Italiaanse voetbalcompetitie 2021

Ik ga dé truc delen om live Italiaans voetbal te streamen, waar u ook maar bent. Wees niet bang, u hoeft geen technicus te zijn om mijn verhaal / uitleg over het live kijken van Serie A te begrijpen.

Zelf ben ik al jaren, al sinds kinds af aan, grote fan van de Serie A Italiaanse competitie. Dit komt door de mooie grote voetbalclubs als Jubentus, AS Milaan en AS Roma. Het zijn clubs waar veel grote spelers hebben gespeeld en nog steeds de aantrekkingskracht hebben op voetballers als Christian Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic.

We willen dus genieten van de voordelen van legaal Serie A livestreamen maar u wilt niet gebonden zijn aan een duur tv-abonnement.

De vraag is hoe u live Italiaans voetbal kan kijken en ik zal dit uitleggen in het artikel hieronder.

BIJGEWERKT: 17 oktober 2021

Test ExpressVPN uit
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

Stream Serie A, alle wedstrijden in de Italiaanse competitie, live, waar u ook maar bent.

Zit u in het openbaar vervoer? Bezoekt u vrienden die geen sportkanalen in het tv-pakket hebben? Of drinkt u een biertje op het terras maar speelt er een Serie A-wedstrijd die u eigenlijk niet wilt missen?

Geen probleem, er zijn een aantal kanalen waar u naartoe kan gaan. Ik was al voor u op zoek gegaan en heb op internet gezocht naar kanalen waar u de Serie A live stream kan bekijken. Vergeet de GRATIS Serie A livestreams, want negen van de tien keer komt u uit bij een livestream van slechte kwaliteit, een livestream die constant faalt, super frustrerend. Maar het kan nog erger, een live stream die stopt in het midden van een live voetbalwedstrijd.

Ik kijk altijd ontzettend uit naar belangrijke wedstrijden en niets is frustrerender dan slechte kwaliteit bij een live stream. Dit gebeurt soms en natuurlijk verpest dit mijn hele avond.

Op welke kanalen wordt Series A uitgezonden?

Aangezien we het over de Italiaanse competitie hebben, is het alleen maar normaal dat we naar de Italiaanse zenders gaan om live wedstrijden van de Serie A te bekijken. Er zijn er twee, wel alleen betaalde diensten: Sky Sport en DAZN.

Maar hee, als u toch gaat betalen, kunt u ook eens kijken naar de kanalen die we in België en rest v.d. wereld hebben. Het probleem is echter dat u zich echt moet abonneren op sommige kanalen.

Hoe krijgt u toegang tot het Italiaanse voetbal, waar u ook bent?

serie a

Er zijn dingen die onmogelijk lijken en op een dag ontdekken we dat wat eigenlijk onmogelijk was toch mogelijk is. Serie A live streamen was zoiets voor mij en nu kan ik, waar ik maar wil, Italiaans voetbal kijken.

In België kun u de Italiaanse competitie, evenals live uitzendingen van La Liga, live bekijken op Eleven Sports. U moet hiervoor een online abonnement afsluiten, maar veel van de grote aanbieders van tv-pakketten zoals Telenet, Proximus en VOO hebben Eleven Sports al in hun sportpakket opgenomen. Zelfs bij Orange is Eleven Sports opgenomen in het standaardpakket.

Heeft u ooit gehoord van VPN? Het is een technologie waarmee u uw IP-adres kunt verbergen met een ander IP-adres, vanaf een server ergens in de wereld. Het wijzigen van uw IP-adres is erg handig omdat het u toestaat om geo-beperkingen te omzeilen.

Dit is uw huidige IP-adres

Wanneer het zo eenvoudig is uw IP-adres te traceren dan kan iedereen dit doen. Het is dus belangrijk om dit voorkomen en de enige mogelijkheid is een versleutelde verbinding.

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Nu kunt u overal ter wereld inloggen op Sky sport of DAZN.  Het is door dit handigheidje waarmee u live de Italiaanse competitie kunt kijken, waar u ook bent.

De stappen om live Italiaans voetbal te streamen

Installeer op uw apparaat waar u Serie A, de Italiaanse voetbalcompetitie, op wilt bekijken een VPN zoals ExpressVPN (ja, het kan verbinding maken met meerdere apparaten).

Maak verbinding met een server in het land waar Series A op een (gratis) voetbalkanaal gestreamd wordt.

Ga naar de zender. Uw oorspronkelijke IP-adres is gewijzigd. Nu kun u Serie A livestreamen.

Wat is de beste VPN om Serie A live te bekijken?

De vraag welke VPN-dienst het beste is om het Italiaanse voetbal live te bekijken is de belangrijkste vraag. Dit omdat we niet willen dat onze voetbalavond wordt verstoord door slechte verbindingen ect.

Niet alle VPN-providers zijn geschikt voor de Serie A livestream, om de bovengenoemde reden. Bij het streamen van een specifieke online activiteit is snelheid en een stabiele verbinding vereist. Als u wilt genieten van een geweldige Italiaanse voetbalavond moet u een van de VPN’s hieronder kiezen:

Bezoek ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Om Series A livestream te ontvangen heeft u snelheid nodig. Deze VPN’s zijn TOP voor dit doel. Daarnaast is de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk.

Ik ben geen technicus maar met dit aspect heb ik in mijn selectie rekening gehouden.

Maar dat is niet alles. Een VPN is een “body guard“. In het algemeen installeren we de VPN-provider op onze computers en mobiele apparaten.  Het is daarom belangrijk om een VPN provider te kiezen met een goede helpdesk, mochten er vragen zijn die we graag zo snel mogelijk beantwoord willen hebben.

Kan ik een gratis VPN gebruiken voor Series A livestream?

Italiaans voetbal

Als u leest wat ik u eerder heb verteld, weet u dat het essentiële element om Serie A (dé Italiaanse voetbalcompetitie) live te kijken snelheid is. Als u een gratis VPN gebruikt, krijgt u deze niet. Dit is de precieze reden waarom de VPN gratis is! Als u ooit in uw leven heeft geprobeerd een gratis streamingdienst te gebruiken om live Italiaans voetbal te kijken, weet u wat u krijgt.

Vergist u niet, als er zoveel gratis VPN-aanbiedingen zijn, is dat omdat er genoeg providers zijn en ze allemaal de aandacht op zichzelf willen vestigen, maar de beste service is voor betalende klanten. Het streamen van de Italiaanse voetbalcompetitie, Series A, is niet alleen een online activiteit, iedereen wilt dit zien, het is daarom geen verrassing dat dit een van de premium diensten is.

Voor de Serie A live wedstrijd is er geen in-between, een betaalde VPN-service is wat u nodig hebt. Bovendien bespaart het u mogelijke malware op de computer.

Waar is een VPN nog meer voor?

De VPN-provider is niet de oplossing voor al uw online beveiligingsproblemen. Maar een VPN-provider kan worden gezien als uw digitale bodyguard. Een applicatie die al uw online activiteiten afschermt van derden.

Controleer gewoon hoeveel details van u leven online te vinden zijn en dat er bedrijven staan te popelen om uw activiteiten online bij te houden voor hun eigen voordeel. Kennis is macht en macht is geld.

De Italiaanse Football League live stream is gewoon een kleine extra waarbij een VPN-service u mee kan helpen.

Om u te beschermen en te beveiligen, werd de VPN geboren. Het wordt voornamelijk gebruikt om online bescherming te garanderen, zodat uw privégegevens vertrouwelijk blijven en uw activiteiten niet kunnen worden getraceerd, of het nu gaat om de Italiaanse competitie te zien of andere online activiteiten.

Elke seconde dat u onbeschermd bent op het internet creëert een mogelijk probleem.

Conclusie

Voor het kijken naar het Italiaanse voetbal is een VPN een must, zelfs als het gaat om een mogelijk kanaal dat zich gewoon in België bevindt. Voor de VPN-provider en streamingdienst geldt hetzelfde:  u gaat niet slagen met een GRATIS provider. Beide producten zijn echter niet zo duur. Laat de avond van de Italiaanse competitie dus niet verpesten door uw eigen zuinigheid!

Als u nog twijfelt kunt u gratis ExpressVPN testen voor 1 maand en als u niet tevreden bent krijg u binnen 5 dagen uw geld terug! Het is een van de weinige aanbieders waar u zo gemakkelijk uw geld terugkrijgt!

FAQ

Hoe kan ik Serie A livestream volgen?

Om de Italiaanse competitie te streamen moet u een VPN-provider gebruiken. U dan kiezen uit tal van kanalen waar u deze Italiaanse voetbalcompetitie kan volgen:

 • USA ESPN, fubo TV,
 • Canada DAZN
 • Italië DAZN, beIN
 • UK SKY premiom sport
 • Australië beIN
 • Nieuw-Zeelandse Sky Sport
 • India Sony Six, Sony ESPN

Waarom heb ik een VPN nodig?

U moet uw IP-adres naar het land van de streamingdienst wijzigen omdat we (helaas) te maken hebben met uitzendrechten. Maar… daarna kan u onbeperkt genieten van o.a. de Italiaanse voetbalcompetitie maar ook La Liga en nog vele anderen.

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

Graag horen we uw mening

   Laat uw reactie achter

   PrivacyEnBescherming.be