Watch Canadian Open (ATP Tour Masters 1000)

Canada masters live stream kijken is enorm vermakelijk. Veel tennisliefhebbers kijken ernaar uit om dit tennis toernooi op de voet te volgen. Alleen moet je dan natuurlijk wel weten waar je deze wedstrijden kan volgen. In dit artikel vertellen we niet alleen waar je dit toernooi kan kijken, maar ook wat je kan doen als de content geblokkeerd wordt door geografische restricties. Zo kan je overal ter wereld genieten van de ATP masters.

Bekijk onze oplossing
Overal Canadian Open kijken?

Nooit meer last hebben van geografische restricties en overal ter wereld genieten van het Canadian Open tennis toernooi!

Laatst geupdate op: 19 July 2024

De beste betaalde streaming websites voor een Canada masters live stream

Hier zijn een aantal betaalde streaming platformen waar je het Canadian Open (ATP Tour Masters 1000) kan volgen in Nederland:
 • Tennis TV:

Tennis TV is het officiële streaming platform voor professionele tennis evenementen, inclusief een Canada masters live stream. Ze bieden live uitzendingen, samenvattingen en on-demand content. Het afsluiten van een abonnement op Tennis TV geeft je toegang tot meerder tennis toernooien door het hele jaar heen. Hier vallen de Grand Slam evenementen ook onder. Alhoewel het een betaald platform is biedt het een uitgebreid en hoge kwaliteit ervaring aan voor tennis enthousiasten.

 • Eurosport Player:

Eurosport Player is een populair streaming platform voor allerlei soorten sport. Hieronder vallen ook tennis toernooien zoals het Canadian Open. Door je te abonneren op Eurosport Player krijg je toegang tot live wedstrijden, replays, hoogtepunten en expert analyses. Het biedt een gebruikersvriendelijke interface en betrouwbare streaming kwaliteit. Daarmee maakt het een prettig alternatief voor tennis fans.

 • ESPN+:

  ESPN+ is een streaming service dat verschillende sporten uitzendt, inclusief tennis wedstrijden. Het biedt live streams van tennis wedstrijden, exclusieve content en analyses. Abonnees kunnen toegang krijgen tot Canada masters uitzendingen en andere grote tennis evenementen op ESPN+. Daarbij biedt ESPN+ uitzendingen aan voor andere sport evenementen, documentaires en originele programma’s.

canada masters live stream

Deze betaalde platformen bieden een premium aan voor de kijkervaring van de kijkers voor een Canada masters live stream. Het is goed om te vermelden dat je ook evenementen via gratis kanalen kan kijken. Sommige sport netwerken geven je toegang tot live uitzendingen of samenvattingen van het toernooi waardoor je kan genieten van het Canadian Open zonder een abonnement.

Check je lokale sport kanalen of websites voor mogelijke gratis streaming mogelijkheden. Onthoud, of je nou kiest voor een betaald platform of voor een gratis optie, het Canadian Open belooft een spectaculair tennis evenement en laat zien wat het is om te strijden voor een titel. Geniet van het toernooi en haar spannende wedstrijden.

De beste gratis streaming websites voor een Canada masters live stream

Wanneer het aankomt op het gratis kijken van een Canada masters uitzending in België dan is het belangrijk om in gedachten te houden dat de beschikbaarheid van gratis streaming opties misschien wat gelimiteerd kan zijn. Toch zijn er wel een aantal platformen en kanalen die je kan proberen:
 • Sporza (VRT):

Sporza is een Belgische sport website/zender dat eigendom is van het VRT (Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie). Ze bieden af en toe uitzendingen aan van tennis wedstrijden, waaronder ook een Canada masters live stream. Sporza biedt daarnaast ook wellicht live streams of samenvattingen van het toernooi op hun website of in de app. Terwijl Sporza voornamelijk in het Nederlands is bieden ze vaak ook live streams met commentaar in meerder talen.

 • RTBF Auvio:

RTBF Auvio is een streaming platform van de Belgische publiek omroep RTBF (Radio Télévision Belge Francophone). Ze bieden wellicht uitzendingen van het Canadian Open op hun website en in de app. RTBF Auvio biedt toegang tot live streams voor verschillende sport evenementen, waaronder tennis wedstrijden. Het is een gratis platform dat voornamelijk in het Frans wordt aangeboden waarmee ze zich richten op de Franstalige Belgen.

 • NOS (Nederlandse Omroep Stichting):

De NOS is een Nederlandse publieke organisatie die zo nu en dan tennis evenementen uitzenden. Ook het Canadian Open komt wel eens voorbij. Ze bieden misschien live uitzendingen aan naast samenvattingen van het toernooi op het NPO televisie kanaal. Dit is een gratis kanaal dat beschikbaar is door middel van een TV antenne of via de kabel. Daarnaast biedt de NOS ook online streams aan op hun website en in de app, hierdoor kunnen kijkers het toernooi volgen op hun browser of op hun mobiele telefoon. Het is wel goed om het schema te checken zodat je weet of het Canadian Open daadwerkelijk uitgezonden wordt. Het kan namelijk zo zijn dat de NOS andere sport evenementen voorrang geeft waardoor het niet wordt uitgezonden.

 • Eurosport (Netherlands):

Eurosport is een populair sport netwerk dat een breed aanbod aan sport evenementen uitzendt waaronder ook het Canadian Open valt. Terwijl Eurosport op abonnement basis werkt worden er ook sommige wedstrijden of samenvattingen gratis aangeboden op het televisie kanaal van Eurosport. Eurosport 1 is beschikbaar door middel van een TV antenne of kabel abonnement. Daarnaast bestaat er ook de Eurosport Player. Dit streaming platform biedt een gelimiteerd aanbod aan gratis toegankelijke grote tennis toernooien. Houd wel in gedachten dat de beschikbaarheid van gratis content op Eurosport beperkt is. Het abonneren op de betaalde service biedt een uitgebreidere kijkervaring.

 • CBC Sports (Canada):

CBC Sports is een populair Canadees sport netwerk dat vaak Canada masters uitzendingen aanbiedt. Het is een gratis kanaal dat beschikbaar is op televisie en ook te volgen is door middel van een live stream op de website of in de app. CBC Sports biedt een uitgebreide aanbod aan uitzendingen aan. Je kan hierbij denken aan live uitzendingen, samenvattingen, interviews en expert analyses. Een puntje om te noteren is het feit dat de uitzending alleen beschikbaar is voor mensen die zich bevinden in Canada.

 • SRF (Schweizer Radio und Fernsehen): 

SRF is de Zwitserse publieke zender dat vaak grote sport evenementen uitzendt. Dat geldt ook voor tennis toernooien. Ze bieden een gratis te bekijken kanaal aan voor Canadian Open tennis wedstrijden die toegankelijk zijn door het traditionele televisie kanaal. SRF biedt ook online streaming opties aan door de officiële website en in de app. Hierdoor kunnen kijkers op verschillende apparaten genieten van de wedstrijden.

canada masters uitzending

 • ORF (Austrian Broadcasting Corporation):

ORF, een nationale publieke zender in Oostenrijk, biedt vaak Canada masters uitzendingen en andere grote sport evenementen aan. Ze zenden onderdelen van het Canadian Open uit op het hoofdkanaal of op het digitale platform, ORF TVthek. Check goed het schema of de website voor de details van specifieke evenementen die ze aanbieden.

 • Tennis Canada website:

De officiële website van Tennis Canada, het bestuur van tennis in het land, biedt vaak een Canada masters live stream of samenvattingen van het Canadian Open aan. Ze bieden gratis te bekijken wedstrijden of video clips aan naast updates over het toernooi. Check de Tennis Canada website voor gratis  beschikbare livestream opties.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van gratis streaming opties voor het Canadian Open in België gerelateerd zijn aan regionale restricties en uitzendrechten. Daarnaast is het ook zo dat gratis platformen niet zo uitgebreid zullen zijn als de betaalde opties. Zorg ervoor dat je je binnen de beschikbare geografische zone bevindt en check de specifieke platformen voor enige beschikbare gratis streaming opties.

Canada masters live stream kijken buiten de geografische beschikbare zone

Het streamen van content is gelimiteerd omdat er uitzendrechten verbonden zijn aan de uitzendingen. Die zijn opgenomen in het contract dat is getekend. Daarom kan je soms de melding ontvangen dat de content niet beschikbaar is in de regio waar je je bevindt. Dit kan gecontroleerd worden door middel van het IP adres dat gekoppeld staat aan de locatie waar je op dat moment bent. Als je buiten de regio bent is het onmogelijk om toegang te krijgen tot de uitzending. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor.

Dit is bijvoorbeeld je werkelijke IP-adres:

IP:
City:
Country:
ISP:

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

atp tennis live

Hoe deblokkeer je ATP tennis live streams

Om de geografische restricties te omzeilen, voor het kijken van een Canada masters uitzending, heb je een VPN nodig. Met een VPN kan je namelijk jouw IP adres verbergen dat gekoppeld staat aan jouw locatie. Daarnaast zorgt een VPN er ook voor dat je beter beveiligd bent op het internet en beschermd het de privacy van de gebruikers.

Het instellen van een VPN is vrij eenvoudig, maar het is wel zo handig om te weten hoe het precies moet. Daarom hebben we een stappenplan gemaakt.

 1. Allereerst moet je een VPN aanbieder kiezen. Wij raden je aan om te kiezen voor ExpressVPN.
 2. De volgende stap is het aanmaken van een account bij ExpressVPN.
 3. Als dit is gelukt kies je voor een server van een van de onderstaande landen zodat je de livestream kan volgen: Server België: Sporza (VRT) RTBF Auvio  Server Nederland: NOS, Eurosport  Server Zwitserland: SRF  Server Oostenrijk: ORF  Server Canada: CBC Sports andere platformen:  ATP Tour, Tennis TV, Eurosport Player, Tennis Canada
 4. Als je verbinding hebt gemaakt met een van de servers dan kan je starten met het genieten van de ATP masters 1000

Probeer ExpressVPN gratis – ATP 1000

ExpressVPN zorgt ervoor dat je de geografische blokkades kan omzeilen. Sommige Canada masters uitzendingen zijn namelijk alleen maar beschikbaar in bepaalde landen of regio’s. Daarom heb je een VPN nodig zodat je toch toegang kan krijgen tot de content van de Canada masters uitzending. Het fijne van de ExpressVPN is dat je nu een 30 dagen niet goed geld terug actie hebt. Als je niet tevreden bent kan je binnen 30 dagen je geld terug krijgen. Op deze manier kan je dus zelf uitproberen of ExpressVPN iets voor jou is en of het aan jouw verwachten voldoet.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

De beste VPN voor het streamen van een Canada masters uitzending

Wij hebben een hele hoop verschillende VPN’s getest voor het kijken van een Canada masters live stream. De resultaten hebben we met elkaar vergeleken waardoor we een ranking hebben kunnen maken met de beste VPN aanbieders.

Best Allround 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 Cyberghost, review 2024
9.7
3 Private Internet Access VPN, review 2024
9.5
4 IPVanishVPN, review 2024
9.3
5 NordVPN, review 2024
9.1

Zoals je hierboven kan zien is ExpressVPN als beste uit de test gekomen. Niet alleen bieden ze uitstekende beveiliging van gegevens en data, ze hebben ook een enorm aanbod aan servers in veel verschillende landen.

De voordelen van het gebruiken van een VPN – ATP tour masters 1000 livestream

De voordelen van VPN’s zijn talrijk en kunnen gebruikers helpen op verschillende manieren:

 1. Bypasseren van geo-blokkades en bestrijden van censuur: Met een VPN kunnen gebruikers geo-beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot inhoud, websites en streamingplatforms die anders niet beschikbaar zouden zijn. Dit geldt ook voor populaire platforms zoals Netflix, Hulu en meer. Een voorbeeld van het gebruik van een VPN om de French Open te bekijken, vind je op deze link: KijKen Naar French Open.
 2. Verhoging van beveiliging en privacybescherming: Een VPN versleutelt de gegevens die worden verzonden en ontvangen, waardoor het moeilijk wordt voor derden om toegang te krijgen tot de inhoud van de communicatie. Het verbergt ook het IP-adres van de gebruiker, waardoor de online privacy wordt beschermd. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken, waar de beveiliging vaak kwetsbaar is.

Al met al kunnen VPN’s gebruikers helpen om veiliger en vrijer te internetten, toegang te krijgen tot inhoud van over de hele wereld en hun privacy te beschermen. Het is een waardevol hulpmiddel voor degenen die online beperkingen willen omzeilen en hun digitale veiligheid willen waarborgen.

Canadian Open 2023 wedstrijdschema

Dates Tournament Location ATP Level Court Surface
31 Jul- 6 Aug Washington Washington DC 500  Hard
7 Aug – 13 Aug Canada Masters Toronto 1000  Hard
14 Aug – 20 Aug Western & Southern Open Cincinnati 1000  Hard
21 Aug – 26 Aug Winston-Salem Open Winston-Salem 250  Hard
28 Aug – 10 Sep US Open New York Grand Slam  Hard

Conclusie – Canada masters live stream

Dus, nu je weet waar je ATP live kan volgen en hoe je de geografische blokkades kan omzeilen is het tijd om een VPN aan te schaffen. Wij raden je aan om te kiezen voor ExpressVPN omdat deze als beste uit de test is gekomen met enorm snelle verbindingssnelheden, een breed aanbod aan servers en ijzersterke beveiliging van data en gegevens waarmee je jouw IP adres kan verbergen en de geografische restricties kan omzeilen. Probeer ExpressVPN nu 30 dagen gratis uit met de niet goed geld terug garantie. Mocht je niet tevreden zijn dan krijg je zonder enige vragen je geld terug. Op deze manier kan je kijken of deze VPN iets voor jou is en of het aan de verwachtingen voldoet.

Bezoek ExpressVPN
Meer besparen tot het einde van July 2024

Avatar photo

Thijs heeft een bachelorgraad in Communicatiewetenschappen met een specialisatie in Online Marketing van de Universiteit van Amsterdam. Hij is een ervaren internetmarketeer met uitgebreide kennis over diverse internetgerelateerde onderwerpen. Met zijn technische achtergrond kan hij een breed scala aan onderwerpen behandelen. Thijs begrijpt dat onze lezers vaak geen technische achtergrond hebben, daarom is zijn doel om de informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Hij is gepassioneerd om complexe concepten op een eenvoudige manier over te brengen, zodat lezers zijn expertise gemakkelijk kunnen begrijpen en ervan kunnen profiteren. U kunt contact opnemen met Thijs via e-mail: thijs@privacyenbescherming.be

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

PrivacyEnBescherming.be