Kijk het WK voetbal van overal in 2022

De grootste voetbal competitie in de wereld is natuurlijk het wereldkampioenschap. Elke voetbal fan in België zal het nationale elftal willen aanmoedigen, zowel in de stadions als van thuis uit. Wilt u graag het WK voetbal live kijken? Lees dan snel verder, we laten u namelijk waar en hoe manier u van overal naar het WK kunt kijken!

Probeer Nu
Kijk naar WK van overal met ExpressVPN - Krijgt Tot Wel 49% Korting

Met de VPN services van ExpressVPN kunt u van overal de WK voetbal live stream ontgrendelen! Probeer het vandaag nog uit met de 30-dagen geld terug garantie. Nieuwe klanten krijgen 3 maanden gratis bij een jaar abonnement. Gebruik vandaag nog onze exclusieve promotie.

Laatst geupdate op: 19 July 2024

De beste streaming sites om de WK voetbal live stream te volgen.

Wilt u graag een antwoord op de vraag: “Waar kan ik WK voetbal kijken in België?”. Dan hoeft u niet verder te zoeken. We gaan het namelijk hebben over de verschillende uitzenders die binnen België de wedstrijden van het WK uitzenden!

Proximus

Een van de manieren waarop u in België naar een WK voetbal live stream kunt kijken is via de diensten van Proximus. De Belgische TV provider heeft verschillende abonnementen waarmee u het WK voetbal live stream kunt ontgrendelen. Om dit te kunnen doen zult u een extra abonnement voor Proximus Pickx Sports moeten afsluiten.

Wanneer u dit gedaan heeft zult u ook het WK voetbal online kijken kunnen binnen België. De dienst heeft namelijk een online streaming dienst die u van op uw computer of uw smartphone kunt gebruiken.

Er is echter ook een manier om gratis naar het WK voetbal kijken te kunnen! Lees er alles over in het volgende deel van de blog.

WK voetbal online kijken

De beste gratis streaming diensten om het WK voetbal kijken!

Er zijn verschillende streaming diensten waarop u gratis naar WK voetbal online kijken kunt. Heeft u geen idee welke zenders dit zijn? Dan kunt u best even verder lezen, we hebben het er namelijk over in het volgende deel van deze blog!

ARD

ARD is een Duitse uitzender waarbij u de wedstrijden van het WK voetbal live kijken kunt. Deze uitzender zal alle WK voetbal wedstrijden live kunnen uitzenden. Ook zullen de belangrijkste segmenten van de wedstrijden herhaald worden in nabesprekingen.

TF1

De Franse uitzender TF1 is een Franse sportzender waar u terecht kunt voor het volgen van live wedstrijden van verschillende sporten. Via deze zender zult u de verschillende wedstrijden van het WK voetbal live kijken kunnen.

Deze streaming diensten hebben echter vaak niet de rechten om deze in het buitenland uit te zenden. Het is dus vaak niet mogelijk om de gratis diensten te gebruiken binnen België. Ook zijn de Belgische streaming diensten vaak niet beschikbaar in het buitenland. Lees in het volgende deel van deze blog waarom dit zo is.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

WK voetbal online kijken vanuit het buitenland

De WK voetbal live stream die u altijd gebruikt, zal in de meeste gevallen niet werken in het buitenland. Dit komt doordat de websites van de live stream de geografische beperkingen hebben die de locatie van uw apparaat zullen controleren. Dit doen ze door de locatie van uw IP adres te controleren en indien deze buiten de toegestane zone ligt, zullen de geografische blokkers de toegang tot de stream blokkeren.

WK voetbal live stream

Echter hebben we een oplossing voor u gevonden om deze geografische restricties te omzeilen: Het gebruiken van een VPN. Door een VPN dienst te gebruiken kunt u namelijk de locatie van uw IP adres aanpassen en de geografische restricties omzeilen.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Hoet ontgrendel je streaming diensten om het WK live kijken te kunnen?

Niet iedereen heeft ooit al eens eenVPN dienst gebruikt om het WK voetbal online kijken. Om deze mensen te helpen hebben we een kort stappenplan voorzien waarmee iedereen gebruik zou kunnen maken van een VPN dienst:

 • Ga naar de website van een VPN dienst en kies het abonnement dat u wilt proberen. De diensten van ExpressVPN zijn een echte aanrader.
 • Zorg dat de VPN software op uw apparaat geïnstalleerd wordt.
 • Wanneer u de applicatie opent, kunt u een VPN server binnen een bepaald land kiezen. Voor NOS is dit in Nederland, voor ARD is dit een server binnen in Duitsland en voor TF1 is dit een server in Frankrijk.

Wanneer u dit stappenplan volgt zult u zonder problemen elk van deze WK voetbal live streams kunnen kijken van overal!

Kijk uw WK voetbal livestream van overal met de gratis periode van ExpressVPN!

De VPN dienst ExpressVPN is perfect voor de mensen die nieuw zijn in de VPN wereld. Zo kunt u namelijk 30 dagen het programma zonder zorgen uitproberen. Nieuwe klanten krijgen namelijk bij het afsluiten van een jaar abonnement een 30 dagen geld terug garantie. Indien u besluit dat u de diensten niet meer wilt gebruiken kunt u binnen de eerste 30 dagen uw geld zonder verantwoording terug krijgen. Het volledige bedrag zal dan worden teruggestort op de rekening die u gebruikt heeft om de dienst aan te kunnen kopen.

WK voetbal kijken

De beste VPN diensten om de livestream WK voetbal te kunnen volgen

Heeft u geen idee welke VPN diensten u kunt gebruiken om naar de WK voetbal live kijken te kunnen? Geen enkel probleem, we hebben namelijk verschillende VPN diensten voor u gevonden, uitgetest en we hebben de diensten met elkaar kunnen vergelijken. Met de informatie die we uit deze testen gekregen hebben, hebben we de volgende ranglijst voor u kunnen opstellen.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

De voordelen van een VPN naast WK voetbal live kijken

Het WK voetbal online kijken is niet het enige voordeel dat u heeft wanneer u een VPN dienst zult gebruiken. Zo zult u namelijk ook de geografische beperkingen van andere streaming diensten zoals Netflix en Hulu kunnen omzeilen en exclusieve content van overal ontgrendelen!

Naast het omzeilen van geo-restricties heeft u ook nog het voordeel dat uw online privacy en uw persoonlijke gegevens beter beschermd zullen worden met een VPN dienst. De VPN dienst zal naast het aanpassen van de locatie van uw IP adres namelijk ook uw persoonlijke gegevens op een veilige manier kunnen versleutelen. Op deze manier kunnen derde partijen niet aan uw persoonlijke gegevens komen. Dit is vooral handig wanneer u vaak gebruik maakt van een openbaar wifi netwerk.

WK live kijken

Veel gestelde vragen over WK voetbal op TV

Er zijn veel mensen die vragen hebben over het WK voetbal kijken. Daarom hebben we in deze blog een aantal van deze vragen proberen te beantwoorden.

Wanneer is het WK voetbal in 2022

Het WK voetbal kijken is voor veel mensen iets waar ze een lange tijd naar uit kijken. Echter zijn er veel mensen die niet precies weten wanneer het begint. De eerste wedstrijd die gespeeld zal worden zal op 20 november 2022 zijn en zal gaan tussen Qatar en Ecuador!

Wat zijn de groepen in het WK van 2022?

In de groepsfasen wanneer u het WK voetbal live kijken wilt, zullen de volgende teams het tegen elkaar opnemen:

 • Groep A: Qatar, Ecuador, Senegal, Nederland
 • Groep B: Engeland, Iran, Verenigde Staten van Amerika, Wales
 • Groep C: Argentinië, Saudi Arabië, Mexico, Polen
 • Groep D: Frankrijk, Australië, Denemarken, Tunesië
 • Groep E: Spanje, Costa Rica, Duitsland, Japan
 • Groep F: België, Canada, Marokko, Kroatië
 • Groep G: Brazilië, Servië, Zwitserland, Cameroon
 • Groep H: Portugal, Ghana, Uruguay, Korea Republic

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Alles wat u moet weten om WK voetbal kijken

Eerder in deze blog hebben we u al een antwoord gegeven op de vraag: “Waar kan je het WK voetbal kijken in België?”. Echter hebben we u ook al een oplossing gegeven om de WK voetbal live stream die u gebruikt van overal te kunnen bekijken. U moet namelijk een VPN dienst gebruiken.

Nast het WK voetbal online kijken en het omzeilen van de verschillende geo restricties van andere streaming diensten is het gebruiken van een VPN ook nog handig om uw online privacy en uw persoonlijke gegevens veilig te houden! Weet u niet goed welke VPN dienst u zou kunnen gebruiken? Dan raden we u aan om de diensten van ExpressVPN te gebruiken.

Met deze dienst krijgt u namelijk 30 dagen de tijd om de dienst uit te proberen en indien u niet tevreden bent met de diensten krijgt u zonder verantwoording het volledige bedrag terug!

Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be