Kijken naar UEFA Super Cup in 2024

Mocht je ongeacht je locatie willen kijken naar livestream Supercup, lees dan gauw verder. In dit artikel vind je namelijk een simpel stappenplan waardoor je overal kunt kijken naar spannende, onmisbare wedstrijden.

Mis het niet
Met ExpressVPN, kun je overal kijken naar Super Cup live uitzendingen

Neem een abonnement van 12 maanden en krijg maar liefst een kwart jaar gratis erbij. Daarbovenop kun je bij deze gulle aanbieder genieten van een niet goed, geld terug garantie. Daardoor kun je een maand lang een gratis VPN bij ExpressVPN krijgen. Pak gauw je kans.

Laatst geupdate op: 17 May 2024

De beste betaalde streaming websites voor Super Cup livestream

Voor het gemak, vind je hieronder enkele kwalitatief hoogstaande en betaalde streaming platforms die je in België kunt inzetten.

Proximus Pickx is een van de opties die je kunt overwegen om Super Cup stream mogelijk te maken. Het is een uiterst populaire, op abonnementen gebaseerde streamingdienst in België die live sportverslaggeving biedt. Dit geldt ook voor de UEFA Super Cup. Verder is het toegankelijk op tv via de Proximus TV decoder, maar ook op een browser via de website van de aanbieder én op mobiele apparaten via de Proximus Pickx app.

Verder is VOOsport World ook mogelijk om te zien vanuit België. Dit is een ander betaald streaming platform waar je de UEFA Super Cup live stream kunt volgen. Net als Proximus Pickx, is deze dienst beschikbaar op verschillende apparaten. Zo ben je zelf flexibel in het kiezen van het apparaat waar je het op wilt zien.

Tot slot is Telenet Play Sports ook een interessante betaalde streamingdienst voor UEFA Super Cup final live streaming. Voor Telenet, een bekende sportstreaming dienst in België, is ook een abonnement vereist om toegang te krijgen tot het kijken van de UEFA Super Cup. Het is toegankelijk op tv via de Telenet Play Sports TV decoder, via webbrowsers op de Telenet Play website en op mobiele apparaten via de app.

Bovenstaande streaming websites zijn niet de enige opties. Naast betaalde streaming platforms, kun je ook gratis kijken naar Supercup 2024 live stream.

livestream supercup

De beste gratis streaming websites voor livestream Supercup

Wat betreft gratis opties, kun je met onderstaande mogelijkheden kosteloos genieten van livestream Supercup kijken.

Zo is RTL TVI een gratis televisiezender in België die vaak grote sportevenementen uitzendt, waaronder de UEFA Super Cup. Het is toegankelijk op tv, via de RTL TVI website en app. Verder is RTBF een andere gratis televisiezender in België die soms sportevenementen zoals de UEFA Super Cup uitzendt. Ook deze zender is te zien op diverse apparaten zoals de tv, laptop en smartphone.

Vanuit Oostenrijk kun je denken aan ORF 1 en  ServusTV. Beide opties bieden gratis uitzendingen van de UEFA Super Cup op tv en op streaming platforms aan. De uitzendingen kunnen dus worden bekeken op diverse apparaten, zo ook via de tablet en smart-tv.

Ook kun je vanuit het Verenigd Koninkrijk genieten van livestream Supercup. De openbare omroep BBC doet gratis verslag van de UEFA Super Cup op tv via hun zenders BBC One of BBC Two. Dit kan ook worden bekeken op hun mobiele app en officiële website.

Verder kan je vanuit Spanje, namelijk via de openbare omroep RTVE, de UEFA Super Cup gratis op tv zien. Dit wordt uitgezonden via hun kanalen La 1 of Teledeporte. Behalve op tv, is het mogelijk om de uitzendingen te zien via een mobiele app of via hun website.

Daarbovenop kun je vanuit Duitsland via de openbare omroep ZDF Super Cup live kijken. Dit kan gratis worden gedaan, onder andere via hun officiële website en mobiele app. Als het gaat om de Verenigde Staten, kun je het kanaal CBS Sports kosteloos inzetten om je favoriete Supercup wedstrijden te zien. Ook hiervoor geldt dat diverse apparaten kunnen worden ingezet.

Let er wel op dat zenders en platforms mogelijk te maken hebben met regionale beperkingen. Lees gauw verder over hoe je dit kunt oplossen.

Livestream Supercup kijken buiten de beschikbare geografische zone

Kanalen hebben te maken met regionale beperkingen. Dit komt doordat programmamakers en uitzenders contracten met elkaar hebben afgesloten waar televisierechten in staan. Geografische beperkingen zijn hier een onderdeel van. Uitzenders dienen deze contractuele eisen te respecteren. Daardoor krijg je de welbekende melding dat de content niet in jouw regio beschikbaar is. Gelukkig is hier wel wat aan te doen.

De oplossing zit in je IP adres. Je IP adres laat namelijk zien waar je bent. Helaas is een buitenlands IP adres geen oplossing. Voor het omzeilen van geografische restricties, kun je een VPN inzetten. Een VPN zorgt ervoor dat je een anoniem IP adres krijgt. Zo ben je niet meer afhankelijk van waar je bent. Dan kun je in vrijheid genieten van je favoriete uitzendingen.

Let er wel op dat je voor een betrouwbare aanbieder gaat. Als je zeker wilt weten dat je goed zit, dan is ExpressVPN een uitstekende keuze. Zo kun je zorgeloos overal genieten.

Attentie: Dit is uw huidige IP-adres:

IP:
City:
Country:
ISP:

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van May 2024

super cup live

Stappenplan om Super Cup live kijken te deblokkeren

Met een VPN, kun je geografische blokkades deblokkeren. Binnen een mum van tijd kun je dit voor jezelf mogelijk maken. Immers, het enige wat je hoeft te doen, is het volgen van onderstaand stappenplan. Zo kun je overal moeiteloos je favoriete uitzendingen zien.

 1. Kies een betrouwbare VPN aanbieder uit. ExpressVPN is de nummer 1 VPN, zoals uitgebreid onderzoek heeft bevestigd. Kies ook gerust uit de ranglijst met betrouwbare VPN aanbieders. Dit kun je verderop in dit artikel vinden.
 2. Bedenk welk apparaat je gaat gebruiken, waarna je vervolgens een desktop of app versie installeert.
 3. Na het voltooien van de installatie, dien je verbinding te maken met de juiste server. Hieronder vind je de zenders en landen. Zo weet je waar de server aan verbonden moet zijn:
  RTL TVI, RTBF, Proximus Pickx, VOOsport World, Telenet Play Sports: Belgische server
  ORF 1, ServusTV, Sky Austria, Eurosport Player: Oostenrijkse server
  BBC: Britse server
  RTVE: Spaanse server
  ZDF: Duitse server
  CBS Sports: Amerikaanse server
 4. Nu hoef je alleen nog maar op de website te klikken: RTL TVIRTBFProximus Pickx, VOOsport WorldTelenet Play Sports, ORF 1ServusTVSky Austria, Eurosport Player, BBC, RTVE, ZDF, CBS Sports

Probeer ExpressVPN gratis uit

Je kunt vandaag nog 100% gratis genieten van ExpressVPN via een veilige niet goed, geld terug garantie. Dan kun je namelijk maar liefst 30 dagen een gratis VPN inzetten. Dit is niet zomaar een VPN, maar een gratis VPN bij de nummer 1 aanbieder. Met de niet goed, geld terug garantie kun je op een zeer eenvoudige wijze je geld terug krijgen. Zo kun je een maand lang genieten van eindeloos veel content.

Het enige wat echt belangrijk is om te onthouden, is dat je de terugbetaling aanvraagt vóórdat de 30 dagen verstreken zijn. Je kunt de datum dus makkelijk in je agenda zetten, zodat je dit niet vergeet. Het proces zelf gaat moeiteloos. Je kunt namelijk zelfs een simpel chatbericht naar de klantenservice van ExpressVPN verzenden. Een reden opgeven is verder niet nodig. De terugbetaling wordt vervolgens binnen enkele werkdagen verwerkt. Dit is uitgetest en kan worden bevestigd.

De beste VPN’s om Super Cup live in het buitenland te kijken

Uit onderzoek blijkt dat ExpressVPN de beste VPN aanbieder is. Verschillende VPN aanbieders zijn op basis van de belangrijkste criteria met elkaar vergeleken. Vervolgens is er een betrouwbare ranglijst met de beste VPN’s naar voren gekomen. Zo hoef je zelf geen uitzoekwerk meer te doen.

Hier kun je gerust meer lezen over de beste aanbieder binnen de VPN markt, namelijk de enige echte ExpressVPN. Verder kun je hier meer lezen over VPN’s in het algemeen.

Hieronder is dan ook de betrouwbare ranglijst met de beste VPN’s te vinden:

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Voordelen van VPN’s

Een VPN, of Virtueel Particulier Netwerk, biedt verschillende voordelen voor gebruikers. Hier zijn twee belangrijke voordelen van het gebruik van een VPN:

 1. Omzeilen van geo-blokkades en bestrijden van censuur: Met behulp van een VPN kunnen gebruikers geografische beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot inhoud, websites en streamingplatforms die normaal gesproken niet beschikbaar zouden zijn in hun regio. Bijvoorbeeld, als je toegang wilt hebben tot Netflix- of Hulu-inhoud die alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten, kan een VPN je helpen je locatie te verbergen en toegang te krijgen tot die inhoud alsof je fysiek in de Verenigde Staten bent. Dit geldt ook voor andere platforms zoals het bekijken van Premier League-voetbalwedstrijden. Hier is een link met meer informatie over het bekijken van Premier League-voetbal via een VPN: Premier League-voetbal.
 2. Verhogen van beveiliging en privacybescherming: Een VPN versleutelt je gegevens en verbergt je IP-adres, waardoor je online activiteiten worden beschermd tegen hackers, overheidsinstanties en andere kwaadwillende partijen. Door een VPN te gebruiken, kan al het internetverkeer tussen jouw apparaat en de VPN-server worden versleuteld, waardoor het moeilijk wordt voor derden om jouw gegevens te onderscheppen. Dit is met name belangrijk bij het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken, waar je gegevens mogelijk kwetsbaar zijn voor aanvallen. Met een VPN kunnen gebruikers veilig verbinding maken met openbare Wi-Fi-netwerken en hun online privacy behouden.

Het gebruik van een VPN biedt dus zowel toegang tot beperkte inhoud als verbeterde beveiliging en privacybescherming voor gebruikers.

uefa super cup final

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van May 2024

Veelgestelde vragen

Wie heeft de UEFA Super Cup gewonnen?

Team Frequentie Jaartal
FC Barcelona Vijf keer gewonnen 1992, 1997, 2009, 2011, 2015
AC Milan Vijf keer gewonnen 1989, 1990, 1994, 2003, 2007
Real Madrid Vijf keer gewonnen 2002, 2014, 2016, 2017, 2022
Liverpool Vier keer gewonnen 1977, 2001, 2005, 2019
Ajax Drie keer gewonnen 1972, 1973, 1995
Atlético Madrid Drie keer gewonnen 2010, 2012, 2018
Bayern München Twee keer gewonnen 2013, 2020
Chelsea Twee keer gewonnen 1998, 2021
Juventus Twee keer gewonnen 1984, 1996
RSC Anderlecht Twee keer gewonnen 1976, 1978
Valencia Twee keer gewonnen 1980, 2004
Sevilla Een keer gewonnen 2006
FC Porto Een keer gewonnen 1987
Manchester United Een keer gewonnen 1991
Dynamo Kiev Een keer gewonnen 1975
Nottingham Forest Een keer gewonnen 1979
Aston Villa Een keer gewonnen 1981
Aberdeen Een keer gewonnen 1982
Steaua Boekarest Een keer gewonnen 1986
KV Mechelen Een keer gewonnen 1988
AC Parma Een keer gewonnen 1993
SS Lazio Een keer gewonnen 1999
Galatasaray Een keer gewonnen 2000
Zenit Sint-Petersburg Een keer gewonnen 2008

Hoeveel UEFA Super Cups heeft Ajax gewonnen?

Ajax heeft in totaal 3 UEFA Super Cups gewonnen. Ze wonnen de trofee in 1972, 1973 en 1995.

Wie heeft de Super Cup het vaakst gewonnen?

Real Madrid heeft de UEFA Super Cup het vaakst gewonnen, namelijk 5 keer in totaal. Ze wonnen de trofee in 2002, 2014, 2016, 2017 en 2022. Andere teams die de Super Cup vaak hebben gewonnen zijn FC Barcelona, AC Milan en Liverpool, die elk 3 keer hebben gewonnen.

Conclusie

Livestream Supercup kan worden gevolgd via verschillende kanalen en streaming platforms. Vanuit België kun je bijvoorbeeld genieten van de betaalde streaming platforms Proximus Pickx, VOOsport World en Telenet Play Sports. Echter zijn er ook gratis streaming opties beschikbaar om Super Cup live kijken mogelijk te maken. Zo kun je vanuit België gratis kijken naar RTL TVI en RTBF. Ook kun je vanuit Oostenrijk kijken naar  ORF 1, ServusTV, Sky Austria en Eurosport Player. Vanuit het Verenigd Koninkrijk, kun je kosteloos genieten van BBC. Wat betreft Spanje, kun je gratis kijken naar RTVE en voor Duitsland geldt ZDF. Vanuit de Verenigde Staten is CBS Sports een uitstekende optie voor het volgen van UEFA Super Cup wedstrijden.

Wel zijn al deze streaming platforms en zenders gebonden aan geografische restricties. Als je in vrijheid wilt genieten van je favoriete uitzendingen, kies dan voor een VPN. Zo kun je ook in het buitenland genieten van je favoriete sportwedstrijden. Als je wilt gaan voor de nummer 1 VPN, dan staat ExpressVPN voor je klaar.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van May 2024

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be