La Liga live stream 2021

Spaanse competitie, Liga, is de crème de la crème van de Europese top-flight voetbal, zal binnenkort beginnen. Weinig wedstrijden hebben dezelfde reputatie voor high-flair wedstrijden en technische tovenarij dat Spaanse Liga doet.

De 2021 titel run-in zal veel doelen en drama bieden, dus mis geen seconde van de actie – hier is hoe je een La Liga live stream online en overal ter wereld kan bekijken.

BIJGEWERKT: 19 september 2021

Test ExpressVPN uit
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Hoe kan je de Spaanse liga online kijken vanaf elke locatie

La Liga wedstrijden vinden bijna elke avond plaats tot aan het einde van het seizoen. We zijn net zo opgewonden als jij om het Spaanse Liga voetbal weer live te kunnen beleven – en niet alleen omdat La Liga een aantal van ’s werelds beste spelers heeft. Denk aan Lionel Messi, Eden Hazard, Frenkie de Jong en Diego Costa en dit is nog maar het begin.

Het is ook de thuisbasis van misschien wel Europa’s League meest opwindende titel race dit jaar, met top teams als FC Barcelona die worden achtervolgd door eeuwige rivalen Real Madrid, twee hoogste Spaanse, legendarische clubs willen prijzen blijven toevoegen aan hun reeds overvolle trofee kasten.

Buiten deze twee zijn La Liga’s steunpilaren Sevilla, Atlético Madrid en Valencia opgesloten in een strijd om Champions League plaatsen. Dit met Real Sociedad, Athletic Bilbao en Getafe – dus een interessant einde van het seizoen lijkt gegarandeerd, zelfs met wedstrijden.

En aan de andere kant van de tafel, zijn Espanyol, Leganes, Mallorca, Celta Vigo en Eiber opgesloten in een degradatie dogfight, zoals bijna elk seizoen van het Spaanse voetbal. Denk daarnaast aan Real Betis en Real Sociedad, ook zij spelen mee in de Spaanse voetbalcompetitie.

Ja, deze dagen vormen de grote tribune finish voor de 2021 Spaanse Liga campagne, dus zorg ervoor dat je een van de grootste wedstrijden in het Spaanse voetbal niet gaat missen – lees verder om te ontdekken hoe je overal ter wereld een La Liga live stream kan kijken. Zo blijf je overal op de hoogte van de belangrijkste Spaanse competitie.

Wat is een VPN

Wat is VPN

Bezoek ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Hoe kijk je de Spaanse voetbalcompetitie La Liga buiten jouw eigen land

Verderop op deze pagina ontdek je hoe je de Spaanse voetbalcompetitie La Liga kan bekijken in Engeland, de VS, Canada en Australië. Het is zelfs op sommige plaatsen gratis en over het algemeen kan je dit zo zien op tv of online.

Echter, als je Spaanse Liga online vanuit het buitenland gaat bekijken, zul je snel een obstakel ontdekken – geoblocking. Dat betekent dat je niet in staat zal zijn om de programma’s te kijken die je meestal thuis zou zien, dat is echt vervelend – vooral omdat je er waarschijnlijk voor betaalt. Er bestaat echter een oplossing in de vorm van een VPN waardoor je toch nog het Spaanse voetbal kan mee maken en geen enkele wedstrijd mist.

Een Virtual Private Network is hiervoor perfect omdat je hiermee jouw IP-adres kan wijzigen, zodat je je op een heel andere locatie lijkt te bevinden (bijv. jouw eigen land waarmee je jouw abonnementen en de Spaanse competitie weer kunt zien).

Beste VPN voor het bekijken van Spaanse competitie

ExpressVPN is een van de beste VPN’s. Dat kunnen we hard maken omdat we er verscheidene hebben getest. ExpressVPN is snel, veilig en super eenvoudig te downloaden plus te bedienen.

Bovendien is het compatibel op laptops, mobiele telefoons, tablets, consoles Apple TV, Smart TV’s… en ga zo maar door. Pérfect voor de Spaanse competitie.

Ga naar ExpressVPN en krijg 3 maanden gratis op een jaarabonnement, evenals 49% korting op de gebruikelijke prijs. Het heeft nog een aantal andere handige toepassingen zoals om website blokkeringen heengaan, dit in bepaalde kantoren, scholen en zelfs landen.

En, vanwege de gecodeerde tunnels, houdt ExpressVPN jou over het algemeen online nog veiliger en meer anoniem.

Bezoek ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Bekijk een La Liga live stream gratis in het Verenigd Koninkrijk

sky sportsDit seizoen heeft laten gezien dat Premier Sports is geïnstalleerd als de thuisbasis van live-uitzending van de Spaanse top wedstrijden – en dat is geen slechte zaak, er is een deal gesloten met Sky Sports om bepaalde wedstrijden gratis aan te bieden in het Verenigd Koninkrijk.

Of je je nu abonneert op Sky of niet, je kan hierbij genieten van een GRATIS Premier Sports-abonnement voor de rest van juli waarmee je al jouw behoeften voor La Liga hebt vervuld.

Buiten het Verenigd Koninkrijk, maar wil je naar je gebruikelijke La Liga live stream kijken? Volg gewoon de VPN-route zoals hierboven beschreven en je bent in een mum van tijd operationeel.

Amerikaanse

Hoe kan je een gratis La Liga live stream kijken in de VS

bein sportsDe internationale betaalde-televisie-specialist BeIN Sport heeft de rechten om tot 2024 Spaans voetbal van La Liga uit te zenden in de VS. Het is exclusief, dus dat is het abonnement dat je nodig hebt als je de legale manier wilt om naar de Spaanse competitie La Liga te kijken.

Door je in te schrijven betekent dit ook dat je kan kijken via de BeIN Sports Connect app.

BeIN Sport is toegankelijk via de meeste kabelproviders, maar kan ook naar tv-streamingdiensten zoals FuboTV en Sling. Je kan ze beide uitproberen zonder kosten, en de huidige Sling TV GRATIS 7-daagse proefaanbieding is vooral het overwegen waard omdat er zowel Engels- als Spaanstalige opties zijn. Hiermee kan je gegarandeerd de Spaanse competitie volgen.

canada

Hoe kan je Spaans voetbal (La Liga) kijken in Canada: live streamen

fubotvNet als in de VS, BeIN Sports is waar Barcelona, Real Madrid en de rest van de teams van La Liga in Canada zullen worden getoond. Dat is dus ook met de BeIN Sports Connect app op jouw mobiel. Als je je niet wilt abonneren op BeIN dan is FuboTV de exclusieve over-the-top provider die met een streaming dienst de Spaanse voetbalcompetitie aanbied.

Natuurlijk, als je buiten Canada op vakantie bent, kun je de VPN-route hierboven volgen en afstemmen met een BeIN- of Fubo-log-in.

Australie

Hoe kan je de Spaanse league La Liga in Australië volgen

Als je zin hebt om naar de Spaanse voetbalcompetitie Down Under te kijken, dan moet je abonnee zijn van beIN Sports die voor dit seizoen exclusieve live uitzendingsrechten op de Spaanse competitie La Liga heeft veiliggesteld.

kayoAls je klant bent bij Foxtel, kan je beIN aan jouw pakket toevoegen tegen een extra vergoeding. Geen zorgen, als je dat niet bent kan je je ook abonneren op beIN, dan kunnen alle wedstrijden kunnen worden bekeken op je laptop, desktop computer of mobiele apparaat. beIN kost $19,99 per maand, dit na een gratis proefperiode van twee weken.

Dat gezegd hebbende; sport streaming specialisten Kayo Sports biedt ook beIN aan in haar pakket. Het Basic-abonnement kost slechts $ 25 per maand en laat je streamen op twee schermen, terwijl Premium slechts $ 35 per maand is om tegelijkertijd op maximaal drie apparaten te kunnen kijken.

Van de twee, Kayo Sports Premium is de slimste keuze want het biedt multi-screen ondersteuning – dit betekent dat je effectief de prijs van een maandelijks abonnement kan splitsen tussen vrienden of familie en daardoor minder hoeft te betalen. Super slim om zo lekker goed koop de Spaanse competitie La Liga te volgen.

Kayo laat je ook kijken naar een groot aantal andere sporten, ze bieden bijvoorbeeld een NRL live stream aan voor elke wedstrijd van het seizoen 2021. Er is zelfs een gratis 14-daagse Kayo Sports-proefversie. Zo kan je het zelf proberen zonder een cent uit te geven.

De app werkt op pc’s, Macs, smartphones, tablets, slimme tv’s en meer – console-ondersteuning is de enige voor de hand liggende uitschieter, maar deze optie komt zeer waarschijnlijk binnenkort in het pakket.

Hoe kan je de Spaanse competitie La Liga in Nieuw-Zeeland kijken?

Met alleen een vluchtige blik op de rest van dit artikel kan je waarschijnlijk al raden wie het Spaanse voetbal la Liga in Nieuw-Zeeland toont. Dat klopt… onze oude vrienden BeIN Sports.

In Nieuw-Zeeland heb je dit abonnement voor al $ 19.78 per maand. Dit met toegang op tv, laptop of mobiel.

Spaanse competitie gevolgd en honger naar meer? Via bovenstaande kanalen kan je ook Serie A volgen.

Meest gestelde vragen

Waarom kan ik geen Spaanse Liga streamen?

We hebben hier te maken met de voetbal uitzendrechten, deze zijn niet hetzelfde in elk land

Hoe kan ik La Liga live streamen?

De enige manier om la liga live te streamen is met een versleutelde verbinding (VPN). Met een VPN kan je anoniem surfen en zal je IP-adres worden geblokkeerd.

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

Graag horen we uw mening

      Laat uw reactie achter

      PrivacyEnBescherming.be