Versnel jouw Online Access met de High speed VPN provider

De VPN speed een belangrijk aspect van een VPN aanbieder! Weet je nog die goede oude tijd. Het leven zachtjes aan je voorbij ging. De enige stress die je voelde de druk was van je ellebogen leunend in je favoriete zetel. Terwijl je met je nieuwste boek zat te relaxen…maar stop neen hoor. Dankjewel, wij willen de chaotische opwelling van het moment. We willen nieuwe dingen. We willen een High speed VPN provider.

BIJGEWERKT: 9 June 2024

Test ExpressVPN
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Super VPN speed met de volgende aanbieders

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Het belang van snelle VPN verbinding

Er moet iets helder worden gemaakt voordat we ingaan op de resultaten van de speedtest VPN:

De uitstekende all-round voordelen die een gerespecteerde High speed VPN provider biedt. De persoonlijke beveiliging, anonimiteit en de mogelijkheid om geografisch beperkte inhoud constant te overwinnen.

Maar de snelheid daling zou niet zo opvallend moeten zijn bij het gebruik van de snelste VPN service. Zeker niet belangrijk genoeg om invloed uit te oefenen op verwachte web-browsing-activiteiten.

Het spreekt vanzelf dat de snelste VPN service essentieel is voor torrent liefhebbers / download fanaten en degene die regelmatig genieten van het kijken naar live streaming. Voor deze activiteiten moet je eenvoudig voldoende VPN speed hebben, anders leidt constante buffering waarschijnlijk tot toenemende ontevredenheid. Een snelle VPN verbinding is daarom van belang.

Tijdens VPN snelheidstests zijn er drie algemeen aanvaarde statistieken die als de belangrijkste beschouwd kunnen worden bij een snelle VPN verbinding. Dit zijn downloadsnelheid, upload snelheid en ping-responssnelheden. Alleen als deze factoren goed werken kunnen we genieten van een snelle VPN verbinding.

Hier is een snel overzicht waar een snelle VPN verbinding aan moet voldoen:

Downloadsnelheid:

Zoals de term suggereert, is dit de snelheid waarmee gegevens van de server naar je apparaat worden verzonden. Omdat de meeste activiteiten, terwijl je online bent, bestaan ​​uit downloads (denk aan het laden van websites en pagina’s of videostreaming, zijn de meeste verbindingen geconfigureerd om gegevens veel sneller te downloaden dan wanneer ze gegevens uploaden.) Download snelheden worden gemeten in Mbps (Megabits per seconde). Wanneer je de resultaten bekijkt van de snelste VPN download speeds moet je er rekening mee houden dat hoe hoger de Mbps, hoe sneller de verbinding.

Uploadsnelheid:

Dit is de snelheid waarmee je gegevens naar anderen verzendt (denk aan grote e-mailbijlagen en video-chatdiensten van derden, zoals Skype-sessies. Dit is ‘zwaar’ bij uploadsnelheid omdat je jouw videofeed naar de provider stuurt. Zoals je zou verwachten, wordt de uploadsnelheid ook gemeten in Mbps

Ping-snelheden:

Vergeet even je golf clubs, want nu hebben we het niet over het perfectioneren van je golfswing! Ping snelheid is de verbindingsreactietijd die de reactietijden aangeeft tussen jouw apparaat en de VPN-server. Hoe sneller de respons, hoe beter de verbinding. Met name gamers zullen snelle ping reacties waarderen. Deze snelheid wordt gemeten in ms (Milliseconds).

Belangrijke factoren die van invloed zijn op de VPN speed

Als je de High speed VPN service bekijkt, is het belangrijk om de essentiële factoren te begrijpen die van invloed zijn op de snelheid. Hier zijn 3:

VPN-server locatie:

Deze factor heeft een groot effect op hoe snel VPN snelheden zijn. De technologie die door providers wordt gebruikt, betekent over het algemeen dat wanneer je jouw VPN-verbinding pagina start, er een ‘aanbevolen’ server locatie is. Deze aanbeveling is gebaseerd op:

  • Waar je verbinding maakt vanaf (jouw huidige, werkelijke locatie)
  • Succes van ‘gegevens over verbindingstarieven
  • Abonnee gebruik (server laden)
  • Snelheid

Opmerking: Terwijl je een aanbevolen server locatie wordt ‘aangeboden’ voor een optimale, snelle VPN-connectiviteit, wordt dit je zeker niet opgedrongen. Je bent vrij om elke server op de lijst met VPN-providers te selecteren door er simpelweg op te klikken. Dit zal het geval zijn voor degenen die geo-beperkingen willen omzeilen. In dat geval selecteer je een server in de geografische regio waar de inhoud staat die je wilt bekijken (denk aan, toegang krijgen tot de volledige Amerikaanse Netflix-inhoudcatalogus van buiten de VS)

Internet Service Provider (ISP) snelheid

Controleer de verbindingssnelheden die door jouw ISP worden aangeboden, omdat dit van invloed kan zijn op de VPN snelheidsverbinding. Je kunt en mag geen snellere VPN snelheid verwachten dan de snelheid die je bereikt via je ISP.

De richtlijn biedt het merendeel van de hogesnelheidsverbindingen een redelijk grote verspreiding tussen 10 Mbps en 1 Gbps (Gigabytes). Als jouw ISP verbindingssnelheden binnen dit bereik biedt, zou jouw hogesnelheid VPN verbinding geen probleem moeten zijn.

Als je dial-up of 3G-4G verbindingen met jouw internetprovider gebruikt, bestaat de kans dat je te maken krijgt met verbindingsproblemen met VPN speed .

Verbindingssnelheid tussen jouw ISP en High speed VPN provider

Ik heb deze tot nu toe verlaten vanwege zijn vreemde connotaties. Het is misschien moeilijk te begrijpen, maar bekijk het als gelezen!

Hoe sneller jouw normale internetverbinding, hoe groter het percentage snelheidsverlies.

Als je een verbinding van 50 Mbps hebt met een slechte interconnectie, haal je niet het maximale uit jouw VPN service. Veel sites geven het voorbeeld dat als je een verbinding van 5 Mbps hebt, het verlies ongeveer 10-20% van de bandbreedte zal bedragen, maar als je toevallig 100 Mbps hebt wanneer je verbinding maakt met een VPN, kan dit leiden tot meer dan 50% snelheidsverlies .

In plaats van jezelf hiermee te verwarren, selecteer een van de aanbevolen High speed VPN serviceproviders die hieronder wordt vermeld, profiteer van hun gratis proefperiode en zie hoe tevreden je bent met de resultaten. Het is ook de moeite waard om nota te nemen van de ‘niet-kibbelen’ geld-terug-garanties die deze kwaliteitsvolle VPN providers bieden, waarbij je profiteert van dergelijke aanbiedingen zodat je elke proef kunt verlengen om er zeker van te zijn dat de gekozen service consistent aan jouw behoeften voldoet.

De snelste resultaten van de VPN service test

Om een ​​gelijk speelveld te behouden, werden tests uitgevoerd via dezelfde ISP en computerterminal en naar een VPN server in het UK. Voor elke test met 3 verschillende snelheden werden ook testwebsites gebruikt.

Het was interessant om op te merken dat er significante verschillen waren tussen de resultaten van de verschillende testinstrumenten. Om eerlijk te zijn voor alle High speed VPN serviceproviders, werd vervolgens een gemiddelde snelheid over de websites genomen om de volgorde van de VPN speed per provider te bepalen.

Snelle VPN verbinding Onze speedtest

Snelheid ExpressVPN CyberGhostVPN Private Internet Access (PIA) VPN NordVPN
Downloaden (Mbps) 11.88 6.98 3.4 2.47
Upload (Mbps) 9.56 4.49 3.42 2.09
Ping-reactie (ms) 248,50 320,00 492,5 230,00

Zoals je duidelijk kunt zien verslaat ExpressVPN de 3 anderen in elk van de belangrijkste maatregelen als het gaat om de High speed VPN service.

Een paar punten om op te merken:

De resultaten van onze laatste tests (die we regelmatig uitvoeren) zien CyberGhostVPN op de 2e plaats en Private Internet Access (PIA) VPN provider 3e, onze vorige tests hadden deze twee posities omgekeerd.
Terwijl het NordVPN abonnementspakket de langzaamste download- en uploadsnelheden terugbracht in onze laatste tests, zal je zien dat zij de 2e plaats achter ExpressVPN provider in Ping haalden.

Vergelijk VPN speed en hier is een korte samenvatting van onze bevindingen

ExpressVPN

ExpressVPN provider doet echt ‘wat ze zeggen op het net!’ Zoals onze resultaten laten zien, zijn ze twee keer zo snel als andere providers, en in vergelijking met andere aanbieders die er zijn, is het vaak het geval dat ze 3X sneller zijn. De aangeboden interface is ‘1-klik’ en je kan kiezen uit meer dan 145 VPN-locaties wanneer je verbinding maakt met hun service.

Torrent troopers en fauteuil-entertainmentfans zullen vooral profiteren van de snelste VPN service die we hebben getest, maar jullie zullen de service als geen ander vinden. Bekijk onze ExpressVPN-beoordeling voor meer details.

CyberGhost

De 4e zijnde in onze snelste VPN testsnelheid is zeker geen schande en het is een provider die ik zeker zou aanbevelen, zoals je kunt zien in mijn CyberGhostbeoordeling.

De aangeboden functies laten verschillende configuraties toe afhankelijk van wat je wilt doen terwijl je online bent, voorbeelden zijn; veilig browsen, downloads, mediastreaming en bypass tegen censuur. Een goede keuze voor iedereen die naar een all-round snelle VPN provider kijkt.

Sorteer het kaf van het koren

Het aantal VPN providers die er zijn, is veel en gevarieerd. Ze verklaren dat de snelste VPN service door hen wordt geleverd, ze zijn overal ter wereld gebaseerd en velen beweren dat ze diensten aanbieden die in bijna alle uithoeken van de wereld te vinden zijn.

Er zijn ongetwijfeld topleveranciers in deze drukke sector die hun belofte van snelste VPN service waarmaken, maar er zijn er veel die veel te veel te wensen overlaten.

Of je nu op zoek bent naar de snelste VPN service, of gewoon een gerenommeerd en gerespecteerd bedrijf dat acceptabele VPN snelheidsresultaten biedt met een service die vele andere voordelen biedt, zou het verstandig zijn om een ​​beetje dieper te graven voordat je jouw beslissing neemt .

Door dit te doen zal je snel ontdekken dat stabiele, continue VPN services niet zo gemakkelijk te vinden zijn. Velen vallen uit de boot en die VPN providers die ‘gratis’ diensten aanbieden zijn vaker wel dan niet opgenomen in de achterblijvers.

Dat is het voor nu!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit snelste VPN artikel. Hoewel snelheid belangrijk is, is het niet alles voor iedereen.

En een laatste herinnering; onthoud dat je rekening moet houden met factoren die van invloed zijn op snelheden zoals de ISP die je gebruikt, jouw locatie en de locatie van de VPN server waarmee je verbinding maakt.

Je moet ook overwegen hoe je online toegang gebruikt, omdat download / upload snelheidsvergelijkingen dan heel goed in beeld kunnen komen.

Vergeet niet om mijn andere artikelen te bekijken die constant worden toegevoegd en die erop gericht zijn je een veel betere online ervaring te bieden. Heb je daarom op of aanmerkingen horen wij het graag. Nieuwe adviezen over snelle VPN verbinding horen we graag.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Meest gestelde vragen

Wat is de snelste VPN voor België?

ExpressVPN is de allersnelste VPN-providers met Belgische servers. De snelheden die deze VPN aanbieder behaalt komen overeen met de snelheid van onze verbinding zonder VPN, wat een erg goede prestatie is. Het moet overigens gezegd worden dat we nog meer aanbieders tegenkwamen die fantastische resultaten boekten. Zie onze ranking

Waarom is VPN zo traag?

De reden voor de lage snelheid kan de verkeerde keuze van de serverlocatie zijn. Hoe verder de server zich van uw huidige locatie bevindt, hoe langzamer de snelheid zal zijn. Uw gegevens moet een grotere afstand afleggen en daarom kan de snelheid van de VPN-verbinding aanzienlijk afnemen.

Kan VPN de ping verminderen?

Een VPN kan uw ping zeker verlagen door uw internetverbinding te stroomlijnen en een meer directe route naar de servers van het spel mogelijk te maken.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be