Hoe kun je de livestream Videoland kijken?

Wil je een stream kijken die ook Nederlandstalige series aanbiedt? Blijf dan doorlezen over hoe je de Nederlandse livestream Videoland kunt ontvangen, want Videoland kijken in België is mogelijk!

Ga naar ExpressVPN
De Beste VPN om Videoland in België te kunnen zien!

Heb je een Videoland abonnement maar woon je in België? Met ExpressVPN kun je de geografische beperkingen omzeilen. Nu met niet-goed-geld-terug garantie!

Laatst geupdate op: 19 July 2024

Wat is de livestream Videoland?

Videoland stond jaren geleden bekend als Videotheek, zowel in Nederland als België. Nadat dit steeds minder populair werd, heeft de Nederlandse mediagroep RTL Nederland het bedrijf overgenomen en uitgebouwd als streamingdienst. Met een abonnement op Videoland online kun je heel eenvoudig de Videoland kijken in België bekijken.

Met deze stream heb je de mogelijkheid verschillende films en series te kijken. Zowel Engelstaligs als Nederlandstalige series. Een account kun je delen zodat je op schermen tegelijk Videoland kijken kunt. Je hebt zelfs de mogelijkheid om het abonnement uit te proberen en vervolgens het bijpassende abonnement af te sluiten.

Ga je op vakantie naar het buitenland? Dan heeft Videoland de functie Download To Go, waarmee je je favoriete serie of film van tevoren kunt downloaden en zonder gebruik te hoeven maken van het internet af kunt spelen. Hiervoor heb je natuurlijk wel een abonnement nodig op live kijken Videoland.

Waarom Videoland kijken in België zo omslachtig is

Misschien vraag je je af waarom het zo omslachtig is om de Videoland in België te kunnen kijken. Dit is dus alleen mogelijk in Nederland want kijken Videoland in België is wat omslachtiger. Je kunt de Videoland livestream daar zeker wel ontvangen als je een abonnement hebt afgesloten bij de live stream Videoland. Maar daar zitten ook weer wat haken en ogen aan omdat het geen gratis service is en omdat ze gericht zijn op de Nederlandse markt.

Vanwege TV-rechten is het  live kijken Videoland niet overal mogelijk. Contracten die met verschillende producenten van de TV-programma’s afgesloten zijn, leggen deze beperkingen op. Wil je deze opgelegde geografische blokkade omzeilen dan heb je maar kort succes. Je IP-adres wordt namelijk herkend met daarbij je locatie en wordt de toegang tot Videoland online geblokkeerd.

videoland online

Maar er is goed nieuws! Videoland in België is mogelijk want je hoeft niet in Nederland te zijn om de livestream Videoland te kunnen volgen. In 2017 is er een wet goedgekeurd door de Europese Commissie. Deze wet zorgt ervoor dat iemand die naar een ander Europees land reist, het online-content moeten kunnen ontvangen waar ze in hun thuisland een betaald abonnement voor hebben afgesloten.

Videoland België kijken is dus mogelijk als je maar een abonnement op de Videoland hebt afgesloten. Helaas is het niet mogelijk om een abonnement op Videoland af te sluiten buiten Nederland. Hoe Videoland kijken in België? Heel eenvoudig: met een VPN!

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Hoe videoland kijken vanuit België?

Videoland kijken in België kan dus heel eenvoudig als je een abonnement op Videoland afsluit én daarbij gebruik maakt van een VPN. Zonder VPN is het niet mogelijk om livestream Videoland te kunnen bekijken. Dankzij de VPN veranderd je IP-adres in het land waar de server zich bevindt en lijkt het alsof je in het buitenland bent.

Voor het afsluiten van een abonnement op Videoland online om zo het kijken Videoland mogelijk te maken, moet je er dus voor zorgen dat je server op een server in Nederland staat. Daarvoor kun je zelf gewoon in België zijn, alleen je IP-adres veranderd van locatie. Videoland kijken buiten Europa gaat ook via deze manier.

Volg onderstaande stappen om zo live kijken Videoland mogelijk te maken:

  1. Sluit een abonnement op een VPN af
  2. Installeer de software op je computer
  3. Na de installatie, zet de een server in Nederland
  4. Kies via Videoland welk abonnement je wilt hebben en sluit deze af
  5. Live kijken Videoland is in België nu mogelijk hier 

Live kijken Videoland met de beste VPN

Videoland kijken in België kan bijna met elke VPN. Maar toch raden we je aan om niet zomaar genoegen te nemen met de eerste de beste provider die je tegenkomt. Niet alle gratis of goedkope VPN’s zijn veilig of geschikt.

Bij het kiezen van de juiste provider moet je er voor zorgen dat deze provider ook een server in Nederland heeft staan, anders is het kijken Videoland niet mogelijk. En om geen haperingen in het beeld te krijgen tijdens het kijken naar je favoriete serie, is het hebben van een VPN met een hoge verbindingssnelheid aan te raden.

Om het eenvoudiger voor je te maken, hebben we de beste providers voor livestream Videoland. De uitkomst hiervan baseren we niet op onze persoonlijke voorkeur, we hebben alle VPN’s uitvoerig voor je getest. We hebben getest op snelheid, de serverlocaties en betrouwbaarheid.

Uiteindelijk zijn de volgende VPN providers overgebleven die wij geschikt achten voor het kijken naar Videoland online:

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Gebruik geen gratis VPN met Live kijken Videoland

Een gratis VPN is dus alleen ideaal als je alleen een website wilt openen om zo een geografische blokkade te omzeilen. Maar om Videoland online te kijken en voor een veelvuldig gebruik van een VPN raden we zeker geen gratis VPN aan. We zullen je uitleggen waarom.

Een VPN zorgt er in principe voor dat je privacy beschermd wordt. Maar een gratis VPN doet het tegenovergestelde. Ze beweren dat je gegevens worden beschermd, maar om toch een beetje geld aan je te kunnen verdienen verkopen ze in de meeste gevallen je gegevens aan derden door. Hierdoor wordt je locatie zichtbaar, is je IP-adres openbaar en licht gevoelige informatie voor het oprapen terwijl livestream Videoland. Je wilt bijvoorbeeld niet dat bankgegevens op straat komen te liggen!

livestream videoland

Om zonder haperen live kijken Videoland mogelijk te maken, is de snelheid van een gratis VPN gewoon niet goed genoeg. Er maken veel mensen gebruik van deze optie en omdat er niet veel servers beschikbaar zijn vanwege de gratis voorziening, zijn veel servers vaak al overbelast. Je zult ook merken dat als je al toegang hebt tot een bepaalde stream dat de stream geblokkeerd is omdat de provider niet voor de toegang betaald heeft.

Om al de bovengenoemde problemen te voorkomen voor Videoland kijken in België, is er een andere optie buiten het hebben van een gratis VPN die ook voordelig kan zijn. Kies je voor ExpressVPN dan heb je de mogelijkheid om deze optie te gebruiken en na een maand weer op te zeggen. Zo kun je heel eenvoudig zien wat voor voordelen een betaalde VPN heeft, met de garantie dat als dit niet is wat je wilt je het abonnement binnen een maand kunt opzeggen. Gegarandeerd krijg je je geld terug, zonder opgaaf van reden.

Meer voordelen van een VPN naast Videoland kijken in België

De VPN heeft naast de Videoland online kijken nog veel meer voordelen. Die willen we je zeker niet onthouden! Blokkades worden vaak opgelegd door overheden die door deze censuur willen voorkomen dat je toegang krijgt tot bepaalde websites of applicaties. Met dit kun je opgelegde censuur omzeilen.Wil je naast de livestream Videoland andere streams als Netflix, Hulu en andere streams bekijken die niet toegankelijk zijn in België dan kun je met een VPN deze blokkades omzeilen. Vooral streams uit de VS zijn in trek en kunnen met een goede provider bekeken worden.

live kijken videoland

Je IP-adres gecodeerd zodat wat je doet niet zichtbaar is voor anderen. Ook je locatie is niet zichtbaar zodat je met andere servers in een andere locatie als België kunt verbinden voor live kijken Videoland. Maak je veel gebruik van Wi-Fi op een ander netwerk dan is een VPN zeker aan te raden om je privacy te beschermen.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Hoe ga jij Videoland online in België kijken?

Er is geen reden te bedenken waarom jij de livestream Videoland niet kunt kijken in België. Het is juist heel eenvoudig te realiseren! Daarvoor moet je wel een VPN aanschaffen. Anders kun je geen abonnement op Live kijken Videoland afsluiten aangezien je daarvoor officieel in Nederland moet zijn.

Met een VPN hoef je daar niet meer fysiek voor aanwezig te zijn, want met dit kies je een server in Nederland vanuit België! Videoland kijken in België doe je met een goede provider, misschien wel ExpressVPN.

Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be