PrivateVPN, review 2024

privatevpn

Heeft u interesse in het gebruik maken van de VPN private, maar wilt u er zeker van zijn of de diensten wel goed zijn? Dan bent u aan het juiste adres, we hebben de dienst namelijk grondig uitgetest en vertellen u er alles over in deze uitgebreide privateVPN review! Lees snel verder.

Probeer PrivateVPN!
Ontgrendel overal exclusieve content: PrivateVPN

Wilt u graag gebruik maken van een VPN dienst en wilt u graag exclusieve content overal ontgrendelen? Dan raden wij de diensten van PrivateVPN aan! Hiermee krijgt u namelijk een 30 dagen geld terug garantie waarmee u de dienst zonder zorgen kunt uitproberen. Indien u niet tevreden bent krijg u zonder verantwoording uw geld terug!

Laatst geupdate op: 7 June 2024

Algemene informatie over VPN private

De hoofdvestiging van deze VPN organisatie ligt in Zweden en hun doel is het behalen van de hoogste niveaus in het beschermen van uw online privacy en het beveiligen van uw persoonlijke gegevens!

Hiernaast garandeert de VPN dienst ook nog dat hun service 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is!

Abonnementen en prijzen

Voordat u een abonnement afsluit voor een VPN dienst, zult u eerst alle prijzen en abonnementen moeten vergelijken met elkaar. Om u hierbij te helpen hebben we de verschillende abonnementen van deze VPN dienst voor u met elkaar vergeleken. De opties die u bij deze VPN provider kunt kiezen zijn:

privatevpn prijzen

 • Maand abonnement: Het duurste abonnement dat maandelijks hernieuwt
 • 3 maandelijks abonnement: Hierbij zult u vaak een kleine korting krijgen en zult u slechts iedere 3 maanden moeten betalen.
 • 3 jaarlijks abonnement: Met dit abonnement zult u zich 3 jaar lang geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van uw online privacy! Dit is ook meteen het meest goedkope plan waar u voor zou kunnen kiezen.

Coupons en kortingen

Naast het hebben van voordelige plannen, voorziet de dienst vaker ook nog enkele coupons en kortingen waar u gebruik van zou kunnen maken. Deze coupons of kortingscodes zullen de dienst nog goedkoper maken, waardoor u het meeste voordeel uit de VPN dienst kunt halen.

Gratis proefperiode

Het is helaas niet mogelijk om de VPN dienst gratis uit te proberen. De organisatie voorziet namelijk geen gratis proefperiode waarin u de dienst zou kunnen uitproberen.

Echter voorziet de organisatie wel een 30 dagen geld terug garantie. Hiervoor moet u eerst een abonnement afsluiten waarna u 30 dagen de tijd heeft om de dienst uit te proberen.

Indien u niet tevreden bent van de dienst kunt u binnen de eerste 30 dagen contact opnemen met de klantendienst en hier uw geld terugvragen!

Probeer PrivateVPN nu uit!

PrivateVPN review: de technische samenvatting

Eigenschap Waarde
Zero-logs? De data is veilig
Werkt met torrents? Hier is streamen beschermd en anoniem
Netflix US, UK, BR, MX, AU, ES, SE
Multi-login 10 gelijktijdige connecties
Aantal landen 63+
Supported OS
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 200+

Waarvoor kunt u de VPN gebruiken?

Niet iedere gebruikt een VPN dienst voor dezelfde redenen, daarom hebben we voor deze PrivateVPN review onderwerpen uitgelegd waarvoor de VPN het meeste gebruikt wordt.

Netflix

Iets waar de meeste mensen een VPN dienst voor zullen gebruiken, is om exclusieve content van streaming diensten zoals Netflix van overal te kunnen ontgrendelen.

Netflix heeft namelijk andere catalogussen voor andere landen, dit heeft te maken met de uitzendt rechten van bepaalde shows en films. Doordat een VPN dienst de locatie van uw IP adres aanpast, zult u ook de geografische beperkingen van diensten zoals Netflix kunnen omzeilen!

Dit is vooral handig voor mensen die vaak naar het buitenland gaan en die graat de tv van thuis willen kijken, maar ook voor de mensen die graag de Amerikaanse Netflix series willen zien.

De VPN diensten van Private zijn zeer goed voor het streamen van deze content aangezien u bijna in elk land een beschikbare server heeft waardoor het streamen van exclusieve content zonder problemen zal lukken.

Torrents

Er zijn verschillende mensen die torrents willen downloaden, maar die geen risico willen lopen terwijl ze dit kunnen doen.

Wanneer u namelijk torrents downloadt, is het voor de andere partij eenvoudig om de torrent tot aan uw computer te volgen. Dit komt doordat de verbindingen van de torrents via Peer to Peer verbindingen gaan.

Echter kunt u met de diensten van deze VPN zonder zorgen de Torrents downloaden. De VPN servers ondersteunen deze P2P verbindingen, waardoor u toch torrents downloaden kunt en dit zonder dat de andere partijen uw locatie of uw persoonlijke gegevens zouden kunnen vinden!

China

Ja, PrivateVPN werkt in China. Het is echter belangrijk op te merken dat het gebruik van een VPN in China een beetje ingewikkelder kan zijn dan in andere landen. Dit komt doordat de Chinese overheid de toegang tot veel VPN-services blokkeert om te voorkomen dat haar burgers bepaalde websites en apps kunnen gebruiken.

PrivateVPN heeft echter met succes deze blokkades kunnen omzeilen door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals obfuscation en tunneling via speciale servers. Dit betekent dat als je PrivateVPN gebruikt in China, je in staat zou moeten zijn om toegang te krijgen tot geblokkeerde websites en apps zoals Google, Facebook, WhatsApp, enz.

Het is echter belangrijk op te merken dat zelfs de beste VPN-services soms moeite hebben om door te dringen tot de Chinese Grote Firewall, dus er is geen garantie dat PrivateVPN altijd zal werken. Daarnaast moet je er ook rekening mee houden dat het illegaal is om een VPN te gebruiken in China zonder een speciale licentie van de overheid, dus gebruik PrivateVPN op eigen risico.

Video Games

PrivateVPN kan worden gebruikt voor online gaming, maar het is belangrijk om op te merken dat het gebruik van een VPN de verbindingssnelheid en ping-tijd kan beïnvloeden, wat essentieel is voor een soepele gaming-ervaring.

PrivateVPN beweert echter een snelle en stabiele verbinding te bieden met behulp van geavanceerde technologieën zoals openVPN, IKEv2 en L2TP. Bovendien biedt PrivateVPN ook dedicated gaming-servers aan die zijn geoptimaliseerd voor lage latency en hoge snelheden.

Als je PrivateVPN gebruikt voor gaming, kan het ook helpen om DDoS-aanvallen te voorkomen en je online activiteiten te beschermen tegen hackers en cybercriminelen.

Hoewel PrivateVPN een goede optie kan zijn voor online gaming, moet je er rekening mee houden dat het gebruik van een VPN ook afhankelijk is van de locatie van de VPN-server en de locatie van de game-server. Als de afstand tussen deze twee servers groot is, kan dit leiden tot vertragingen en slechte prestaties.

Dus, als je PrivateVPN wilt gebruiken voor gaming, kies dan een server die zich dicht bij de game-server bevindt en test de verbindingssnelheid voordat je begint met spelen.

Probeer PrivateVPN nu uit!

privatevpn review

PrivateVPN review: De toepassingen

Doordat er veel verschillende VPN diensten op de markt zijn die elk hun eigen toepassingen voorzien.

Om u een betere keuze te laten maken, hebben wij de verschillende toepassingen van de VPN dienst opgezocht en op gelijst in het volgende deel van deze blog! Lees dus snel verder en kom er alles over te weten.

Zero data logging

Wanneer u gebruik maakt van een VPN dienst, wilt er zeker van zijn dat niemand uw internet gebruik zou kunnen volgen.

Om dit te kunnen garanderen heeft deze VPN dienst een Zero Data Logging beleid. Dit betekent dat geen enkele gegevens opgeslagen zullen worden door het bedrijf. Wanneer er dan een cyber aanval op de VPN diensten zijn, zullen uw gegevens nog altijd veilig zijn!

Split tunneling functies

PrivateVPN biedt Split Tunneling aan, wat betekent dat je kunt kiezen welke apps en websites via de VPN-verbinding moeten worden geleid en welke apps en websites je direct wilt benaderen via je normale internetverbinding.

Met Split Tunneling kun je de bandbreedte van je VPN-verbinding optimaliseren en de snelheid van je internetverbinding verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld besluiten om alleen bepaalde apps en websites te gebruiken via de VPN-verbinding, zoals bank-apps of beveiligde websites, terwijl je andere apps, zoals streamingdiensten of games, direct via je normale internetverbinding kunt benaderen.

Het gebruik van Split Tunneling kan ook helpen om de beveiliging te verbeteren, omdat je gevoelige gegevens alleen via de VPN-verbinding worden verzonden en niet via je normale internetverbinding. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn als je online bankiert of gevoelige informatie deelt via e-mail of chat.

PrivateVPN biedt Split Tunneling aan op al zijn apps voor Windows, macOS, Android en iOS, zodat je kunt kiezen welke apps en websites via de VPN-verbinding moeten worden geleid en welke niet.

Het instellen van Split Tunneling is eenvoudig en kan worden gedaan in de instellingen van de app.

DNS lek bescherming

PrivateVPN biedt DNS-lek bescherming om te voorkomen dat je DNS-queries worden blootgesteld aan je internetprovider of andere derde partijen.

DNS-lekken kunnen optreden wanneer je een VPN-verbinding gebruikt en je apparaat nog steeds gebruikmaakt van de DNS-servers van je internetprovider in plaats van de DNS-servers van de VPN-provider. Hierdoor kan je internetprovider nog steeds je online activiteiten zien, zelfs als je verbonden bent met een VPN.

PrivateVPN beschermt tegen DNS-lekken door je te verbinden met hun eigen DNS-servers en ervoor te zorgen dat alle DNS-queries via hun VPN-tunnel worden verzonden. Dit betekent dat je DNS-queries worden beschermd en dat je internetprovider niet kan zien welke websites je bezoekt of welke online activiteiten je uitvoert.

De DNS-lek bescherming van PrivateVPN is standaard ingeschakeld op al hun apps voor Windows, macOS, Android en iOS, en kan niet worden uitgeschakeld. Dit garandeert dat al je internetverkeer altijd wordt beschermd tegen DNS-lekken tijdens het gebruik van de VPN-verbinding.

privatevpn

Automatische killswitch

De automatische killswitch is een van de meest gebruikte toepassingen van VPN diensten. Zolang u deze aan heeft staan zult u zonder zorgen gebruik kunnen maken van het internet.

Indien uw systeem de verbinding met de VPN diensten verliest, zullen alle applicaties die via de VPN dienst gaan, de verbinding met het internet verliezen.

Zodra u zelf de verbinding met de VPN server weer hersteld heeft zult u opnieuw zonder zorgen gebruik kunnen maken van de verschillende applicaties op uw computer.

Ad blocker

PrivateVPN heeft een handige ingebouwde adblocker-functie die beschikbaar is in de Windows-client.

Wanneer deze functie is ingeschakeld in het tabblad “Instellingen” van de client, zal PrivateVPN de meeste advertenties en pop-ups blokkeren die worden weergegeven tijdens het surfen op het internet. Dit kan leiden tot een snellere en meer gestroomlijnde surfervaring zonder de onderbreking van ongewenste advertenties.

Het is belangrijk op te merken dat de adblocker-functie geen 100% garantie biedt dat alle advertenties worden geblokkeerd en sommige advertenties nog steeds kunnen worden weergegeven.

Het is ook mogelijk om de adblocker-functie uit te schakelen of aan te passen aan persoonlijke voorkeuren in de instellingen van de Windows-client.

Port Forward

PrivateVPN biedt ondersteuning voor port forwarding, een functie die handig kan zijn voor gebruikers die P2P-torrents willen downloaden of online games willen spelen die een open poort vereisen.

Met port forwarding kan PrivateVPN een specifieke netwerkpoort op een externe server openen en toewijzen aan de gebruiker, waardoor inkomende verbindingen mogelijk worden gemaakt.

Om gebruik te maken van port forwarding bij PrivateVPN, moeten gebruikers contact opnemen met de klantenservice om een speciale VPN-server met port forwarding-functionaliteit te krijgen.

Na het selecteren van de juiste server, kunnen gebruikers in de Windows-client van PrivateVPN de port forwarding-functionaliteit inschakelen en de gewenste poort selecteren.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle VPN-servers van PrivateVPN de port forwarding-functionaliteit ondersteunen en dat sommige servers alleen beschikbaar zijn voor gebruikers met een bepaald abonnement.

Probeer PrivateVPN nu uit!

VPN protocollen

PrivateVPN ondersteunt verschillende VPN-protocollen, waaronder OpenVPN, IKEv2, L2TP en IPSec.

OpenVPN is het meest aanbevolen protocol omdat het veilig en betrouwbaar is en gemakkelijk kan worden geconfigureerd voor verschillende apparaten. OpenVPN maakt gebruik van 256-bit encryptie en biedt een hoge mate van beveiliging en privacy.

IKEv2 is een ander populair VPN-protocol dat bekend staat om zijn hoge snelheid en stabiliteit. Het wordt vaak gebruikt op mobiele apparaten vanwege de snelle verbindingstijd en de mogelijkheid om verbindingen opnieuw op te bouwen bij het overschakelen tussen wifi en mobiele netwerken.

L2TP en IPSec zijn oudere protocollen die nog steeds worden ondersteund door PrivateVPN. Deze protocollen bieden een hoge mate van beveiliging en zijn nuttig voor het omzeilen van geo-beperkingen, maar ze zijn niet zo snel als OpenVPN en IKEv2.

PrivateVPN biedt ook de mogelijkheid om tussen protocollen te schakelen in de instellingen van de app, zodat je kunt kiezen welk protocol het beste werkt voor jouw situatie.

Het is echter belangrijk om op te merken dat niet alle protocollen beschikbaar zijn op alle apparaten en dat sommige protocollen meer geavanceerde technische kennis vereisen om te configureren.

Windows client van PrivateVPN

Voor deze PrivateVPN review hebben we gebruik gemaakt van de windows applicatie van deze VPN dienst. Daarom hebben we ook een onderdeel in deze uitgebreide review die het heeft over de kwaliteit van de applicatie!

De interface

De Windows-clientinterface van PrivateVPN is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, zelfs voor beginners. De interface is ontworpen om eenvoudig te zijn, terwijl het toch alle belangrijke functies biedt die je nodig hebt voor een veilige en probleemloze VPN-ervaring.

Het is heel eenvoudig om de basisfuncties te gebruiken, zoals het selecteren van een serverlocatie, het verbinden met de VPN en het kiezen van een protocol. Al deze opties zijn duidelijk aangegeven en gemakkelijk toegankelijk vanuit het hoofdmenu van de app.

De app biedt ook handige functies zoals een automatische kill switch, split tunneling, en de mogelijkheid om automatisch te verbinden bij het opstarten van je computer. Dit maakt het gemakkelijk om de VPN altijd te gebruiken en te zorgen voor maximale privacy en beveiliging.

Als je eenmaal bekend bent met de app, is het snel en eenvoudig om taken uit te voeren, zoals het wijzigen van serverlocaties of het schakelen tussen protocollen. De app is ook ontworpen om gemakkelijk te herstellen van eventuele fouten, zoals een verbroken verbinding.

Het ontwerp van de app is ook zeer aangenaam, met een strak en modern uiterlijk en intuïtieve pictogrammen en menu’s. Alles is gemakkelijk te vinden en er is niet te veel overbodige informatie, waardoor het gemakkelijk is om te focussen op de belangrijkste taken en functies.

Al met al is de Windows-clientinterface van PrivateVPN zeer gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te navigeren en aangenaam in het gebruik, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig te gebruiken VPN-service.

Probeer PrivateVPN nu uit!

De instellingen

De PrivateVPN Windows-client biedt gebruikers verschillende aanpassingsmogelijkheden waarmee je de instellingen kunt wijzigen naar je persoonlijke voorkeur.

Dit kan worden gedaan via het menu Instellingen, dat gemakkelijk toegankelijk is vanuit het hoofdmenu van de app.

Hier zijn enkele van de belangrijkste instellingen die gebruikers kunnen aanpassen:

 1. Protocollen: PrivateVPN ondersteunt verschillende VPN-protocollen, en gebruikers kunnen gemakkelijk tussen deze protocollen schakelen in de instellingen van de app. Je kunt het gewenste protocol selecteren op basis van je behoeften op het gebied van snelheid en beveiliging.
 2. Kill Switch: De app bevat een automatische kill switch-functie, waarmee de internetverbinding automatisch wordt verbroken als de VPN-verbinding wordt verbroken. Je kunt deze functie in- of uitschakelen en ook bepalen welke toepassingen moeten worden afgesloten wanneer de VPN-verbinding verbroken wordt.
 3. Split Tunneling: Gebruikers kunnen ook kiezen voor split tunneling, wat betekent dat alleen bepaalde apps of websites via de VPN-verbinding worden geleid, terwijl andere via de reguliere internetverbinding worden gebruikt.
 4. Verbindingsopties: In de instellingen van de app kun je ook kiezen om automatisch verbinding te maken met de VPN bij het opstarten van je computer of wanneer de app wordt gestart. Bovendien kun je ook kiezen om een ​​specifieke serverlocatie automatisch te selecteren wanneer je de app start.
 5. Taal: De app is beschikbaar in verschillende talen, en gebruikers kunnen de taal selecteren die ze het prettigst vinden om in te werken.

Kortom, de PrivateVPN Windows-client biedt voldoende aanpassingsmogelijkheden om tegemoet te komen aan de individuele voorkeuren van gebruikers.

Tegelijkertijd is de app zo ontworpen dat de meeste functies automatisch worden beheerd, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor mensen zonder veel technische kennis.

De andere applicaties van deze VPN dienst

Naast het hebben van een Windows applicatie is de VPN dienst van Private ook beschikbaar op andere apparaten. Wilt u weten of u de diensten op uw apparaat kunt gebruiken? Dan leest u best de lijst van beschikbare apparaten:

PrivateVPN review: De test resultaten

private vpn

Om u zo een uitgebreid mogelijke review te kunnen heven, hebben we de VPN dienst ook op verschillende manieren uitgetest. Lees snel verder en kom erachter welke score deze VPN dienst behaalde.

Snelheid van de VPN servers

Snelheid is een belangrijke factor bij het kiezen van een VPN-service, omdat het van invloed is op de algehele gebruikerservaring. Een trage VPN-verbinding kan leiden tot buffering en vertragingen tijdens het streamen van video’s of het spelen van online games.

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de snelheid van een VPN-verbinding. Een van de belangrijkste factoren is de afstand tussen het apparaat van de gebruiker en de VPN-server. Hoe groter de afstand, hoe langer het duurt voordat gegevens heen en weer worden gestuurd, wat resulteert in een tragere verbinding.

Het aantal gebruikers dat is verbonden met de VPN-server kan ook van invloed zijn op de snelheid, omdat een overbelaste server kan leiden tot langzamere verbindingen voor alle gebruikers.

Daarnaast kunnen regionale bandbreedtebeperkingen en de internetprovider van de gebruiker ook invloed hebben op de snelheid van de VPN-verbinding. Tot slot kan de verwerkingskracht van het apparaat van de gebruiker zelf een factor zijn.

Bij het testen van PrivateVPN hebben we vergelijkbare snelheden gezien als bij andere toonaangevende VPN-providers. De snelheden zijn over het algemeen goed genoeg voor streamen en gamen zonder merkbare vertragingen.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de snelheid kan variëren op basis van de specifieke serverlocatie die wordt gebruikt, evenals de locatie van de gebruiker en de internetprovider.

Het is altijd aan te raden om snelheidstests uit te voeren op verschillende servers om de beste snelheid te vinden voor jouw specifieke situatie.

DNS lek bescherming en Torrenting

Bij het testen van PrivateVPN hebben we gekeken naar mogelijke DNS-lekken en IP-adreslekkages om ervoor te zorgen dat de privacy van gebruikers goed beschermd is. We hebben ook getest of torrenting mogelijk is op de servers van de provider.

Om DNS-lekken te identificeren, hebben we IPleak.net gebruikt en verschillende servers getest. We hebben gecontroleerd of de DNS-aanvragen werden doorgestuurd via de VPN-verbinding of dat ze werden gelekt naar de internetprovider. We hebben geen enkele DNS-lek kunnen vinden tijdens onze testen.

Om IP-adreslekkages te identificeren, hebben we ook IPleak.net gebruikt om te controleren of het IPv4- en IPv6-adres werd gelekt tijdens de verbinding met de VPN-server. We hebben geen enkele IP-adreslekkage kunnen vinden tijdens onze testen.

We hebben ook getest op WebRTC-lekken, die kunnen leiden tot het lekken van het IP-adres van de gebruiker, zelfs als deze is verbonden met een VPN-server. We hebben vastgesteld dat er geen WebRTC-lekken waren tijdens onze testen.

Wat betreft torrenting, hebben we verschillende servers van PrivateVPN getest om te controleren of ze geschikt waren voor het downloaden van torrents. We hebben vastgesteld dat de meeste servers van de provider prima werken voor torrenting, met goede snelheden en betrouwbare verbindingen.

Over het algemeen waren we erg tevreden met de privacy- en torrentingmogelijkheden van PrivateVPN.

We hebben geen enkele lekkage kunnen vinden tijdens onze testen en we zijn ervan overtuigd dat gebruikers veilig en anoniem kunnen blijven tijdens het gebruik van deze VPN-provider.

PrivateVPN review: De klantendienst

Indien u voor een dienst betaald zult u vast wel eens gebruik moeten maken van de klantendienst. Om deze te kunnen beoordelen hebben we voor deze privateVPN review de klantendienst van de VPN provider uitgetest.

Indien u vragen heeft kunt u op verschillende manieren contact opnemen met de klantendienst. Zo heeft de VPN provider een live chat, waardoor u meteen een antwoord op uw vraag kunt krijgen en indien u een meer uitgebreide vraag hebt over de dienst kunt u contact opnemen via mail. 

De klantendienst zal dan zo snel mogelijk contact met u proberen op te nemen om uw vragen te beantwoorden en om eventuele problemen op te lossen.

Private in vergelijking met andere VPN diensten

Natuurlijk is deze VPN dienst niet de enige dienst op de markt. Om u een beter beeld te kunnen geven van wat er nog beschikbaar is, hebben we Private vergeleken met andere VPN diensten waar u voor zou kunnen kiezen.

Private VS ExpressVPN

Private is een zeer goede VPN dienst indien u op zoek bent naar eenvoudig en gemakkelijk. Echter is er een VPN dienst die het nog beter doet namelijk: ExpressVPN. Wilt u meer weten over deze VPN dienst? Dan leest u best onze uitgebreide review van ExpressVPN!

Private VS CyberGhostVPN

We hebben het net al over de beste VPN dienst gehad, maar de VPN CyberGhostVPN heeft ook verschillende voordelen ten opzichte van private! Wilt u erachter komen welke voordelen dit zijn? Lees dan snel hier verder CyberGhostVPN.

Private VS Private Internet Access (PIA) VPN

De laatste VPN dienst waarmee Private hebben vergeleken is Private Internet Access (PIA) VPN. Echter zijn er niet zo veel verschillen tussen de 2 VPN diensten. U kunt in dit geval gewoon kiezen voor de dienst die u het meest aan staat. Wilt u meer weten over Private Internet Access (PIA) VPN, dan raden we aan om deze review te lezen!

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Doordat Private zo een populaire VPN dienst is, zijn er natuurlijk ook veel mensen die zich dingen over de VPN afvragen. Daarom hebben we ervoor gekozen om 2 van de meest gestelde vragen in deze blog te beantwoorden.

Blokkeert Private advertenties?

Ja, PrivateVPN biedt een ingebouwde adblocker-functie in de Windows-client. Gebruikers kunnen deze functie eenvoudig inschakelen in het tabblad “Instellingen” van de client.

De adblocker-functie blokkeert de meeste advertenties en pop-ups die worden weergegeven tijdens het surfen op het internet, waardoor een snellere en meer gestroomlijnde ervaring mogelijk is zonder de onderbreking van ongewenste advertenties.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de adblocker-functie geen 100% garantie biedt dat alle advertenties worden geblokkeerd en dat sommige advertenties nog steeds kunnen worden weergegeven.

Waarom gebruiken mensen deze VPN?

Mensen gebruiken PrivateVPN om verschillende redenen, waaronder:

 1. Privacybescherming: PrivateVPN versleutelt al het internetverkeer van gebruikers, waardoor hun online activiteiten en persoonlijke gegevens worden beschermd tegen hackers, overheidsinstanties en internetproviders.
 2. Toegang tot geblokkeerde websites: Met PrivateVPN kunnen gebruikers toegang krijgen tot geblokkeerde websites en inhoud, zelfs als deze is beperkt door hun locatie of regio.
 3. Beveiligde P2P-torrentdownloads: PrivateVPN ondersteunt P2P-torrentdownloads en biedt een veilige en anonieme manier om bestanden te downloaden en te delen zonder de dreiging van DMCA-waarschuwingen of juridische acties.
 4. Bescherming tegen ISP-throttling: Internetproviders kunnen de internetverbinding van gebruikers soms vertragen wanneer zij bepaalde websites of services gebruiken. Met PrivateVPN kunnen gebruikers hun ISP-throttling omzeilen en onbeperkte toegang krijgen tot alle inhoud die ze willen.
 5. Veilige toegang tot openbare Wi-Fi-netwerken: PrivateVPN biedt gebruikers een beveiligde en versleutelde verbinding, zelfs wanneer ze verbinding maken met openbare Wi-Fi-netwerken. Dit voorkomt dat hackers toegang krijgen tot hun persoonlijke gegevens en inloggegevens.

PrivateVPN review de conclusie!

Uit deze uitgebreide PrivateVPN review kunnen we concluderen dat de VPN dienst een zeer volwaardige VPN is die eenvoudig te gebruiken is door iedereen. Echter zullen de extra toepassingen die de VPN provider aanbiedt zeer gelimiteerd zijn.

Indien u gebruik wilt maken van de VPN dienst met de meest uitgebreide service, raden we zeker de diensten van ExpressVPN aan!

Probeer de VPN dienst vandaag nog uit en krijg een 30 dagen geld terug garantie zodat u dit zonder zorgen zou kunnen doen. Indien u niet tevreden bent, kunt u zonder verantwoording uw geld terug krijgen.

8.5 Total Score
PrivateVPN review 2024: Genoeg

PrivateVPN is een VPN aanbieder uit Zweden en al geruime tijd actief op de VPN markt met een goed en veilig produkt

Gebruikersgemak
9
Stabiliteit netwerk
8
Prijs
8.5
Aantal beschikbare server landen
8
Flexibiliteit gebruik
9
PROS
 • Voordelige abonnementen
 • Overal te gebruiken
 • Eenvoudige applicaties
CONS
 • Geen jaarlijks plan
blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

1 Comment
 1. Ik ben gezwicht voor de goede prijs en daarboven op de korting tot keuze

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be