter kunt controleren.

Beste VPN voor privacy en anonimiteit

Wanneer u op internet surft, laat u sporen achter van jouw activiteit. Een beetje zoals Hans en zijn broodkruimels. De broodkruimels verdwijnen echter niet … En snoopers kunnen ze gebruiken om u te volgen en te identificeren. Maar de beste VPN België moet altijd uw privacy beschermen en uzelf toestaan om anoniem te surfen.

Beste VPN voor België

En er zijn enkele functies die de beste vpn belgium providers bieden om uw privacy te beschermen. Dus als u van plan bent om torrents te downloaden, zorg er dan voor dat u deze functies krijgt! En als u het niet zeker weet, kan u best een van mijn best beoordeelde VPN diensten kiezen. Dezen bevatten deze functies allemaal!

Gebruiksvriendelijk VPN server

Het gemak van de installatie is natuurlijk een belangrijk criterium. En de beste VPN-providers moeten een gebruiksvriendelijke installatie en interface hebben. De beste VPN zijn nu consumentenproducten en met de concurrentie op de markt worden ze steeds beter en zijn ze eenvoudiger en gemakkelijker in te stellen en te gebruiken. U hoeft geen wijze man te zijn om van een safe surf te genieten

VPN verbinding maken met betaalbare VPN

Eindelijk, en ik zou deze als eerste kunnen plaatsen: de prijs is belangrijk. Maar het is niet zo cruciaal bij het zoeken naar de beste VPN-providers. Omdat de meeste beste VPN een vergelijkbaar prijskaartje bieden. Terwijl u de goedkoopste kunt vinden, hebben we het hier over een verschil van 20€, in de loop van een jaar …

Er zijn veel VPN-oplossingen op de markt: sommige zijn zelfs “gratis”. Maar dit is geen top gratis VPN-lijst. En je moet deze op eigen risico gebruiken. Omdat u het gezegde kent: “Als u er niet voor betaalt, dan krijg u niets”. Uw browser gegevens hebben een waarde voor bedrijven en marketeers. Sommige gewetenloze bedrijven kunnen ze gebruiken voor zakelijke doeleinden of erger … Daarom moet u een budget definiëren om toe te wijzen aan uw VPN-service. Lees hier meer voor goedkope VPN

Native apps voor al jouw apparaten

Het is bijna zeker dat u de beste VPN Belgie server voor uw computer (laptop of desktop) wil. En de meeste VPN-providers bieden apps voor Windows, Mac OS en Linux. Maar is dat genoeg? Omdat de dekking van gegevensnetwerken steeds sneller en sneller wordt. En er is een grote kans dat u meer en meer op internet gaat surfen met uw telefoon of uw tablet. De beste VPN-providers moeten de mogelijkheid hebben om al uw mobiele apparaten te dekken. Eindelijk, als u een gamer bent, bieden een aantal beste VPN providers een oplossing om te gebruiken op uw console!

Klantendienst

Voordat u een contract bij een VPN dienst afsluit of wanneer u op zoek bent naar de beste vpn voor belgië,  is het ook belangrijk dat u nagaat of de VPN dienst een goede klantenservice heeft. We hopen natuurlijk allemaal dat u hier noot contact mee moet opnemen, maar als u dit wel eens zou moeten doen  dan kan u best op voorhand weten dat dit een goede ervaring zal zijn.

We zijn er zeker van dat de diensten van ExpressVPN ook een uitstekende klantendienst hebben, daarom hebben we deze diensten ook verkozen tot beste VPN belgië in 2024.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van May 2024

Gratis VPN aanbieders België

Wanneer u Beste VPN België op google opzoekt, zult u waarschijnlijk gemerkt hebben dat er ook een aantal gratis VPN diensten bestaan waar u gebruik van kan maken. We raden dit echter ten zeerste af. uw gegevens zijn namelijk niet altijd veilig wanneer u gebruik wilt maken van een gratis VPN.

Wilt u er zeker van zijn dat uw gegevens op een veilige manier worden versleuteld? Dan kan u best gebruik maken van een van de betaalde VPN diensten. De diensten van ExpressVPN zijn bijvoorbeeld uitgekozen tot “beste VPN België”, doordat deze vpn dienst er alles aan doet om uw gegevens op een zo veilig mogelijke manier te beschermen. Bent u niet zeker of u gebruik zou maken van deze dienst? Geen zorgen, u kan deze diensten namelijk uittesten met de “geld-terug” garantie die de organisatie aanbiedt!

VPN verbinding België

Wanneer u uw ip-adres wilt veranderen naar een adres in een bepaald land, zoals België bijvoorbeeld, zult u dit moeten instellen in de applicatie van de VPN. Om uw ip-adres te veranderen naar een ip-adres dat binnen een bepaald land ligt, moet u gewoon verbidning maken met een VPN server belgie in dit land.

Heeft u nog nooit gebruik gemaakt van een VPN? Geen enkel probleem, we hebben voor u namelijk een stappenplan voorzien waarmee u ook uw belgische VPN verbinding kan instellen:

  1. Zoek naar de beste VPN voor België van onze lijst als ExpressVPN
  2. Sluit een abonnement af en maak een account aan
  3. Download de software en installeer de applicatie
  4. Start de applicatie
  5. Kiies een VPN belgië server en maak er verbinding mee
  6. Geniet van uw belgische VPN server en stream alle belgische content die u maar wilt

Indien u dit stappenplan volgt, zult u geen enkel probleem hebben om verbinding te kunnen maken met een belgische vpn server. Op deze manier ontgrendelt u dus ook alle content die u normaal gezien in België zou kunnen volgen.

Voordelen van de beste VPN voor België

Wanneer u gebruik wilt maken van een vpn dienst, eventueel een belgische VPN, heeft dit ook een aantal voordelen voor u! Weet u niet meteen wat deze voordelen voor u kunnen zijn? Geen enkel probleem wij hebben er een aantal voor u in deze blog uitgelegd.

Wanneer u gebruik maakt van de beste VPN voor België, zult u hiermee de locatie van uw ip-adres kunnen aanpassen naar locaties in andere landen. Ook zult u de geo-blokkers van bepaalde diensten kunnen omzeilen doordat uw ip-adres nu binnen de toegestane geo-zone ligt. Zo kan u gebruik maken van de diensten van Netflix in andere landen zoals Frankrijk. Ook krijgt u toegang tot het volgen van online zenders die u normaal niet zou kunnen volgen.

belgische vpn

Mensen die een VPN gebruiken doen vaak aan dingen zoals torrenting. Waneer u dit zonder belgische VPN doet kan u risico’s lopen dat mensen uw online gegevens achterhalen en dat autoriteiten u grote boetes kunnen geven wanneer u wetten overtreedt.

Wanneer u gebruik maakt van de beste VPN voor België hoeft u zich over deze dingen geen zorgen te maken. Zo zullen al uw gegevens op een veilige manier versleuteld worden zodat derde partijen niet achter uw gegevens kunnen komen.

Een ander voordeel dat u heeft wanneer u gebruik maakt van de beste VPN voor belgië is dat u ook veilig gebruik kan maken van het internet wanneer u op een openbaar wifinetwerk beschermt bent tegen derde partijen!

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van May 2024

Conclusie beste VPN België

Als u de beste VPN provider wilt kopen, we raden aan om te kiezen: ExpressVPN, heeft alle elementen om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. Inderdaad, ik heb de top 5 VPN-software vermeld en u kent de criteria voor het zoeken naar de beste VPN provider. Hoewel de prijs ook een van de criteria is, is dit de laatste van mijn criteria. Omdat het verschil uiteindelijk niet zo belangrijk is. Maar het belangrijkste is dat u uw VPN.

De beste VPN moet te allen tijde worden verbonden om uw privacy te beschermen, indien dit het geval is, hoeft u er niet eens meer aan te denken. Omdat het bijna genoeg zou moeten zijn om de beste ervaring te bieden met streamen, downloaden en gamen. En de enige keer dat u uw VPN-server zou moeten wijzigen, is wanneer je geo-beperkingen wilt omzeilen.

Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be