Franse TV zenders ontvangen in België

Met een VPN Frankrijk, nu Franse TV zenders ontvangen in België, het is mogelijk. Ook Franse TV zenders live streamen kan. Echter enkel en alleen door gebruik te maken van een VPN.

In dit artikel gaan we uitgebreid bespreken hoe een VPN Frankrijk precies werkt en hoe u in België Franse televisie kijken kan. Ook zal ik u precies uitleggen hoe u via VPN TV kijken in Frankrijk kan.

Bijgewerkt: 16 July, 2024

Test ExpressVPN
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Waarom zou u Franse TV zenders ontvangen in België?

Een van de voornaamste redenen is natuurlijk om Franse TV zenders live streamen mogelijk te maken. Hoewel sommige mensen op hun televisie wel TF1, France 2, France 3 en M6 kunnen ontvangen, zijn er voor de streamingdiensten van France TV, RTBF en Eurosport Franse VPN’s nodig. Dit is zo omdat u anders simpelweg bijvoorbeeld sportwedstrijden niet live kan kijken.

Andere redenen om Franse TV zenders in België te willen ontvangen zouden kunnen zijn omdat u misschien uw Frans wilt bijschaven omdat u binnenkort op vakantie gaat naar Zuid-Frankrijk of omdat u voor uw ouders of andere familie wilt regelen dat ze Franse televisie in België kunnen kijken.

Het zou ook kunnen dat u juist via VPN tv wilt kijken in Frankrijk. Dit kan gelukkig allemaal en vereist geen technische know-how. Iedereen kan een VPN Frankrijk gebruiken.

frankrijk zenders streamen

Frankrijk zenders streamen  met een VPN

Als u een Frankrijk VPN wilt instellen van buiten Frankrijk hoef u alleen maar de volgende stappen te volgen:

1. Schrijf u in voor een van de VPN-diensten uit de tabel hieronder.
2. Installeer de VPN app of software op u toestel(len).
3. Log in en selecteer een van de beschikbare Franse servers van de VPN-aanbieder.
4. Begin met surfen en streamen terwijl de websites en apps die u gebruikt denken dat u uw in Frankrijk bevind.

Alle VPN-aanbieders uit de tabel hieronder heb ik zelf uitgebreid getest. Ik heb van iedere VPN-provider ook een duidelijke VPN review geschreven. Uit deze reviews kunt u precies lezen wat ik persoonlijk de voor- en nadelen van iedere VPN-aanbieder vind.

Naast alleen mijn eigen mening vind u onder de VPN reviews ook de comments van bezoekers van deze website. Zo kan u ook hun mening lezen om tot het kiezen van de perfecte VPN zo makkelijk mogelijk te maken.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Frankrijk zenders streamen  – De beste VPN Frankrijk

Van alle premium VPN’s die ik getest heb is naar mijn mening ExpressVPN de beste keuze als VPN Frankrijk.

Niet alleen kunt u met ExpressVPN Franse TV zenders live streamen en Franse TV zenders ontvangen in België, ook kunt u de VPN-dienst voor hele andere zaken gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan torrents downloaden en u digitale privacy beschermen op publieke WiFi-hotspots.

ExpressVPN heeft naast alleen tientallen servers in Frankrijk, duizenden servers verspreid over de rest van de wereld. Ook heeft de VPN aanbieder andere, belangrijke functies beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een ingebouwde Kill switch, een password generator en een DNS leak test.

franse tv zenders live streamen

Daarnaast hanteert ExpressVPN een no-log policy. Dit wil zeggen dat er geen logboek wordt bijgehouden van u dataverkeer. Door dus gebruik te maken van deze VPN dienst kan niemand meer u surfgedrag monitoren.

Normaliter kan namelijk u internetaanbieder letterlijk elke website die u bezoekt zien in een logboekbestand. In gevallen van illegaal gebruik kunnen deze dataverkeer logboeken worden doorgegeven aan overheden en andere instanties.

Gelukkig kunt u met ExpressVPN Franse TV zenders ontvangen in België zonder dat u digitale privacy in gevaar loopt. Let er wel op dat u voor bepaalde streaming services apart abonnementsgeld moet betalen aan de desbetreffende dienstverlener.

Wist u overigens dat u ExpressVPN 30 dagen gratis kunt uitproberen? Zo kunt u dus genieten van 30 dagen gratis VPN. Dit werkt simpel. ExpressVPN heeft een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Deze garantie wil zeggen dat als u niet tevreden bent met de VPN-dienst, uw inleg gewoon terug gestort krijgt.

Frankrijk zenders streamen – Conclusie

U weet nu dus hoe uw Franse TV zenders live streamen en Franse TV zenders ontvangen in België kan. Hiervoor heeft u, zoals zojuist besproken, dus altijd een VPN Frankrijk nodig. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u buiten Frankrijk zenders streamen zou willen.

Alle VPN-aanbieders waarover ik VPN-reviews heb geschreven in de tabel hierboven kunt u gebruiken als Franse VPN. Echter is naar mijn mening dus ExpressVPN wel de beste VPN Frankrijk.

franse tv zenders ontvangen in België

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Frankrijk VPN – Veel gestelde vragen

Hoe kan ik via VPN TV kijken in Frankrijk?

Het zou natuurlijk kunnen dat u in Frankrijk juist TV van thuis wilt kijken. Dit kan gelukkig ook met een VPN. Hiervoor dient u echter niet in te loggen op een Franse server, maar juist op een Belgische of Nederlandse.

Eventueel zou u ook in kunnen loggen op bijvoorbeeld een Amerikaanse of Engelse server, om zo geografische content blokkades van die landen te verbreken en u favoriete serie, film of sportwedstrijd te kijken.

Moet ik betalen om Franse TV zenders live streamen te kunnen?

Ehum, in wezen moet u betalen voor de VPN service en dan hangt er maar van af welke Franse zenders u wilt streamen. Sommige kanalen zijn net als in België betaalde diensten, terwijl anderen weer gratis te bekijken zijn.

Als u voornaamste reden om een VPN te gebruiken Franse TV zenders live streamen mogelijk te maken, is het verstandig dat u goed uitzoekt wat de eventuele kosten zijn van de verschillende Franse zenders en hun programma-aanbod.

Hieronder heb ik alvast een klein overzichtje gemaakt van de vaakst gestreamde Franse kanalen en de bijkomende kosten. Gelukkig hoef u wanneer u Franse TV zenders ontvangen in België via een VPN kan, niet de jaarlijkse televisielicentie van €121 te betalen die Franse inwoners wel moeten betalen als ze televisie willen kijken.

Frankrijk zenders streamen kosten

Netflix TV: vanaf €7,99 per maand. De kosten van Netflix zijn in Europa bijna overal hetzelfde.

Orange TV: vanaf €22,99 per maand. Dit is het voornaamste en populairste Franse streaming kanaal.
Amazon Prime Pay TV: verschilt tussen €1,99 en €9,99 per maand afhankelijk van gekozen bundel.

Disney+ : vanaf €6,99 per maand. U zou eventueel ook voor een jaarlijks abonnement kunnen kiezen van  €69,99 om een beetje te besparen.

Kan ik gebruik maken van een gratis VPN aanbieder?

U zou technisch gezien zeker gebruik kunnen maken van een gratis VPN-provider. Alleen raad ik dit iedereen erg af. Ik zal u namelijk precies vertellen waarom. Gratis VPN-aanbieders proberen altijd toch op een bepaalde manier stiekem geld aan u te verdienen.

Soms kan dit zijn in de vorm van irritante pop-ups en andere advertenties, maar het kan ook verder gaan dat dan.

Zo kunnen bijvoorbeeld u dataverkeer en persoonsgegevens worden verkocht aan hackers en andere criminelen. Ook zijn gratis VPN’s in de regel altijd een stuk slechter dan betaalde VPN-aanbieders. Dit komt omdat zij bandbreedte limieten hebben. Het resultaat is dat u vaak haperingen en lange laadtijden ervaart.

Mijn persoonlijke advies is dan ook, bespaar niet op een VPN. Betaal gewoon nog geen vijf Euro per maand voor een betaalde, premium VPN. Zo weet u zeker dat u altijd veilig bent als u surft op het web of apps gebruikt op u smartphone of tablet.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be