Surfshark kortingscode in 2024: Bespaar tot 82%

Wilt u graag uw online gegevens beschermen? Of wilt u misschien wel de geo-locaties van een bepaalde stream omzeilen, maar wilt u hier niet te veel voor betalen? Dan kan u altijd deze Surfshark aanbieding gebruiken! Lees snel verder en kom erachter hoe u deze tijdelijke aanbieding kan gebruiken!

Probeer SurfShark vandaag uit!
Surfshark VPN-coupon, aanbieding en kortingscode

Probeer Surfshark VPN vandaag uit met onze Surfshark aanbieding voor 30 dagen, zonder risico!

Laatst geupdate op: 19 July 2024

VPN Kortingcodes

Surfshark VPN Coupon: Bespaar 82%
Surfshark VPN is een premium VPN provider in 2024. Krijg nu de speciale korting van 82 %. Krijg een goedkopere prijs van €2.49 per maand in plaats van de volledige prijs van €12.95 per maand.
82% Korting

Geverifieerd

Surfshark-tegoedbon: Bespaar 51%
Probeer Surfshark nu 30 dagen GRATIS.
Gratis proefversie

Geverifieerd

Surfshark VPN Coupon: Bespaar 51%
Wissel deze coupon in en ontvang 51% korting!
Verlopen

Geverifieerd

Wat is Surfshark VPN

Surfshark is een van de meest recente maar toch populaire VPN diensten die u tegenwoordig op de markt zou kunnen vinden. Het is een zeer veilige VPN met een “no-log” beleid waardoor uw gegevens veilig zijn. De VPN heeft meer dan servers in meer dan verschillende landen. Het grootste voordeel is dat het een van de meest voordelige VPN diensten is waar u gebruik van zou kunnen maken. En met onze Surfshark kortingscode, krijgt u hier nog meer korting op! Wilt u meer weten over de diensten die deze VPN aanbiedt? Dan kan u hier alles over lezen in onze Surfshark review!

Surfshark aanbieding

Probeer nu

VPN diensten in een notendop

Surfshark is een van de beste VPN diensten waar u gebruik van kunt maken. Wilt u nog meer voordeel hebben? Dan kunt u dit krijgen door gebruik te maken van e Surf Shark Coupon die wij voor u klaar hebben staan!

Eigenschap Waarde
Zero-logs?
Werkt met torrents?
Netflix
Multi-login
Aantal landen
Supported OS
Geld terug garantie n/a
Protocols
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers Onbekend

Wat kost Surfshark VPN ( Met onze Surfshark aanbieding) ?

Voordat u een abonnement afsluit bij deze VPN dienst met onze Surfshark kortingscode, kunt u best de verschillende plannen met elkaar vergelijken!

Surfshark kortingscode

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van Surfshark VPN, heeft u verschillende manieren om dit ook effectief te doen. Zo zijn er 3 verschillende prijsplannen waar u uit zou kunnen kiezen. U kunt kiezen uit een maandelijkse, half jaarlijkse of jaarlijkse betaling van het abonnement! De duurste optie is het plan met de maandelijkse betalingen. Het u krijgt het meeste voordeel wanneer u voor een jaarlijks plan gaat!. Hier kunt u nog meer voordeel op krijgen wanneer u de SurfShark kortingscode gebruikt bij het afrekenen!

De maandelijkse betaling is vooral handig voor mensen die bijvoorbeeld een aantal weken op vakantie gaan en toch nog gebruik willen maken van alle streaming diensten die ze ook in België kunnen gebruiken.

Probeer nu

Hoe kunt u onze Surfshark kortingscode gebruiken?

Wilt u graag gebruik maken van onze Surfshark aanbieding, maar weet u niet hoe u dit zou moeten doen? Geen enkel probleem, we hebben een kort stappenplan uitgeschreven zodat u uw voordeel kunt krijgen door de Surfshark kortingscode in te vullen.

  1. Surf naar de website van Surfshark VPN. Wanneer u zich op de website bevindt kunt u op de “Aan de slag met Surfshark” knop klikken. U wordt hierna naar betaling pagina gebracht waar u een plan moet kiezen. Hier zult u vaak ook al een Surfshark aanbieding te zien krijgen.
  2. Kies het plan dat het beste bij u past en klik op de groene tekst “korting toegepast”. Hierna krijgt u een veld waarin u een Surfshark kortingscode kunt invullen.
  3. Vul onze Surfshark kortingscode in en klik op toepassen
  4. Geniet van de diensten van Surfshark op de meest voordelige manier!

U leest het goed, het is een zeer eenvoudig proces om de kortingscodes toe te passen. Wees er snel bij en maak vandaag nog gebruik van onze tijdelijke Surfshark aanbieding.

Surfshark aanbieding

Probeer nu

Veel gestelde vragen over de VPN kortingscode

Heeft u nog een aantal vragen over de kortingscode of de aanbieding die wij voor u voorzien? Dan kan het zijn dat u niet de enige persoon bent die met deze vragen zit. Dit zijn een aantal van de meest gestelde vragen over de VPN kortingscode!

Kan ik meer dan 1 kortingscode gebruiken?

Helaas kunt u maar een kortingscode gebruiken bij het afrekenen en iedere klant kan de kortingscode slechts 1 keer gebruiken! U kunt echter wel van dezelfde kortingscode genieten indien u een ander account aanmaakt.

Kan ik een VPN coupon gebruiken voor een bestaand abonnement?

De kortingscodes die u online kunt vinden zijn slechts geldig voor nieuwe klanten. Indien u dus al gebruik maakt van de diensten van de Surfshark VPN zult u deze kortingscode niet kunnen gebruiken. Echter heeft u wel de mogelijkheid om uw huidige abonnement te annuleren en een nieuw account te maken waarbij u deze code kunt gebruiken!

Krijg ik een korting op elk plan met de Surfshark aanbieding?

Over het algemeen biedt de VPN dienst enkel aanbiedingen aan voor de plannen die langer dan 1 maand duren. Wilt u graag het meeste voordeel krijgen? Dan raden we aan om de Kortingscode toe te passen op het langst mogelijke plan, meestal is dit 1 jaar!

Zijn er Surfshark kortingscodes waarmee ik een gratis versie krijg?

Om de diensten van Surfshark te gebruiken zult u altijd moeten betalen. Er is dus geen mogelijkheid om een “gratis-versie” te verkrijgen met kortingscodes. U kunt wel gebruik maken van de 30 dagen proefperiode. Hierbij neemt u een jaar plan en krijgt u 30 dagen de tijd om het programma uit te testen. Indien u niet tevreden bent van de diensten, kunt u uw geld terugvragen. Op deze manier kunt u de VPN dienst zonder zorgen uit proberen!

Hoe vaak heeft Surfshark aanbiedingen of promoties?

De organisatie van de Surfshark VPN heeft verschillende promoties doorheen het jaar. U kunt dus best af en toe kijken om na te gaan of er bepaalde kortingen zijn waar u van kunt genieten. We raden u ook aan om extra op te letten rond de vakantie periodes, zoals Black Friday of Cyber Monday!

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de verschillende promoties die de VPN dienst aanbiedt? Dan raden we u aan om deze webpagina op te slaan in uw leeslijst zodat u hier vaker op terug kunt komen! Wilt u gewoon gebruik maken van een VPN, maar wilt u dit toch op een voordelige manier doen? Dan kunt u best naar de kortingscode pagina op onze website gaan!

Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be