PrivateVPN | Stabiele VPN aanbieder

PrivateVPN | Stabiele VPN aanbieder

Deze VPN aanbieder komt uit Zweden en zijn al een tijdje actief op de markt. Ze bieden een stabiele verbinding voor een goede prijs. Als u deze provider kiest, zit u sowieso goed als het aankomt op streamblokkades vermijden. Hieronder heb ik een PrivateVPN beoordeling geschreven die u hopelijk helpt om de keuze te maken of deze provider bij u past.

private vpn

PrivateVPN opties

Als u PrivateVPN kiest, heeft u nog verschillende mogelijkheden om verder uit te kiezen. Er is een pakket van 1 maand, van 3 maanden en van 12 maanden. Er is een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding bij deze provider. Het beste nieuws van alles is dat er zes login mogelijkheden zijn: er kunnen dus 6 apparaten tegelijk gebruik maken van de VPN. Onze PrivateVPN beoordeling is dat mensen meestal zelf drie logins gebruiken, en dan blijven er dus nog drie over om met anderen te delen. Dat is erg voordelig! En als deze informatie in deze PrivateVPN review u nog niet overtuigd heeft, kunt u een dag proefgebruiken.

privatevpn review

Privacy

Om een PrivateVPN review te schrijven, moet het natuurlijk wel de moeite waard zijn. En eigenlijk is het helemaal niet zo logisch om een PrivateVPN beoordeling op te stellen. Zoals ik al schreef, is PrivateVPN een Zweedse provider. Dat lijkt natuurlijk op het eerste gezicht wat gek, als u bedenkt dat Zweden strenge regels heeft omtrent inlichtingen en dus weinig privacy gunnen aan hun burgers. Ze zijn deel van de “14 eyes countried” overeenkomst, met landen zoals Verenigde Staten en Engeland. Hierdoor wordt juist vaak onze privacy geschonden.

Toch is het zo dat PrivateVPN geen logs bijhoudt en uw privacy dus volledig gewaarborgd wordt. Ze zijn hier erg serieus over en je kunt het nalezen op hun website. Dat is hoe het hoort bij een goede VPN provider en daarom schrijf ik dus wel deze PrivateVPN review. PrivateVPN heeft meer dan 800 servers in heel veel verschillende landen wat ervoor zorgt dat het eigenlijk wel voor iedereen een goede optie is.

Prijs

privatevpn beoordeling

privatevpn review

PrivateVPN Netflix

Mijn ervaring is dat als u graag Netflix wilt kijken in andere landen dan Nederland, dat PrivateVPN Netflix een uitstekende optie is! U kunt bijvoorbeeld Netflix USA openen op vanuit het buitenland Netflix Nederland bekijken met PrivateVPN Netflix. Dit is dus een geweldige feature van deze provider.

Voor deze PrivateVPN review hebben wij het getest en het werkt echt. De volgende landen kunnen bekeken worden met Netflix: VS, Canada, VK, Frankrijk, Denemarken, Finland, Duitsland, België, Polen, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en Nederland. Andere landen zijn misschien ook mogelijk maar die zijn voor de PrivateVPN beoordeling niet getest.

Hieronder kun je een video bekijken waarin wordt aangetoond dat Netflix Nederland kijken vanuit het buitenland mogelijk is, en ook nog een video waarin je kunt zien dat Netflix USA te zien is vanuit Nederland met behulp van PrivateVPN.

Privatevpn Netflix

PrivateVPN interface

In deze PrivateVPN review is het ook belangrijk wat te schrijven over de interface van PrivateVPN. Dat beïnvloedt de PrivateVPN beoordeling namelijk nogal. Er zijn twee opties: Simpel en Advanced. Als je graag een makkelijkere interface hebt, kunt je Simple kiezen. Wil je meer opties en een geavanceerdere interface kun je wisselen naar de Advanced versie. Dat is een unieke feature van PrivateVPN en heeft een positieve invloedt op de PrivateVPN beoordeling van veel gebruikers.

De mogelijkheden die PrivateVPN biedt in de settings zijn echter wel wat weinig. Er is bijvoorbeeld alleen de optie om de interface in de Engelse taal te gebruiken. Wel kun je verschillende beschermingen kiezen (bijv. IPv6 leak protection DNS leak protection en Kill Switch). Handig voor als je net even iets anders doet op het internet en een ander niveau van beveiliging nodig hebt of wilt

PrivateVPN features

Onderwerp Eigenschappen
Logs Geen logs
Torrents JA
Netflix NL, USA, D, BE, FR, CH, CA, AUS, UK
Multi login 6 Multi login
Landen 52+
Randapperatuur Windows, Mac, Android, iOS, Compatible routers
Geld-terug-garantie 30 dagen
Protocols OpenVPN (TCP, UDP), L2TP/IPSEC, PPTP, IKEv2
Verkeersdata Onbegrensd
Versleuteling AES-256-bit encryption (militair)
IP-Adresse 200 000+
Servers 800+

PrivateVPN heeft een aantal belangrijke features, zoals:

  • Kill Switch – hiermee kunt u ervoor zorgen dat uw internetverbinding automatisch wordt verbroken als uw verbinding met PrivateVPN wegvalt. Pas als de verbinding met de VPN server weer gemaakt wordt, gaat u verder met uw activiteiten op het internet. Dat is wel zo veilig.
  • Torrents – Dit is mogelijk met PrivateVPN. Dat wil ik extra benaderen in deze PrivateVPN review want dat is nog helemaal niet zo vanzelfsprekend. Veel andere providers bieden deze optie niet aan. Wel is het aan te raden om goed te kijken welke server van PrivateVPN je dan gebruikt: sommige landen zijn heel streng als het aankomt op torrents en het is dan slim om een server te kiezen in een land waar je minder problemen krijgt als ze erachter komen dat je torrents gebruikt.
  • DNS Leak protection – Hiermee kunt u ervan op aan dat u 100% beschermd bent. Deze feature geeft u namelijk optimale dekking.
  • Port forwarding – Voor de echte kenners onder ons, maar niet minder belangrijk! Als u meer hierover wilt lezen, ga dan naar één van mijn andere artikelen waarin ik het nader uitleg.
En als laatste belangrijke punt:
  • VPN-installatie service – Veel mensen weten niet goed hoe ze de VPN kunnen installeren. Vooral wat oudere mensen hebben hier last van. Geweldig aan deze provider is dat ze een speciale service aanbieden om dat voor u te doen. Zo kan iedereen dus genieten van privacy en onbeperkt surfen op het net. Dat is belangrijk want het wordt steeds moeilijker om met een gerust hart op het internet te kunnen opereren. PrivateVPN doet de installatie service op afstand en het is heel weinig gedoe!

PrivateVPN beoordeling

Dit is een goede provider om te installeren. Hiermee kunt u ervan op aan dat uw privacy gewaarborgd wordt en dat het makkelijk zal zijn om dat te doen. De features zijn stabiel en handig te gebruiken. Ook qua prijs zit u hier niet verkeerd: de verhouding tussen de kwaliteit die u ervoor terug krijgt en wat u daadwerkelijk betaalt is optimaal! PrivateVPN Netflix zorgt ervoor dat u er makkelijk mee Netflix kunt kijken in het buitenland en zelfs torrents mee kunt streamen. Al met al een geweldige optie. Ik hoop dat mijn PrivateVPN review u geholpen heeft een goede keuze te maken. Als u nog vragen heeft kunt u die natuurlijk gerust naar mij sturen.

privatevpn review

Comments are closed.