Hoe kunt u de Eredivisie kijken buitenland 2024?

Wanneer u naar het buitenland gaat, zult u waarschijnlijk de voetbal wedstrijden van de Nederlandse Eredivisie niet overal kunnen kijken. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een manier waarmee u van overal de eredivisie live streaming kunt ontgrendelen. Lees er alles over in deze blog!

Probeer nu
Kijk overal eredivisie met ExpressVPN tot 49% korting

Met ExpressVPN kunt u van overal de voetbal stream eredivisie wedstrijden ontgrendelen. Maak vandaag nog gebruik van onze exclusieve promotie en probeer de dienst 30 dagen zonder zorgen uit met de geld terug garantie voor nieuwe klanten en 3 maanden gratis!

Laatst geupdate op: 7 June 2024

Beste voetbal stream eredivisie

Indien u al Play sport of TelenetTV heeft, zult u een extra abonnement kunnen afsluiten waarmee u naar eredivisie live kunt kijken. Dit kunt u dan in heel België doen via normale tv kanalen of via uw mobiele apparaat. Dit is dus de meest handige optie om in België naar de live eredivisie voetbal.

Voetbal stream Eredivisie

Een andere mogelijkheid die u heeft om de eredivisie kijken in het buitenland is via de diensten van ESPN dit is namelijk de Nederlandse uitzender van deze wedstrijden. Indien u via dit kanaal naar de voetbal stream kijkt, zult u veel extra informatie krijgen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een na bespreking na iedere wedstrijd waarin ze de wedstrijd volledig analyseren!

Ook voor deze diensten moet u een abonnement afsluiten. Zodra u dit gedaan heeft kunt u echter van overal binnen Nederland naar de eredivisie live streaming diensten kijken. Hiervoor moet u wel binnen een bepaalde regio zitten anders zal de toegang tot de stream geblokkeerd worden. Lees er in het volgende deel meer over!

Op dit moment zijn er geen gratis zenders beschikbaar. We houden echter de uitzendingsaanbieders over de hele wereld nauwlettend in de gaten en als we enkele gratis kanalen vinden, zullen we ze hier plaatsen.

Streamen buiten de beschikbaarheidszone

Wilt u graag de voetbal stream eredivisie wedstrijden in het buitenland kijken? Dan heeft u waarschijnlijk al gemerkt dat Eredivisie kijken in het buitenland moeilijker is dan gedacht. De uitzenders van deze wedstrijden hebben enkel de rechten om de wedstrijden binnen een bepaalde regio uit te zenden. Indien u buiten deze regio zit, zal het onmogelijk zijn om de eredivisie kijken.

Eredivisie kijken in het Buitenland

Om u hierbij te helpen hebben we de volgende oplossing gevonden: Gebruik maken van een VPN dienst. Wanneer u een VPN gebruikt, kunt u de locatie van uw IP adres aanpassen waardoor de geo blokkers van de live stream eredivisie denken dat u binnen de toegestane zone zit. Op deze manier kunt u de geo blokkers omzeilen en van overal naar de Eredivisie kijken buitenland!

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van June 2024

Hoe kunt u de eredivisie voetbal met VPN?

Wilt u graag de eredivisie kijken in het buitenland, maar heeft u geen idee hoe u een VPN dienst moet gebruiken? Geen enkel probleem, we hebben namelijk een kort stappenplan voorzien waarmee u de VPN kunt gebruiken.

  1. Ga naar de website van een VPN dienst zoals ExpressVPN
  2. Sluit een abonnement af om gebruik te kunnen maken van deze diensten.
  3. Download en installeer de VPN software op het apparaat dat u wilt gebruiken voor de eredivisie live streaming diensten
  4. Verbindt met een VPN server die binnen de toegestane regio van uw stream. Voor Play Sport is dit een server in België en voor ESPN is dit een server in Nederland.
De livestream eredivisie gratis ontgrendelen met ExpressVPN

Wilt u graag de Eredivisie online kijken in het buitenland ontgrendelen, maar wilt u niet meteen vast zitten aan een abonnement voor een VPN dienst? Dan kunt u best gebruik maken van de 30 dagen geld terug garantie van ExpressVPN!

Bij deze organisatie krijgt u namelijk bij het afsluiten van een jaar abonnement, 30 dagen de tijd om de dienst uit te proberen. Indien u niet tevreden bent van de diensten, kunt u zonder verantwoording binnen deze 30 dagen uw geld terugvragen! Zo kunt u uitproberen of u met deze VPN dienst de Eredivisie kijken van overal kunt doen via uw favoriete stream.

De beste VPN diensten de eredivisie streaming te ontgrendelen

Wilt u graag een VPN dienst gebruiken om naar de eredivisie kijken overal, maar heeft u geen idee welke VPN het beste voor u is? Om een oplossing voor u te voorzien hebben we verschillende VPN’s uitgetest en de verschillende diensten met elkaar kunnen vergelijken. Hierna hebben we een ranglijst op kunnen stellen met de beste VPN diensten om de eredivisie live streaming in het buitenland te kunnen kijken:

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Voordelen van VPN diensten

Naast het omzeilen van de geo restricties van de live stream eredivisie voetbal, heeft u ook nog verschillende andere voordelen wanneer u gebruik maakt van een VPN dienst. Zo kunt u bijvoorbeeld exclusieve content van diensten zoals Netflix en Hulu ontgrendelen. Ook kunt u met een VPN dienst overal naar Jupiler pro league kijken!

Ook zult u uw online privacy en uw persoonlijke gegevens beter kunnen beschermen wanneer u een VPN gebruikt om de eredivisie. De VPN dienst zal namelijk de locatie van uw IP adres kunnen aanpassen.

Daarnaast zullen uw gegevens worden versleuteld op militair niveau waardoor u volledig beschermt bent tegen DNS lekken en gegevens lekken van elke soort. Deze voordelen heeft u zowel op privé netwerken als op openbare Netwerken indien u de voetbal stream eredivisie wedstrijden onderweg wilt bekijken!

Eredivisie kijken Buitenland

Conclusie

Wanneer u de eredivisielive in het buitenland wilt kijken, zult u dit niet zomaar met uw vertrouwde streaming dienst kunnen doen. Door de rechten die deze uitzenders hebben, kunt u niet de eredivisie kijken buitenland. De geo restricties van de eredivisie zullen uw locatie controleren aan de hand van uw IP adres. Indien deze buiten een bepaalde zone ligt zal de toegang tot de stream geblokkeerd worden.

Gelukkig kunt u met een VPN dienst de Geo restricties van streaming diensten omzeilen en zo de eredivisie kijken in het buitenland. Door uw IP adres te veranderen en uw persoonlijke gegevens op een veilige manier te versleutelen zult u zonder zorgen voetbal kijken buitenland op Play Sport en ESPN.

Weet u niet welke VPN dienst u best gebruikt? Dan kunt u best de diensten van ExpressVPN uitproberen. Door onze exclusieve promotie krijgt u namelijk tot 49% korting en 3 maanden gratis indien u als nieuwe klant een jaar abonnement afsluit.

Ook kunt u de dienst 30 dagen zonder zorgen uitproberen met de 30 dagen geld terug garantie. Wacht dus niet langer en kijk vandaag nog naar een voetbal stream eredivisie wedstrijd in het buitenland met de diensten van ExpressVPN.

blogger Jesper

Jesper heeft zijn bachelorgraad behaald in Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hij staat bekend als een absolute expert als het gaat om VPN's en alles wat daarmee te maken heeft. Op jonge leeftijd bleek Jesper al een echte speurneus te zijn, altijd klaar om een zaak aan te pakken en alle puzzelstukjes samen te brengen. Tegenwoordig zet Jesper zijn kwaliteiten in als cyber security expert in ons team. Met Jesper als waardevolle aanvulling kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.be.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be