Eredivisie live kijken 2021

Het zou goed kunnen dat u via een Google-zoekopdracht als Eredivisie kijken buitenland of Eredivisie live buitenland op deze pagina bent beland. Als dit het geval is wilt u natuurlijk Eredivisie kijken in het buitenland maar bent u er achter gekomen dat dit vrijwel onmogelijk is.

Gratis Eredivisie kijken met VPN
Gratis VPN proberen?

Sluit vandaag nog een abonnement af op ExpressVPN en kijk gratis Eredivisie met VPN!

Bijgewerkt: 15 oktober, 2021

Eredivisie wedstrijden kijken

Dit heeft alles te maken met geografische content blokkades en Eredivisie live stream uitzendrechten. In dit Eredivisie voetbal kijken in het buitenland artikel gaan we het hebben over hoe u toch kunt bekijken in het buitenland. Het is namelijk wel degelijk mogelijk. Hoe dit precies werkt zal u allemaal duidelijk worden.

De Eredivisie live stream en normale Eredivisie stream is normaal gesproken in Nederland te kijken via EuroSport. Dit is een betaalde streamingdienst en u heeft een abonnement nodig op deze zender om de wedstrijden live te kunnen bekijken. Vanuit België is het niet mogelijk om de Eredivisie live stream te zien. Of toch wel?

In België hebben wij de welbekende PlaySports-website en bijbehorende televisiezender. Hier kunnen wij dan ook live verslagen volgen met meer diepgang dan ooit door topanalisten zoals Jan Mulder, Geert De Vlieger en Marc Degruse.

eredivisie live

U gewoon genieten van de Eredivisie stream, zonder dat u zich in Nederland bevindt. Een VPN is een sterk staaltje software waarmee u kunt doen alsof u eigenlijk ergens anders bent. Wat een VPN namelijk doet is dat het uw toegewezen IP-adres verbergt of verandert.

Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server en daarna surft op het internet, denken websites en apps dat u zich daar waar de VPN-server gevestigd is bevindt.

Bezoek ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Eredivisie Stream VPN instellen

Wat men kan doen als men zich niet in België of Nederland bevind om toch de Eredivisie live te kunnen bekijken voorzien van Nederlandstalig commentaar en de officiële Eredivisie stream is het volgende:

1. Downloadt en installeer een ExpressVPN.
2. Log in op de VPN met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.
3. Maak verbinding met een beschikbare VPN-server in België.
4. Surf naar de website https://www.playsports.be
5. Log in met uw PlaySports inloggegevens.
6. Begin met Eredivisie voetbal kijken!

De beste VPN’ voor Eredivisie Voetbal kijken

Wij hebben voor u een aantal betaalde, premium VPN-aanbieders geselecteerd die wij het beste vinden om de Eredivisie live stream mee te kunnen kijken. Deze VPN-aanbieders zijn zeer geschikt in combinatie met de Eredivisie stream, zowel in België als in het buitenland. Doorgaans hebben deze VPN-providers namelijk duizenden servers in tientallen landen, zodat u waar dan ook ter wereld de Eredivisie live kunt zien.

Deze VPN-softwares hebben wij gekozen op basis van een aantal punten. Zo hebben wij gekeken naar de prijs, het serveraanbod, de kwaliteit van de klantenservice, beveiligingsfuncties en overige tools en extra’s die noemenswaardig zijn.

Vervolgens hebben wij uitgebreide VPN reviews geschreven over deze aanbieders. Door onze VPN reviews grondig door te nemen kunt u tot een weloverwogen beslissing komen wat betreft het kiezen van de juiste VPN-aanbieder.

Eredivisie kijken in buitenland – Gebruik geen gratis VPN!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Naast dat wij sterk afraden illegale streamingwebsites te gebruiken om de Eredivisie stream te bekijken, raden wij ook het gebruik van gratis VPN-aanbieders af. Dit heeft namelijk een aantal goede redenen.

Als iets namelijk gratis is, bent u zelf vaak het product. Dit betekent dus dat de gratis VPN’s geld aan u verdienen. In dit geval verdienen gratis VPN’s geld aan uw data. Zoals bij iedere dienst die niets kost op het internet, verdienen gratis VPN’s in eerste instantie geld door middel van advertenties.

Dit wil zeggen dat zij uw surfgedrag in de gaten houden en uw zoekopdrachten en interesses doorverkopen aan de hoogste bieder. Deze datahandelaar bestookt u vervolgens met gerichte reclame die exact op maat is ontworpen naar gelang uw zoek- en browsegeschiedenis.

Het kan natuurlijk zijn dat u denkt van: o, een paar pop-ups en ads, daar klik ik wel doorheen. Dit zou goed kunnen maar er zijn ergere gevaren die komen kijken bij het gebruik van een gratis VPN voor Eredivisie live stream. Zo zijn er namelijk malafide gratis VPN-aanbieders die verder gaan dan enkel advertenties.

eredivisie live

Deze VPN-providers verkopen namelijk niet alleen uw surfgedrag aan de hoogste bieder, maar ook uw persoonsgegevens. Denk hierbij aan uw telefoonnummer, adres en in sommige gevallen zelfs uw creditcard- en bankgegevens. Het laatste wat u wilt is dat dit soort gegevens open en bloot op straat komen te liggen. Dit maakt het namelijk voor hackers en cybercriminelen zeer gemakkelijk om misbruik te maken van uw gegevens.

ExpressVPN gratis proberen

Gelukkig kunt u de betaalde, premium VPN-aanbieder ExpressVPN gratis uitproberen met Eredivisie voetbal kijken. Zij bieden enkel een gratis proefperiode aan om nieuwe, betaalde klanten te werven.

Om gebruik te maken gratis actie dient u een VPN-abonnement aan te schaffen op de ExpressVPN-website. Vervolgens heeft u het recht binnen de proefperiode kosteloos uw abonnement op te zeggen. Mocht u dit doen, krijgt u uw betaalde lidmaatschapsgeld binnen 5 dagen teruggestort op uw bankrekening.

Bent u echter wel tevreden met de aangeboden VPN-diensten, dan kunt u gewoon uw VPN-abonnement behouden en deze blijven doorbetalen. Naar onze mening is de paar euro per maand die dit abonnement kost meer dan waard. Wij zullen u in de volgende alinea dan ook haarfijn uitleggen waarom u vandaag de dag niet zou moeten besparen op uw digitale privacy.

Voordelen van een VPN

Tegenwoordig wordt u door allerlei bedrijven en zelfs overheden gevolgd in alles wat u maar online doet. of het nu gaat om welke Facebook-pagina’s u leuk vindt, welke YouTube video’s u kijkt etc. alles wordt bijgehouden door talloze instanties.

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een VPN is dat dit soort bedrijven, waaronder uw internetaanbieder, niet meer kunnen zien waar u zich online mee bezig houdt. Op deze manier krijgt u dus geen gerichte reclame meer en kunt u genieten van uw digitale privacy.

Een VPN is voornamelijk handig in gebruik om geografische content blokkades van websites en streamingdiensten te omzeilen. Dit wil zeggen dat men met een VPN bijvoorbeeld Amerikaanse Netflix kan kijken of juist Belgische Netflix als men zich in het buitenland bevindt.

eredivisie live

Daarnaast kan een VPN gebruikt worden om digitale censuur tegen te gaan. Er zijn een heel groot aantal landen waar de vrijheid van meningsuiting nog niet zo op het niveau van België ligt. Met een VPN kan eenieder wel gewoon bepaalde blogposts plaatsen op Wikipedia pagina’s aanpassen, zonder dat hier een censuur geldt of een overheidsinstelling dit verbiedt.

Ook zijn uw inloggegevens bij het gebruik van een VPN optimaal beschermd. U kunt met een gerust hart inloggen op gratis en publieke Wi-Fi netwerken, zonder bang te hoeven zijn dat u gehacked wordt. Uw IP-adres is namelijk gemaskeerd en uw dataverkeer versleuteld wanneer u gebruik maakt van een VPN-verbinding.

Bezoek ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Eredivisie voetbal kijken in buitenland – Conclusie

Wat we dus kunnen concluderen is dat men een VPN nodig heeft om de Eredivisie live stream vanuit België of het buitenland te kunnen kijken. Het gebruik van een gratis VPN of het streamen vanaf illegale streamingwebsites is uit den boze, aangezien dit tot (digitale) gevaren kan leiden.

Echter is de oplossing om Eredivisie voetbal kijken mogelijk te maken vrij simpel. Door gebruik te maken van een ExpressVPN kan men zorgeloos internetten en neemt men zijn of haar digitale privacy in eigen handen. Hoewel dit eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn, is dit helaas vandaag de dag nog lang niet zo gewoon.

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de IT, en weet als geen ander hoe belangrijk anonimiteit en privacy op het internet is. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in alles wat er op het web speelt. Nu bevind ik mij in de ideale positie om iedereen te voorzien met kwaliteitsreviews van een grote variatie aan VPN services. Mijn visie is een wereldwijd web zonder internetcensuur, waar iedereen anoniem is en niemand in de gaten wordt gehouden. Het doel van de blog is zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor derde partijen die hun internetactiviteit bespioneren zonder dat ze het weten, en de perfecte oplossing te recommanderen.

Graag horen we uw mening

      Laat uw reactie achter

      PrivacyEnBescherming.be