Kijken naar NASCAR in 2024

Wil je ook weten hoe je overal kunt genieten van NASCAR livestream? Schroom dan niet om gauw verder te lezen en te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Probeer nu!
Geniet overal van je favoriete wedstrijden met de beste VPN aanbieder: ExpressVPN

Bij ExpressVPN ben je op de juiste plek. Met deze nummer 1 VPN aanbieder, geniet je van geweldige deals. Denk hierbij aan een kwart jaar gratis bij een 12 maanden abonnement. Geniet ook van een geweldig niet goed, geld terug garantie - waardoor je maar liefst 30 dagen lang NASCAR livestream kunt kijken, ongeacht je locatie!

Laatst geupdate op: 7 June 2024

De beste betaald streaming sites voor live NASCAR kijken

NASCAR is niet echt populair in België, vandaar dat er geen lokale platforms of kanalen zijn die NASCAR uitzenden in België. Echter, je kunt de wedstrijden nog wel bekijken via internationale streamingplatforms.

Hieronder vind je een opsomming van enkele van de beste opties:

 • De eerste optie betreft NBC Sports, een Amerikaanse zender die alle NASCAR wedstrijden aanbiedt op zowel de website als mobiele apps. Hierbij kun je denken aan verschillende series: de NASCAR Cup, Xfinity- en Camping World Truck series. Zo kun je genieten van een breed scala aan wedstrijden.
 • Een tweede optie die je kunt overwegen om NASCAR livestream mogelijk te maken, betreft Fox Sports. Deze zender is in Australië de exclusieve uitzender als het gaat om de bevlogen NASCAR wedstrijden. Concreet gezien kun je, zowel op de website als mobiele app, genieten van de Cup- en Xfinity- series.
 • Een andere optie die je kunt overwegen, is het Britse kanaal Sky Sports. Dit kanaal biedt livestreaming opties van enkele Cup- en Xfinity- series omtrent NASCAR, met zowel een desktop als mobiele app variant.

Tevens zijn alle drie de opties flexibel om te kijken op verschillende apparaten. Het is dus beschikbaar op de browser, mobiele app en smart-tv. Ongeacht het kanaal, heb je een VPN nodig om toegang te krijgen tot de inhoud. Hier zal later verder op in worden gegaan.

Wat betreft bovenstaande opties, is het belangrijk om te vermelden dat je voor alle drie de kanalen een betaald abonnement op een kabel of satelliet-tv nodig hebt. Alleen dan kun je via bovenstaande kanalen toegang krijgen tot de desbetreffende livestreams.

Mocht je liever willen gaan voor gratis live stream NASCAR, lees dan gauw verder om te achterhalen uit welke gratis opties je kunt kiezen.

nascar livestream

De beste opties voor kosteloos NASCAR online kijken

Gratis streaming websites bieden ook de mogelijkheid om te genieten van je favoriete NASCAR wedstrijden. Wel kunnen de livestreams beperkt zijn tot sommige wedstrijden.

Desalniettemin kun je hier informatie vinden over de gratis opties:

 • Ten eerste kun je gratis genieten van NASCAR-wedstrijden via de NBC Sports-app. In de Verenigde Staten biedt de NBC Sports-app gratis livestreaming van wedstrijden omtrent de NASCAR Cup aan, maar ook als het gaat om de NASCAR Xfinity- en NASCAR Camping World Truck- series. Wat mooi meegenomen is, is dat je weinig last zult hebben van commerciële advertenties tijdens de livestreams. Verder is deze app beschikbaar voor niet alleen iOS- en Android- apparaten, maar ook smart-tv’s.
 • Ten tweede kun je gaan voor Reddit. Hoewel dit platform links biedt om enkele gratis livestreams van NASCAR-wedstrijden te bekijken, dien je voorzichtig te zijn. Sommige streams van Reddit zijn onbetrouwbaar en kunnen een veiligheidsrisico vormen voor je apparaat.
 • Een derde optie betreft illegale streaming sites, waarbij hetzelfde principe geldt. Je loopt veiligheidsrisico’s, zoals malware of andere malafide software op je apparaat. Daarnaast bieden illegale streaming sites veelal lage kwaliteit livestreaming, waardoor het niet de moeite waard is. Daarbovenop komt het feit dat je op de hoogte dient te zijn van de wet- en regelgeving, zodat je niet in de problemen komt.

Los van het feit of het gaat om een betaalde of gratis streaming website; in beide gevallen krijg je te maken met geografische restricties. Hier zal verder uitleg over worden gegeven.

nascar live

NASCAR streaming buiten de beschikbare geografische zone

Belangrijk om te weten, is dat je normaal gesproken niet kunt genieten van NASCAR-wedstrijden buiten de geografische zone die beschikbaar is gesteld. Dit komt doordat er televisierechten beschreven staan in de contracten tussen programmamakers en uitzenders. In die context dient de uitzender zich te houden aan de regels en dus aan geografische restricties. Voor kijkers heeft dit als gevolg dat je niet overal kunt genieten van NASCAR livestream.

NASCAR live kijken wordt geblokkeerd door je IP-adres.

Dit is bijvoorbeeld uw werkelijke IP-adres dat uw werkelijke locatie laat zien.

IP:
City:
Country:
ISP:

Je IP-adres laat je digitale locatie zien. Wellicht zou je denken: lukt het dan wel met een buitenlands IP-adres?

Dit lost echter niet het probleem op. De oplossing ligt in het inschakelen van een VPN, waardoor je niet meer gebonden bent aan je IP-adres. Op die wijze kun je geografische restricties omzeilen.

Ga echter niet zomaar voor een VPN, maar kies voor een betrouwbare aanbieder. ExpressVPN is keer op keer betrouwbaar gebleken en is niet voor niets de nummer 1 VPN-aanbieder.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Stappenplan: NASCAR livestream deblokkeren met een VPN

Je kunt dus je geografische locatie digitaal veranderen aan de hand van een VPN. Zo kun je concreet gezien geografische restricties omzeilen. Als extra voordeel, profiteer je ook nog eens van meer online privacy en veiligheid, omdat je met een VPN een anoniem IP-adres hebt.

Onderstaand overzicht laat zien met welke stappen je NASCAR livestream kunt deblokkeren, waar je ook bent.

 1. Kies voor een aanbieder die betrouwbaar is gebleken. Daarbij is ExpressVPN een uitstekende optie. Van deze VPN kun je maar liefst 30 dagen lang gratis genieten, waar straks verder over zal worden verteld.
 2. Na het kiezen van een VPN-aanbieder, kun je gaan voor de desktop of app versie, wat afhankelijk is van je apparaat.
 3. Nadat je de app of desktop versie hebt geïnstalleerd, moet de server gekoppeld worden aan de juiste geografische locatie, afhankelijk van het kanaal of de website waar je voor gaat. Voor NBC geldt een Amerikaanse server, bij Fox Sports gaat het om een Australische server en Sky Sports moet worden verbonden met een Britse server.
 4. Eenmaal verbonden met de juiste server, kun je terecht op de streaming website: NBCFox Sports en Sky Sports. Afhankelijk van je eigen keuze, kun je bijvoorbeeld ook gaan voor Reddit of een potentieel illegale streaming platform. Wat betreft de laatste optie, is het wel belangrijk om na te gaan of het volgens de lokale wetgeving al dan niet legaal is. De links worden alleen gegeven als informatie, zoals ze bestaan op het internet.

De beste VPN’s voor NASCAR livestream

Hieronder vind je een ranglijst met alleen maar de allerbeste VPN’s. Op basis van onderzoek is de lijst opgesteld. De aanbieders zijn gefilterd op basis van aspecten die gebruikers belangrijk vinden.

Zo hoef je zelf niet meer het uitzoekwerk te doen en kun je kiezen uit deze betrouwbare VPN-aanbieders:

Ranglijst

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Probeer ExpressVPN 100% gratis uit

Schroom niet om de niet goed, geld terug garantie van ExpressVPN te benutten, waardoor je maar liefst 30 dagen kunt genieten van een kosteloze VPN. Het is niet zomaar een VPN, maar een VPN van een uiterst betrouwbare aanbieder – de nummer 1 op de markt!

De terugbetaling gaat op een hele simpele wijze. Je kunt je geld namelijk al terug krijgen door de klantenservice van ExpressVPN via de chat te benaderen. We hebben dit uitgetest en kunnen dit met zekerheid bevestigen.

Het enige wat belangrijk is hierin, is dat je de terugbetaling aanvraagt vóórdat de 30 dagen zijn verstreken. Verder is het opgeven van een reden overbodig.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

nascar online

Wie zijn de top 10 NASCAR-winnaars?

1. Petty, Richard

2. Pearson, David

3. Gordon, Jeff

4. Waltrip, Darrell

5. Allison, Bobby

6. Johnson, Jimmie

7. Yarborough, Cale

8. Earnhardt, Dale

9. Busch, Kyle

10. Harvick, Kevin

Veelgestelde vragen

Kan ik NASCAR gratis online bekijken?

It depends. Some NASCAR races are streamed for free on NASCAR’s official website and social media channels, while other races are only available through paid streaming services such as NBC Sports Gold TrackPass and Fox Sports. Certain races may also only be available to viewers within certain geographic locations due to broadcast rights restrictions. So it is best to check NASCAR’s website and social media channels and see what options are available for your specific location.

Wat betekent NASCAR in het Vlaams?

NASCAR is een Engelse afkorting die staat voor “National Association for Stock Car Auto Racing”, en deze term wordt ook in het Nederlands gebruikt. In het Vlaams (Belgisch-Nederlands) wordt de term “NASCAR” zelf ook gebruikt en niet vertaald naar een andere naam of afkorting.

Voordelen van VPN’s

Een VPN (Virtual Private Network) biedt verschillende voordelen voor gebruikers:

 1. Omzeilen van geografische beperkingen en censuur: Met een VPN kunnen gebruikers toegang krijgen tot inhoud en websites die anders beperkt zouden zijn vanwege geografische beperkingen en censuur. Dit betekent dat gebruikers toegang kunnen krijgen tot platforms zoals Netflix en Hulu, die mogelijk niet beschikbaar zijn in hun regio, of websites en content die worden geblokkeerd door de overheid of andere autoriteiten.
 2. Verhoogde beveiliging en privacybescherming: Een VPN versleutelt het internetverkeer van een gebruiker, waardoor de gegevens veiliger zijn en minder vatbaar voor afluisteren en hacken. Het verbergt ook het IP-adres van de gebruiker, wat betekent dat ze anoniem kunnen blijven en niet kunnen worden gevolgd door adverteerders of andere derden. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken, waarbij de veiligheid anders in gevaar kan komen.

Over het algemeen biedt het gebruik van een VPN dus verschillende voordelen op het gebied van privacy, beveiliging en toegang tot beperkte inhoud en websites. Het is echter belangrijk op te merken dat de kwaliteit en effectiviteit van VPN-diensten kan variëren, en gebruikers moeten onderzoek doen om ervoor te zorgen dat ze een betrouwbare en veilige VPN-service kiezen.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Conclusie

Al met al kun je genieten van je favoriete NASCAR wedstrijden via diverse zenders zoals NBC Sports, FOX Sports of Sky Sports. Ook kun je denken aan enkele gratis opties, zoals de besproken NBC Sports-app. Ongeacht de optie, zijn er geografische restricties.

Geografische restricties kun je omzeilen met een VPN. Zo kun je overal genieten van NASCAR, zonder dat je gebonden bent aan je locatie. Let er wel op dat je een betrouwbare VPN aanbieder uitkiest. Niet voor niets is ExpressVPN de nummer 1 op de markt. Met een gulle 30 dagen niet goed, geld terug garantie kun je dit geheel kosteloos uitproberen. ExpressVPN

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be