Paramount Plus België

Paramount plus België, wat is het eigenlijk en hoe krijgt u er toegang toe? In dit artikel zullen we niet alleen bespreken hoe u Paramount plus America gewoon in België kan kijken, maar ook hoe u een Paramount plus account aanmaken kan.

We gaan het onder andere hebben over diverse Paramount plus VPN’s en andere manieren om geografische content blokkades te omzeilen.

Ook zullen we het hebben over bepaalde trucs om u te abonneren op zowel Paramount Plus America als bij diverse VPN-aanbieders. Daarnaast zullen we bespreken hoe u dit lidmaatschapsgeld kunt betalen.

Bijgewerkt: 16 July, 2024

Test ExpressVPN
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Wat is Paramount+ of Paramount Plus eigenlijk?

Paramount + of in de volksmond Paramount plus is een online streaming provider.U kunt er meer dan 30,000 afleveringen en films van de zenders BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Nick Junior, Paramount Pictures en Smithsonian channel bekijken. Daarnaast kunt u exclusieve originals kijken, live sports en breaking news.

Onder de Paramount Plus Originals vallen onder andere:

 • The Man Who Fell to Earth. Gebaseerd op het boek en de gelijknamige film van Walter Tevis. In de exclusieve serie zullen we zien hoe een alien op aarde landt en hiermee de mensheid totaal veranderd zoals wij die kennen.
 • The Offer, een speciale serie rondom Oscar winnaar Al Ruddy. Hierin staat de making-of The Godfather centraal.
 • Star Trek: Strange New Worlds. Een nieuwe Star Trek-serie in de periode waarin kapitein Christopher Pike achter het roer van de U.S.S. Enterprise stond.
 • Criminal Minds. Een hooggewaardeerde serie waarin het bekende team samen gaat werken om een bepaalde zaak op te lossen, verdeeld over 10 episodes.

paramount plus america

Als het gaat om live sportwedstrijden heeft Paramount Plus ook wel een tof aanbod. U kunt er jaarlijks meer dan duizend live sportwedstrijden kijken, inclusief seizoenswedstrijden, playoffs en kampioenschappen.

 • De NFL op CBS
 • De Masters
 • NCAA Divisie 1, Men Basketball Championship
 • PGA Tour
 • SEC op CBS
 • Alle PGA Championships
 • National Women’s Soccer League
 • UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Conference League

Paramount Plus België kijken met Paramount Plus VPN

Nu we weten wat Paramount Plus America precies is, gaan we het hebben over hoe u Paramount Plus België kijken kan. Hiervoor heeft u, zoals in de intro van dit artikel al vermeld, een Paramount Plus VPN nodig. Wat is een VPN of in dit geval Paramount Plus VPN nu exact?

VPN staat voor Virtual Private Network. Dit is een soort netwerk wat bestaat uit duizenden servers verspreid over de hele wereld. Door gebruik te maken van een VPN log u in op een van deze beschikbare servers en maskeer of verander u hiermee  u daadwerkelijke IP-adres.

Op deze manier weten mensen, websites en apps dus niet exact waar u bent. Dit maakt het een handige software om geografische content blokkades te omzeilen. Zo kunt u dus prima een Paramount Plus account aanmaken, terwijl u gewoon in België bent. Zo kunt u dus toch, met een soort omweg, Paramount Plus America kijken in België.

Paramount Plus VPN Aanbieders

Er zijn natuurlijk verschillende VPN-aanbieders beschikbaar. Zo bestaan er talloze gratis en betaalde VPN-providers. Ik heb de beste VPN softwares zelf uitvoerig getest en hier uitgebreide VPN-reviews over geschreven. Deze VPN-aanbieders en bijbehorende VPN-reviews vindt u in de handige overzichtstabellen hier onder.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Al deze VPN-aanbieders zijn prima in gebruik in combinatie met Paramount Plus. U kunt met al deze VPN’s namelijk inloggen op een Amerikaanse server. Vervolgens denkt Paramount Plus dat u zich in de Verenigde Staten bevind en kan u dus gewoon een Paramount Plus account aanmaken.

Dan komen we helaas toch echt op het moment dat we ook ons lidmaatschapsgeld moeten betalen aan Paramount Plus. Dit kan natuurlijk niet zomaar via Bancontact, Payconic of dergelijke. Hiervoor hebben we namelijk een Amerikaanse creditcard nodig.

De Truc

Juist die kaart kunnen we niet krijgen in België… Of toch wel? Er is een mooie truc om toch aan een Amerikaanse creditcard in België te komen. Kunt u gewoon een digitale CBS All Access gift card kopen online. Dit kunt u doen op bijvoorbeeld de website van Walmart. Bij de sites die deze dienst aanbieden kunt u overal met PayPal, creditcards uit andere landen en in sommige gevallen zelfs met crypto betalen.

Er zijn talloze websites die deze digitale CBS All Access gift cards verkopen online. Let er wel altijd op dat u een betrouwbare website gebruikt, zodat u niet wordt opgelicht.

Paramount Plus België – De Beste Paramount Plus VPN

Naar mijn mening is de beste VPN om Paramount Plus America in België te kunnen kijken ExpressVPN. Deze VPN is echt een stuk beter dan de rest als u kijkt naar enkele zaken.

ExpressVPN heeft net als andere premium VPN-aanbieders duizenden servers in tientallen landen beschikbaar. Wat ExpressVPN beter maakt dan de rest echter, zijn de vele speciale functies die deze VPN-provider extra aanbiedt. Zo hanteren zij een no-log policy, wat wil zeggen dat ze geen logboek van dataverkeer van u bijhouden.

paramount plus account aanmaken

Doordat ze geen logboek bijhouden, kunnen overheden en internetaanbieders niet uw dataverkeer opvragen. Hierdoor surf u dus volledig anoniem.  Een andere goede functie die ExpressVPN biedt, is de ingebouwde Kill switch.

Dit Kill switch mechanisme werkt als volgt: als om een of andere reden u VPN-verbinding verbroken wordt, sluit u gehele internet af. Dit is om u te beschermen zodat u dus niet per ongeluk op bepaalde websites zit te surfen of te downloaden zonder VPN. Een handige functie als u het me vraagt.

ExpressVPN 30 dagen gratis Paramount Plus België VPN

U kunt ExpressVPN 30 dagen gratis gebruiken om Paramount Plus America te kijken in België. Hoe dit precies werkt? Welnu, ExpressVPN heeft een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Dit wil zeggen dat als de VPN-dienst u niet zou bevallen, u de eerste 30 dagen na het afsluiten van u VPN-abonnement, u uw geld terug krijgt.

U koopt dus gewoon een VPN-abonnement bij ExpressVPN en zegt deze na 29 dagen weer op als u gebruik wilt maken van een maand gratis VPN. Echter raad ik aan gewoon die paar Euro per maand te betalen en gewoon de VPN te behouden. Digitale privacy is nu eenmaal belangrijk en een VPN doet veel meer dan alleen Paramount Plus America in België mogelijk maken om te kijken.

Paramount Plus België– Conclusie

Het is dus wel mogelijk Paramount Plus America in België te kijken. Ook een Paramount Plus account aanmaken kan gewoon. Wel heb u hier dus een VPN voor nodig. Gelukkig zijn er genoeg VPN-aanbieders beschikbaar met servers in de Verenigde Staten. Van al deze VPN-providers is naar mijn mening dus ExpressVPN het beste. U kunt deze VPN-aanbieder zelfs 30 dagen gratis uitproberen.

Meer over versleutelde verbindingen kunt u aantreffen op onze homepage, bezoek deze dan ook wanneer u meer vragen heeft over VPN aanbieders.

paramount plus vpn

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Paramount Plus België – Veel gestelde vragen

Ik krijg regelmatig vragen binnen via zowel de website als per email over Paramount Plus België. De vaakst gestelde vragen zal ik hieronder bespreken.

Kan ik een Paramount Plus Account aanmaken met een VPN?

Ja, dit kan. Zorg ervoor dat u verbonden bent met u VPN-aanbieder en een Amerikaanse server gebruikt. Maak u Paramount Plus account aan met of u echte of een nep e-mailadres. Vervolgens koop u, terwijl de VPN-verbinding nog actief is een CBS all acces card op de website van WalMart of een andere aanbieder, om u account mee op te waarderen.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Paramount Plus België te kijken?

Dit zou in wezen kunnen. Echter raad ik het gebruik van een gratis VPN af. Dit komt omdat gratis VPN’s altijd vol met spam en andere rotzooi zitten. Niet alleen kan dit irritant en schadelijk voor u computer of ander toestel zijn, in het ergste geval kunnen zelfs u persoonsgegevens worden verkocht. Mijn advies is dan ook, betaal een paar Euro per maand voor een betaalde, premium VPN en bescherm u digitale privacy zo goed mogelijk.

Hoe komt het dat ik geen Paramount Plus account aanmaken kan?

Het kan voorkomen dat u geen Paramount Plus account aanmaken kan. Check in dit geval altijd of u wel verbonden bent met een Amerikaanse server via u VPN. Het kan zijn dat u even moet wisselen van server om dit te kunnen doen. Over het algemeen moet het aanmaken van een Paramount Plus account geen probleem zijn.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be