Olympische Winterspelen – Beijing 2022

De Olympische winterspelen of Olympische wintersporten, wie deze net als de Olympische zomerspelen graag kijkt, wilt natuurlijk antwoord op de vraag: wanneer beginnen de Olympische Spelen? In dit Olympische winterspelen artikel gaan we het uitgebreid hebben over hoe u de Olympische Spelen winter editie, afgekort OS winter kan kijken, overal ter wereld, op wat voor toestel of device dan ook.

Dit ga ik u uitleggen in dit artikel.

Bijgewerkt: 11 June, 2024

Test ExpressVPN nu!
Wil jij altijd toegang tot de livestream Olympische Spelen?

Met ExpressVPN hoef je geen seconde van de Olympische Spelen live meer te missen en live Olympische Spelen kijken in Nederland altijd voor jou toegankelijk! Met geld terug garantie!

De Olympische Spelen wintereditie kijken

Vanaf 4 februari 2022 gaan de Olympische Winterspelen van 2022 beginnen in China. Deze zullen worden gehouden in Peking en de spelen zullen 16 dagen duren. Op 20 februari zijn de volgende Olympische Spelen wintereditie dus weer afgelopen. Er zijn enkele Belgische en Nederlandse zenders die de spelen live zullen uitzenden.

olympische winterspelen

Er zullen natuurlijk ook veel buitenlandse televisiekanalen deze wedstrijden live uitzenden. Hoe u vanuit Nederland of België toegang kan hebben tot deze live streams. Of toegang tot de Belgische of Nederlandse zenders in het buitenland.

Misschien dat u al wel eens van een VPN gehoord heeft. Mocht u van deze term nog nooit gehoord hebben, zal ik u eens haarfijn uitleggen wat een VPN precies is. Allereerst, VPN staat voor Virtual Private Network.

Om het simpel uit te leggen, maakt een VPN een beveiligde verbinding tussen uw en andere netwerken op het internet. VPN’s kunnen gebruikt worden om toegang te hebben tot sites die via geografische content blokkades normaal niet toegankelijk zouden zijn.

Ook beschermt u uw internetverkeer tegen hackers op publieke Wi-Fi hotspots en kunt u het gebruiken om bijvoorbeeld het downloaden van torrents mogelijk te maken. Wat een VPN in essentie doet, is dat het uw PC, smartphone, tablet of ander device met toegang tot internet met haar netwerk verbindt via talloze servers.

Als u bijvoorbeeld een VPN-server kiest in de Verenigde Staten, zullen websites denken dat u zich daar bevindt. Op deze manier kunt u toegang hebben tot websites en diensten die u normaal niet zou hebben. Denk bijvoorbeeld aan Amerikaanse Netflixseries en films.

Beste VPN voor Olympische Spelen winter 2022

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

VPN instellen voor OS Winter – Peking 2022

Een VPN instellen om de Olympische winterspelen te kunnen kijken gaat vrij gemakkelijk in zijn werk. U volgt gewoon de volgende stappen:

1. Kies een betrouwbare VPN-aanbieder als ExpressVPN
2. Installeer de VPN-software.
3. Log in op de VPN met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.
4. Kies een gewenste server of België en verbindt met deze.
5. Wacht tot de VPN-verbinding tot stand is gekomen.
6. U kunt nu, waar dan ook ter wereld, de Olympische Spelen wintereditie kijken via VRT of Eurosport

Olympische winterspelen in Beijing 2022 – De juiste VPN kiezen

Afhankelijk voor waar u een VPN overal voor wilt gebruiken, kunt een VPN kiezen uit de lijst VPN-aanbieders hieronder. Al deze VPN-providers zijn namelijk ideaal te gebruiken om bijvoorbeeld de Olympische Spelen wintereditie te kunnen live streamen. Ook kunt u deze VPN’s voor andere zaken gebruiken.

olympische winterspelen

Ik heb al deze VPN-aanbieders persoonlijk uitvoerig getest. Vervolgens heb ik van iedere VPN-service een uitgebreide VPN review geschreven. U kunt de volledige VPN-reviews lezen door op de respectievelijke regieknoppen te klikken. Als u een weloverwogen keuze heeft kunnen maken, bezoekt u de website van uw gekozen VPN-aanbieder en sluit u een VPN-abonnement af. Zo simpel is het!

Als u zelf een ervaring heeft met een bepaalde VPN-aanbieder, kunt u via het reactiesysteem onder mijn VPN reviews uw eigen VPN review achterlaten. Dat is wel zo handig voor toekomstige bezoekers van deze website.

Test ExpressVPN nu!

OS Winter kijken van China 2022 met de beste VPN

Maar toch heb ik verschillende VPN’s uitgebreid getest heb, komt naar mijn mening ExpressVPN het beste uit de bus als VPN om de Olympische winterspelen mee te live streamen. Dit heeft natuurlijk verschillende redenen. Wat ik persoonlijk belangrijk vind aan een VPN, is dat deze veel servers heeft in veel verschillende landen.

ExpressVPN heeft duizenden servers in bijna honderd landen. Daarnaast kent ExpressVPN ook geen bandbreedte limiet, dus u kunt zo veel live streamen als u maar zou willen, zonder dat uw snelheid wordt aangepast. Dit is wel zo handig, want zo voorkomt u lange laadtijden.

olympische winterspelen

Daarnaast heeft ExpressVPN enkele handige functies. Zo heeft deze VPN-aanbieder een ingebouwde Kill switch. Dit is een mechanisme wat er voor zorgt dat als uw VPN-verbinding weg zou vallen, al uw internetverkeer uitvalt, tot u opnieuw een veilige VPN-verbinding instelt.

Dit is om ervoor te zorgen dat u niet per ongeluk zonder actieve VPN-verbinding zou surfen, downloaden of streamen. Naast deze Kill switch functie, heeft ExpressVPN ook een no log policy. Wat wil zeggen dat ExpressVPN geen enkel logboek bestand van haar klanten bijhoudt.

Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw dataverkeer nooit kan worden voorgelegd aan bijvoorbeeld een overheid, internetprovider of copyright-waakhond. Bij ExpressVPN is uw digitale privacy dus zo goed mogelijk beschermd.

OS Winter Live Streamen met ExpressVPN – 30 Dagen Gratis

Een van de mooiste eigenschappen van ExpressVPN is nog dat u deze VPN-service 30 dagen gratis kunt uitproberen. ExpressVPN hanteert namelijk een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Dit wil zeggen dat mocht u een VPN-abonnement afsluiten bij deze VPN-aanbieder en het bevalt niet, u uw betaalde VPN-abonnementsgeld krijgt teruggestort op uw bankrekening.

Let er wel op dat dit terugbetalingsproces tot 5 werkdagen kan duren. Ook wordt het geld altijd teruggestort op dezelfde manier als waarmee betaalt is. Als u bijvoorbeeld met PayPal betaalt heeft, krijgt u het bedrag teruggestort op PayPal.

Dus, mocht u een VPN enkel en alleen willen gebruiken om de Olympische Spelen wintereditie te kijken, kunt u precies 30 dagen gratis gebruik maken van ExpressVPN om dit te doen!

Olympische Winterspelen kijken van Beijing 2022 met VPN – Veelgestelde Vragen

Ik zal nog even de meest gestelde vragen over het kijken van de Olympische Spelen wintereditie met VPN bespreken, voor ik dit artikel af rond.

Is het gebruiken van een VPN illegaal?

Nee, het gebruiken van een VPN is niet illegaal. Sterker nog, overheden en cybersecurity bedrijven doen het zelf 24/7. Een VPN is ruwweg gewoon software waarmee u uw locatie kunt veranderen als het gaat om uw toegewezen IP-adres. Maar toch sommige websites het gebruik van een VPN tegen proberen te gaan, is dit vandaag de dag onbegonnen werk.

Kan ik gebruik maken van een gratis VPN-dienst?

Dit zou technisch gezien zeker kunnen, daar ben ik eerlijk in. Maar waar ik ook eerlijk in ben is dat gratis nooit gratis is. Deze gratis VPN-aanbieders proberen toch op een bepaalde manier geld op u te verdienen.

Dit kan op verschillende manieren: denk aan ongewenste reclame, het verkopen van uw persoonsgegevens en surfgedrag of zelfs door uw bankgegevens op te slaan en door te verkopen aan hackers. Mijn advies is dan ook: doe het uzelf niet aan en kies een betrouwbare, betaalde VPN-aanbieder.

Moet ik apart betalen om de Olympische Winterspelen te kunnen live streamen?

Dit ligt er om eerlijk te zijn volledig aan op welke zender u de Olympische Spelen wintereditie (OS Winter) zou willen bekijken. Er zijn diverse televisiezenders en streamingservice bekend die deze gratis uitzenden. Bij andere Tv-kanalen of streamingdiensten dient u echter te betalen.

Kijk voor de zekerheid altijd op de website van de streamingprovider of het respectievelijke Tv-kanaal of u extra kosten verschuldigd bent als u het toernooi live wilt zien.

Test ExpressVPN nu!

Olympische Winterspelen kijken met VPN – Conclusie

Zoals u nu geleerd heeft, kunt u dus de Olympische Spelen wintereditie, of afgekort OS Winter, overal ter wereld kijken door gebruik te maken van een VPN. Daarnaast hoeft u geen technische ervaring te hebben met computers, servers en routers. Een VPN instellen kan iedereen.

Een VPN is ook voor nog veel meer zaken handig te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het omzeilen van geografische contentblokkades, het streamen van buitenlandse contentbibliotheken en torrents downloaden. Hier komt bij dat een VPN niet duur hoeft te zijn.

Voor slechts enkele euro’s per maand is uw digitale privacy en die van uw familie, aanzienlijk versterkt. Bespaar daarom niet op een VPN of op uw surfgedrag. Tegenwoordig is het gebruiken van een VPN niet meer weg te denken uit onze (digitale) samenleving.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be