HBO Belgie kijken

HBO series kijken in België, veel mensen doen het al als alternatief van Netflix. Echter, hoewel HBO België al wel beschikbaar is, is HBO Max kijken in Belgie nog onmogelijk. Gelukkig is HBO Max via VPN wel te bekijken.

Hiervoor heeft u een zogenaamde HBO GO VPN nodig. Hoe dit allemaal werkt en hoe u dus toch HBO streamen kan, gaan we uitgebreid bespreken in dit artikel.

Bijgewerkt: 16 July, 2024

Test ExpressVPN
Test GRATIS ExpressVPN voor een maand!

ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder reden je geld terug geeft na 30 dagen.

HBO Belgie kijken – Waarom?

Er zijn natuurlijk enkele redenen waarom u HBO Max kijken in Belgie zou willen. Zo kunt u namelijk met deze streaming service kijken naar series als Game of Thrones, Chernobyl en WestWorld. Daarnaast kunt u in combinatie met de dienst van Streamz met HBO Max films kijken op DVD of Blu-Ray.

Het is zoals eerder in de intro van dit artikel vermeld is, dus een soort alternatief van Netflix. Echter heeft HBO een ander, (ik zeg niet per se groter) aanbod films en series. HBO Max kijken in Belgie is officieel nog niet mogelijk. Dit heeft te maken met geografische content blokkades.

hbo max via vpn

Doordat films en series bepaalde licenties en uitzendrechten hebben. Zeker in Hollywood geproduceerde films en series, zijn deze vaak dus niet beschikbaar in Belgie. Dit heeft allemaal te maken met hoe er vandaag de dag geld verdiend wordt met streaming.

Als HBO wel beschikbaar komt in België, zal het naar verluidt 14,99 Euro per maand gaan kosten.

Gelukkig kunt u HBO Max via VPN wel gewoon bekijken. Een HBO GO VPN is snel ingesteld en te activeren. Ik zal u namelijk precies uitleggen hoe. Geloof me maar, het is echt kinderspel en vereist geen technische know-how. Er zijn verschillende premium VPN-services beschikbaar, maar hier hebben we het later in dit artikel over.

HBO Max via VPN kijken – Hoe werkt een HBO GO VPN?

HBO Belgie kijken kan dus wel degelijk, maar hier heb u een zogenaamde HBO GO VPN voor nodig. Deze VPN is een software of app die HBO en andere websites en apps doet denken dat u eigenlijk ergens anders bent. In dit geval uiteraard de Verenigde Staten.

Wat de HBO GO VPN-software voor u doet is dus simpel: het verbergt uw IP-adres en geeft u toegang tot HBO Max doordat deze nu niet ziet dat u zuch in België bevindt.

Een VPN installeren en instellen om HBO Belgie kijken mogelijk te maken werkt simpel:

  1. Download de VPN-software of app die u graag wilt installeren.
  2. Start de VPN op en log in met uw gebruikersgegevens.
  3. Kies een beschikbare server (in dit geval eentje in de Verenigde Staten).
  4. Wacht tot u verbonden bent (u krijgt hiervan een melding).
  5. Open de HBO app of surf naar de HBO-website en log in met uw HBO-streaming gebruikersgegevens.
  6. Geniet van uw favoriete serie of film.

Beste VPN voor HBO België

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

HBO Max via VPN kijken – De mogelijkheden

Er zijn zoals ik eerder al aangaf dus meerdere verschillende premium VPN-diensten beschikbaar. Deze vind u in de handige overzichtstabel hieronder. Ik heb al deze VPN-aanbieders persoonlijk uitbundig getest en heb dan ook uitgebreide VPN-reviews geschreven.

Naast alleen mijn VPN-reviews kunt u ook de reviews en comments van bezoekers van deze website lezen. Zo kunt u tot een goede keuze komen welke HBO GO VPN nu het beste voor u geschikt is.

HBO Max kijken in Belgie – De beste oplossing

Naar mijn mening is de beste oplossing om HBO Max kijken in Belgie mogelijk te maken ExpressVPN. Dit is de premium VPN-aanbieder die ik eerlijk gezegd zelf al jaren gebruik. Niet alleen heeft ExpressVPN duizenden servers in meer dan 90 landen, ook heeft deze VPN-aanbieder vele extra functies als een ingebouwde Kill switch, een no-log policy en stelt het u zelfs in staat torrents te downloaden.

hbo belgie kijken

HBO Belgie kijken is dus eigenlijk, maar een van de weinige zaken die u zou kunnen doen met deze VPN-dienst. U kunt er bijna elke website ter wereld mee bezoeken, inclusief .onion sites en zelfs u geografische locatie bij online games mee veranderen. Dit is voornamelijk handig als u in een andere regiogroep wilt spelen.

Natuurlijk is ook de prijs van een VPN-dienst belangrijk. Gelukkig kost ExpressVPN maar een paar Euro per maand. Nu hoor ik u al denken van, ja maar ik wil niet ergens maandelijks aan vast zitten… Het is helaas niet anders, een VPN kost nu eenmaal geld, gelukkig is het maar heel weinig en u digitale privacy is vervolgens zo goed mogelijk beschermd.

HBO Max via VPN 30 Dagen gratis kijken

Het mooie is dat u ExpressVPN 30 dagen gratis kunt uitproberen. Ik heb het ook al meerdere keren in andere VPN-artikelen beschreven maar zal het toch nog even uitleggen. Er bestaat namelijk wat ik noem de 30 dagen gratis VPN truc.

Deze truc heeft eigenlijk er mee te maken dat ExpressVPN een 30 dagen niet goed, geld terug garantie heeft. Wat u kan doen, is een VPN-abonnement afsluiten bij ExpressVPN, deze ook gewoon betalen, maar dan de 29ste dag tellende van de datum dat u het abonnement hebt afgesloten weer opzeggen.

U krijgt dan uw betaalde lidmaatschapsgeld gewoon teruggestort op de bankrekening. Dit terugbetalingsproces kan wel een paar werkdagen duren, dus houdt hier rekening mee. Als u een andere betaalmethode dan Bancontact gebruikt hebt, bijvoorbeeld PayPal, krijg u het daar op teruggestort.

ExpressVPN stelt geen enkele vragen waarom u uw abonnement hebt stop gezet. Het is gewoon onderdeel van hun company policy en een niet goed, geld terug garantie is onder andere in de Verenigde Staten, maar inmiddels ook in ons lans normaal.

Op deze manier kunt u dus HBO Max via VPN 30 of eigenlijk 29 dagen geheel gratis kijken. Wel moet ik eerlijk zeggen dat het een beetje een flauwe truc is, maar goed hij werkt!

Bovendien als de VPN service bevalt, kan u hem gewoon behouden en blijven betalen. Toch zou ik nooit aanraden te besparen op u digitale privacy. Een goede VPN is vandaag de dag bijna onmisbaar.

HBO Max kijken in Belgie – Conclusie

Zoals u nu geleerd hebt, kunt u gewoon HBO Max kijken in Belgie. Echter heb u om HBO Belgie kijken mogelijk te maken dus een HBO GO VPN nodig. HBO Max Via VPN kijken is makkelijk en u hoeft er geen supernerd voor te zijn. Als u gewoon de stappen volgt hierboven beschreven moet het lukken.

ExpressVPN geld terug garantie

Ook zou u dus mijn 30 dagen gratis VPN-truc kunnen gebruiken via ExpressVPN. Op die manier kunt u 30 dagen lang gratis HBO Max via VPN bekijken. Hier onder bespreek ik nog enkele veel gestelde vragen over HBO Max kijken in Belgie en alles wat er bij komt kijken.

Meer over versleutelde verbinding en onze VPN ranking kunt u vinde op onze homepage.

hbo belgie kijken

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

HBO Belgie kijken – Veel gestelde vragen

Kan ik een gratis VPN gebruiken om HBO te kijken in België?

Technisch gezien zou dit inderdaad kunnen. Echter raad ik dit echt niemand aan. De reden hier voor is eigenlijk simpel. Gratis is niet gratis. Vaak zitten gratis VPN diensten vol met spam, malware en andere narigheden die u niet op u PC, laptop of ander toestel wilt hebben.

Het kan dat het soms, maar onschuldige reclame is, maar in het ergste geval worden u persoonsgegevens of zelfs bankgegevens doorverkocht aan hackers en cybercriminelen. Overigens is niets zo irritant als buitengewoon lange buffertijden op films en series en pop-ups de hele tijd.

Kan ik niet gewoon films en series kijken op illegale streaming websites?

Maar toch, ik weet dat veel mensen dit doen, is ook dit ten zeerste niet aan te raden. Niet alleen zitten ook deze websites vol met ongewenste reclame en andere rotzooi, ook kunt u een hoge boete krijgen. Zeker zonder een VPN is de kans dat u gepakt wordt vroeg of laat hoog en de boetes zijn niet om over naar huis te schrijven.

Er zijn gevallen bekend waarin studenten via Popcorn Time illegaal series en films gekeken hebben. Deze werden vervolgens door Stichting Brein torenhoge boetes opgelegd. En dan heb ik het nu nog niet alleen over streamen. Zeker als u de films of series ook daadwerkelijk gaat downloaden via torrents, kan u echt snel in de problemen komen.

Mijn advies is dus simpelweg: doe het niet. Betaal gewoon die 2-3 Euro per maand voor een premium VPN en maak gebruik van legale streaming diensten.

Kan ik een HBO GO VPN ook voor andere zaken gebruiken?

Ja, zeker! U kan een VPN gebruiken om uw inloggegevens te beschermen wanneer u inlogt op publieke Wifi-hotspots, voor gaming, voor Discord, voor andere streaming diensten, om torrents te downloaden etc. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Het belangrijkste aspect van het gebruiken van een VPN is dat u gewoon u digitale privacy zo goed mogelijk waarborgt. Geen overheden of internetaanbieders meer die meekijken met wat u online doet. Geen gerichte reclames meer die zo persoonlijk op u zijn afgestemd dat je er ziek van wordt.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be