Beste Torrent VPN van 2024

Bent u van plan om torrents te downloaden en wilt u zichzelf zo goed mogelijk beschermen? Dan maakt u best gebruik van een VPN! U zult waarschijnlijk al gemerkt hebben dat er een zeer groot aanbod is van verschillende VPN diensten die u zou kunnen gebruiken, maar welke is nu de beste torrent VPN waarmee u deze bestanden kan downloaden? We vertellen het u in deze blog!

Probeer ExpressVPN vandaag!
Welke is nu de beste Torrent VPN ?

Gebruik de VPN van ExpressVPN en download torrents op een veilige manier. Het is snel en biedt geld-terug garantie!

Laatst geupdate op: 7 June 2024

Wat is de beste torrent VPN?

We hebben het u net al verteld: Er zijn veel verschillende VPN torrent diensten beschikbaar online, maar niet iedere VPN dienst is een dienst die bij u past. Het kan daarom moeilijk zijn om de juiste VPN dienst te kiezen, zonder deze eerst allemaal uit te proberen.

Om u te helpen bij de keuze bij de beste VPN voor torrents, hebben we voor u een groot aantal van deze diensten voor u uitgetest en in een ranglijst geplaatst. Hierbij hebben we verschillende aspecten van deze VPN diensten uitgetest zoals: “is het een p2p VPN? Worden er geen log-bestanden bijgehouden? Wat is de snelheid van de verschillende servers?”. De resultaten van deze test hebben gezorgd voor de onderstaande lijst.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Zoals u kan zien worden de diensten van ExpressVPN beschouwt als de beste torrent VPN. Dit komt doordat deze VPN dienst het beste gescoord heeft op toen wij de verschillende diensten met elkaar vergeleken hebben.

Hoe kiest u de beste VPN voor torrents?

Bent u van plan om vaker torrent bestanden te downloaden, maar wilt u dit ook op een zo veilig mogelijke manier doen? Dan kiest u best voor een VPN dienst die u deze veiligheid kan garanderen. We hebben een aantal verschillende vlakken uitgelegd waar u best rekening mee houdt tijdens het kiezen van de VPN dienst.

Geen logbestanden

Een van de belangrijkste dingen waar u rekening mee moet houden tijdens het kiezen van de beste torrent VPN dienst, is dat deze dienst een “geen logbestandenbeleid heeft. Dit wilt zeggen dat wanneer u gebruik maakt van deze dienst, er geen enkele informatie over uw internet gebruik opgeslagen wordt. Dit zorgt ervoor dat geen enkele derde partij achter uw internet gebruik kan komen.

Onder welke jurisdictie valt de dienst

De jurisdictie van de dienst beïnvloed de veiligheid van de VPN diensten ook. Het is dus belangrijk dat u nagaat of de VPN dienst onder de juiste jurisdictie valt voordat u een abonnement afsluit.

Snelheid

Wanneer u een torrent bestand download wilt u dit natuurlijk op een zo snel mogelijke manier doen. Aangezien u, hoe langer u aan het downloaden bent hoe meer risico loopt dat derde partijen achter uw persoonlijke gegevens kunnen komen. Hierdoor is het belangrijk dat de VPN dienst die u gebruikt ook snelle verbindingen kan voorzien zodat u zo min mogelijk van uw normale downloadsnelheid verliest.

De beste VPN voor torrents hebben zeer snelle servers waarmee u vrijwel geen download snelheid verliest!

Is het een p2p VPN of wordt deze verbinding ondersteunt

Het downloaden van torrents gaat vooral via Peer to Peer verbindingen. Dit betekent dat er een connectie tussen u en de persoon die het torrent bestand upload ontstaat. Wanneer u uw persoonlijke gegevens wilt beschermen moet u dus gebruik maken van een p2p VPN dienst. Op deze manier zullen de pakketten niet tot aan uw computer gevolgd kunnen worden.

De meeste goedkopere VPN diensten zijn geen p2p VPN diensten. Wilt u er zeker van zijn dat deze dienst ondersteund wordt? Dan kan u best gebruik maken van de diensten van ExpressVPN!

Handige toepassingen van een VPN voor torrents

Naast het voorzien van een VPN verbinding waarmee u uw gegevens op een veilige manier kan versleutelen, bieden de meeste VPN diensten ook nog handige toepassingen aan. Want met enkel een VPN torrent bestanden downloaden is nog steeds risicovol. Zo kan de verbinding bijvoorbeeld wegvallen zonder dat u dit doorheeft. Op deze manier krijgen derde partijen toegang tot uw gegevens en kan u in de problemen komen.

De beste torrent VPN diensten hebben verschillende andere toepassingen waarmee u zichzelf nog beter kan beschermen. Denkt u hierbij maar aan zaken zoals een killswitch, p2p VPN servers, DNS lek bescherming en nog veel meer.

Wanneer u deze dingen in uw achterhoofd houdt terwijl u de keuze voor de beste torrent vpn dienst zoekt, zal u al een stuk verder komen.

Waarom u met een gratis VPN torrent bestanden niet veilig kan downloaden?

We hebben het eerder al gezegd dat er veel verschillende VPN providers beschikbaar zijn. U heeft waarschijnlijk ook al opgemerkt dat er ook verschillende gratis diensten beschikbaar zijn. Deze raden we echter af als u van plan bent om deze VPN voor torrents te gebruiken. De gratis diensten hebben namelijk vaak niet dezelfde veiligheidsmaatregelen als de betaalde diensten.

p2p VPN

Wanneer u dan met deze VPN torrent bestanden zou downloaden kunnen autoriteiten achter uw persoonlijke gegevens komen zonder dat ze hier veel moeite voor moeten doen. Zo kunnen deze gratis diensten log bestanden bijhouden, uw downloads onderscheppen of malware installeren op uw computer waarmee uw persoonlijke gegevens enorm veel risico lopen.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

De voordelen wanneer u met een VPN torrent bestanden downloadt.

Bent u benieuwd naar de verschillende voordelen die u zult ervaren wanneer u een VPN voor torrents gebruikt bij het downloaden van torrents? Of ziet u het nut van een VPN niet echt in en wilt een torrent zonder VPN downloaden? Dan kan u best even het volgende deel van de blog lezen, hier geven we u namelijk meer uitleg over de voordelen die u kan ervaren.

Toegang op meer torrent websites

Sommige landen of regio’s blokkeren de toegang tot torrent websites om te voorkomen dat de inwoners aan torrenting doen. Wanneer u een VPN voor torrents gebruikt, kan u de locatie van uw IP-adres veranderen zodat u deze geo-restricties kan omzeilen.

De servers die u het beste hiervoor kan gebruiken zijn de P2P VPN servers. Deze liggen meestal in landen waar er minder geo-restricties op deze torrent sites geplaatst worden.

Beste torrent VPN

Uw gegevens worden beter beschermd wanneer u met een VPN torrent bestanden downloadt.

Wanneer u zonder VPN torrent bestanden downloadt, kan het zijn dat uw persoonlijke gegevens opgeslagen kunnen worden door de websites waar u deze torrents vindt. Deze websites kunnen deze informatie dan doorverkopen aan advertentie bureaus of zelfs aan authoriteiten waardoor u in de problemen kan komen te zitten.

Wanneer u gebruik maakt van een P2P VPN server, zullen de bestanden die u downloadt niet tot aan uw computer gevolgd kunnen worden. Wanneer u gebruik maakt van een VPN dienst kan u er dus bijna zeker van zijn dat uw gegevens beter worden beschermt.

De beste torrent VPN diensten hebben zelfs een speciale sectie aan servers die bedoelt zijn om torrent bestanden op een veilige manier te downloaden.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Hoe kunt u met een VPN torrents downloaden op een veilige manier?

Wilt u op een zo een veilig mogelijke manier torrents downloaden? Dan zijn er een aantal dingen die u kan doen om u voor te bereiden. Eerst en vooral is het belangrijk dat u gebruik maakt van een VPN voor torrents te kunnen downloaden. U kiest het beste voor een dienst waarbij u ook nog verschillende andere toepassingen zou krijgen.

VPN voor torrents

Zo hebben de beste torrent VPN diensten vaak toepassingen zoals DNS lek bescherming, zodat websites geen enkele informatie over u in hun log bestanden kunnen bijhouden.

Andere toepassingen die u eventueel kan gebruiken zijn dingen zoals de “killSwitch” wat er voor zorgt dat de internet verbinding van alle applicaties die internet gebruiken geblokkeerd wordt wanneer de VPN diensten wegvallen. Ook kan u best verbinden met een P2P VPN server die dit soort connecties ondersteunt. De laatste stap die u kan volgen is het nakijken van uw gegevens op de website van IPLeak.net!

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Alles wat u moet weten over torrent VPN diensten.

Wanneer u vaker aan torrenten doet, kan u best gebruik maken van een VPN voor torrents. Hiermee zorgt u er namelijk voor dat uw gegevens op een veilige manier versleuteld worden terwijl u torrent bestanden kan downloaden.

Wanneer u gaat voor de beste Torrent VPN, heeft u de mogelijkheid om extra veiligheids maatregelen te nemen. Zo kan u bijvoorbeeld vaak een killswitch inschakelen die ervoor zorgen dat de internet verbinding tot uw apparaat geblokkeerd wordt wanneer de verbinding met de P2p VPN server wegvalt!

Wilt u met een VPN torrent bestanden downloaden, maar weet u niet welke dienst u best kan kiezen? Geen enkel probleem, wij hebben de verschillende diensten uitgetest en hebben geconcludeerd dat de diensten van ExpressVPN de beste VPN voor torrents is! Probeer deze vandaag nog uit!

Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be