De beste VPN’s voor Kodi

Kodi via VPN? U heeft vast wel eens van Kodi gehoord, maar laat mij alsnog een snelle introductie geven voor deze media speler. Kodi is een gratis open-source entertainment hub die al uw digitale media samen brengt op een eenvoudige manier. U kunt ook video’s, muziek, podcasts en andere mediabestanden afspelen vanaf uw lokale schijf vanaf het internet. Dit samen met een VPN in Kodi.

BIJGEWEKRT: 12 May 2024

Het is geweldig om naar te kijken live streaming Video’s. Echter zal u worden geconfronteerd met geo-beperkingen op auteursrechtelijk beschermde inhoud. Daarom moet u de beste VPN’s voor Kodi bekijken. Om Kodi te gebruiken zonder enige beperkingen dient u van VPN verbinding gebruik te maken.

In dit artikel Kodi via VPN beschrijven wij uitgebreid hoe u via VPN diensten ongelimiteerd toegang krijgt tot Kodi. Kom dus met een VPN in Kodi in een paar simpele stappen.

GEBRUIK EXPRESSVPN

ExpressVPN – de beste VPN provider voor Kodi!

Deze service biedt uitstekende streaming snelheden, grote server beschikbaarheid en is zeer gebruiksvriendelijk.

Wat is de beste VPN voor Kodi

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Het kiezen van een provider is nooit een gemakkelijke taak. Omdat er honderden van hen beschikbaar zijn. En ze willen allemaal de beste zijn voor Kodi. Dus ‘run’ Kodi via VPN, maar welke?

Ik had de gebruiken in mijn gedachte tijdens het schrijven van dit artikel. Daarom moeten de volgende providers auteursrechtelijke inhoud voor ons kunnen deblokkeren. Maar als u meer specifieke behoeften heeft, zoals het deblokkeren van Netflix, zorg ervoor dat uw VPN hiervoor compatibel is.

Ik heb deze selectie met drie hoofdcriteria uitgekozen. Uiteraard, alle van hen bieden ten minste een server in <voer land in>. Omdat u anders geen enkele inhoud kunt deblokkeren. En ze vallen onder de snelste VPN op de markt, met een Tier 1 netwerk en high-performance servers. Daarom kunt u video’s bekijken in de hoogste kwaliteit, die veel bandbreedte vereisen. Tot slot, ze zijn allemaal eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk voor degenen onder u die niet technisch zijn aangelegd.

U kunt Kodi gebruiken zonder VPN, maar u komt dan al snel in de problemen met de geografische blokkades die op veel content geplaatst is. Daarom is een VPN voor Kodi de ultieme oplossing om toegang te krijgen tot het volledige plaatje. Met een VPN in Kodi zorgt u er voor dat u de gehele ervaring kunt beleven, zonder enige beperkingen.

Hoe zit het met de Kodi add-on?

Add-ons kunnen de mogelijkheden van Kodi uitbreiden, maar ik raad dit af. Ten eerste zijn er niet veel providers die er één bieden. Ten tweede, het is veel ingewikkelder om dit te installeren dan een reguliere VPN client. Tot slot beschermt een add-on alleen uw media center. Dus de rest van uw verkeer wordt alsnog blootgesteld, wat u niet wilt uiteraard.

Wat is de beste gratis VPN voor KODI?

Als u niet wilt betalen voor VPN voor Kodi dan zijn er niet veel alternatieven. Want niets is echt gratis tegenwoordig. Maar ik vond een betrouwbare VPN voor Kodi die ik kan aanbevelen: TunnelBear. Deze provider zal uw gegevens niet verkopen aan de hoogste bieder, uw privé gegevens stelen, noch uw vrije bandbreedte verkopen.

Uiteraard wilt u in staat zijn om video’s te streamen in goede kwaliteit, zonder haperingen. Miljoenen gebruikers vertrouwen deze VPN wereldwijd.

Dus, wat is de vangst? U krijgt een beperkte hoeveelheid gegevens per maand: 500 MB. Dat is niet veel van de gegevens. Dit staat gelijk aan ongeveer één uur video in 320p. Maar u krijgt 1 extra gratis GB per maand door te tweeten naar @theTunnelBear en te vragen om 1 gratis GB aan gegevens! d8bfbf

ExpressVPN gratis gebruiken 

ExpressVPN is de beste VPN voor Kodi. Het biedt een royale 30-dagen geld terug garantie. De truc is om hier gebruik van te maken. Voor de 30e dag moet u vragen om een terugbetaling via hun live chat. Binnen 5 dagen, krijgt u een volledige terugbetaling, zonder enige problemen. Dit werkt echt, zoals vele gebruikers bevestigen. Hiervoor is ExpressVPN een van de betrouwbaarste aanbieders 

vpn in kodi

Een VPN voor Kodi, is dit nodig?

Hoewel ik niet van plan om u hiervan te overtuigen, zal ik mijn motto herhalen: U moet gebruik maken van een VPN op al uw aangesloten apparaten. Inderdaad, u bent anders blootgesteld. Ten eerste, uw Internet Service Provider (ISP) weet alles over wat u doet online. Bovendien laat u sporen van uw activiteit achter, overal waar u gaat, op alle websites die u bezoekt. En met al deze anonieme stukjes informatie, is het mogelijk om u te volgen. En om u mogelijk te identificeren.

Een VPN is de tool die ik aanraad en is de enige manier om uw privacy te beschermen en uw veiligheid te vergroten. Het creëert een gecodeerde tunnel tussen uw computer en de VPN-server. En uw gegevens is veilig voor alle pottenkijkers. Bovendien verbergt het uw IP adres achter de server IP. U surft compleet anoniem door het web!

Dat betekent dat als u met behulp van een add-on streamt, zal niemand dit weten. Niet uw ISP en niet de overheidsinstellingen.

En er is nog een voordeel voor het gebruik van een VPN app voor het streamen: U krijgt toegang tot inhoud die geografisch geblokkeerd is. Laten we zeggen dat u op reis bent in het buitenland. Zonder een VPN kunt u niet kijken naar uw favoriete TV zenders. Maar als u thuis verbinding maakt met een VPN-server, kunt u gemakkelijk al deze geografische blokkades omzeilen en krijgt u toegang tot uw favoriete inhoud.

Dit werkt voor alle landen waar uw VPN-provider servers aanbiedt!

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van May 2024

Het opzetten van een VPN voor Kodi

Met een VPN in Kodi komen kan op verschillende manieren. Hieronder leest u meer over het installatie proces met betrekking tot Kodi via VPN.

De VPN-client voor uw besturingssysteem installeren

Dit is de eenvoudigste oplossing en degene die ik aanbeveel. De meeste providers bieden apps voor populaire platforms zoals Windows, Mac, enz. Nadat u zich heeft geabonneerd op ExpressVPN, bijvoorbeeld, moet u deze downloaden en de applicatie installeren.

Vervolgens start u de Kodi VPN client en schakelt u direct het volgende in:

  • DNS lek bescherming: garandeert dat al uw verkeer via de VPN loopt.
  • Kill Switch: Wanneer de verbinding vervalt stopt al uw verkeer totdat u weer verbonden bent met uw VPN voor optimale en maximale beschermen.

Ten slotte kunt u het VPN-protocol aanpassen als u een probleem hebt met streaming. Terwijl ik OpenVPN aanbeveel, die tevens snel, stabiel en veilig is, kunt u PPTP of L2TP proberen die minder veilig zijn, maar wel voor betere snelheden zorgen.

Kodi VPN handmatig instellen op uw apparaat

Het opzetten van een Kodi via VPN kan handmatig worden gedaan, echter is het uitdagend. Het proces varieert voor elke provider en elk besturingssysteem.

Installeer de Kodi VPN op uw router

Soms is het niet mogelijk om een VPN in Kodi te installeren op uw apparaat. Dan moet u een andere oplossing te vinden. U zou de VPN kunnen installeren op uw router. Maar u moet er rekening mee houden dat:

  • Uw router deze methode moet toestaan.
  • De apparaten die zijn aangesloten op de router gebruiken:
    • dezelfde VPN-verbinding, zullen het vertragen;
    • dezelfde VPN-server, dus deblokkeren slechts één land.

Een VPN voor Kodi gebruiken

Zodra de Kodi VPN is geïnstalleerd, moet u verbinding maken met een server. U moet een server selecteren in het land waar u de geografische blokkades wilt omzeilen. Zo kunt u de Amerikaanse Netflix kijken.

U kunt slechts met één server tegelijk verbinding maken. En als u verbinding wilt maken met een ander land, moet u de Kodi VPN verbinding met de server verbreken.

Hoe dichterbij de server, hoe sneller uw verbinding.

Mocht u een probleem hebben bij het deblokkeren van een land, kunt u altijd de live-chat van uw Kodi VPN provider contacten. Zij zullen u dan verder helpen.

Conclusie VPN in Kodi

De meeste platforms zetten geo-beperkingen op hun inhoud tegenwoordig. Dan krijgt u geen toegang tot de inhoud wanneer u niet fysiek binnen de grenzen van de blokkades bent. Maar u kunt dit gemakkelijk omzeilen door gebruikt te maken van de beste VPN voor Kodi: ExpressVPN.

Streaming is Kodi’s specialiteit. En u ontdekt alle mogelijkheden door het installeren van add-ons van derden. Echter is dit niet altijd legaal, dus zou u uw VPN puur voor eigen voordeel moeten gebruiken.

Bovendien beveiligt een VPN via Kodi uw internetverbinding en beschermt het uw privacy. Wanneer uw verkeer via de VPN verloopt wordt het gecodeerd en blijft u anoniem. Daarom bent u volledig anoniem en beschermt tijdens het internetten met kodi via VPN!

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be