Kijken naar livestream boxen in 2024 [Guide]

Als je overal wilt genieten van boksen live kijken, lees dan gauw verder. Dit artikel laat zien hoe je met een simpel stappenplan wereldwijd kunt genieten van de meest spannende wedstrijden.

Probeer nu!
Met ExpressVPN kun je overal genieten van livestream boksen

Krijg maar liefst 3 maanden gratis bij een abonnement van 12 maanden. Profiteer van de niet goed, geld terug garantie, waardoor je een maand lang een gratis VPN van ExpressVPN kunt gebruiken. Geheel gratis en risicoloos.

Laatst geupdate op:7 June 2024

De beste streaming websites voor livestream boksen

Als je een boks liefhebber in België bent, kun je genieten van diverse streaming websites. Hieronder vind je enkele van de beste websites om bokswedstrijden in België te kijken.

Allereerst is ESPN+ een interessante mogelijkheid. Dit is een populair streamingplatform in België. Hoewel je een abonnement nodig hebt, kun je ook genieten van een gratis proefperiode. Naast live bokswedstrijden, biedt ESPN+ on-demand content en meer. Dit is mogelijk via verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops en smart-tv’s.

Ook Showtime is een optie die je in België kunt overwegen. Om livestream boksen mogelijk te maken, dien je een kabelabonnement of een abonnement op hun platform te nemen. Ook in dit geval is een gratis proefperiode mogelijk. Naast het kijken naar live bokswedstrijden, kun je ook documentaires over boksen zien. Verder is Showtime toegankelijk op diverse apparaten, afhankelijk van je voorkeur.

Daarbovenop is Sky Sports ook een goede optie. Het is een bekende sportzender in België die ook boksen live stream aanbiedt. Net als bij Showtime, heb je een kabelabonnement of een abonnement op hun platform nodig. Desalniettemin kun je hier ook profiteren van een gratis proefperiode. Behalve live bokswedstrijden, kun je ook genieten van andere content die gerelateerd is aan boksen.

Behalve betaalde streaming websites, zijn er ook gratis opties waarin boksen live stream gratis mogelijk wordt gemaakt. Immers, RTBF is een gratis zender in België die gratis livestream boksen aanbiedt. Verder is VTM een andere gratis zender in België die boksen livestream uitzendt. Beide kanalen zijn toegankelijk op verschillende apparaten.

Kortom: naast diverse betaalde streaming opties, zijn er ook gratis kanalen die livestream boksen mogelijk maken. Voor iedere boks liefhebber, is er een geschikte streamingdienst.

Boksen live bekijken buiten de beschikbare geografische zone

Ongeacht de streamingdienst waar je voor gaat, krijg je te maken met een beschikbare geografische zone. Dit komt doordat uitzenders zich moeten houden aan geografische restricties.

Er staan immers televisierechten in de contracten die afgesloten zijn tussen programmamakers en uitzenders. In deze televisierechten staan ook geografische restricties. Deze restricties zorgen ervoor dat je niet overal kunt genieten van bokswedstrijden.

Gelukkig is hier wel een oplossing voor. Zo kun je, als je op vakantie bent of een zakenreis doormaakt, alsnog genieten van het kijken naar boksen.

De restricties zijn dus te wijten aan je locatie. Je locatie is zichtbaar door je IP-adres.

Helaas is een buitenlands IP-adres geen oplossing. Echter kun je wel een VPN inzetten, zodat je geografische blokkades kunt deblokkeren.

Met een VPN, krijg je een anoniem IP-adres. Dan heb je geen last meer van geografische beperkingen. Zo geniet je van meer vrijheid op het internet.

Let er wel op dat je niet zomaar een VPN-aanbieder kiest. Het is belangrijk om te gaan voor een veilige optie. Als je zeker weten goed wilt zitten, dan is ExpressVPN de beste optie.

Attentie:

Dit is bijvoorbeeld uw huidige IP-adres, dat uw locatie onthult:

IP:
City:
Country:
ISP:

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

boksen live

Stappenplan om livestream boksen te deblokkeren

Met een VPN, kun je dus genieten van bokswedstrijden, waar en wanneer je maar wilt. Doordat je een anoniem IP-adres krijgt, kun je geografische restricties omzeilen.

Ook kun je zorgelozer navigeren binnen de digitale wereld, omdat je geniet van meer privacy en online veiligheid.

Onderstaand stappenplan laat zien hoe je op een simpele wijze overal kunt genieten van je favoriete boks uitzendingen. Zo mis je nergens meer een wedstrijd.

  1. Kies eerst voor een VPN-aanbieder die je kunt vertrouwen. ExpressVPN is de nummer 1 aanbieder waar je op kunt vertrouwen. Ook kun je een aanbieder kiezen uit de ranglijst die is opgesteld op basis van zorgvuldig onderzoek. Dit kun je iets verderop in dit artikel vinden.
  2. Vervolgens kun je een desktop of app versie selecteren. Dit is afhankelijk van het apparaat dat je wilt gebruiken.
  3. Na het selecteren van de juiste versie, kun je een VPN-verbinding maken met de server die je nodig hebt. Als je wilt gaan voor Showtime, Sky Sports, RTBF of VTM, kun je een Belgische server selecteren. Mocht je willen kijken naar ESPN+, dan dien je een Amerikaanse server in te schakelen.
  4. Nu hoef je alleen nog maar te klikken op de website: Showtime, Sky SportsRTBFVTM, ESPN+

Probeer ExpressVPN gratis uit

Voor je eigen veiligheid, kun je het beste gratis VPN’s vermijden. Dit komt doordat gratis VPN’s je privacy flink kunnen schenden. Belangrijke gegevens kunnen worden opgeslagen en zelfs doorverkocht. Ook kunnen gratis VPN’s je gegevens stelen, zoals je persoonlijke inloggegevens voor internetbankieren.

Een goed alternatief is het kiezen voor een betrouwbare, betaalde aanbieder. ExpressVPN heeft een geweldige garantie waardoor je een maand lang kosteloos kunt genieten van deze gulle aanbieder.

Zo heb je een voorproefje van deze VPN-aanbieder en kun je geheel gratis een VPN inzetten. Wegens de niet goed, geld terug garantie van ExpressVPN, kun je 30 dagen lang kosteloos genieten van een VPN.

Wat betreft de voorwaarden, hoef je geen reden op te geven. Je kan dus zonder reden het abonnement annuleren en je geld makkelijk terug krijgen. Het aanvragen van een terugbetaling kan zelfs via een chatbericht naar de klantenservice van ExpressVPN worden gedaan. Dit is uitgetest en kan worden bevestigd. Wel is het belangrijk om dit binnen 30 dagen te doen, zodat je je geld terug krijgt.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

livestream boksen

De beste VPN’s

Op basis van uitgebreid onderzoek is er een ranglijst opgesteld. Zo hoef je zelf geen uitzoekwerk meer te doen. Verschillende aspecten, zoals veiligheid en snelheid, zijn hierin meegenomen. Uit deze ranglijst kun je met een gerust hart uit kiezen. Lees hier gerust meer over de aanbieder ExpressVPN, de VPN aanbieder die op nummer 1 staat. Verder kun je hier meer lezen over diverse VPN aanbieders.

Hieronder vind je de ranglijst met alleen de beste VPN’s:

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Voordelen van VPN’s

Een VPN (Virtual Private Network) biedt verschillende voordelen voor gebruikers.

Hieronder zijn er twee belangrijke voordelen beschreven:

  1. Omzeilen van geo-blokkades en bestrijden van censuur: Met behulp van een VPN kunnen gebruikers toegang krijgen tot inhoud en websites die mogelijk geblokkeerd zijn in hun locatie. Dit geldt bijvoorbeeld voor streamingdiensten zoals Netflix en Hulu. Door gebruik te maken van een VPN kunnen gebruikers hun locatie wijzigen naar een ander land waar de inhoud wel beschikbaar is. Dit kan ook nuttig zijn voor mensen die in landen wonen waar sprake is van censuur en die beperkt worden in hun toegang tot internet en inhoud.
  2. Verbetering van beveiliging en privacybescherming: Een VPN zorgt voor een versleutelde verbinding tussen de computer van de gebruiker en de VPN-server. Hierdoor wordt het voor anderen moeilijker om de gegevens van de gebruiker te onderscheppen en te lezen. Bovendien verbergt een VPN het IP-adres van de gebruiker, waardoor het moeilijker wordt om de locatie en identiteit van de gebruiker te achterhalen. Dit is vooral belangrijk wanneer gebruikers verbinding maken met openbare Wifi-netwerken, die vaak minder veilig zijn dan privénetwerken.

boksen live stream

FAQ

Welke grote gevechten komen er aan in 2023?

Bekijk het volledige schema voor komende grote boksevenementen, PPV’s, gevechten en bouts met hun datum, aanvangstijd, locaties, locaties en informatie over de uitzending.

Met zo veel boksraden zoals WBA, WBC, IBO, The Ring, enz, en met veel verschillende promotors en zenders, zijn er veel boksevenementen en PPV’s die elke week plaatsvinden.

Conclusie

Al met al kun je via verschillende kanalen en platforms genieten van boksen live zien. Zo kun je Showtime, Sky Sports, RTBF en VTM vanuit België kijken. Als je bokswedstrijden via ESPN+ wilt kijken, kan dit vanuit de Verenigde Staten worden gedaan. Met een VPN, ben je echter niet meer afhankelijk van je locatie. Als je op geografisch vlak flexibel wilt zijn, is een VPN dus ideaal.

Mocht je overal ter wereld willen genieten van deze zenders, dan is ExpressVPN een uitstekende VPN-aanbieder. Zo kun je veilig en snel content deblokkeren. Gun jezelf alleen het beste. Kies voor een geweldige gebruikerservaring. Als je gaat voor ExpressVPN, dan zul je zeker geen spijt krijgen.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be